2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız :46::21::nazar::emir_bebek:

rabbim meleğini korusun sağlıkla al kucağına canım bizde 10. haftanın içine girdik

günaydın hamişler ve bebişler..

yüzümüz ekşi halimiz yorgun belki ama inşallah geçecek bunlar..

Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.. Allah bize Bebişimizi sağlıkla kucağımıza versin bize kadınlığın anneliğin tadını yaşatsın..

gelir canım hayırlısıyla gelsin..

sabah işe geliyorum. bulantı şiddetlendi. sevindim..:)) biraz hafifledi.. bebişimle konuşmaya şarkı söylemeye başladım. hatta yoldaki yönlendirme tabelalarını bile yüksek sesle melodiyle söyledim. geçti.. :))
ayy ne hale düşürdü bebişim beni..

tamam da canım ablana da risk çıkmış ama sonra bir şey kalmamış.o zaman ne faydası var ki.. yanlış anlamayın düşünme anlamında soruyorum. gerekiyorsa elbette yaptıracağız. o zaman senin dediğin kutsalaşk ın aşağıda yazdığını ispatlıyor.

sadece kan veriyorsak tamam ama başka işlemlerde yapılıyorsa bu testlerde açıkçası ben bir kere daha düşünürüm. Ancak dediğin gibi dr un önemi var. en iyisi dr la bu konuyu konuşuyum. ona göre daha artık ne derse.. dediğin gibi ultrasonda bazı şeyler biliniyorsa gerek de görmüyorsa yaptırmak da gerekmez.. yani dr istemezse..

ilahi canım valla acayip şekillere giriyoruz

ben Sabah beri 2 defa kustum ama kendimi dirençli hissediyorum midem halen bulanıyor
kontrolüme daha 15 gün var ya zaman hızlı geçsin bebeğimi görmek istiyorum

kızlar bende de kasık ağrısı arada batma şeklinde devam ediyor sarı akıntım yok gibi ama vaginal akıntı tam gaz devam şeffaf şekilde

kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada arkadaşlar:kkk::kkk::kkk:

rabbim meleğini korusun sağlıkla al kucağına canım bizde 10. haftanın içine girdik

ben Sabah beri 2 defa kustum ama kendimi dirençli hissediyorum midem halen bulanıyor

kızlar bende de kasık ağrısı arada batma şeklinde devam ediyor sarı akıntım yok gibi ama vaginal akıntı tam gaz devam şeffaf şekilde

Seninde kadınlar günün kutlu olsun canımm :)

Sifaaaa:52: canincmmm
ayy süpersin Sürmelimmmmm ay ne güzel tesadüffff bayıldım bayıldım tatlım müjdelerimize maşallahh canım tebrik ediyorum yine yeniden anneler başlığında buluşmakda varmış ohhhh müthişşş :52::29::54:

Canım hangi doktora gittiğini sorabilir miyim. Ben dr arıyorum da, hala karar veremedim. bu gün karnımın üst tarafı seğirmeye başladı. Mdemin alt kısma. Neden acaba? Bir de öyle aman aman bi bulantım yok. Hiç kusmadım. Normal mi ki, korkmaya başladım :18::18::18::18:

kusura bakma canım ancak cvp verebildim ne zamandır bulantılar o kadar yordu ki kendimde deilim. ben nisa hastanesine gidiyorum yenibosnada doktorum da derya hanım çoook tatlı bir bayan. mide bulantısını takma kafana herkeste aynı olmuyo benim mesela normalde de midem hassastır ondan daha zor geçiyo. ama şu seğirmleri bi doktora sormanda fayda var:49:

Ne iyi oldu biribirimizi bulmamız. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. Sen benden 1 hafta öndesin. :16::16:

Bebişlerin durumu nasıl? Benimkilerin arasında bir gün vardı geçen hafta gittiğimde. Bir sonraki randevum 14 martta inşallah.

canım benim bebişler aynı anda gidiyo. durumları iyi çok şükür teyzesi geçen doktora gittik ohh birisi ayak ayak üstüne atmış keyifler yerinde ama bulantılarım acaip çok kaç zamandır nete giremedim kendimde deildim. senin nasıl gidiyo

senin anlattıkların aynı benim şikayetlerim canım ama maşallah sen dirayetlisin ben ölü gibiyim sanki bütün enerjimi emiyo bu bebişler. benim de 15 gün var doktor muayeneme

Allah hepimize hayirlisini nasip etsin benim 3 haftaki sonraki kontrolumde ikili tarama varv 12 haftalik oluyorum allahin izniyle

arkadaşlar ben sordum doktora bu taramayı yaptırmamızın negibi bi faydası var diye dedi ki sadece çocuğun Allah korusun özürlü olup olmadığını öğreniyoruz. peki dedim diyelim öğrendik peki ne yapabiliyoruz hiç bişey dedi. yani bazısı aldırıyo tabiki bu hiç tasvip etmediğimiz bişey sen olsan aldırır mısın dedi yok hocam asla deyince sana katılıyorm yaptırmak zorunlu deil senin kararın dedi.

Ya kizlar nasil dayaniyorsunuz bu mideye.hicbir sey cozum olmuyor bende.annem sen nelere katlanmissin benim icin...::(((((

geldik ..

bebişim iyiydi. kalp atışlarını gördük. iyi dedi. 18,08 mm ..

iğneye devam coraspirin devam folikasite devam..

yaşımdan dolayı 2 hafta sonra tekrar bakalım takip edelim dedi.

iğne kullandığın ve yaşından dolayı sezaryan olur dedi..

su içip gitmiştim. artık gerek yok dedi.

sıkışık olduğumdan herhalde cihazı koyunca karnım ağrıdı gibi. sizin de oluyor mu öyle..

Son düzenleme:
geldik ..

bebişim iyiydi. kalp atışlarını gördük. iyi dedi. 18,08 mm ..

iğneye devam coraspirin devam folikasite devam..

yaşımdan dolayı 2 hafta sonra tekrar bakalım takip edelim dedi.

iğne kullandığın ve yaşından dolayı sezaryan olur dedi..

su içip gitmiştim. artık gerek yok dedi.

sıkışık olduğumdan herhalde cihazı koyunca karnım ağrıdı gibi. sizin de oluyor mu öyle..

Çok sıkışık olduğumda benimde öyle oluyor canım hayırlı uğurlu olsun ee baya büyümüş senin minik maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi

Canim hangi ilaci kullaniosun.ben olcem mide bulantisi yanmaya basladi bide.allahim dayanamiyorum agliyorum durmadan

Canim folikasit olarak önceden Folidoce kullaniyodum.Doktorum onu B12 destekli ve mide bulantisini önleyici PREMESIS le
değiştirdi.Mide bulantisi için de extradan sabah aksam ac karnina kullanilan DRAMAMINE ilacini verdi doktor.Sende doktoruna bu ilaclari sorabilirsin canim :54::54:

Ya kizlar nasil dayaniyorsunuz bu mideye.hicbir sey cozum olmuyor bende.annem sen nelere katlanmissin benim icin...::(((((

canım benim 11. hafta nerdeyse hala çok kötüyüm bazen hafifliyo geçicek galiba diyorum ertesi gün daha kötüyüm. hiç bişi fayda etmiyo yaa beralmin diye bi sakız var eczaneden aldım o biraz iyi geldi. aslında psikolojik benim ki biliyorum düşünmemek lazım iyi şeyler düşünmek lazım :103:

canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.

hı diyorsan çok şiddetli..
inan benim de öyle birçok kişiden de duydum. ilk üç ay böyle. hatta sabah yazdım yüzüm eşki kaşlarım küçük emrah modunda diye.. bir de böyle çalışıyoruz. bazı arkadaşlar izin alıp dinleniyor. izin alamayanlar cts günü dahil geç saate kadar çalışanlar için daha zor..
bir de şunu söyleyim gündüz coraspirin alıyorum akşam folbiol alıyorum iğne vuruyorum progestan alıyorum. yatıyorum sabah 3 de falan kalkıyorum. mide ağrısı bulantısı vs derken 7 yi buluyor. tam uyuyum diyorum 7,30 da tekrar işe gitmek için kalkıyorum. sabah aç karına troit ilacı içiyorum. öğlene kadar bulantı iki saat arayla birşeyler yemek gerekiyor. peynir ekmekler, yeşil zeytinler, leblebi, ceviz,üzüm vs. bak elmayı da tavsiye ederim henüz almak nasip olmadı kraker vs . öğlen. yemeği derken bulantı devam ediyor yoğun iş temposunda çalışıyoruz. belki bir ara geçer gibi oluyor. ama 5 gibi tekrar başlıyor. akşam üstümdekileri çıkardım. çünkü çok sıktı. midem zaten köt ü.

yani canım bu konuda yalnız değilsin.. çok rahatsız ediyorsa iç tabi ama ne biliyim beni de çok rahatsız ediyor ama ben kullanmıyorum.

birkaç seferdir bacaktan yapıyorum. göbişim çıktığı için korkuyorum. neresinden yapıyorsun şu sıralar göbek deliğinin.

bugün göbişten mi yapsam acaba.

--

bir de hangi virüsler tehlikeliymiş öyle birşeyden mi bahsedildi. bugün bir arkadaş yazmıştı sormayı unuttum..

Canim oncelikle cavabin için cok teşekkür ederim :46:
Doktorumdan ilaclarim hakkında yeterince bilgi aldim ve zaten kendisi 3 haftadır bana ilaç vermiyordu.Bu ilaclarin da zararinin olmadigini söyledi.
Tabi ki senin de söylediğin gibi hamilelikte minimum seviyede ilaç kullanilmali.Zaten bende günde 2 kere ac karnina içmem gereken mide bulantisi ilacini 1 kere içiyorum.O da asiri bulantım olduğu zamanlar :49:
Her turlu kraker,havuc.meyve tirtiklama yöntemlerini deniyorum :52:Umarim hepimizin hamilelegi cooooooooooooook saglikli ve rahat sekilde geçer :nazar::nazar:

Çok sıkışık olduğumda benimde öyle oluyor canım hayırlı uğurlu olsun ee baya büyümüş senin minik maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi

amin canım.. hepimizin bebişini korusun allah..

iğne konusunda da göbekten mi bacaktan mı yapıyım dedim.. istediğin yerden yap dedi. göbekten morarma oluyor mu diye baktı. yoktu. yap dedi. koluna da yapabilirsin dedi.

ikili testi üçlü testi yapalım amniyosenteze ona göre bakarız dedi.

Son düzenleme:
Canim folikasit olarak önceden Folidoce kullaniyodum.Doktorum onu B12 destekli ve mide bulantisini önleyici PREMESIS le
değiştirdi.Mide bulantisi için de extradan sabah aksam ac karnina kullanilan DRAMAMINE ilacini verdi doktor.Sende doktoruna bu ilaclari sorabilirsin canim :54::54:

dramamine ben de hiç işe yaramadı yaa :(

Ya moralin bozulmasın ama ben o ilaçların hepsinin zararlı olduğunu duydum burada. Nekadar doğru bilmiyorum tabi. Ben bulantı için hiç ilaç kullanmadım bulantımın olduğu şeyleri yememeye çalıştım o dönemi ekmek meyve çubuk krakerle falan atlatmaya çalıştım. Ama 9. Haftamda bitti çok şükür. Tabi anneminde katkısı çok fazla her akşam yemeğimi annem yapıyor ben asla duramıyorum mutfakta çünkü. Bende gece idrara sıkışıklığım sayesinde uyanıyorum :)

Yok moralim bozulmaz,aksine bazi seyleri okuyarak,arastirarak öğreniyoruz,bilgi paylasimi yapıyoruz :46:
Bende her turlu kraker,havuc ve meyveleri tirtikliyorum ama bende reflude olduğu için ilaç kullanimina başlamak zorunda kaldim.Umarim bir an evvel atlatirim bu donemi :54:

Back
X