dramamine ben de hiç işe yaramadı yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dramamine ben de hiç işe yaramadı yaa![]()
Senin adina uzuldum.Ben dun ve bugun kullandim.Simdiye kadar cok sukur hiçbir bulantı yasamadim.Tuzlu cubuk kraker ve beyaz leblebiyi deneyebilirsin.Doktorum çantandan ve bas ucundan ayirma dedi
maşallah canım.. kaç kiloyu sezaryanla alıyorlar ki sınırı neymiş.. bir de tabi anneye ve bebişe göre değişir de sizin ne zamanlar hamilelik kolay geçti ne zaman zor geçti.
geçen sene benim de ekim annesi adayıydım. olamadım. allah bunu da ekime denk getirdi. inşallah dediğin gibi günleri yaşarız. çünkü ben kendimi o şekilde hamile görmeyi çok istiyorum. ne biliyim cicili bicili hamilelikler giymeyi.. işte hamileyim diye bana ilgi göstermeleri ne biliyim yardımcı olmaya çalışmaları vs.
allahım gösterir inşallah hepimize..
Amin canım amin. Peki beklenen doğumundan ne kadar once sezeryana aldı doktorun?
bebeği 3 buçuk aylıkkende hissedebiliyosun cnm ama çok az hıçkırıklarını daha ilerki haftalarda az kaldı ama senin bunları hissetmene cinsiyetini de öğrenmene bi kaç hafta kaldı üç aylık oldun Allah kalbine göre versinŞimdi araştırdım 20. Haftadan itibaren duyulmaya başlanırmış yani benim son 8 haftam kaldı :)). Bu haftasında bitti sayarsak çünkü 12. Haftama girmeme sadece 1 günüm kaldı :))
ohh ne güzel cnm pıtpıtlarıda duyunca insan rahatlıyoKızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))
hoşgeldin cnm benimde başladı cnm ama şişilik bebekten değil hazımsızllıktan dolayı sindirim sistemim işlevini yerine getirmiyo kabızlık cabası üç ayda belirmeye başlar normalde ama bunlar eklenince daha erkende çıkabiliyokızlar merhaba hepımız ekım annesı olucaz ınsallah benım 8+1 bugun ama karnım sısmeye basladı ya eskıden ıcıme cekerdım dumduz olurdu artık fark var cıkıyor erken dıılmı acaba sızce sısenler varmı benım gbı?![]()
çıkmıştır artık göbüşün bencede çok rahat bende hamile pantolonu alasım var diğerleri şimdiden sıkıyo zaten hamilelikten önce kilo almıştım şimdide almışımdır tombalak olcammEvet evet benimkide şcinişti. Oyuzden hamile kıyafetlerimi aldım ben iki hafta onceden. Çünkü hamile kıyafetleri mükemmel rahat ve bebişim içinde çok mutlu. Yeni geldin aramıza yada ben yeni farkediyorum hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
bendede yok cnm şimdilik ama hiç belli olmaz belki başlar inş hiç olmaz :13::13:kızlar bısıy sorucam yıne sıze 8+1 den sonra bulantı vs yasayan varmı sanırım ben yasamıycam bulantı artık gbıme gelıyor ama :)
aynen cnm 1 yılda gidiyo bende özel bişey yapmadım ama gitti bütün kilolarki 27 kilo almama rağmen zayıflamıştım ama ikincisinde daha zor oluyo diyolar göbek azda olsa kalıyomuş bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilçok sağol canımdert etme kiloları
ben bu gebeliğim hemen öncesi kızıma gebe kaldığımki kiloya erişmiştimki ( özel hiç bir şey yapmadım , sadece tempo bebek olunca ) yeniden gebeyim bende hemen kilo aldım
illaki kilo geldiği gibi gidiyor sadece rahat 1 yıla sığabiliyor yavaş yavaş benim gibi özel bişi yapmayacaksan
![]()
banada senin erkek olacakmış gibi geliyo cnm içime öyle doğuyo ama inş gönlünden geçen olur hayırlısı olsun cnm kız olursa çok güzel erkek olursa çok yakışıklı olur eminim kızlarda ayrı yaa bende kız istiyorum kızımın kızkardeşi olsunBende erkek hissediyorum bakalım ama kız olsun istiyorum ama abi de ayrı oluyor aslında bilmiyorum artık hayırlı evlat annesine babasına saygılı davranan bir evlat istiyorum sanırım. Senin adına çok sevindim o halde :) bizde de herkes kız istiyor ama erkek hissediyor :) ayy çok heyecanlandım senin adına. Ee isim konusuna da başlayın şimdiden. Bence dönmeyecek erkek olacak doktorun cok emin geldi çünkü bana yakışıklı saygılı bir evlat geliyor sana :)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
cnm ayazda güzel aslında kayra yusuf buğra isimine bayılıyorum benim erkek olursa muhammed kayra diye düşünüyorum kız olursa daha düşünmedik isimleriyle geliyo kuzucuklar zatenağzından ball damlıyor balllll :)))) inşallah canım seninde güzelmi güzel süslü püslü bi kızın olsun inşallahhdamlacım isim konusuna gelince ben ayaz diye düşünüyodum hep ama sonra oğluşumda ismi gibi soğuk falan olur diye wazgeçtim
şuan aklıma hiç bişey gelmiyo senin bana bu konuda yardımcı olacağına eminimmmmmmm
![]()
bendede oluyo cnm heleki ayakta durmuşsam yada çok oturmuşsam oluyo hamilelikten normal yani benim ilk gebeliğimdede olmuştukızlar ya bende bazen 4-5 günde bir falan özellikle akşamları değişik bi bel ağrısı oluyor adette olan ağrı gibi sizde de oluyor mu normal mi? korkutuyor bazen beni :18: doktorumada sormadım hiç ama biraz dinlenice geçiyor çok uzun sürmüyor klasik bel ağrısı değil o yüzden endişeleniyorum biraz:26:
ohh senin bebişler keyifçi çıktı daha orda keyf yapıyı kuzular yerim onları yaa bulantı için nar iyi geliyo diye okudum cnm bide bunu denecanım benim bebişler aynı anda gidiyo. durumları iyi çok şükür teyzesi geçen doktora gittik ohh birisi ayak ayak üstüne atmış keyifler yerinde ama bulantılarım acaip çok kaç zamandır nete giremedim kendimde deildim. senin nasıl gidiyo
kucağına alınca iyiki doğurmuşum diyeceğin için bugünlerde biraz ceremesini çekiyosun olsun onlara değerkiYa kizlar nasil dayaniyorsunuz bu mideye.hicbir sey cozum olmuyor bende.annem sen nelere katlanmissin benim icin...:((((
geldik ..
bebişim iyiydi. kalp atışlarını gördük. iyi dedi. 18,08 mm ..
iğneye devam coraspirin devam folikasite devam..
yaşımdan dolayı 2 hafta sonra tekrar bakalım takip edelim dedi.
iğne kullandığın ve yaşından dolayı sezaryan olur dedi..
su içip gitmiştim. artık gerek yok dedi.
sıkışık olduğumdan herhalde cihazı koyunca karnım ağrıdı gibi. sizin de oluyor mu öyle..
oyyy maşallah kuzucuğa yaa Allah analı babalı büyütsün bahtı hep açık olsun annesine babasına hayırlı bi evlat olur inş biran önce geçsede doğursakta büyütmeye başlasak yaaEki Görüntüle 1013912 Eki Görüntüle 1013913 Eki Görüntüle 1013914 Eki Görüntüle 1013915 Eki Görüntüle 1013916 Eki Görüntüle 1013917 Eki Görüntüle 1013918 Eki Görüntüle 1013912 Eki Görüntüle 1013913 Eki Görüntüle 1013914 Eki Görüntüle 1013915 Eki Görüntüle 1013916 Eki Görüntüle 1013917 Eki Görüntüle 1013918 bizim doğum hikayemiz:) darısı başınıza:)
iyiyim cnm sen nasılsın miniğimi haftaya görmeye gitcem inş keyfi yerindedirSlm canlarim nasilsiniz,ins miniklerinizde iyidir
öğrenebilirsin cnm gösterirse bebiş ama doğru tahmini 4. ayda yapıyolar hasta derken cnm sakatlık gerilik varmı diye bakıyolar yanlış bilmiyorsam tedbir amaçlı aynen iyi düşünelim Rabbim sağlıklı evlatlar versinmerhaba kızlar kadınlar günümüz kutlu olsuun =) ancak geldik eve okudum geçmişi, ne güzel erkenden cinsiyet öğrenen var darısı başımıza =)) Benim kontrolüm 24 Mart artk 13 haftamı doldurmuş olcam gittiğimde acaba öğrenebilir miyiz çok merak ediyorum =)) Bu kontrolde ense kalınlığı ölçülecekmiş..o 2li taramalar, ense kalınlığı ölçümleri sonrası gereklyse mi yapılıyor? nasıl bir test ki zararlı? hiçbi fikrim yok? Bu testlerde hasta olup olmadıkları belli oluyormuş ya, neden acaba hasta oluyorlar?? yediklerimizden içtiklerimizden mi? =/ Olumlu düşünelim güzel olsun hep inşallah.. bebeklerimiz sağlıklı olsun,sağsağlim doğsun!!![]()
cnm dr dememişse kullanman gerekiyo demekki nette yazılan herşey doğru olmuyo malesefArkadaşlar nette dolaşırken 8.
Hafta folik asit kullanmayı bırakın yazıyordu.. Perşembe günü Dr. Kontrolün vardı bırakmam gerektiğini söylemedi 8+4 hamileyim bu konuda bilginize ihtiyacım var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim 11. hafta nerdeyse hala çok kötüyüm bazen hafifliyo geçicek galiba diyorum ertesi gün daha kötüyüm. hiç bişi fayda etmiyo yaa beralmin diye bi sakız var eczaneden aldım o biraz iyi geldi. aslında psikolojik benim ki biliyorum düşünmemek lazım iyi şeyler düşünmek lazım :103:
merhaba kızlar kadınlar günümüz kutlu olsuun =) ancak geldik eve okudum geçmişi, ne güzel erkenden cinsiyet öğrenen var darısı başımıza =)) Benim kontrolüm 24 Mart artk 13 haftamı doldurmuş olcam gittiğimde acaba öğrenebilir miyiz çok merak ediyorum =)) Bu kontrolde ense kalınlığı ölçülecekmiş..o 2li taramalar, ense kalınlığı ölçümleri sonrası gereklyse mi yapılıyor? nasıl bir test ki zararlı? hiçbi fikrim yok? Bu testlerde hasta olup olmadıkları belli oluyormuş ya, neden acaba hasta oluyorlar?? yediklerimizden içtiklerimizden mi? =/ Olumlu düşünelim güzel olsun hep inşallah.. bebeklerimiz sağlıklı olsun,sağsağlim doğsun!!![]()
Arkadaşlar nette dolaşırken 8.
Hafta folik asit kullanmayı bırakın yazıyordu.. Perşembe günü Dr. Kontrolün vardı bırakmam gerektiğini söylemedi 8+4 hamileyim bu konuda bilginize ihtiyacım var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy maşallah kuzucuğa yaa Allah analı babalı büyütsün bahtı hep açık olsun annesine babasına hayırlı bi evlat olur inş biran önce geçsede doğursakta büyütmeye başlasak yaa
iyiyim cnm sen nasılsın miniğimi haftaya görmeye gitcem inş keyfi yerindedir
öğrenebilirsin cnm gösterirse bebiş ama doğru tahmini 4. ayda yapıyolar hasta derken cnm sakatlık gerilik varmı diye bakıyolar yanlış bilmiyorsam tedbir amaçlı aynen iyi düşünelim Rabbim sağlıklı evlatlar versin
cnm dr dememişse kullanman gerekiyo demekki nette yazılan herşey doğru olmuyo malesef
oyyy maşallah kuzucuğa yaa Allah analı babalı büyütsün bahtı hep açık olsun annesine babasına hayırlı bi evlat olur inş biran önce geçsede doğursakta büyütmeye başlasak yaa
iyiyim cnm sen nasılsın miniğimi haftaya görmeye gitcem inş keyfi yerindedir
öğrenebilirsin cnm gösterirse bebiş ama doğru tahmini 4. ayda yapıyolar hasta derken cnm sakatlık gerilik varmı diye bakıyolar yanlış bilmiyorsam tedbir amaçlı aynen iyi düşünelim Rabbim sağlıklı evlatlar versin
cnm dr dememişse kullanman gerekiyo demekki nette yazılan herşey doğru olmuyo malesef
hayır canım o haftalarda 2li test yapılıyor.. hasta değil down sendromu ya da başka bir anomali var mı diye bakılacak. down sendromlu bebeklerin enselerı kalın olur diğer bebeklere göre. o yüzden kan testinden önce doktor onu ölçüyor ama her ihtimale karşı testi de yapıyor. 2li testte zararlı olan bişe yokki. senden kan örneği alıyorlar kolundan bebeğe ise normal ultrasondan bakıyorlar. o kadar.. doktorlar genelde ense kalınlığına göre yorum yapıyor bizim doktorumuz çok normal ama yaptıralım gene de dedi... bence yaptırmayı gerekli gördüm. Allah korusun olur da özürlü olsa bile ona göre hazırlanırım diye düşündüm ben hep.. psikolojik olarak hazırlarım kendimi... zararlı olan test 3lü testten sonra olurda yüksek risk çıkarsa istedğin takdirde yapılacak olan aminyosentez mi ne öyle bi test. bu testte kesedeki sudan örnek alınıyor bir iğneyle... bu iğnenin bebeğe batma gibi riskleri var diye biliyorum. ama bunu da istersen yaptırıyorsun bir problem olduğunda... 2li 3lü testler sadece kolundan kan alımı demek... zarar verecek bişe yok.. rahatlıkla yaptır... olurda risk yüksek bile çıksa stres yapmayın.. biçok kişiye yüksek çıkmasına rağmen sağlıklı bebekleri oluyor...çok da kesin bi test değil yani..
maşallah pek güzel =) darısı başımıza =)amin canım inşallah... güzel günler bu günler güzel değerlendirin... bak benim kızım şu an da bu halde... hamileliğimi hatırlamıyorum desem yeri:) heveslendireyim sizi:)
bnm doktorum ilk 3 ay devam dedi.. birkaç arkadaşm daha 3 ay kullanıp sonra farklı ilaçlara geçtiler demir hapı fln..
Büyük ihtimalle bnm doktorum da kan alacak bu gidişimde, laf arasında laboratuvar kapanmadan gelirsnz falan demişti.. Sdece kan alınıyorsa sorun değil tabii..Allah korusun bebeklerimizi, sağlıklı olsunlar inşallah! Peki neden sendromlu oluyorlar,anomaliler oluyor acaba? Genetik birşey mi ? ya da gebelikte yaşanan yapılan hatalardan falan mı? ya da sadece şans mı?