2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sevindim öleyse... sağol Canım kafama takmistim simdi rahatladım. Çok evham yapiyorum bu sefer aslında 2. Hamileliğin ama oğlum 8 yaşında yani 9 sene geçti ilk hamileliğimin üzerinden acemi sayılırım yani...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk 3 aydan sonra kan hapı ve vitamin veriliyor ama elevit vitamininin de toplatıldığı falan konuşuluyor araştırın derim..

ileride yaşta gebelik sigara içki kullanımı etkenlerinden biri genetik faktörlerden de kaynaklı olabilir.. yediğimiz içtiğimiz işte bu hormonlu yiyecekler ne yazıkki...

Elimizden geleni yapıyoruz güzel beslenmeye çalışıyoruz, tehlikelerden uzak durmaya çalışıyoruz, elimizden gelen bu kdr.. Allah yardımcımız olsun! Olumlu düşünelim güzel olsun inşallah!!:49::emir_bebek::nazar:

ilk 3 aydan sonra kan hapı ve vitamin veriliyor ama elevit vitamininin de toplatıldığı falan konuşuluyor araştırın derim..

Hmm tamam o zaman daha gelmedi diye Dr bahsetmesi demekki eleviti hemen arastiriyorum

Daha zamanı gelmedi diye yazicaktim yanlis yazmisim :))

Yemek yedikten sonra çok midem bulanıyor ve de hic aclik hissetmiyorum sizdede ölemi. ;((

yok benim tam tersi açken çok bulanıyor bişey yiyemiyorum zoraki yersem biraz geçiyor..

Canim senin az kalmis ins biter yakinda.ben hic yemek yiyemiyorum peynirle ekmek butun gun.o kadar uzun surecegini dusunmek bitiriyo beni offff

inan zaman çabuk geçiyo uzun geçmesi ihtimali beni de çok korkutuyo doktorun öngördüğü zamanda bitsin de razıyım

Yemek yedikten sonra çok midem bulanıyor ve de hic aclik hissetmiyorum sizdede ölemi. ;((

aaahhh şu bulantılar yedi bizi evladıııımmmm :50: aynı benim de senin gibi açken bulanıyo, açlık hissetmiyorum, tokken daha bi bulanıyo yani bulanıyo da bulanıyo canım merak etme yani aynıyız :34:

canım benim bebişler aynı anda gidiyo. durumları iyi çok şükür teyzesi geçen doktora gittik ohh birisi ayak ayak üstüne atmış keyifler yerinde ama bulantılarım acaip çok kaç zamandır nete giremedim kendimde deildim. senin nasıl gidiyo

Ben de geçenlerde gittim gripten dolayı acile. Gitmişken bebişleri de gördük. 9+5 iken biri 10+0, diğeri 9+5 görünüyordu. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Birisi tekme attı ultrasonda, diğeri sırtını dönmüş uyuyodu ☺️☺️☺️☺️ keyif yapıyorlar walla 😊 benim hamilelik iyi gidiyor ama1 haftadır çok kötü girp geçiriyorum. Ama geçti sayılır. Ya benim gün içinde göbeğim çok büyüyor ve geriliyor. Senin de öyle oluyor mu? Sabahları ilk kalktığımda pek bi değişiklik yok. Kilo almadım bu arada hiç, seviniyorum bu a da 😊😊

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben de geçenlerde gittim gripten dolayı acile. Gitmişken bebişleri de gördük. 9+5 iken biri 10+0, diğeri 9+5 görünüyordu. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Birisi tekme attı ultrasonda, diğeri sırtını dönmüş uyuyodu ☺️☺️☺️☺️ keyif yapıyorlar walla 😊 benim hamilelik iyi gidiyor ama1 haftadır çok kötü girp geçiriyorum. Ama geçti sayılır. Ya benim gün içinde göbeğim çok büyüyor ve geriliyor. Senin de öyle oluyor mu? Sabahları ilk kalktığımda pek bi değişiklik yok. Kilo almadım bu arada hiç, seviniyorum bu a da 😊😊

daha küçükler hani şişkinlik oluyodur gaz filan oluyodur di mi o da zaten gün içinde iniyodur. çünkü bana da oluyo hatta göbeğim kaşınıyo. ama karnımda büyüme yok daha. ben de kilo almadım hatta verdim 2 kilo kadar. doktor bi sakınca yok dedi cüvcüvler iyi gelişmişler.

daha küçükler hani şişkinlik oluyodur gaz filan oluyodur di mi o da zaten gün içinde iniyodur. çünkü bana da oluyo hatta göbeğim kaşınıyo. ama karnımda büyüme yok daha. ben de kilo almadım hatta verdim 2 kilo kadar. doktor bi sakınca yok dedi cüvcüvler iyi gelişmişler.

Ya benim sabahları normal gün içinde felaket oluyor hele akşamları çok şişyor., gazdı yemekti felsn ama normal mi diye merak ediyorum. Ben allaha şükür hiç çıkarmadım. O yüzden kilo vermedim. Göbeğim 1 aydır kaşınıyor benim. Yağ kullanmaya başlıycam bu hafta. Sen başladın mı?

Ya benim sabahları normal gün içinde felaket oluyor hele akşamları çok şişyor., gazdı yemekti felsn ama normal mi diye merak ediyorum. Ben allaha şükür hiç çıkarmadım. O yüzden kilo vermedim. Göbeğim 1 aydır kaşınıyor benim. Yağ kullanmaya başlıycam bu hafta. Sen başladın mı?

düzenli kullanmıyorum ama arada bir bebek yağı krem filan sürüyorum ama en sağlıklısı ve en iyisi zeytin yağıymış

düzenli kullanmıyorum ama arada bir bebek yağı krem filan sürüyorum ama en sağlıklısı ve en iyisi zeytin yağıymış

Genetikle ilgili ama bizim ikiz olduğu için daha çok yıpranıcak bedenimiz. Çatlak olmaması için düzenli kullanım çok önemliymiş canım eğer başladıysan ihmal etme. Hakısın en iyisi zeytinyağı ama kokusunu sevmiyorum ben. Başka yağlar alıcam aromatik.

bence takma canım çünkü hamilelikte gaz ve şişkinlik çok olurmuş. bide kendine dikkat et. bağışıklık sistemimiz zayıf ve hastalıklara daha açık durumdayız

Genetikle ilgili ama bizim ikiz olduğu için daha çok yıpranıcak bedenimiz. Çatlak olmaması için düzenli kullanım çok önemliymiş canım eğer başladıysan ihmal etme. Hakısın en iyisi zeytinyağı ama kokusunu sevmiyorum ben. Başka yağlar alıcam aromatik.

ya benim annemde var çatlaklar. ben de olması da çok muhtemel ama elimden geleni yapcam artık. düzenli kullanmak gerek dooru diyosun. sen hangi kokulara duyarlısın

Back
X