Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başina işallah cnm bi rahatsızlanırsın ağrın olurr ısrar edersin korkuyorum diyee ilk bebeiş ya hayır demez kocan götürür ayy nasıl şeyler düşünmeye başladım böyleeküçük pembe tatlı yalanlar bir kerecikk
ama gidersen çok ısrar et rüyalarıma giriyor de
hımm öylemi çok sevindimm allahım gölündekini verdi bakk işallah seninde olur cnm spor nasıl gidiyorr ha deryada hamiş miş galibaa
ay canım senin oğlan küçükmüş daha benim kız 20,5 aylık çok şükür çoğu sıkıntıyı atlattık biz. En zor zamanları yürümeye başlama zamanı yürümek için çıldırcak uzanabildiği her yeri karıştırcak yürümeye başlayınca da ilk zamanlar çok düşüyorlar ve düşerken de kendilerini hiç korumuyorlar benim kız ilk zamanlar yürüyor ayağına bişey takılıyor yada hafif sendeliyor sonra güm diye yere çakılıyordu kafa kol bacak her yer hasarlı sonra basıyordu çığlığı o ara cıldırcaktım ama sonra sonra kendini korumayı öğrendi düşeceğini anlayınca daha dikkatli düşmeye başladı pat diye atmıyordu kendini. Yürümesi hem iyi hemde kötü yürüyünce kendi kendine takılıyor ama ortalığıda batırıyor birde tırmanmaya çalıştığı için düşmeler artıyor çok şükür ben bu safayı geçtim şimdi mide bulantılarım geçince tuvalet eğitimine başlıycam buda zor bir süreç anlımızın akıyla bi çıkabilsek bu işin üstesinden.
evt deryada hamiş benim topiğe yazmış güzel baya zayıfladım artık hamile kalmak istiyorum bakalım allahım ol derse olurr
Yani evet canim ignenin dozunu kiloya gore belirliyolarmis bende duydum onu ama daha oncede soylemistim belki hatirlarsin benim bi arkadasim 98 kiloyla hamile kalmis ve 0.4 le baslayip 0.4 le bitirdi hamileligini dogurmak uzere...onla aramizda 30 kilodan fazla var bnde 0.4 kullaniyorum ama yarin sabah gittigimde mutlaka sorarim canim merak etme...
işallah olur cnm dualarım seninle cnm oruç tutuyor musunn
Düşündüğüne bak :))) Hiç aklıma gelmemişti kız :))) Aslında çaktırmadan da gidebilirim :)))))darısı başina işallah cnm bi rahatsızlanırsın ağrın olurr ısrar edersin korkuyorum diyee ilk bebeiş ya hayır demez kocan götürür ayy nasıl şeyler düşünmeye başladım böyleeküçük pembe tatlı yalanlar bir kerecikk
ama gidersen çok ısrar et rüyalarıma giriyor de
![]()
Pıhtılı arkadaşlarım haftasonu ben de bacağıma iğne yapmaya başladım.İğneyi batırmak göbeğe göre daha kolay oldu ama sanki ilaç gebektekinden daha fazla yaktı gibi geldi.Bir de alışmışım sanırım göbeğe,bacağa yapmak farklı geldi.Dünkü yaptığım iğnede bacağımdan baya kan aktı ama sormuştum daha önce normalmiş.
Bakalım bi süre bacağıma yapacağım sanırım iğneyi...
önümüzdeki ay inşallahh canımmm başlıycam oruç tutmaya
Düşündüğüne bak :))) Hiç aklıma gelmemişti kız :))) Aslında çaktırmadan da gidebilirim :)))))
Bi de bu devlet hastanesinde gittiğim gün ikili testi yapacak mı emin de değilim...
canım ben de 1 hafta bacaktan yaptım o sırada göbeğim biraz yumusamıştı rahat rahat yaptım göbeğe.şimdi yine ara vermem gerekiyor sanırım.benimde bacağım kanamıstı baya.ama sorun değilmiş o da dediğin gibi :)
cok saol canım .ben böle çok mu pirpirikleniyorum bilmiorum.98 kiloya 0,4 lük yettiyse bize hayli hayli yeter ozmaan( pıhtılı arkadaslarım sizde hergün 1 limon suyu veya 1 kivi tüketin sakın ihmal etmeyin .çok iyi geliormus.
Neyse bakalım artık canım :)tatlım yazmıştım sana daha önce önümüzdeki ay mutlaka başla hem havalar soğuk ya daha kolay tutarsınn cnm işallah hayırlısı ile olacak ben innanıyorumm
ya söyleye bilirsin cnm hem zamanından yapılması gerek bu test biliyorsun hem merakta ediyorsun 2 sini birden halletmiş olursun fenamı ayy tatlım söz konusu merak + bebiş olunca insan dayanamıyor düşünüyor böyle şeylerii he heeee![]()
Neyse bakalım artık canım :)
Bilsem ki başka doktor söyleyecek. Ben kocişten habersiz gidicem de o da söylemez diye gitmiyorum :)))
evet canım buda senin sınavın çok üzülme kendini toparlamaya çalış rabbim en kısa zamanda seni tekrar anne yapacak inşallah. Amin canım inşallah tek isteğim ne kız ne erkek sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
oyy maşallah onlara kardeş kardeş büyümeye çalışıyorlar :)
çok geçmiş olsun cnm istirahat et kendine iyi bak geçer inş
duygusal annesi bak bebeğin de iyi maşallah artık üzülme yavrunuda üzme :)
çok geçmiş olsun , Rabbim yeniden hayırlısı ile nasip etsin yardımcın olsun inş.
oyy maaşallah pozda mı verdi annecine , biyüyorlar maşallah
hoşgeldin cnm atlatırsın inş.
hoşgeldin cnm oğluna kardeş geliyor desene , hayırlısı olsun öyleyse
maşallah ne güzel haberlerle geldiniz böyle , bebişinde iyiymiş çok şükür , şu çukulata yemeyi ben hep unutuyorum
gözün aydın cnm maşallah bebişin ne güzel büyümüş , cinsiyet için acele etmemesi iyi bişey aslında , yanılma olmasın :)
hoş geldin cnm mide bulantıları malesef oluyor ama bebişlerimiz için katlanacağız , onlar yeterki sağlıklı olsunlar :) aradaki fark zamanla kağpatılıyor, buradaki arkadaşların genelde öyle oldu
Bak aklıma giriyorsun :))))) Gitsem mi :))))bende öyle düşündüm ama ısrar ettim söyledi çok merak ediyorum felande ısrarcı ol cnm söyler eğer gıcık bi dr deyilse ayy merak ettim he şimdii![]()
Bak aklıma giriyorsun :))))) Gitsem mi :))))
12+3 haftalık:)sen bilirsin cnm benimm ben hala inanamıyorumm ya bi daha gittiğimde yine oğlan derse ancak ozaman inacağimm herhalde yakın mı hastahane ha senin bebiş tam olarak kaç haftalik
12+3 haftalık:)
Yakında özel var o da gittiğim işte. Diğerleri o kadar yakın değil. Ben ikili test zamanını bekleyip detaylı ultrasonda cinsiyetini öğreneyim. 31 marta kadar sabır artık :) Ya erken gidebilirim aslında ama cinsiyet net olmaz ki. O zaman daha net oluyor :) O yüzden beklicem :)