Sonuc ne olursa olsun benim kararim da degismeyecek canim sadece doktoruma cok guvendigim icin onun yapalim dedigi butun testleri yaptirmak istiyorum o kadar...
Allahim insallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin canim:)
aynen, bendede öyle, ben yaptirmak istemiyorum ama...burda hemi o cok pahali 215 euro...yani bütün testleri yaptirmaya kalksam ben 550 euroya geliyor yani...
evet kiz onda ne var daha bütün testleri yaptirmaya kalksam 550 euro vermem gerekmis...Yuhh ne kadar pahaliwalla bnm dr un oldugu hastanenin sgk anlasmasi olmamasina ragmen fiyat cok ucuz 60 tl duyunca cok sevindim:)
maşallahhh subanallahh rabbim korusun ben çikolata yiyecem kontrole giderken kızlardan duydum o zaman çok hareketleniyormuş
allahh korusun hiç ben bu bebeği gözyaşlarıyla dualarla bekledim ben o testlerin doğruluğuna inanmıyorum olumsuzluğa düşen bir kaç kişi oldu çevremizde ondan canım
hatta bir arkadaşın burada okudum ama adını hatırlayamadım doktoru yüzde yüz doğruluk payı yok demiş yanii öyle sadece ayrıntılı ultrason rabbim korusun sıkıntılı bir durum olursa doğduğunda müdahele şansı olsun diye yaptırıcam onuda
aynen bende ayni, cok dua ettim, ve halada saglikli olsun diye ediyorum...
aynen burdada var yüzde yüz demislerdi bu cocugu almamiz gerek demislerdi kadina, kadin sapa saglam bebisi oldu....yani allahtan ümit kesilmez oda onun sinaviydi, allahim yanlis yola saptirmasin kimseyi
bebislerimize saglik versin :)