2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sonuc ne olursa olsun benim kararim da degismeyecek canim sadece doktoruma cok guvendigim icin onun yapalim dedigi butun testleri yaptirmak istiyorum o kadar...
Allahim insallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin canim:)

aynen, bendede öyle, ben yaptirmak istemiyorum ama...burda hemi o cok pahali 215 euro...yani bütün testleri yaptirmaya kalksam ben 550 euroya geliyor yani...

Yuhh ne kadar pahali:( walla bnm dr un oldugu hastanenin sgk anlasmasi olmamasina ragmen fiyat cok ucuz 60 tl duyunca cok sevindim:)
evet kiz onda ne var daha bütün testleri yaptirmaya kalksam 550 euro vermem gerekmis...

maşallahhh subanallahh rabbim korusun ben çikolata yiyecem kontrole giderken kızlardan duydum o zaman çok hareketleniyormuş

allahh korusun hiç ben bu bebeği gözyaşlarıyla dualarla bekledim ben o testlerin doğruluğuna inanmıyorum olumsuzluğa düşen bir kaç kişi oldu çevremizde ondan canım
hatta bir arkadaşın burada okudum ama adını hatırlayamadım doktoru yüzde yüz doğruluk payı yok demiş yanii öyle sadece ayrıntılı ultrason rabbim korusun sıkıntılı bir durum olursa doğduğunda müdahele şansı olsun diye yaptırıcam onuda

aynen bende ayni, cok dua ettim, ve halada saglikli olsun diye ediyorum...
aynen burdada var yüzde yüz demislerdi bu cocugu almamiz gerek demislerdi kadina, kadin sapa saglam bebisi oldu....yani allahtan ümit kesilmez oda onun sinaviydi, allahim yanlis yola saptirmasin kimseyi
bebislerimize saglik versin :)

evet bu diklik konusu hoş.Ben buraya daha önce de yazmıştım.Benim de damarlarım yeşil yeşil çok belli. eşime diyorum ki bu göğüsleri bir başkası görse ne film teklifleri gelir.Film türünü yazmıyorum :)

Benimkiler de öyle canım ya felaket güzel oldular :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Keşke hep böyle kalsa :9::9::9::9::9::9::9:

kizlar...

kim 4 D resim cektirmek istiyor?
kim her defasinda ultrason resimini istiyor?
kim sanirim dopller ultrasonu yaptiracak?

kizlar...

kim 4 D resim cektirmek istiyor?
kim her defasinda ultrason resimini istiyor?
kim sanirim dopller ultrasonu yaptiracak?

Ben hepsini yaptırıcam canım. Zaten doktorum istemeden veriyor ultrason resimlerini. Diğerlerini de zamanı gelince yaptırıcaz inşallah.

ALINTI

merhaba sizlerden fikir almak istiyorum.
Lütfen tepkili yaklaşmayın için de bulunduğum sıkıntı sebebi fikir almak istiyorum sizlerden.10 yıllık evliyim 27 yasındayım.10 yıl suresınce cogu zaman korunmamıza ragmen bebegımız olmadı ama kendımızı cok ta uzmedık..okul gecım sıkıntısı derken zamanı gelır dedık.
esımın gorevı sebebı ıle aılelerımızden uzagız ve esımın bır arkadasına kefıl olması sebebı ıle yuksek mıktarda borcu var ıcra yolu ıle maasından kesılıyor bende ozel sektorde calısıyorum.uc bes bırıktırıp yenı kucuk bır araba aldık.fakat 10 yıl sonra hamıle kaldıgımı ogrendık esım kesınlıkle taraftar degıl aldırmamı ıstemıyor aldırırsan bosan aılenın yanına gıt dıyor.ama ben daha kalp atıslarını bebegın duymadıgım ıcın ısyerıne henuz hamıle oldugumu soylemedım.soylesem hemen yerıme bırını bakıp en kısa zamanda benı ısten cıkaracaklardır.
10 yıldır parasızlık cekmekten ınanın bıktım tam rahat edıcez derken bebek telası..hadı doguma kadar calıstırdılar dıyelım sonrası ıkı ay mumkun degıl bana ızın vermezler hamılelık degıl de ekonomık sebeb krız deyıp benı ısten cıkarırlar ..ben dogu ılındeyım bebekle ıs te bulamam..ıse guce de alıstım.ıyı kotu uc bes kurus elımıze de gecıyordu..bebegı aldırmayı dusunuyorum fıkırlerınız neler..

ALINTI

Daha neler dedim ya!!!!! Yok artık. Bunu forumda birisi yazmış. Bebek sahibi olmak için uğraşan binlerce insanız şurda. Bu insana allahtan akıl vermesini dilemekten başka ne dedir ki. RAbbim doğru yolu göstersin.

Canım 3.buçuk yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyorduk 8 ay sonra hamile kaldım bebeğimin kalbi çok az duyuluyordu sonra durdu. sonra 9 ay sonra tekrar hamile kalabildim .İlk bebeğimi kürtajla aldılar kalbi durunca , annem yanımda olamadığı için o dönem (kızamıkçık teşhisim vardı ,ablam kanser hastası annem ona bakıyordu. Ablamın doktoru hiç bir şekilde temas etmeyin sizin ölümcül olabilir dedi ablama, dolayısı ile annem de yanıma gelemedi ki annemle aram 5 dk yürüme mesafesi) narkozdan uyandığımda anne anne diye ağlıyormuşum .Bir kadın sordu ne oldu nesi var diye eşime. o da kürtaj oldu diye cevap verdi. ben o narkozlu halimle ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum diye açıklama getirdim.Yani öylesine kürtaj olmuşum gibi algınlanmak bile beni o halde cevap vermeye itti. Böyle insanları da yargılamak istemem. Allah yardımcısı olur inş.

Ediyorum cnm cuma günü kontrolüm var başka dra rndevu -alcam demiştim ya kasın dr bubsefer.eşimle gitcez kalp atışı görmek için inşallahhhh:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısıyla kalp atımını görüp de gelicen inşallah :) Cuma günü 8. haftaya girmiş oluyor musun?

ALINTI

merhaba sizlerden fikir almak istiyorum.
Lütfen tepkili yaklaşmayın için de bulunduğum sıkıntı sebebi fikir almak istiyorum sizlerden.10 yıllık evliyim 27 yasındayım.10 yıl suresınce cogu zaman korunmamıza ragmen bebegımız olmadı ama kendımızı cok ta uzmedık..okul gecım sıkıntısı derken zamanı gelır dedık.
esımın gorevı sebebı ıle aılelerımızden uzagız ve esımın bır arkadasına kefıl olması sebebı ıle yuksek mıktarda borcu var ıcra yolu ıle maasından kesılıyor bende ozel sektorde calısıyorum.uc bes bırıktırıp yenı kucuk bır araba aldık.fakat 10 yıl sonra hamıle kaldıgımı ogrendık esım kesınlıkle taraftar degıl aldırmamı ıstemıyor aldırırsan bosan aılenın yanına gıt dıyor.ama ben daha kalp atıslarını bebegın duymadıgım ıcın ısyerıne henuz hamıle oldugumu soylemedım.soylesem hemen yerıme bırını bakıp en kısa zamanda benı ısten cıkaracaklardır.
10 yıldır parasızlık cekmekten ınanın bıktım tam rahat edıcez derken bebek telası..hadı doguma kadar calıstırdılar dıyelım sonrası ıkı ay mumkun degıl bana ızın vermezler hamılelık degıl de ekonomık sebeb krız deyıp benı ısten cıkarırlar ..ben dogu ılındeyım bebekle ıs te bulamam..ıse guce de alıstım.ıyı kotu uc bes kurus elımıze de gecıyordu..bebegı aldırmayı dusunuyorum fıkırlerınız neler..

ALINTI

Daha neler dedim ya!!!!! Yok artık. Bunu forumda birisi yazmış. Bebek sahibi olmak için uğraşan binlerce insanız şurda. Bu insana allahtan akıl vermesini dilemekten başka ne dedir ki. RAbbim doğru yolu göstersin.

ben soookkkk oldum, böyle birseyi nasil yazarlar, baskalari bu kadar ugrasirkene onlar kiymetini bilmiyorlar...bizde 1,5 sene ugrastik....ne kadar insan kendini ezik hissediyor...ne kadar caresiz....
bu nasil bir insanliktir ki, bebegi aldirmak istiyor. bu nasil bir annedir ki cocugunu öldürmek istiyor.....bunlar insan degil bence. bir canavar.
cok yazik böyle insanlara.
bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan varkene allahim sana bir melek yoluyor, kiymet bilin diye, daha madiyi düsünüyorlar, dünya malini düsünüyorlar, anne ve baba olmaktan baska bir güzelik varmidir....?????

O adamda nasil biridirki, cocugu aldir diyor.....
cok yazik böyle insanlara....
o cocuk sizin gibi anne ve babayi hakketmiyor....

insallah yanlis bir karar vermezler.

Canım 3.buçuk yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyorduk 8 ay sonra hamile kaldım bebeğimin kalbi çok az duyuluyordu sonra durdu. sonra 9 ay sonra tekrar hamile kalabildim .İlk bebeğimi kürtajla aldılar kalbi durunca , annem yanımda olamadığı için o dönem (kızamıkçık teşhisim vardı ,ablam kanser hastası annem ona bakıyordu. Ablamın doktoru hiç bir şekilde temas etmeyin sizin ölümcül olabilir dedi ablama, dolayısı ile annem de yanıma gelemedi ki annemle aram 5 dk yürüme mesafesi) narkozdan uyandığımda anne anne diye ağlıyormuşum .Bir kadın sordu ne oldu nesi var diye eşime. o da kürtaj oldu diye cevap verdi. ben o narkozlu halimle ,bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum diye açıklama getirdim.Yani öylesine kürtaj olmuşum gibi algınlanmak bile beni o halde cevap vermeye itti. Böyle insanları da yargılamak istemem. Allah yardımcısı olur inş.

Bebeğini aldırmasını yadırgamıyorum ancak öne sürdüğü bahaneler çok içimi acıttı. Yarın kimin ne olacağını allah bilir şu hayatta neyin garantisi var ki işin gücün paranın olsun. Ben kendi adıma söyleyebilirim ki bebeğim gelmeden nasibini hazırladı. Rabbim'e şükür ki önceden yoluna koyamadığımız her şey tıkır tıkır yoluna girdi. Hayat bu ne zaman ne göstereceği hiç belli olmaz.

Son düzenleme:
Canım benim yüzümden çok belli kilo verdiğim.Ama kimse kabul etmese de ben karnımda bir şişlik hissediyorum.çünkü karnım kaslıydı o kaslar yumuşamış gibi .ve göbek deliğimin altında çok hafif şişlik var.gögüslerim okadar şişki ben yüzümden giden tüm kilolar göğüslerime inmiştir kilo vermemişimdir diye düşünmüştüm.Gögüslerim gerçekten korkunç .benden ayrı bir cumhuriye gibiler.sanki benim bedenime ait değiller .hamile kalmadan önce de büyüklerdi 85 takıyordum zayıf olmama rağmen .
Ya buarada bir yandan kusmalarım yüzünden çok mutsuzum ama bir yandan da inanamıyorum 11 haftalık gebeyim .daha önce 7 hafataya kadar gelebilmiştim:(Bugünleri de gösterdi Allahım .İnş. sonuna kadar devam ederi.

Gerçekten ben de inanamıyorum 10 haftalık hamile olduğuma,daha önce ben de 7. haftaya kadar gelebilmiştim. Herkes gebelik testinden sonra sevinçten eşiyle sarılır falan, biz eşimle ilk defa 2 gün önce dr kontrolünden sonra dayanamayıp, muayene odasında sarıldık.İnşallah hayal kırklığı olmaz.Ama bu sefer olmayacak inşallah, her geçen gün buna daha çok inanaıyorum.Psikopat gibi kanama var mı diye kontrol etmelerim de azaldı :)

İnşallah canım. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı :)

Kızlar minikini hisseden var mı ya benim karnımda minik minik seğirme gibi tıkırtılar var bu gün. Acaba böyle bi şey mi?
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Nolur bilenler bi şey desin.

annem dedki canim...ayni yel girer gibi olurmus, yani ilk gebeligin oldugu icin hemen anlamasin dedi, ama biraz dinle belki anlarsin, ve ben gecen hafta bebegimin (ultrasonda) hareket ettigini gördüm, allaha sükür

merhabalar.bende 10+5 günlük hamileyim.10 Ekimde anne olucam Allah nasip ederse. benim hamileliğiin başlangıcından beri hiç bir şekilde miğde bulantısı kusma gibi bir şikayetim olmadı.ama miğdemi ne zman çok doldursam ozman zorla bulanıyodu.hazmetmiyo gibi oluyo sadece.ilk haftalarda kasık ağrısı çektim sonraki haftalardada bel ağrısı hala daha çekiyorum.maalesef kilolu hamile kaldığım için çok üzülüyorum.inşallah çok kilo almam diyecem ama hiç zannetmiyorum bu iştahla.ya bide benim kokulardan iğrenme gibi bi durumda olmadı ekstradan yani nasıl diyim normladede iğrenilcek kokudan her zmanki gibi iğreniyorum ekstradan bir durum yok.korkuyorum çok acaba gelişmiyomu bebek falan diye ama herşey Allahtan olduğunu bildiğimden ona emanet ettim herşeyiyle.hayırlısıyla hepimizin sağlıkla kucaına almayı ve dewamındada hayırlı bir ömürle yaşamasını nasip etsin Allah'ım.:49:

hayirli olsun canim....merak etme, sen kafana takma canim....bebislerimiz saglikli olur insallah, onlar gelisir...allahim bilir.
kilonuda takma sonra o telasla baya bir kilo verirsin, sag sola kosmaktan :52:

Ben hepsini yaptırıcam canım. Zaten doktorum istemeden veriyor ultrason resimlerini. Diğerlerini de zamanı gelince yaptırıcaz inşallah.

bende resim istiyorum, yok canim burda her defasinda vermiyorlar ultrason yani 9 ay boyunca tek 4 ultrason resimin oluyor, her defasinda istersen 140 euro
yeni burda hersey para

Bebeğini aldırmasını yadırgamıyorum ancak öne sürdüğü bahaneler çok içimi acıttı. Yarın kimin ne olacağını allah bilir şu hayatta neyin garantisi var ki işin gücün paranın olsun. Ben kendi adıma söyleyebilirim ki bebeğim gelmeden nasibini hazırladı. Rabbim'e şükür ki önceden yoluna koyamadığımız her şey tıkır tıkır yoluna girdi. Hayat bu ne zaman ne göstereceği hiç belli olmaz.

aynen canım .benimde aynı şekilde hem güzel bir zam aldım. Hem de bebeğim doğduğunda ev borcum nerdeyse bitmiş olacak.Allah nasibini veriyor ama bazı insanların bunları anlayabilmek için daha çok olgunlaşmaya ihtiyaçları var.

İnşallah canım. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı :)

Kızlar minikini hisseden var mı ya benim karnımda minik minik seğirme gibi tıkırtılar var bu gün. Acaba böyle bi şey mi?
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Nolur bilenler bi şey desin.

Ben çok baktım ona ama henüz çok küçükler diyorlar, en az 16-18 olmadı gerekiyormuş ama seninkiler belki 14te de hissedilir.
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı, ve bence Ekime kalamayacaz canım:)

ben soookkkk oldum, böyle birseyi nasil yazarlar, baskalari bu kadar ugrasirkene onlar kiymetini bilmiyorlar...bizde 1,5 sene ugrastik....ne kadar insan kendini ezik hissediyor...ne kadar caresiz....
bu nasil bir insanliktir ki, bebegi aldirmak istiyor. bu nasil bir annedir ki cocugunu öldürmek istiyor.....bunlar insan degil bence. bir canavar.
cok yazik böyle insanlara.
bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan varkene allahim sana bir melek yoluyor, kiymet bilin diye, daha madiyi düsünüyorlar, dünya malini düsünüyorlar, anne ve baba olmaktan baska bir güzelik varmidir....?????

O adamda nasil biridirki, cocugu aldir diyor.....
cok yazik böyle insanlara....
o cocuk sizin gibi anne ve babayi hakketmiyor....

insallah yanlis bir karar vermezler.

Adam aldiasini istememis canim hatta aldirirsan bosanirim demis sorun kadinda...
Allah akil fikir versin onlara ne diyebilirim ki her koyun kendi bacagindan asilir...bahaneleri cok anlamsiz kazandigi 3-5 kurusu da biriktirip mezara gotursun

Kesinlikle sana katılıyorum.. Kimin ne yaşadığını ne hissettiğini kimse bilemez.. Allah yardımcısı olsun... Kimseyi yargılayamam... Herkesin kendi hayatı.. 17 yaşında evlenmiş ve 10 yıllık evli.. Nasıl bir hayat şartlarına sahip bilemeyiz... bence
İnsanlarıı yargılamak yerine bebeğimize odaklanalım .. Ben olumsuz yazılardan huzursuz oluyorum.. Bence bu konuları konuşulacak yer değil..

Son düzenleme:
Gerçekten ben de inanamıyorum 10 haftalık hamile olduğuma,daha önce ben de 7. haftaya kadar gelebilmiştim. Herkes gebelik testinden sonra sevinçten eşiyle sarılır falan, biz eşimle ilk defa 2 gün önce dr kontrolünden sonra dayanamayıp, muayene odasında sarıldık.İnşallah hayal kırklığı olmaz.Ama bu sefer olmayacak inşallah, her geçen gün buna daha çok inanaıyorum.Psikopat gibi kanama var mı diye kontrol etmelerim de azaldı :)

gözlerim doluyor böyle şeyleri okuyunca :( ben de artık daha az endişeliyim. hamile kaldığımdan beri hiç tavuk ,balık ,kırmızı et ,yumurta yiyemedim ama üzülmüyorum o hayata tutunmak için her şeyi yapıyor ben de yapabildiğim her şeyi yapıyorum. Gerisi Allah'a kalmış. Bebeklerimiz nur topu gibi olacak inş.o da ne bilmiyorum ama:)sağlıklı olsunlar inş.zaten çift sayılı bir yıldayız eşim de ben de çift sayılı yıllarda doğduk. hatta çift sayılı bir yılda evlendik .Ablam tek sayılı bir yılda hasta oldu ,yine tek sayılı bir yılda hastalığı tekrar etti.Şimdi çift sayılı bir yıldayız çok sağlıklı maş.devlet bahçeli gibi açıklamalar yapıyorum eşime .Çok mutluyum ,mutluyuz mide bulantılarıma rağmen ,dün yine serum aldım bugün çok enerjiğim.

Adam aldiasini istememis canim hatta aldirirsan bosanirim demis sorun kadinda...
Allah akil fikir versin onlara ne diyebilirim ki her koyun kendi bacagindan asilir...bahaneleri cok anlamsiz kazandigi 3-5 kurusu da biriktirip mezara gotursun

o sok halimle orayi kacirmisim ben....evet adam bari iyimis...kadin bir kac kurus fazla olsun diye, bebegini öldürmek istiyor....cok yazik yaa...wallahi cok üzüldüm....o paraninda insallah hayrini görür...

Kızlar Tuğçenin pazartesi kontrolü vardı, buraya birşey yazdı mı? Ben göremedim, inşallah herşey yolundadır, dua edelim lütden...

Ben çok baktım ona ama henüz çok küçükler diyorlar, en az 16-18 olmadı gerekiyormuş ama seninkiler belki 14te de hissedilir.
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı, ve bence Ekime kalamayacaz canım:)

Canım enimkiikiz olduğu için doktor 20 gün erken gelir dedi zaten.
annem dedki canim...ayni yel girer gibi olurmus, yani ilk gebeligin oldugu icin hemen anlamasin dedi, ama biraz dinle belki anlarsin, ve ben gecen hafta bebegimin (ultrasonda) hareket ettigini gördüm, allaha sükür
bende resim istiyorum, yok canim burda her defasinda vermiyorlar ultrason yani 9 ay boyunca tek 4 ultrason resimin oluyor, her defasinda istersen 140 euro
yeni burda hersey para

Yaaaa burda ücretsiz canım. İstediğin kadar çektir al.
Bence de daha çok küçük ama ne biliym işte heyecanlandım.

aynen canım .benimde aynı şekilde hem güzel bir zam aldım. Hem de bebeğim doğduğunda ev borcum nerdeyse bitmiş olacak.Allah nasibini veriyor ama bazı insanların bunları anlayabilmek için daha çok olgunlaşmaya ihtiyaçları var.

Haklısın canım. Rabbim nasiplerini bol etsin inşallah.

Kızlar Tuğçenin pazartesi kontrolü vardı, buraya birşey yazdı mı? Ben göremedim, inşallah herşey yolundadır, dua edelim lütden...

bir şey yazmadı bence yani ben hiç fark etmedim.onun da benim gibi plasentadan kanama gözüküyordu ultrasonda.inş. kötü bir şey olmamıştır.iyi haberlerle gelir.Belki de bebeğine bir şeyler almaya gitmiştir kontrolden sonra.iyi düşünelim iyi olsun :)

Back
X