günaydın kızlar. dün kaynım geldi steteskop getirdi tıp oğrencisi. bebişi dinledik falan. bu arada ben kızımı hissediyorum. sizde hisseden yokmu ?
ay bende almak istiyorum aslında steteskop ama psikolojini bozarsın diyo doktorum alma dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar. dün kaynım geldi steteskop getirdi tıp oğrencisi. bebişi dinledik falan. bu arada ben kızımı hissediyorum. sizde hisseden yokmu ?
Herkese kızlar, benim de solda oynadı sanki ve doktor büyük ihtimal erkek deli.. bakalım kısmet.
kesin kararlısın yani öğrenmeyeceksin :))
amin walla bende düsünmüyordum cinsiyetini ögrenmeyi ama her randevude esimde geliyor ve doktoru dört gözle dinliyor :)
sen söylememekle haklisin, kv ad bile bulmus
canim burda baska bir doktor yok, o yüzden her 4 haftaya bir randevu veriyorlar, Tr gibi degil hastaneye gidip öyle kontrol olmak.
nasil ya hissediyormusun, nasil? ne hissediyorsun tam olarak. cinsiyeti kizmi?
sag tarafinda hissediyine göre kiz derler
sol tarafinda hissedseydin erkek diyorlar...
günaydin, yaa nasil hissediyorsunuz bebisi, banada anlatin, benmi anlamiyorum..agri gibimi nasil anlatilir?
Normal canım şuan bende öyleyim.. bebek te plasentada buyuyor gittikce annesi.. normal yanii.. ben hamilelik giyiyorum artık..dışardan bakan anlıyor hamile olduğumu.. buyuyorlar artik![]()
Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.
Evet canımm hissediyorumhissetmemek mümkün değil ki
evet o sağ sol muhbattini ben yalnış biliyormuşum meğersem. bugün burada oğrendim. ben hamile oldugumda kasık ağrılarım hep solda oluyordu diyordum erkek geliyor sanırım ama hissetmeye başlayınca sağa geçti. bebeğim sağ göbek deliğimin biraz altında hissediyrum. Titreşim gibi kelebek çırpıntısı gibi. 17. haftamdan itibaren aralıkla hissediyorum canım mesela 2 gündür yoktu ama bugun son sürat devam ediyor :))
Gözün aydın canım hissediyorsun ne güzel :) Ben daha hissetmiyorum o kadar. Olan da bağırsak hareketidir diyorum. Bazen sarsılıyor bi tarafım o kadar. Kelebek gibi değil:)
Evet canımm hissediyorumhissetmemek mümkün değil ki
evet o sağ sol muhbattini ben yalnış biliyormuşum meğersem. bugün burada oğrendim. ben hamile oldugumda kasık ağrılarım hep solda oluyordu diyordum erkek geliyor sanırım ama hissetmeye başlayınca sağa geçti. bebeğim sağ göbek deliğimin biraz altında hissediyrum. Titreşim gibi kelebek çırpıntısı gibi. 17. haftamdan itibaren aralıkla hissediyorum canım mesela 2 gündür yoktu ama bugun son sürat devam ediyor :))
ay ne güzel herkes yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeye başlamışbizim daha 2 haftamız var
kısmetse 3 Mayısta öğrenicez biz de sabırsızlıktan ölüyorum tabi ki
biran önce öğrensek de alışveriş yapsak
![]()
Merhaba canim
bende senin su an yasadigin durumu yasadim.
P.tesi doktor ultrasonda bi cikinti var dedi.
erkek sandik.Bugun ayrintili ultrason ve ikili test yaptirdim.
Cinsel organini acik ve net bi sekilde gosterdi ve kizim oldugunu ogrendim :)
o yuzden ayrintili baktirmani oneririm.Benim haftam 13 olmasina ragmen
bebek yaklasik 1,5 hafta onde cikti ve tahmini dogum tarihim de degisti.
Umarim hersey istedigin gibi olur![]()
bu teori doğru bilmiorum kızlar ama çoğu kişide tutuyor. akşam eşime anlattım uçtu havalara kızım olcak die hemen kaptırma kendini belli değil dedim kızdır kızdır babasının prensesi o die söylendi durdu.
ay ne guzel gozunuz aydın canım benım degısmese bıle en azından bılmek ıstyorum ya hanı sımdı ıkılemdeyım bolede zor acaba kız ıhtımalı varmı dıye ozele gıdıcem vala yarın orda solerler dıyorum :)hayırlı olsun prensesınız ALLAH hepımızın gonlune gore hayırlı ewlatlar versın
ben daha birsey hissetmiyorum 14 haftalik suan benimki, ama bazen böyle bicak agrisi gibi oluyor, yel gibi acaba o bebismi?
gecen babaannem dedi banada bu sag sol tarafini
bende ögrendmedim daha..bugün randevum varrrr...
babane dediyse doğruluğu daha fazladır. eski insanlarımız daha iyi bilir :) bu arada randevuya gidiyormussun bence cinsiyet konusunda ısrarcı olmalısın belki birseyler soyler. güzel güzel haberlerle bekliyoruz biz seni burada
bisiy sorucam belirtilerin nelerdi kız bebekmıs kesın madem mesela karnın nasıl sısıyor to gbımı kız gobegı gıbı yayvanmı canın neler ıstedı ruyalar falan
tsk ederim canim yaa...
evet eski insan biliyor...babaannemde gelmsiti son ultrasona, ne kadar sasirdi, bizim zamanimizda böyle seyler yoktu diyor, hamile oldugumuzu bile sonradan ögreniyorduk :)
ayy cok heycanliyim ben 45 dk kaldi
kiz sen beni hala listeye eklememisin
birdaha yazayim :
ilk bebis
yasim 27 di
son adet tarihim 8.Ocak
yurtdisinda kaliyorum Almanya (ama ankaraliyim)
en güzeli tabi başlamak lazım biran önce bende önümüzdeki ay başlıcam:) neler aldın bakalım sen
benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)
Bolca citcitli body aldim patikli alt fazla aldim geri kalani da tulum takim ve body 6 adette corabimiz var![]()