2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amin walla bende düsünmüyordum cinsiyetini ögrenmeyi ama her randevude esimde geliyor ve doktoru dört gözle dinliyor :)
sen söylememekle haklisin, kv ad bile bulmus

canim burda baska bir doktor yok, o yüzden her 4 haftaya bir randevu veriyorlar, Tr gibi degil hastaneye gidip öyle kontrol olmak.

nasil ya hissediyormusun, nasil? ne hissediyorsun tam olarak. cinsiyeti kizmi?
sag tarafinda hissediyine göre kiz derler
sol tarafinda hissedseydin erkek diyorlar...

günaydin, yaa nasil hissediyorsunuz bebisi, banada anlatin, benmi anlamiyorum..agri gibimi nasil anlatilir?

Evet canımm hissediyorum :46: hissetmemek mümkün değil ki :1: evet o sağ sol muhbattini ben yalnış biliyormuşum meğersem. bugün burada oğrendim. ben hamile oldugumda kasık ağrılarım hep solda oluyordu diyordum erkek geliyor sanırım ama hissetmeye başlayınca sağa geçti. bebeğim sağ göbek deliğimin biraz altında hissediyrum. Titreşim gibi kelebek çırpıntısı gibi. 17. haftamdan itibaren aralıkla hissediyorum canım mesela 2 gündür yoktu ama bugun son sürat devam ediyor :))

Normal canım şuan bende öyleyim.. bebek te plasentada buyuyor gittikce annesi.. normal yanii.. ben hamilelik giyiyorum artık..dışardan bakan anlıyor hamile olduğumu.. buyuyorlar artik :49:

Ben daha hamile kıyafetlerine hiç bakmadım bile. Normal kıyafetlerimi giyiyorum ama anlıyorlar :) Şişkin karnım ve 4. ayda 2 kilo aldım. İlk 3 ay almamıştım :)

Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.

Merhaba, benim demir depolarım boş olduğundan her gün 1 tane piyasadaki demir ilacının gyno olanından içiyorum, ama dr tahlil sonucuna göre veriyor ilacı canım. Bence eğer alacaksan doktor tavsiyesi ile al derim.

Evet canımm hissediyorum :46: hissetmemek mümkün değil ki :1: evet o sağ sol muhbattini ben yalnış biliyormuşum meğersem. bugün burada oğrendim. ben hamile oldugumda kasık ağrılarım hep solda oluyordu diyordum erkek geliyor sanırım ama hissetmeye başlayınca sağa geçti. bebeğim sağ göbek deliğimin biraz altında hissediyrum. Titreşim gibi kelebek çırpıntısı gibi. 17. haftamdan itibaren aralıkla hissediyorum canım mesela 2 gündür yoktu ama bugun son sürat devam ediyor :))

Gözün aydın canım hissediyorsun ne güzel :) Ben daha hissetmiyorum o kadar. Olan da bağırsak hareketidir diyorum. Bazen sarsılıyor bi tarafım o kadar. Kelebek gibi değil:)

ay ne güzel herkes yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeye başlamış :8: bizim daha 2 haftamız var :110: kısmetse 3 Mayısta öğrenicez biz de sabırsızlıktan ölüyorum tabi ki :52: biran önce öğrensek de alışveriş yapsak :16:

Gözün aydın canım hissediyorsun ne güzel :) Ben daha hissetmiyorum o kadar. Olan da bağırsak hareketidir diyorum. Bazen sarsılıyor bi tarafım o kadar. Kelebek gibi değil:)

Bence bebektir o Cihangir, cihangir :) daha once de oluyormuydu oyle bağıırsak hareketlerin canım?

ben daha birsey hissetmiyorum 14 haftalik suan benimki, ama bazen böyle bicak agrisi gibi oluyor, yel gibi acaba o bebismi?
gecen babaannem dedi banada bu sag sol tarafini

ay ne güzel herkes yavaş yavaş cinsiyet öğrenmeye başlamış :8: bizim daha 2 haftamız var :110: kısmetse 3 Mayısta öğrenicez biz de sabırsızlıktan ölüyorum tabi ki :52: biran önce öğrensek de alışveriş yapsak :16:

bende ögrendmedim daha..bugün randevum varrrr...

[SIZE=3]KIZLAR 1 saat sonra doktor randevum var, cok heycanliyim, ve endiseliyim, acaba bebisim iyimi diye düsünüyorum, insallah hic bir sorun yoktur...[/SIZE]

Merhaba canim
bende senin su an yasadigin durumu yasadim.
P.tesi doktor ultrasonda bi cikinti var dedi.
erkek sandik.Bugun ayrintili ultrason ve ikili test yaptirdim.
Cinsel organini acik ve net bi sekilde gosterdi ve kizim oldugunu ogrendim :)
o yuzden ayrintili baktirmani oneririm.Benim haftam 13 olmasina ragmen
bebek yaklasik 1,5 hafta onde cikti ve tahmini dogum tarihim de degisti.
Umarim hersey istedigin gibi olur :46:

ay ne guzel gozunuz aydın canım benım degısmese bıle en azından bılmek ıstyorum ya hanı sımdı ıkılemdeyım bolede zor acaba kız ıhtımalı varmı dıye ozele gıdıcem vala yarın orda solerler dıyorum :)hayırlı olsun prensesınız ALLAH hepımızın gonlune gore hayırlı ewlatlar versın

bu teori doğru bilmiorum kızlar ama çoğu kişide tutuyor. akşam eşime anlattım uçtu havalara kızım olcak die hemen kaptırma kendini belli değil dedim kızdır kızdır babasının prensesi o die söylendi durdu.

ınsallah canım bızde esımle kız cok ıstoyordum ılk duydugumuzda bı kotu olduk acayıp ama ollsun oglum saglıklı olsun ıstyrom baska bısıy gerekmez hepsı ewlat ıns ALLAH gonlunuze gore verır

ay ne guzel gozunuz aydın canım benım degısmese bıle en azından bılmek ıstyorum ya hanı sımdı ıkılemdeyım bolede zor acaba kız ıhtımalı varmı dıye ozele gıdıcem vala yarın orda solerler dıyorum :)hayırlı olsun prensesınız ALLAH hepımızın gonlune gore hayırlı ewlatlar versın

bisiy sorucam belirtilerin nelerdi kız bebekmıs kesın madem mesela karnın nasıl sısıyor to gbımı kız gobegı gıbı yayvanmı canın neler ıstedı ruyalar falan

ben daha birsey hissetmiyorum 14 haftalik suan benimki, ama bazen böyle bicak agrisi gibi oluyor, yel gibi acaba o bebismi?
gecen babaannem dedi banada bu sag sol tarafini

bende ögrendmedim daha..bugün randevum varrrr...

babane dediyse doğruluğu daha fazladır. eski insanlarımız daha iyi bilir :) bu arada randevuya gidiyormussun bence cinsiyet konusunda ısrarcı olmalısın belki birseyler soyler. güzel güzel haberlerle bekliyoruz biz seni burada

babane dediyse doğruluğu daha fazladır. eski insanlarımız daha iyi bilir :) bu arada randevuya gidiyormussun bence cinsiyet konusunda ısrarcı olmalısın belki birseyler soyler. güzel güzel haberlerle bekliyoruz biz seni burada

tsk ederim canim yaa...
evet eski insan biliyor...babaannemde gelmsiti son ultrasona, ne kadar sasirdi, bizim zamanimizda böyle seyler yoktu diyor, hamile oldugumuzu bile sonradan ögreniyorduk :)
ayy cok heycanliyim ben 45 dk kaldi

kiz sen beni hala listeye eklememisin
birdaha yazayim :

ilk bebis
yasim 27 di
son adet tarihim 8.Ocak
yurtdisinda kaliyorum Almanya (ama ankaraliyim)

bisiy sorucam belirtilerin nelerdi kız bebekmıs kesın madem mesela karnın nasıl sısıyor to gbımı kız gobegı gıbı yayvanmı canın neler ıstedı ruyalar falan

benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)

tsk ederim canim yaa...
evet eski insan biliyor...babaannemde gelmsiti son ultrasona, ne kadar sasirdi, bizim zamanimizda böyle seyler yoktu diyor, hamile oldugumuzu bile sonradan ögreniyorduk :)
ayy cok heycanliyim ben 45 dk kaldi

kiz sen beni hala listeye eklememisin
birdaha yazayim :

ilk bebis
yasim 27 di
son adet tarihim 8.Ocak
yurtdisinda kaliyorum Almanya (ama ankaraliyim)

eklemişim canım 57. sıradasın dikkatli bak ama tahmini doğum tarihini yalnış yazmısım hemen düzeltiyorum.

benimkide kız bebek :) ama benim hersey ters. sivri bir göbeğim var ve hep cikolata ve meyve yedim ama işte bebişim kız. sadece dikkatimi çeken bir konu var oda bacak tüulerimi 1,5 ay once aldırmama rağmen hala uzamadı seyrek seyrek cıktı. normalde 3 haftaya uzardı. rüyamda da erkek gördüm hemde her zaman. herkeste erkek hissetti ben dahil. onun dışında çin takvimi erkek dedi rus takvimi kızz. yüzük dondurdüm karnımda gitti geldi donmedi yani. onun dışına makas ve tuz olayında da sonuc erkekti :)

banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmucak galıba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)

Back
X