2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
gözünaydın canım ya:)çok sevindim maşallah bebişinede sanada:nazar::nazar:

Cok saol tatlim:) bu arada dr a igne dozunu degistirmeyi sordum da hayir degistirmicez dedi bilginolsun canim:)

Hadi gözün aydın maşallahh bebişede

Saol bitanem:)

gözün aydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına. Maşallah büyümüşte selamda verirmiş annesine :) kız bide çikolata yeseydin çocuk hep dönerdi göremezdiniz çocuğu :))) hadi bakalım haftaya inş öğrenirsin cinsiyetini canım

Ayy cikolata yemeden dojup donup duuyodu canim yaa cok tatliydi:)

çok şükür yine güzel bir haber :) bu hafta hiçmi tahmini yürütemedi bir şey söyleseydi , haftaya kesinleştirirdi ,

Yok canim yaa en son dedinki aslinda ilkbasta bi kabariklik gordum gibi oldu ama sora hicbisey yok giibi geldi bu bebis kicini bi indirse gorucem de hep havada diyo gulmekten olduk ya:)

Valla ben erkek sanarak gittim
2li test esnasinda yapilan ayrintili ultrasonumda doktor gayet
sabirliydi.Gitmeden once cikolata falan yedigim icinde
bebek sekilden sekile girdi.Ve 4 boyutlu olarak cinsel organini gosterdi doktor.
hatta ben soka girip,doktora degisme ihtimali olmaz mi ya,kesin mi kiz diye
salakca sorular sormusum :) Bebegimin saglikli
olmasina sukredecegime :/
Neyse ki bu duruma alistim ve herkes gibi cok sevindim.
Annemde doktora kiz kendini gec gosterir dedi
am doktorumuz 4 boyutlu ultrasonda 12.haftanin ortasindan itibaren
cinsiyet belli olur dedi :)
Insallah bi an evvel sizde ogrenirsiniz :16:

oyle oyle bizde 4d ile oğrenmiştik 12+1 de kız olacağına değişmedi de. erkek mi istiyordun kuzum sen?

oyle oyle bizde 4d ile oğrenmiştik 12+1 de kız olacağına değişmedi de. erkek mi istiyordun kuzum sen?

Evet ben hep erkek istiyordum canim :)
ben tek kardesim ve hep bi abim olmasini istemistim.Belki de bu yuzden cok istiyordum.
Ama esim,annem,arkadaslarim hepsi kiz istiyordu :)
onlarin istedigi oldu :)
saglikli olsunda,saglikla dogsun onemli olan bu :D :emir_bebek:

sağol canım benim aminn inşaAllah... bana 15 mayısta gel 3lü taramayıda yapalım o gün dedi ama ben 4 mayısta gidicem tarama gününü bekleyemiycem :) annem yanıma geliyor mayısın başında 10 gün bende kalacak oda görmek gitmek istiyor yanımda o gitmeden bi gidelim dedik. hem aynen bende dayanamam 1 ay :1:

Senin doktorda insafsiz cikmis:1:bana doktorum onmli olan ikili test ucluyu dortluyu istemiycem demisti sen bilirsin tabi yaptirmak istersen bende insallah dayanabilirim eger dayanabilirsem 16haftalim olacak ozaman cinsiyette daha net belli olur kismetse bakalim bu pazar hastanenin acilisi var bi gidip goz atacagim ...

Cok saol tatlim:) bu arada dr a igne dozunu degistirmeyi sordum da hayir degistirmicez dedi bilginolsun canim:)

Yok canim yaa en son dedinki aslinda ilkbasta bi kabariklik gordum gibi oldu ama sora hicbisey yok giibi geldi bu bebis kicini bi indirse gorucem de hep havada diyo gulmekten olduk ya:)

Şu duphalakı bu zamana kadar içmediğim için kendime öyle kızıyorum ki seni de dinlemedim

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.sonuna kadar 0,4 lük doz kullanıcaksın demekki.hayırlısı olsun canım.

Valla ben erkek sanarak gittim
2li test esnasinda yapilan ayrintili ultrasonumda doktor gayet
sabirliydi.Gitmeden once cikolata falan yedigim icinde
bebek sekilden sekile girdi.Ve 4 boyutlu olarak cinsel organini gosterdi doktor.
hatta ben soka girip,doktora degisme ihtimali olmaz mi ya,kesin mi kiz diye
salakca sorular sormusum :) Bebegimin saglikli
olmasina sukredecegime :/
Neyse ki bu duruma alistim ve herkes gibi cok sevindim.
Annemde doktora kiz kendini gec gosterir dedi
am doktorumuz 4 boyutlu ultrasonda 12.haftanin ortasindan itibaren
cinsiyet belli olur dedi :)
Insallah bi an evvel sizde ogrenirsiniz :16:

Cnm sen erkek mi istiyordun ? ne güzel kızın erkenden göstermiş neden şok oldun

merhaba annişler:) bu sene kız senesi sanırım:) doktora gittik ve %80 kız dedi, değişmesi çok olası değil dedi:) minik prensesim geliyor:) darısı öğrenemeyenlerin başına. çoooooooooooook mutluyum :))):49::16::1::46:

Olsun cnm ya sağlıklı olsun da , cinsiyeti de haftaya kalsın :) sen kız istiyodun sanırım gönlüne göre olsun

merhaba annişler:) bu sene kız senesi sanırım:) doktora gittik ve %80 kız dedi, değişmesi çok olası değil dedi:) minik prensesim geliyor:) darısı öğrenemeyenlerin başına. çoooooooooooook mutluyum :))):49::16::1::46:

Hayırlı evlat olur inş. kız çocuğu farklıdır cnm

canım ben şimdi aradım aile sağlığını. 20. haftanda gelirsin sonra 24. haftanda yine gelirsin ikinci dozunu yaparız dedi. onden gittiğimi soyledim tamm dedi ukltrason kagıdının üzerinde yazana gore yapıyorlarmış ne zaman bitiyor 18. haftan dedi 2 gün sonra dedim tamm ozaman haftaya gelirsin aşıya dedi bende tamm dedim. amaan dikkat et sende ara yalnış olmasın

Aradım ben sordum.
24. haftada 1. doz.
28. haftada 2. doz yapılıyormuş..

canımm bende cok sevindim senin adına kız cocuk bana gore apayrı :) değişmez canım artık içini ferah tut. kızın hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. bu sene kız senesimi erkek senesimi bilemeyeceğim ama ben ağustos annelerinde erkek cogunlukta, etlül annelerinde de erkek cogunlukta ve suan için biz de de oyle

Hayırlı olsun gözün aydın :)))
İnsanın gözü doluyor öğrendiği anda, bilirim.. Ben kıpkırmızı olmuşum bi de eşim öyle söylüyor :))
Artık değişmez çünkü ben de 15+3de erkek olduğunu öğrendim. Erkek olsaydı zaten görünürdü :)

Bu arada sağlık ocağındaki hemşirenin söylediğini kağıda yazmıştım onu buldum.
Bana 24. hafta bitiminde tetenoz aşısı olacaksın demiş. Acaba geç mi ki? Çünkü 2 doz olmak lazım..
canım beni de 20. haftada çağırdılar aşı için. Doktoruna bi sor istersen, çünkü doktor da 20. haftada sağlık ocağında aşı olacaksın demişti;)

Tebrik ediyorum canım;) Kızlara bende seviniyorum, erkek sayısı artmaya başlamıştı,sayının dengelenmesine seviniyorum:9:

Back
X