2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Eşin sensiz uyuyamıyor ne yapsın:1::1::1:
Her şeyin hayırlısı canım:) Doğumunu normal mı yaptın sezeryan mı?

sezeryan oldu canim, normal dogum bekliyorduk bebek donmustu, gunum tamamen dolmustu son gunlerimi yogun sanciyla gecirmeme ragmen dogum aninda yeterli acilmadi ve acil sezeryana alindim

Dikkat ediyorsun cnm tabi kilo almazsın sen , birde hareket ediyor musun ? Ben iş yerinde hep oturuyorum mesela bu durumu çok takıyorum zaten .,
3 kilo aldım daha şimdiden hedefim en fazla 14 kilo ama böyle gierse ne olur bilmem...

Hiç sorma canım. Akşama kadar oturuyorum. Senin gibi masa başı işteyim. Arada bi ayağa kalkıyorum geziyorum odanın içinde. Bazen de müdürün yanına gidiyorum evrak imzalatmaya. O zamanlar yürüyorum işte. Seninle ben dikkat etmeliyiz. Çünkü varis oluşmasına en yakın olan biziz. Sürekli oturanlar için varis bir tehdit. Banyodan sonra soğuk su dökelim bacaklarımıza. O da fena yapıyor beni ya donuyorum ama yapacak bir şey yok. Önlem almamız lazım...

sezeryan oldu canim, normal dogum bekliyorduk bebek donmustu, gunum tamamen dolmustu son gunlerimi yogun sanciyla gecirmeme ragmen dogum aninda yeterli acilmadi ve acil sezeryana alindim

Desene son ana kadar ne olacağımız belli değil..
Sancı zor dimi. Benim bir kere karnımda bi sancım oldu, nefesim kesildi. Ve bu birkaç saniye sürdü. Ben buna dayanamazken doğum sancısına nasıl dayanıcam bilmiyorum. Yani şaşırdım da kendime açıkçası. Bu saniyelik sancı cesaretimi aldı korku getirdi ://

Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257

Oy oy yerim ben seni ya maasallah bizim hena miza Allah bagislasin canim ya cok guzel bi goruntu butun bebislerimiz saglikla buyusun insallah

Kizlar sagolun, telden girdigim icin tek tek cevap yazamadim. Doktordan geldik. Oglusum iyi cok sukur. Kanama yorgunluktan rahim agzindan oluyormus. Bebekle ilgisi yokmus cok sukur. Zaten iyice azaldi. Bitmek uzere. Rapor aldim, ise gitmicem dinlenicem bi kac gun. Hepinize desteginiz ve verdiginiz moral icin cok cok tesekkur ederim...

Çok şükür , iyi haberlerini aldık dinlen cnm iyi bak kendine . Yorma kendini , her şey yolunda bak :16:

sancı nasıl oluyor canım ya regli ağrısı gbi birseymi? basınc mı oluyor ne oluyor?

Slm kızlar ne güzel Bi hava var bgn oğluşu aldım parka götürdüm Bi mutluydu
Geldik evimize sıkıcı daraltıcı hal alıyor artık evde durmak ısınsada az daha havalar kaçsak yazlığa

Slm kızlar ne güzel Bi hava var bgn oğluşu aldım parka götürdüm Bi mutluydu
Geldik evimize sıkıcı daraltıcı hal alıyor artık evde durmak ısınsada az daha havalar kaçsak yazlığa

Ayyy ne tatlııı anne oğul parka gitmişler :)))
İnşallah ben de cihangirimle parka giderim önümüzdeki yaz :))))))))))

Cnm benden hastane araştırması için yanıt bekliyordun , ben sordum işyerinde çalışan hanıma ... memnunduk güzeldi dedi ben biraz daha irdeliyinde öğrendim ki , doğumdan sonra anne ve bebişle çok ta ilgili değiller sanırım , annenin sütü gelmemiş ve bebek sabaha kadar beklemiş normalde süt gelmeyince hemşirelerin mama hazırlamaları gerekir diye biliyorum , yazık bebiş beklemiş sabaha kadar hiç bir şey yemeden , odalarda hasta yatağı , tv , banyo ve refekatçı için açılan yatak mevcut .
ya kaçırmışım mesajı alıntı olmayınca bu mesajdaki hastane hagisiydi çakmak erdem mi central hospital mı

Erdem hastanesi , fakat doktorundan çok memnun hastane yemekleri de güzeldi dedi. Ben sadece bebeğin sabaha kadar meme yemeden beklemesine üzüldüm . Ailenin de biraz hatası var bildirmeleri gerekiyordu

Desene son ana kadar ne olacağımız belli değil..
Sancı zor dimi. Benim bir kere karnımda bi sancım oldu, nefesim kesildi. Ve bu birkaç saniye sürdü. Ben buna dayanamazken doğum sancısına nasıl dayanıcam bilmiyorum. Yani şaşırdım da kendime açıkçası. Bu saniyelik sancı cesaretimi aldı korku getirdi ://

yok canim korkma belkide cok kolay dogumun olacak, hemde sancilarin dayanilmaz oldugu anlarda epidural istersin, ben ilkinde hic korkmadim desem yeridir ama su an bi zorlu dogum gecirdigim icin endiseleniyorum, doktorum bi problem cikmazsa normal dogum denicez dedi, yani son ana kadar neler neler degisebilir simdiden dusunup korkutma kendini rabbim bi sekilde kurtaracak hepimizi insallah

Oy oy yerim ben seni ya maasallah bizim hena miza Allah bagislasin canim ya cok guzel bi goruntu butun bebislerimiz saglikla buyusun insallah

teşekkür ederiz teyzesi :)) inşallah inşallah hepimiz bebişlerine sağ salim kavuşalım ultrason falan hepsi hikaye kucaklarımızda olmalılar artık

Bi de erkeğe hamileler tatlıyı, kıza hamile olanlar ekşiyi yer derler :)
Ama desene bizde hiç öyle değil. Ben ekşiyi çok seviyorum. Peki ilk oğlunun damak zevki nasıl? Ekşiyi seviyor mu? Hani öyle derler ya, anne ne yerse çocuk onu yermiş :)

yok canım ya oğlum tatlıya bayılır ekşi kesinlikle bende hep arıyorum şimdi yemekte bile

yok canim korkma belkide cok kolay dogumun olacak, hemde sancilarin dayanilmaz oldugu anlarda epidural istersin, ben ilkinde hic korkmadim desem yeridir ama su an bi zorlu dogum gecirdigim icin endiseleniyorum, doktorum bi problem cikmazsa normal dogum denicez dedi, yani son ana kadar neler neler degisebilir simdiden dusunup korkutma kendini rabbim bi sekilde kurtaracak hepimizi insallah

Ben ağlarım ya kendimi biliyorum. Normal olmasını çok istiyorum, doktorum da hep normalden yana. Zaten keyfi sezeryan istersem iki katı doğum parası alıyor hastane. Öyle ki normal doğuma yönlendiriyorlar..
Güzel güzel doğurtucam seni diyor :)))
Şöyle düşünüyorum, annem iki tane doğurmuş, hem de ilkinde benden daha küçükmüş. Bana hep zor değil, Allah kolaylığını veriyor diyor:)
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin. İnşallah senin de bu kez minik kızın kolayca gelir annesi :) Bi erkek bi kız oh ne güzel :))) Darısı başımıza..

Ben şimdi eve geçiyorum kızlar :) İyi akşamlar hepinize :)

sancı nasıl oluyor canım ya regli ağrısı gbi birseymi? basınc mı oluyor ne oluyor?

evet canim yalanci sancilar gebelik boyunca olur 5. aydan sonra hissedebilirsin karnin kaskati oluyor ve birden sikip birakiyor agrisiz hissedebilirsin, sonlara dogru 8.ci aydan itibaren bebek cok baski yaptigindan ve harereket edincede karin kasiliyo ve mesaneye bile agri yapiyo zaten dogum sancisida dedigin gibi regl agrisinin 10 kati, eger belden girerse ki ben hem bel hem kasik tan sanci cektim bi kemeri sikarsin birakirsin ya oyle oluyo, bide kaka yapma hissi oluyomus dogum sirasinda tabi benim is yarim kalinca bilemicem :)) ama cogu kisi oyle diyor..

Ben ağlarım ya kendimi biliyorum. Normal olmasını çok istiyorum, doktorum da hep normalden yana. Zaten keyfi sezeryan istersem iki katı doğum parası alıyor hastane. Öyle ki normal doğuma yönlendiriyorlar..
Şöyle düşünüyorum, annem iki tane doğurmuş, hem de ilkinde benden daha küçükmüş. Bana hep zor değil, Allah kolaylığını veriyor diyor:)
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin. İnşallah senin de bu kez minik kızın kolayca gelir annesi :) Bi erkek bi kız oh ne güzel :))) Darısı başımıza..

insallah canim sagoll cok tatlisinn hadi hayirli aksamlar :16:

merhabalar teyzesi tesekkür ediyoruzz :) kına ve mutluluk demek canım. Sen düşündün mü oğluşunun ismini?

çok güzelmiş canım ya biz eren diyorduk hep erkek olursa ama bakalım güzel bir isim bulursak değişebilir şimdilik eren diyoruz hep
değişirse bize böyle bakacak :53: :53:

iyi akşamlar canım sana da. annem diyince benimde aklıma annanem geldi. annanem en son doğan cocugunu (gerçi 2 yasında vefat etmiş oda ama) nasıl doğurmus biliyormusun? tuvalette doğurmus,, kordonunu kesmiş, sarıp sarmalayıp tarlada calışmaya devam etmiş. düşünebiliyor musun? ve ben boyle birisinin torunu olarak normalden cok ama coook korkuyoeummm

Hiç sorma canım. Akşama kadar oturuyorum. Senin gibi masa başı işteyim. Arada bi ayağa kalkıyorum geziyorum odanın içinde. Bazen de müdürün yanına gidiyorum evrak imzalatmaya. O zamanlar yürüyorum işte. Seninle ben dikkat etmeliyiz. Çünkü varis oluşmasına en yakın olan biziz. Sürekli oturanlar için varis bir tehdit. Banyodan sonra soğuk su dökelim bacaklarımıza. O da fena yapıyor beni ya donuyorum ama yapacak bir şey yok. Önlem almamız lazım...

Ben dökmeye çalışıyorum aklıma geldikçe donuyorum tabi o ayrı :) akşamları servisten inince 10 - 15 dk yürüyorum o kadar . Sen akşamları ne kadar yürüyorsun ? Ayrıca ben bugün masanın altına tabure koydum ayaklarımı uzatıyorum sen de yapıyorsun diye hatırlıyorum .

evet canim yalanci sancilar gebelik boyunca olur 5. aydan sonra hissedebilirsin karnin kaskati oluyor ve birden sikip birakiyor agrisiz hissedebilirsin, sonlara dogru 8.ci aydan itibaren bebek cok baski yaptigindan ve harereket edincede karin kasiliyo ve mesaneye bile agri yapiyo zaten dogum sancisida dedigin gibi regl agrisinin 10 kati, eger belden girerse ki ben hem bel hem kasik tan sanci cektim bi kemeri sikarsin birakirsin ya oyle oluyo, bide kaka yapma hissi oluyomus dogum sirasinda tabi benim is yarim kalinca bilemicem :)) ama cogu kisi oyle diyor..

ayy keske sormasaydım. ben regli zamanlarımda bile ağlıyordum bu sancılaarda ölürüm heralde. Rabbim tüm normal doğum yapan annelerimize şifa versin inşallah

çok güzelmiş canım ya biz eren diyorduk hep erkek olursa ama bakalım güzel bir isim bulursak değişebilir şimdilik eren diyoruz hep
değişirse bize böyle bakacak :53: :53:

cok güldümm :)) değiştirmeyin canım ya oyle bakmasın yazıktır :)

Back
X