2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar ya akşam yemeği birazcık acı idi yemek yediğimden beri miğdem yanıyor ilaçta yok evde miğdeye iyi gelcek bir şey var mi söylerseniz çok iyi olur

uzulmemek elde degıl 3 ayrı doktora gececegını soyledı ama daha ust doktora danısınca baska hastanelere gorunmem gerektıgını hafıfe almamamız gerektıgını soyledı ben nasıl gıderde bebegımın kordonundan kan aldırırım sonucu nasıl beklerım vala delırıcem sımdı nerden cıktı bu kıst yaa zaten ayrıntılıda 2 .ye gırıcem persembe bıkac sorun gordu cok uzuluyorum
Doktorum docent canım ona mesaj attım cevap verince yazarım sana tabiki uzulmemek elde değil iyi düşünelim ama

saol canım dusuncen ıcın ckalede arastrmada yalnız docent var onlarda hep sehır dısında bılmemnede ılgılenmıyolar malesef stajerlerı bakıyo bıze

O kötüymüş stajeri ne bilsin ne olduğunu doktorum cevap vermedi daha versin hemen yazcam canım sana

ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
Canım bilgim yok bu konuda ama ben inaniyorum ki bebeğin çok sağlıklı hiç bir şeyi yok. Doktorlar bazen insanları korkutup yanlış bilgiler verebiliyor. Doçentliğine bakma sen. İnşallah kaybolup gidecek o kist. Endişelenmemek elde değil tabi ama kendini yıpratma bebeğini de üzme. Bol bol dua et. Bende edeceğim sana;)

Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasın;) çok sevindim:)))

İnşallah canımmm;) çok teşekkür ederim :))) sende çok iyi yüreklisin;)) benim için bir milat oğluşum hamdolsun;) bu nedenle ikinciyi de hemen düşünüyorum, biraz toparlansın oğluşum, belki geç olur :)))

3 yıl sonra bi tane daha kardeş yaparsın belki annesi:)) ikincilerimiz de hayırlısıyla kız olur inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güle güle giyinsin Cihangir :)) bu bebek alışverişi hastalık gibi birsey ben duramıyorum artık

Teşekkür ederiz teyzesi :) alırken kayınvalidem aradı. Niye alıyorsunuz, biz her şeyini alıcaz diyor. Ben hevesleniyorum anne dedim.. Napıyım ya ona kalırsa 8 aylık olduğumda hepsini toplu alıcaz. Ben öyle sabırlı değilim :/

3 yıl sonra bi tane daha kardeş yaparsın belki annesi:)) ikincilerimiz de hayırlısıyla kız olur inşallah :)

Hayırlısı olsun inşallah kız çocuklarını da çoook seviyorum. Bir de kız nasip eder Rabbim inşallah ikimize de;) süre meselesine gelince 1,5-2 yıl sonra da olabilir:)))))

Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.

Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Canimmm benimm ne kadar sevindimm nasil heyecanlandim anlatamamm gizlerimm doldu uyku oncesi muhtesemm bi haber oldu bu bana:) kizim da cok heyecanlandi sanirim bu habere cunkuu kilir kipir oynamaya basladi teyzesine ve kucuk kardesine de selami var:) bize guzel guzel haberler vermeye devam et tatlim seni takip edicem:)

bu hamilelikte duygusal etti benii dayanamadım ağladım:14: canım benimm çok sevindim işallah sağlıkla kucağina alırsın :16:bebeğini rabbim hep mutlu etsin seni haa buraya gelmeyide ihmal etme merak ederizz işallah kocacığına unutamayacaği tatlı bebişini hediye edersinn :9::16:

Canım seninki kaç aylık şimdi ?

gercektenmı bızım burdakı docent neden ole dedı ozamn ıcımı kemırcek benım yınede off bıgecse su kıst bıdahakı gıdsmde

bazı doktorlar insanı korkutmak için konuşuyorlar işte ben ilk hamile kaldığımda bana bebeğin ölcek dedi bi doktor hemen doktoru değiştirdim bir dahada o doktorun yüzünü görmedim çok şükür 22. haftaya geldik:nazar: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçer canım bir sonraki kontrol ne zamandı

ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa

Canim lutfen moralini bozma Allah in izniyle yavrucugun saglikla gelecek profosor tarzi doktorlar biraz garantici oluyolar onlarda ihtimal kavrami yok kesine bakıyolar oyuzden yaptir demesi cok normal ... bu tarz kistler bicok gebelikte goruluyo be cok buyuk ihtimalle ilerleyen haftalarda kayboluyolar arkadasimin basinada gelmisti... bide soyle dusun ozurlu deseler sanki aldiracak misin ha illa icim rahat etsin dersen yaptir twbi de .bnce sen n Allah a sigin duani et kendini sitrese sokma nihayetinde Allah bize neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz guzel dusun guzel olsun herşey..

Teşekkür ederiz teyzesi :) alırken kayınvalidem aradı. Niye alıyorsunuz, biz her şeyini alıcaz diyor. Ben hevesleniyorum anne dedim.. Napıyım ya ona kalırsa 8 aylık olduğumda hepsini toplu alıcaz. Ben öyle sabırlı değilim :/

Ee haklısın sonuc olarak sen annesin hazırlamak istiyorsun herseyininyavas yavaş. Bende sürekli tablet elimde bebek sitelerine bakıyorum eşim artık alıştı Halim'e :)) bütün anneler aynı diyor kediler bile aynı şimdiden kızımın yuvasını yapmaya çalışıyorsun diyor. Eskiden sağlıklı mı diye endişe ediyorduk simdi acaba neyi alsam bi eksiği kalır mı diye endişe ediyorsun diyor :) dün bide bende oturdum ağladım saçmasapan birsekilde kızıma bakamayacakmışım iyi anne olamayacaksınız gibi hissetmeye başladım. Bezini nasıl değiştircem diyorum eşimde demez mi ben değiştiririm diye kocacık benden cok güveniyor valla kendisine :)

Back
X