Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum docent canım ona mesaj attım cevap verince yazarım sana tabiki uzulmemek elde değil iyi düşünelim amauzulmemek elde degıl 3 ayrı doktora gececegını soyledı ama daha ust doktora danısınca baska hastanelere gorunmem gerektıgını hafıfe almamamız gerektıgını soyledı ben nasıl gıderde bebegımın kordonundan kan aldırırım sonucu nasıl beklerım vala delırıcem sımdı nerden cıktı bu kıst yaa zaten ayrıntılıda 2 .ye gırıcem persembe bıkac sorun gordu cok uzuluyorum
Doktorum docent canım ona mesaj attım cevap verince yazarım sana tabiki uzulmemek elde değil iyi düşünelim ama
saol canım dusuncen ıcın ckalede arastrmada yalnız docent var onlarda hep sehır dısında bılmemnede ılgılenmıyolar malesef stajerlerı bakıyo bıze
Tatlı birşeyler ye canım iyi gelir, sütte içebilirsinkızlar ya akşam yemeği birazcık acı idi yemek yediğimden beri miğdem yanıyor ilaçta yok evde miğdeye iyi gelcek bir şey var mi söylerseniz çok iyi olur
Tatlı birşeyler ye canım iyi gelir, sütte içebilirsin![]()
Canım bilgim yok bu konuda ama ben inaniyorum ki bebeğin çok sağlıklı hiç bir şeyi yok. Doktorlar bazen insanları korkutup yanlış bilgiler verebiliyor. Doçentliğine bakma sen. İnşallah kaybolup gidecek o kist. Endişelenmemek elde değil tabi ama kendini yıpratma bebeğini de üzme. Bol bol dua et. Bende edeceğim sanaACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasınçok sevindim:)))
İnşallah canımmmçok teşekkür ederim :))) sende çok iyi yüreklisin
) benim için bir milat oğluşum hamdolsun
bu nedenle ikinciyi de hemen düşünüyorum, biraz toparlansın oğluşum, belki geç olur :)))
Güle güle giyinsin Cihangir :)) bu bebek alışverişi hastalık gibi birsey ben duramıyorum artık
Hayırlısı olsun inşallah kız çocuklarını da çoook seviyorum. Bir de kız nasip eder Rabbim inşallah ikimize de3 yıl sonra bi tane daha kardeş yaparsın belki annesi:)) ikincilerimiz de hayırlısıyla kız olur inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım dusuncen ıcın ckalede arastrmada yalnız docent var onlarda hep sehır dısında bılmemnede ılgılenmıyolar malesef stajerlerı bakıyo bıze
Canım ciddi bir durum değilmiş doktorumla konuştum içini ferah tut
Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
bu hamilelikte duygusal etti benii dayanamadım ağladımcanım benimm çok sevindim işallah sağlıkla kucağina alırsın
bebeğini rabbim hep mutlu etsin seni haa buraya gelmeyide ihmal etme merak ederizz işallah kocacığına unutamayacaği tatlı bebişini hediye edersinn
![]()
gercektenmı bızım burdakı docent neden ole dedı ozamn ıcımı kemırcek benım yınede off bıgecse su kıst bıdahakı gıdsmde
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
Teşekkür ederiz teyzesi :) alırken kayınvalidem aradı. Niye alıyorsunuz, biz her şeyini alıcaz diyor. Ben hevesleniyorum anne dedim.. Napıyım ya ona kalırsa 8 aylık olduğumda hepsini toplu alıcaz. Ben öyle sabırlı değilim :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkeslere günaydın :)