- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bende doktoruma bu kez sorucam 32 haftalık raporu kaçında almam gerektiğini. Çok özlüyorum oğluşumu, içerde ne yapıyor merak ediyorum:))) yemek için mecbur iftarı bekliyorum, öncesinde de atıştırıyorum. Sütü yatarken içiyorum canım. Gerçekten korkuyorum akıntıdan, doktora onu da sorcamİnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin canım :)
Ben 8 ağustosa randevu aldım. Gidip alıcam 32 haftalık raporumu. Hem de bebişimizi görürüz:)
Nst'ye 32 ya da 34 haftada başlanıyordur canım. Bakarız artık öğreniriz :)
Mide yanmaların için soğuk süt iyi geliyor diyorlar. Akşam 7den sonra birşey yememeye çalış.
Akıntı bende de kremsi oldu geçen gün tırstım ama bu tür akıntılar oluyor...

canım çekti kavun ve mantı, olsa da yesek :))) afiyet olsun sanaişin komik yanı aylardır makarna ,pilav yemiyorum, ekmek günde 2-3 dilim , şans işte tahlilden önceki akşam kayınvalidem mantı gönderdi, bol bol yedim sonrada üstüne bol kavun yedim :) aklımada bunkarı yemesem tahlil var diye gelmişti ama dayanamadım :)
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,
bende yorulunca akıntılarım artıyor, dün şeker testinde çok yoruldum eve geldiğimden beri akıntı sorunum var, inşallah ilaçlar iyi gelirde geçer

insan korkuyor ister istemez bebeğin suyu mu yoksa gelen diye.... Yorulunca daha çok oluyor. İnşallah ilaçların iyi gelir de biran önce geçer