2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler arkadalar alinti yapmadım dogru diyorsunuz ağustos annelerine de sordum onlarda sata gore hesabini yap dediler bakalım zaman ne gostericek haftaya baska bi doktora gidicem ona sorucam bakslim o nedicek yazarim buraya su erken fogum riskim gecse bi şuanda bu daha önemli

cnm sen nsl oldun? sürekli yatıo musun? diğer iki çocuğun napıo nasıl baş ediosun? annen falan yanında mı

Dün tahlil sonuçlarımı göstermek için gittim , ama tabi muane olmadım . Bayramdan önce kurtardım çok şükür , o gidişimde soracağım .
Raporu almak için randevuya gerek var mı acaba ? 2 hafta geçmiş oluyor ardan . Ben dikkat ediyor aradığım da hep ameleyatta diyorlar , doğumda demiyorlar . Bu adam hep mi sezeryan yapıyor yahu

Canım ben kan sulandırıcı iğne olduğum için sezaryan benim. Sen normal istiyoesun ki ben de normal doğumun daha sağlıkllı olduğunu düşünüyorum, son ana kadar fikrinden cayma. Herşey yolundaysa vücudun zaten ne zaman doğuracağını bilir. Rapor için randevusuz gidersen yine bakar tabi ama korkarım iki kat bekleyeceksiniz:(

aldıkların hayırlı olsun cnm. yandan çıtçıtlı badileri böyle markalı yerlerden değilde normal bebe mağazalarında daha çok bulursun haberin olsun.

Sağol canım fikir verdiğin için. Ben İzmir'deyim, annemle bir Kemeraltı yapmamız gerekiyor bu durumda. Oradaki bebek mağazalarında bulurum. Aziz bebenin ürünlerini çok iyi diyorlar. Yandan çıtçıtlı mı oluyor zıbınlar? Yoksa bağcıklı gibi mi oluyor? Bağcık bebeği rahatsız edebilir. Yandan çıtçıtlı dediğin her iki yanında bacağının üst kısmında çıt çıt olanlar mı? Yoksa zıbın gibi kruvaze olup, çıt çıtlı olanlar mı? Bir de külot giydirecek miyiz ilk zamanlar? İnternetten araştırdım, alt zıbın diye de birşey var, külot yerine mi anlamadım :19: Çok yabancıyım bu konulara, bebeklerimiz bize öğretecek anlaşılan :49:

Son düzenleme:
Zibinlardan bnde daha hic almadim:) o zaman napioruz bikac tane tulum icine de kolsuz body aliyoruz bikac tane de kisa kollu alayim ben bulunsun:)
Mothercare ve carter's a anca internetten bakabiliyorum canim saoll simdi girip biraz inceliyim:)
Gecen gun mamas papas butikbebede vardi ordan3 tane tulum aldim ama 3-6 ay...zaten benim 3-6 kiyafetlerim daha fazla olmus bugun farkettim:) biraz 0-3 aybakiyorum o yuzden

Güle güle kullanın annesi :16: Ben de bilemiyorum ki aldıklarımız doğru mu, yeterli? Bebek doğunca ancak netten alışveriş yapabilirim vakit bulursam. Onun dışında gidip alamam, o nedenle eksik olmasın istiyorum. Bugün aldıklarım 4buçuk kiloya kadarmış. Onun dışında genelde 3 aya kadar aldım. 3-6 ay da var. Daha büyük olanlarından az aldım. Sonrakileri çıkıp alırız baharda kısmetse. Yalnız Cartersın kız bebek ürünlerine bittim. Mağaza şeker dükkanı gibi, çok tatlııı :16: Kızım olsaydı batmıştım kesin :52:

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Şeker yüklememiz gayet temiz çıktı. Kan sayımımı da tekrarladı, onda da problem yok. Defnem 900 gr olmuş nerdeyse, boyu da haftasından önde gidiyor uzun boylu olacak bu kız dedi. Kilomu da beğendi. Iki kontrol arasında ideal miktarda almışım, bebeği beslediğimi, böyle devam etmemi söyledi:16:

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Şeker yüklememiz gayet temiz çıktı. Kan sayımımı da tekrarladı, onda da problem yok. Defnem 900 gr olmuş nerdeyse, boyu da haftasından önde gidiyor uzun boylu olacak bu kız dedi. Kilomu da beğendi. Iki kontrol arasında ideal miktarda almışım, bebeği beslediğimi, böyle devam etmemi söyledi:16:

Gözünüz aydın annesi, maşallah fıstığa da sana da.
İyi haberlerle gelen arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Bundan sonra hep güzel haberlerimiz olsun inşallah. Zaman azaldı ve bazen düşündükçe telaşlanıyorum annelik hakkında çok bilgim olmadığım için.

Gözünüz aydın annesi, maşallah fıstığa da sana da.
İyi haberlerle gelen arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Bundan sonra hep güzel haberlerimiz olsun inşallah. Zaman azaldı ve bazen düşündükçe telaşlanıyorum annelik hakkında çok bilgim olmadığım için.

Ben en çok hazırlıklar yetişmeyecek diye panik yapıyorum, daha sıra annelik için endişelenmeye gelemedi:1:

Ben en çok hazırlıklar yetişmeyecek diye panik yapıyorum, daha sıra annelik için endişelenmeye gelemedi:1:

Hazırlıklar yetişir bir şekilde, rahat ol. Ne alman gerektiğini bilince bir haftada bile hepsi hallolur. Ben daha ev taşıyacağım. Eşya paketlemekle uğraşıyoruz bu sıcaklarda. Hergün birşeyler alıyorum. Ama gözüm doymuyor. Süt sağma makinesi, ıslak pamuk falan o tarz şeylere hiç girişmedim daha. Kıyafet tarzı alışveriş daha zevkli geliyor.

Hazırlıklar yetişir bir şekilde, rahat ol. Ne alman gerektiğini bilince bir haftada bile hepsi hallolur. Ben daha ev taşıyacağım. Eşya paketlemekle uğraşıyoruz bu sıcaklarda. Hergün birşeyler alıyorum. Ama gözüm doymuyor. Süt sağma makinesi, ıslak pamuk falan o tarz şeylere hiç girişmedim daha. Kıyafet tarzı alışveriş daha zevkli geliyor.

Biz de kıyafet olayını büyük ölçüde hallettik gibi. Mobilyamız ve emzik, biberon gibi ıvır zıvırlarımız var. Bir de benim gecelik vs almam lazım. Kayınvaldem de bayramdan sonra bir hafta sonu yeter hepsini hallederiz diyor, güzel telaşlar ama :))

Kızlar üç gündür bebişimin hareketlerini hissetmiyoruum :/

Canım o haftalarda çok düzenli hissetmemen normal. 1-2 hafta sonra iyğüice belirginleşmeye başlayacak hareketleri. Ama içini rahatlatmak için yarın git aile hekimliğine, kalp atışlarını duyunca mutlu olursun :)

Biz de kıyafet olayını büyük ölçüde hallettik gibi. Mobilyamız ve emzik, biberon gibi ıvır zıvırlarımız var. Bir de benim gecelik vs almam lazım. Kayınvaldem de bayramdan sonra bir hafta sonu yeter hepsini hallederiz diyor, güzel telaşlar ama :))

Canım o haftalarda çok düzenli hissetmemen normal. 1-2 hafta sonra iyğüice belirginleşmeye başlayacak hareketleri. Ama içini rahatlatmak için yarın git aile hekimliğine, kalp atışlarını duyunca mutlu olursun :)

Evet yarın sabah kalkar kalkmaz gideyim :))

Ağustos annelerini okuyup heyecanlarını paylaşmak istedim ama ters tepti şuan çoğu nefes darlığı çekiyormuş ve maalesef okuduğum andan beri beni endişe sardı zaten gözümün en çok korkmasına sebep olan şey nefes darlığıydı bu nedenle çok eziyet çektiklerini okuyunca çok gözüm korktu inşallahbiz bunu yaşamadan atlatırız hamileliği diye dua etmekten başka şansımız yok sanırım

Ağustos annelerini okuyup heyecanlarını paylaşmak istedim ama ters tepti şuan çoğu nefes darlığı çekiyormuş ve maalesef okuduğum andan beri beni endişe sardı zaten gözümün en çok korkmasına sebep olan şey nefes darlığıydı bu nedenle çok eziyet çektiklerini okuyunca çok gözüm korktu inşallahbiz bunu yaşamadan atlatırız hamileliği diye dua etmekten başka şansımız yok sanırım

Biz onlar kadar yaşamayız bence Eylül'de daha az zor olur nefes almak, yani inşallah :18:

Son düzenleme:
Üzülme canım benim , olur tabi ben bakarım hep buraya teşekkürler :) sen kahveli kremli olanı mı aldın , oda güzel . Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın
Bakarsın ben pikocu da falan yaptırırım ama artık halletmek istiyorum hayırlısıyla

Ben happy travel olanı aldım içinden süs yastığı çıkmadı aradım gönderin hemen yenisini yollayalım dediler ama uğraşmak istemedim bir daha ilgili bir site yani..İnşallah senin beğendiğinde gelir ya da daha güzelini bulursun.. daha günümüz var nasılsa hevesle hemen almak istiyoruz o ayrı:16:

kızlar fiyat olarak uygun mu bu telsizler?? ben hiç fiyat bakmadm daha da pahalı gibi geldi yaw

bu telsiz 128 tl falan uygun yani çok abartı değil tabi çok fazla fiyatı olanlar da var ama iş görsün parazit yapmasın yeter, çok fonksiyonlusuna bence gerek yok ...

Sağol canım fikir verdiğin için. Ben İzmir'deyim, annemle bir Kemeraltı yapmamız gerekiyor bu durumda. Oradaki bebek mağazalarında bulurum. Aziz bebenin ürünlerini çok iyi diyorlar. Yandan çıtçıtlı mı oluyor zıbınlar? Yoksa bağcıklı gibi mi oluyor? Bağcık bebeği rahatsız edebilir. Yandan çıtçıtlı dediğin her iki yanında bacağının üst kısmında çıt çıt olanlar mı? Yoksa zıbın gibi kruvaze olup, çıt çıtlı olanlar mı? Bir de külot giydirecek miyiz ilk zamanlar? İnternetten araştırdım, alt zıbın diye de birşey var, külot yerine mi anlamadım :19: Çok yabancıyım bu konulara, bebeklerimiz bize öğretecek anlaşılan :49:

$20091024162957.webp
yandan çıtçıtlı badi bu oluo cnm. bunlar ilk ayda çok lazım oluo. bebeğin göbeği düşene kadar rahat pansuman yaparsın. tavsiye derim. aziz bebe iyi bir marka ayrıca geçende LC waikiki de de görmüştüm. ama bebe mağazalarında daha çok çeşit var. bağcıklı ben hiç kullanmadım. ilk haftlarda üst zıbın kullanıosun ama çok fazla alma bence badiler daha kullanışlı oluo. zıbınları kısa süre kullanıosun. külota hiç gerek yok. külotu tuvalet alışkanlığını öğretmeye başlayınca kullanırsın şuan hiç lazım değil. iç çamaşırı olarak sadece alttan çıtçıtlı badi kullanacaksın hep. alt zıbın ise hiç duymadım. bizim bebekler kışa gelecekleri için inşallah patikli altlar lazım olacak veya tulumlar.

kızlar fiyat olarak uygun mu bu telsizler?? ben hiç fiyat bakmadm daha da pahalı gibi geldi yaw

merhaba..ben 2014 haziran annelerindenim,doğum yapalı bugün 27 gün oldu ☺️ Telsizle ilgili yorumunu görünce yazmak istedim..ben Wewell kullanıyorum ve çooook memnunum hiçbi problem yok şimdilik..parazit uğultu cızıltı hiçbişey yapmıyo ve hassas ayarındayken ufacık bi harekette bile haber veriyo,seside iyi iletiyo..öneririm yani 😉 resminide yükleyeyim hatta..

Eki Görüntüle 1184068

çok teşekkürler canım, biz de bu markadan almaya karar kıldık artık, geri dönütler hep olumlu çünkü, en azından bebişimiz odasında sessiz yatarken bizim diğer odada içimiz rahat olur, ufacık bir sesinde gider bakarız hemen...

aaa merhaba canım konuşuyoruz ama bursada olduğumuzu bilmiyoruz ve aynı doktora gidiyormuşuz :) ben hem özel muaynanesine gittim hem medicalparka çünkü iş yerim fomarada daha iyi oluyo hastaneye gitmek. ben ahmet beye çok güveniyorum hakikatten kaliteli bi doktor ve çok azimli ama sezeryan yapıo die duydum ve üzüldüm çünkü bırakmak hiç istemiorum bana normal yada sezeryan bişiy demedi. ben sezeryandan acayip korkuyorum Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

ahmet bey gerçekten dediğin gibi tecrubeli ama beni o sezeryan korkuttu ben devam edeyim en iyisi doktorumu değiştirmeyeyim teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bu saatten sonra değiştirmek pek iyi olmazdı herhalde hakkımızda hayırlısı artık...

bence de canım elektriğin tuttuysa kesinlikle devam et bence, çünkü dr hasta iletişimi çok önemli...ve güven verdiyse sana hiç bırakma derim ben... inş hepimiz istediğimiz gibi sağlıkla doğumlarımızı yapıp bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)))

kızlar birkaç haftadır kalçamda bir ağrı vardı, sanki damar damar üstüne bnmş gibi..bi oluodu bi geçiodu.. bgn uzandğm yerden kalkamadım çok fena ağrıdı =(( eşim brz ovdu belimi falan hafifledi, doktora yazdım siyatik agrısı olabilir, tek çözüm istirahat demiş :( şimdi brz geçti ama yürürken hep ben burdaym diyor..ya tutuldum ya da rahim büyümesinden oldu, geçer inşallah =(

Biraz araştırdım da bebeğime battaniye örtücem ben. Yorganların 1 yaşından küçük bebeklere kullanılması öneriliyor. Hem zaten kışa denk geliyor ve doğalgaz açık. Ev sıcacık olacak. Bebeğimi terletir yorgan. Yumuşacık ve kalın bir battaniye aldım bebeğime:) onu kullanıcam doğduğunda:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back
X