2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Biraz araştırdım da bebeğime battaniye örtücem ben. Yorganların 1 yaşından küçük bebeklere kullanılması öneriliyor. Hem zaten kışa denk geliyor ve doğalgaz açık. Ev sıcacık olacak. Bebeğimi terletir yorgan. Yumuşacık ve kalın bir battaniye aldım bebeğime:) onu kullanıcam doğduğunda:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi de canım bizim evimizde merkezi ısıtma asırı asırı sıcak oluyor ama biz yine de kısın yorgansiz yatamiyoruz. Çünkü gece doğalgazı kapatıyor diye yönetimi ve soğuk oluyor. Bilmiyorum ben pamuklu yorgan aldım. Battaniyenin icinde benim kızım üşür gibi geldi. 3 tabe de örme battaniyesi var ama yorgan kullanacağıma eminim.

Iyi de canım bizim evimizde merkezi ısıtma asırı asırı sıcak oluyor ama biz yine de kısın yorgansiz yatamiyoruz. Çünkü gece doğalgazı kapatıyor diye yönetimi ve soğuk oluyor. Bilmiyorum ben pamuklu yorgan aldım. Battaniyenin icinde benim kızım üşür gibi geldi. 3 tabe de örme battaniyesi var ama yorgan kullanacağıma eminim.

Damlacim senin ordurdugun yelekler geldi mi

Ama e bebekte yorgan baktım. 12 aylık bebeklerden küçüklere kullanılması önerilmez diyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim şimdi. Güvenli yatış yastığından alıcam ama Allah korusun yorgandan boğulmaz dimi. Allahım çok düşünüyorum ya sakınmak da doğru değil bu kadar. Neyse ben yine de bi tane yorgan alayım. Duruma göre bakarız artık.

cnm sen nsl oldun? sürekli yatıo musun? diğer iki çocuğun napıo nasıl baş ediosun? annen falan yanında mı

Canim kendimi iyicenr tembellige alıştırdim evimi topluyorum camasirimi.bulasigimi hallediyorum oyld usten bi supuruyorum cok derin temizlige giremiyorum ama zaten buyuk temizligim yapilmisti.Allah'a sukurler olsunki jasik agrisi.bel agrisi ve herhangi sikayetim yok buda iyi bisey diye düşünüyorum. Çarşamba günü ilacim bitiyor cumartesi bi doktora gidim diyorum bajalim ne dicek.cok sagol sordugun icin

Canim kendimi iyicenr tembellige alıştırdim evimi topluyorum camasirimi.bulasigimi hallediyorum oyld usten bi supuruyorum cok derin temizlige giremiyorum ama zaten buyuk temizligim yapilmisti.Allah'a sukurler olsunki jasik agrisi.bel agrisi ve herhangi sikayetim yok buda iyi bisey diye düşünüyorum. Çarşamba günü ilacim bitiyor cumartesi bi doktora gidim diyorum bajalim ne dicek.cok sagol sordugun icin

Canım bugün işyerime hamile bi kız geldi. Ağustos'ta doğum yapacakmış. Bebeği doğum kanalına girmiş. Doktoru iğne yapmış ciğerleri gelişsin diye. Erken doğarsa gelişmiş olsun diye. Sana böyle bi şey söyledi mi doktorun?

Ama e bebekte yorgan baktım. 12 aylık bebeklerden küçüklere kullanılması önerilmez diyor. Ben de ne yapacağımı bilemedim şimdi. Güvenli yatış yastığından alıcam ama Allah korusun yorgandan boğulmaz dimi. Allahım çok düşünüyorum ya sakınmak da doğru değil bu kadar. Neyse ben yine de bi tane yorgan alayım. Duruma göre bakarız artık.

Günaydın canım. Annelerimiz biliyorsun ki yün yorganlarda yatırmış bizi. Bence pamuk cok hafif birsey olmaz inşallah melekler korur yavrularımızı. Sende haklısın anne olarak tedirginleşiyorsun ama kısa geldiği için doğumumuz bence battAniyede üşürler canım ama tecrübeli annelere sormak lazım tabi yinede. Bende başta almayacaktım. Ne olur ne olmaz al bulunsun evde dedi annem aldım o yüzden şimdide iyiki almışım diyorum :)

Damlacim senin ordurdugun yelekler geldi mi

Günaydın canım. Ypk canım bügün lohusa taç setim gelecek inşallah kargoya verildi. Pazartesi yeni doğan hırka patik şapka setim kargoya verilecek. 25 inde kapı süsüm kargoya verilecek :) bayramdan sonra büyük battaniyem kargoya verilecek :) Ağustos'ta da ordürdüğüm 4 Yelek 2 hırka kargoya verilecek inşallah :) internet ne güzel birsey canım ya hiç yerimden kalkmadan herseyi hallettim. Sende öylesin eminim.

Herkese günaydın. Haftanın son iş gününde olmanın mutluluguyla erkenden uyandık biz kızımla :) bu sıcaklar bizi mahvediyor cam sonuna kadar acık bir gram esmiyor. Artık iyice zorlaşmaya basladı hamileliğim. Nefes almak bazen cok zorluyor beni. Rabbim sonunu getirsin ama artık geçsin bitsin zaman zorlanmaya başladık cünkü kızımla biz

Kızlar park yatak icin ortopedik yatak mi aldınız pamuk yatak mi bize pamuk yatak yeni doğan bebekler için daha iyi dediler pamuk aldım ama aklıma takıldı

Kızlar park yatak icin ortopedik yatak mi aldınız pamuk yatak mi bize pamuk yatak yeni doğan bebekler için daha iyi dediler pamuk aldım ama aklıma takıldı

Valla pamuk yatak alıp bebeğimin omurga gelişimini riske atamadım canım ben. Yarı ortopedik yatak aldım. Yeni doğanlar için önerilenlerden

Kızlar biz de bugün doktora gittik. Şeker yüklememiz gayet temiz çıktı. Kan sayımımı da tekrarladı, onda da problem yok. Defnem 900 gr olmuş nerdeyse, boyu da haftasından önde gidiyor uzun boylu olacak bu kız dedi. Kilomu da beğendi. Iki kontrol arasında ideal miktarda almışım, bebeği beslediğimi, böyle devam etmemi söyledi:16:

Gözün Aydın canım çok sevindim her şey yolundaymış maşallah sizlere :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz araştırdım da bebeğime battaniye örtücem ben. Yorganların 1 yaşından küçük bebeklere kullanılması öneriliyor. Hem zaten kışa denk geliyor ve doğalgaz açık. Ev sıcacık olacak. Bebeğimi terletir yorgan. Yumuşacık ve kalın bir battaniye aldım bebeğime:) onu kullanıcam doğduğunda:)

Ben de yorgan almadım, almayacağım. Ilk aylar battaniye örteceğim, zaten yenidoğan bebek için ideal sıcaklık 20-21 dereceymiş, çok sıcakta yatırmayın diyorlar. Ilk 1-2 ay denerim baktım içime sinmedi alırım yorgan

Günaydın canım. Ypk canım bügün lohusa taç setim gelecek inşallah kargoya verildi. Pazartesi yeni doğan hırka patik şapka setim kargoya verilecek. 25 inde kapı süsüm kargoya verilecek :) bayramdan sonra büyük battaniyem kargoya verilecek :) Ağustos'ta da ordürdüğüm 4 Yelek 2 hırka kargoya verilecek inşallah :) internet ne güzel birsey canım ya hiç yerimden kalkmadan herseyi hallettim. Sende öylesin eminim.

Ya şu gecelik işine ben de girmek istiyorum ama bi türlü beğenemedim :( seninki gelince fotosunu koyar msn canım?
Maşallah aldın her şeyi ;) internet süper bişey ben de çok alıyorum. Kapı süsünü de merak ettim? Dün baya bi baktım ama karar veremedim :/

Herkese günaydın. Haftanın son iş gününde olmanın mutluluguyla erkenden uyandık biz kızımla :) bu sıcaklar bizi mahvediyor cam sonuna kadar acık bir gram esmiyor. Artık iyice zorlaşmaya basladı hamileliğim. Nefes almak bazen cok zorluyor beni. Rabbim sonunu getirsin ama artık geçsin bitsin zaman zorlanmaya başladık cünkü kızımla biz

Günaydın canım :) dün çok sıcaktı hava gerçekten :/ anne olmanın zorluklarını şimdiden yaşıyoruz. Son aylarımız da sıcaklara geldi :( sabret annesi son 8 haftan kaldı inşallah :)

Hehehe cok haklisin tatlimm artikk dondurmalara tatlilara son :))

Ayy canim tsk ederimm verdigin bilgiler icin bnde oyle yapmaya karar verdim simdide aldigim seylerin birbiriyle uyumlu olmasi derdi sardi beni:)) amann cok zormus bu islerr... Bu aksam bi chiccoya gidip bakalim esimle neler varmis malum tek magaza o burda:) bide english home un battaniyelerini gidip goreyim yakindan ee bi yerden baslamak lazim :)

Ehehehe :) kız anası olmak kolay değil ya uyumlu olsun kokoş olsun farklı olsun bi sürü şey düşünüyoruz valla :) baktın mı bişeyler? Istanbuldan istediğin bişey olursa söyle canım yollarım ben sana ;)

Günaydın canım :) dün çok sıcaktı hava gerçekten :/ anne olmanın zorluklarını şimdiden yaşıyoruz. Son aylarımız da sıcaklara geldi :( sabret annesi son 8 haftan kaldı inşallah :)

Sabrediyoruz canım ama ister istemez bunalıyorum artık kızıma yansıtmamaya çalışıyorum ama gercekten sıcaklarda zor oluyormuş hamilelik. Birdaha kesinlikle kışa gelsin istiyorum bu süreç :) günaydın bu arada canım

Günaydın herkese haftanın son günü herkese güzel geçmesi dileğiyle

kızlar birkaç haftadır kalçamda bir ağrı vardı, sanki damar damar üstüne bnmş gibi..bi oluodu bi geçiodu.. bgn uzandğm yerden kalkamadım çok fena ağrıdı =(( eşim brz ovdu belimi falan hafifledi, doktora yazdım siyatik agrısı olabilir, tek çözüm istirahat demiş :( şimdi brz geçti ama yürürken hep ben burdaym diyor..ya tutuldum ya da rahim büyümesinden oldu, geçer inşallah =(

O ağrı bende de oluyor canım normalde hamilelik öncesinde de çok yorulursam olurdu şimdi hamilelikte biraz zorlamam artmaskna sebep oluyor ve iki gün yatınca hiçbir şey kalmıyor merak etme ben hep yaşıyorum dinlen geçer canım

Ben de kesinlikle battaniye örtücem yorgan çok tehlikeli dediler birde bizim evimiz normalde çok sıcaktır kışın bile askılı ile gezeriz

Günaydın canım. Annelerimiz biliyorsun ki yün yorganlarda yatırmış bizi. Bence pamuk cok hafif birsey olmaz inşallah melekler korur yavrularımızı. Sende haklısın anne olarak tedirginleşiyorsun ama kısa geldiği için doğumumuz bence battAniyede üşürler canım ama tecrübeli annelere sormak lazım tabi yinede. Bende başta almayacaktım. Ne olur ne olmaz al bulunsun evde dedi annem aldım o yüzden şimdide iyiki almışım diyorum :)

Bende anneme aynı şeyi söyledim sen bizi yün yorganla büyüttün bu bebekler şimdi üşümezmi diye o da eskiden köy evleri çok soğuktu gece soba yanmazdı mecbur örtmeliydik ama zaten beşikte kundaktaydıydınız kımıldayamazdınız ki boğulasınız dedi :) gerçi senin evinde gece soğuk oluyormuş doğsunlarda hayırlıaıyla duruma göre bakarsın canım

Bende dün yazdım aynı şeyi okudunmu bilmiyorum damla ağustos annelerini moral olsun diye okuyayım heyecanlarını paylaşayım dedim bin pişman oldum hepsi nefes darlığından şikayetçi malum benim de en büyük korkum bu. Bu arada sen nerede oturuyordun

herkese günaydın,

hayırlı ,sağlıklı bir cuma günü diliyorum

Kızlar üç gündür bebişimin hareketlerini hissetmiyoruum :/

canım minnoş dinleniyordur, doktordan çıkınca mesaj at merak ettim küçük hanımı

ohh maşallah, herşeyi düzene koymuşsun :) yelekleri ve hırkayı kaça ördürdün? bende birkaç yere bakıyorum ama fiyatları bilemedim

Ya şu gecelik işine ben de girmek istiyorum ama bi türlü beğenemedim :( seninki gelince fotosunu koyar msn canım?
Maşallah aldın her şeyi ;) internet süper bişey ben de çok alıyorum. Kapı süsünü de merak ettim? Dün baya bi baktım ama karar veremedim :/

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
$image.webp
$image.webp

Buda kapı süsümüz.
$image.webp

Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)
$image.webp $image.webp

Back
X