Teşekkür ediyorum evet yaa bunların içine girecekler :s çok özlüyorum ben hena'yı doğsa da hemen giydirsekmkokusunu çeksek içimize
sorma canım ben de çok özlüyorum, 5 haftadır görmedim inşallah yarın kontrolüm var göreceğiz Masalımızı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum evet yaa bunların içine girecekler :s çok özlüyorum ben hena'yı doğsa da hemen giydirsekmkokusunu çeksek içimize
Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya bana fikir verin kafam çok karışık. Şimdi bebek odasına duvar kağıdı yaptıracağım ama sadece 2 duvara olacak (yatağın olduğu) aldığımız takım beyaz, içinde açık pembe fiyonk detayları var. Lambader ve avizede de fiyonklar var.
Şimdi duvar kağıdını pembe çizgili mi yaptırsam? Puantiyeli mi yaptırsam? Yoksa yukarısı puantiye orta bordürü fiyonk altı düz renk mi yaptırsam :26:
Nasıl yapacaksın sancı geldiğinde banyo anam kıvranırsın valla banyoda tek falan girme bide oraya doğuruverirsin :)
bence joker bebek arabası bakımından çok pahalı. ben geçen sene kızım için babyhope marka çift yönlü ve ana kucaklı bir bebek arabası aldım gayet kaliteli ve 300tl idi.(o zmn kızım olacak diye pembe almıştım bebek arabasını oğlum olacak şimdi Allahım nasip ederse artık mavi kılıf diktiririm anneannesine) ana kucağını ilk ay hiç kullanamıosun zaten bebek kıvrılıo içinde doktorda kesinlikle tavsiye etmedi. sonraki aylarda arabada kullanabilirsin.ama normalde evde bebek içinde bunalıo. bnmki hiç içinde durmak istemiodu. bir yere giderkende lazım değil çünkü içinde rahat uyuyamaz. ben ekstra salon için küçük beşik almıştım portatif bişi onda bile yatmadı hanımefendi rahat kollarını açamıo diye. koltuğa yatır yeterli. bu tarz şeylere masraf yapmaya gerek yok. tek tavsiyem bebek arabasını kolay katlanır ve hafif seç. bi yere giderken arabaya koyarken mesela ağır olanlar problem yaratıo bide çok yer kaplıo. baston tarzı bişi seç kolay açılıp kapanabilen olsun. bnmki o açıdan sıkıntılı. oto koltuğuna gelince insan heves edio ama bnm kızım şuan 14 aylık ve onu kesinlikle oto koltuğuna oturtamam çok hareketli asla bağlanmak istemio. babası arabayı kullandığı için biz birlikte arkada takılıoz. oğlum dünyaya gelince arabayla bi yere çıktığımızda onu ana kucağına kızımıda kendi kucağıma oturtmayı düşünüyorum.sonra lazım olursa prensese oto koltuğu alırız. yani sende acele etme.eğer sen tek başına araba kullanmayacaksan masraf etme bence onun yerine paranı biriktir doğumdan sonra umulmadık masraflar çıkıo, hemde lazım mı değil mi daha iyi anlarsın. hem zamanla daha güzel modeller çıkıo.
Cevapp vermee hakkimi kullanmakk istiyorummm cizgiliii:)
Fiyonklu olanı yaptırırsan takımı tamamlarsın hayatım :)
Resimleri olsaydı paylaşırdın , yada bir siteleri falan varsa biz bakalım
oğlunun adını ne koyacaksın?
Aslında var elimde siparişi ettiğim modeller bak buradan beğenecekmisin merak ettim :)
Eki Görüntüle 1185555
Eki Görüntüle 1185554
Eki Görüntüle 1185553
Eki Görüntüle 1185556
Eki Görüntüle 1185557
Eki Görüntüle 1185558
Çok çok teşekkür diyorum bu arada yorumlarını bekliyorum nasıllar? Daha henüz yapım aşamasına başlamamış olabilir bayan o yüzden soruyorum
Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)
İyiki kızın oluyor senin. Anasına bak kızını al demişler, sana da tıpatıp benzer inşallah. Amin.
Allah görüyor canım, sen eşinle aranı iyi tut, kayınvaliden de kendi çapında ne yaparsa yapsın. Ben anneanne ya da babaanne olsam sevinçten deliririm. İnsanlar ne kadar soğuk yürekli...
:) tamam teyzoşu şimdilik çizgili 1 oldu
canım odayı koydum, bunlar da duvar kağıtları;
Eki Görüntüle 1185603 Eki Görüntüle 1185604 Eki Görüntüle 1185605
hadi bakalım oylama başlasııınnn![]()
Evet duş almak çok iyi geliyormuş sancı gelince canım. Ben malzemeleri yanımda götürmeyi planlıyorum fotoğraflarda güzel çıkayım barisaçımı da bi şekilde hallederim artık, görümcem toparlar bir düzleştirici ile
Kızlar,dün amerikan hastanesindeki doktor normal doğum isteyenler hastaneye ne kadar geç gelinirse bu ihtimal daha fazla olur dedi..Sancı başlar başlamaz gelirseniz ilk doğumun süresi uzun 15-16 saat beklerken anneler panik yapıyor sezeryana dönüyor diyorlar ama bir 5-6 saat evde kalınırsa daha iyi olurmuş tabii sancı sıklığına ve kötü bir durum olmamasına bağlı olarak ve suyumuzda gelmeyecek..Bende internetten okuduğum pozitif doğum hikayelerinde sancı gelince evi toplayıp oyalananlar küveti doldurup suyla rahatlayanları okudum hep 5 dk. bir sancı gelince gidiyor geneli..Bende inşallah öyle yapmayı düşünüyorum.İnşallah başarırız![]()
maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı
tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin
kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp
Geçekten var mı ikeada çok teşekkürler canım :)
Ben bazen basamıyorum üstüne o kadar şişiyor yani . Acıyor ... Çaresi ben sana söyleyim serin yerlerde klimalı ortamlarda bulunacağız o zaman şişmiyor
Doktorum bana havalar ısındıkça olacak dedi . Serinleyince geçecek hayırlısıyla
Daha kötüye gitmesin de, inşallah geçer canım...
Benimki biraz mecburiyetten cnm:)) herseyininrernetten almaya calisiyorum birda hic magaza yok duye ama insan aldigi seyleri once gormek dokunmak istiyo... Gerci cok eminim burda butun magazalar olsaydi bile gider orda bakar begenir sora gelir internetten siparis verirdim ben biraz rahatima duskunum:)
Ahh canim benim cok saoll:) annemler saolsun ist ten heraeyi halledip gelicekler bnde hevesim kalmasin diye internetten biseyler aliyorum iste:)
Damlacim ben hepsini cok cokk begendimm gule gule kullan insallah cnm:) yelek ve hirkalari cok merak ediyorumm geldiginde resimlerininpaylasirmisinn:)
Gunaydinn tatlimm:) bu hafta bitsin sali gunu kontrolumm var heyecanliyimm:)
Ben duvar kagitlarinda cizgiliden yanayim ama sen simdi hepsini biarada gorup butun olaeak dusununce hangisi gozune dhaa hos geliyosa onu yaptir canim sanki cok fiyonk detayi fazla olur gibi geldi dusununce ama gormedigim icin yaniltmak da istemem
1 kilonun üzerinde bir bebek bekliyorum bu salı senden canım :)inşallah sağlıklı haberlerini verirsin.Ben de cuma gideceğim bakalım.Önümüzdeki hafta heyecanlı olacak desene :)
Odaya bayıldım canım,çok güzelmiş :)
Oyumu fiyonkludan yana kullanıyorum,çok sık fiyonk yok,ara ara olması çok güzel olmuş.Sanki o da özel yapım gibi![]()
Aminnn :))) ağzına sağlık ... Rabbim her şeyi görüyor . Ben yine saygımı eksik etmem görmezden gelirim . Eşim de saygılıdır ikimizin huyu çok benzer :)
Tek kızdığım nokta ailesine çok bağlı olması ve hatalarını söylememesi ... 2 tane torunu var hevesini onlarda almış demek ki .
Canım sen lohusa tacı yaptıracaktın nerede ve ne kadara yaptırıyorsun yani özel bir tasarım falan mı merak ettim bende yaptırmak istiyorum da
Aminnn :))) ağzına sağlık ... Rabbim her şeyi görüyor . Ben yine saygımı eksik etmem görmezden gelirim . Eşim de saygılıdır ikimizin huyu çok benzer :)
Tek kızdığım nokta ailesine çok bağlı olması ve hatalarını söylememesi ... 2 tane torunu var hevesini onlarda almış demek ki .
Canım sen lohusa tacı yaptıracaktın nerede ve ne kadara yaptırıyorsun yani özel bir tasarım falan mı merak ettim bende yaptırmak istiyorum da
bu da benim oğluşum. renkli ultrason a 100 tl verdik. doktordan memnun kalmadım 10.dk bile sürmedi. biz sormasak bişey sölemedi.uyuz oldum. bi de niye renkli ultrason istiyosunuz;? özel bir sebebi var mı falan dedi.Allahtan bi sıkıntısı çıkmadı bebeğin. iyice fıttıracaktım.
24+6 haftalığız.660 gr. ağırlığımız.
Eki Görüntüle 1183331