iyi geceler kızlar bizimde pazar günü kontrolümüz vardı nette problem olduğu için giremedim kaç gündür,kızımız 1400 gr olmuş maşallahboyuda normalmiş sağlımız yerinde çok şükür
![]()
aman maşallahhh sağlıkla gelsin prensesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar bizimde pazar günü kontrolümüz vardı nette problem olduğu için giremedim kaç gündür,kızımız 1400 gr olmuş maşallahboyuda normalmiş sağlımız yerinde çok şükür
![]()
Evet duş almak çok iyi geliyormuş sancı gelince canım. Ben malzemeleri yanımda götürmeyi planlıyorum fotoğraflarda güzel çıkayım barisaçımı da bi şekilde hallederim artık, görümcem toparlar bir düzleştirici ile
Canım cevizli tamirhane üzerinde büyük bir dükkan var. İki katlı. Üst katında bir abla var. Bebek şekerimi ve loğusa tacımı ona yaptırıcam. Aslında bi tane de bileklik yaptırmak istiyorum. Çok hoş duruyor. Ama tam kararımı veremedim. Benim istediğim modelin resmini göstericem, o yapacak tacımı. Şekere de şeker dediğime bakma, sabun yaptırıcaz biz. Kokulu kokulu çok güzel oluyor :)
bende dayanamaz hale geldiğim anda gitmiştim 1 saat sonra doğurdum tabi benim sancı süresi 4 saat 15 dakika sürdü hastaneye gitiğimde açıklık 8 cm di 10 da doğum oluyor zaten önce duşumu aldım kuran okudum sonra sancı geldikçe odadan odaya turladım durdum ama tek dezavantajı epidural istiyordum 5 cm den sonra yapılmıyormuş o oldu bunda biraz daha erken gitmeyi düşünüyorum epidural zamanını geçirmememk için kısmet tabiKızlar,dün amerikan hastanesindeki doktor normal doğum isteyenler hastaneye ne kadar geç gelinirse bu ihtimal daha fazla olur dedi..Sancı başlar başlamaz gelirseniz ilk doğumun süresi uzun 15-16 saat beklerken anneler panik yapıyor sezeryana dönüyor diyorlar ama bir 5-6 saat evde kalınırsa daha iyi olurmuş tabii sancı sıklığına ve kötü bir durum olmamasına bağlı olarak ve suyumuzda gelmeyecek..Bende internetten okuduğum pozitif doğum hikayelerinde sancı gelince evi toplayıp oyalananlar küveti doldurup suyla rahatlayanları okudum hep 5 dk. bir sancı gelince gidiyor geneli..Bende inşallah öyle yapmayı düşünüyorum.İnşallah başarırız![]()
İstediğim model de bu şekilde.
Eki Görüntüle 1185636
Ne satan dükkan burası ? ben doktora gittiğimde hep oradan geçiyorum . Model var mı orada sen kendin mi tasarlayacaksın
Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1185567 odamiz boyle iste teyzeleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel canım :) Ben biraz daha sede bir şey düşünüyorum , damlanın tacı gibi![]()
Sana gösterdiğim tacı ona da göstercem. Bunu istiyorum dicem. Onu yapacak. Öyle yapabiliyormuş sordum ben :)) Çok güzel şeyler yapıyor :)
Alt tarafı tuhafiye, üst tarafı bebek kapı süsü, bebek örgüleri, bebek şekerleri, süsler falan :)
Minübüs yoluna doğru inerken sağ tarafta. Yanında bim var:)
Oda çok güzel :) bende buna çok bakmıştım biliyormusun ? Aklımdaki oda böyle bişeydi... Beyaz olacaktı ve pembe ile tamamlıyacaktım... Ama eşim sağolsun aklımı çeldi.. Daha doğrusu çok hevesli olduğu için kıramadım ;( ilerde beyaz alırız dedi.. Msjıı yeni gördüm.. Biz su yeşili olan modeli aldık.. Eşim su yeşili hastası ... Bu arada keyapı gittik.. Duvar kağıtları çok güzelmiş.. Ben fiyonklu modeli çok beğendim bizde gördük kabartmalıydı hatta :) bence çok şirin olucak.. Tam hayalimdeki gibi tasarlamışsın :)güle güle sağlıkla kullanın ...
Yanında bim var. Okey anladım sanırım teşekkürler canım :)
Işıklara varmadan minübüs yolu üzerinde
Merhaba :) Keyapa bende gitmeyi düşünüyorum , siz perili modeli buldunuz mu orada bende perili istiyorum da
:) tamam teyzoşu şimdilik çizgili 1 oldu
canım odayı koydum, bunlar da duvar kağıtları;
Eki Görüntüle 1185603 Eki Görüntüle 1185604 Eki Görüntüle 1185605
hadi bakalım oylama başlasııınnn![]()
Daha kötüye gitmesin de, inşallah geçer canım...
1 kilonun üzerinde bir bebek bekliyorum bu salı senden canım :)inşallah sağlıklı haberlerini verirsin.Ben de cuma gideceğim bakalım.Önümüzdeki hafta heyecanlı olacak desene :)
Odaya bayıldım canım,çok güzelmiş :)
Oyumu fiyonkludan yana kullanıyorum,çok sık fiyonk yok,ara ara olması çok güzel olmuş.Sanki o da özel yapım gibi![]()
ayy hadii inşallah 1 kg nun üstüne cıkmıstır kuzumm canım yaa:)) sende güzel haberler getir bize inşallah cnm:)
:) tamam teyzoşu şimdilik çizgili 1 oldu
canım odayı koydum, bunlar da duvar kağıtları;
Eki Görüntüle 1185603 Eki Görüntüle 1185604 Eki Görüntüle 1185605
hadi bakalım oylama başlasııınnn![]()
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. ellerim gece uyuşuyor ve uyurken bile terliyorum cam hep açık olduğu halde. dönüşlerimi söylemiyorum bile çok komik dönüyorum artık:) bir de reflü oluyor bende geceleri cayır cayır yanıyor boğazım...
Günaydın canım. Ypk canım bügün lohusa taç setim gelecek inşallah kargoya verildi. Pazartesi yeni doğan hırka patik şapka setim kargoya verilecek. 25 inde kapı süsüm kargoya verilecek :) bayramdan sonra büyük battaniyem kargoya verilecek :) Ağustos'ta da ordürdüğüm 4 Yelek 2 hırka kargoya verilecek inşallah :) internet ne güzel birsey canım ya hiç yerimden kalkmadan herseyi hallettim. Sende öylesin eminim.
Işıklara varmadan tamirhane üzerinde:)
Eylülün 15i gibi siparişleri vericem. 15 gün kala söylersin dedi.
Bebek iplerimi de oradan aldım ben. Bu arada oğluşuma ördüğüm yeleğin gri olanının bitmesine az kaldı :) Bu kez düğmelerini de dikip paylaşıcam sizinle :)))
Merhaba arkadaşımkeyapta çok güzel modeller var.. Ben perili diye gittim ama çok güzel modeller aklımda kaldı.. Balerinli, baykuşlu, fiyonklu , çizgililer, fiyonklu , bulutlu çok güzel modeller vardı... Çok sıcaktı gezemedik ama aklını çelecek modeller var... Perili göremedim ama eğer dolaşsaydık bulurduk... Sırf kağıt bakmaya gidicez raya birde avize... Fiyatlar çok değişiyor yalnız iyice bakılmak lazım ...
Pamuk sert olduğu için omurga gelişiminde daha iyi dediler canım sıkıldı şimdi gerçi bizim evde olmayacak park yatak bizim evdeki beşiğe ortopedik aldım keşke park yatağıda aynı alsaydimValla pamuk yatak alıp bebeğimin omurga gelişimini riske atamadım canım ben. Yarı ortopedik yatak aldım. Yeni doğanlar için önerilenlerden