2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım bir sonraki gidişinde ölçer çok büyük ihtimalle ;) hamilelik öncesi ölçülmen bişey mi hiç bilmiyorum canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğe bakarken doktor rahim ağzı genişliğine de bakıyor canım normal se normal diyor zaten ama kimisi ise söylemiyor. Sen sor diğer kontrolde...
Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesef :( rahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum :( sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)

:)) Maş. cnım yaa benim oğlum 25+3 de 1080 gr dı sana 3,5 kilo doğar demiş ben korkmaya başladım kilolumu diye :)) nasıl doğuracaksam artık vitamin ilaçlarımı birgün durup birgün içiyorum ama yanlışmı yapıyorum ki
benim oğluşum 24+6 iken 680 gramdı. 3 gün önce.

seninkinin kilosu maşallah çok iyi. benimki mi zayıf seninki mi kilolu anlamadım:9: benim bebiş çok hAREKETLİ DE ONA BAĞLIYORUM. BEN DE çok kilolu değilim.

benim kızım çok hareketli değil. hatta ben üzülüyorum bazen bu duruma onu hissedemeyince. 2 gün hareketliyse sonra yavaşlıyor hareketleri arada 2 vuruyor tamam. sağlıklı olsunlar da inş. annemler bana hep kızıyor da küçük bebek olcak yemiyorsun hiç falan diye, takıntılı yaptılar beni her halde bu konuda. ben gerçekten çok yiyemiyorum nedense iştah falan açılmadı yani. hatta sıcaklardan yemek istemiyorum bazen çok kızıyorlar:(
:)) bnmki de öyle canım arada bakıyorum çok hareketli ama dinlenmeye bağlı ben yorgunken hiç sesi çıkmıyor :D

Kızlar ben bir konuda kararsız kaldım. size danışmak istiyorum.
şimdi ben hastane olarak medical park a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum sadece 1 randevuda memnun kalmadık o da doğuma yetişcekti ama diğerlerinde hep çok ilgili güleryüzlü espriliydi. Fakat hastane olarak iyi şeylerde duydum kötü şeylerde duydum internette de hep kötü olaylar yazıyor. Hastanede de şu ana kadar bir problem yaşamadım hiç beklemeden girdim randevuya, tahliller hep düzgün işledi. şimdi ne yapmalıyım? başka bir yeri denemeli miyim?
Doktorun kim canım doktorundan memnunsan değiştirme hastane olarak temiz ve lüks odaları var sadece doğum yapanlar hemşireler çok ilgisiz diyorlar onun dışında bi şikayet duymadım

e
şimdi ben hastane olarak medical park a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum sadece 1 randevuda memnun kalmadık o da doğuma yetişcekti ama diğerlerinde hep çok ilgili güleryüzlü espriliydi. Fakat hastane olarak iyi şeylerde duydum kötü şeylerde duydum internette de hep kötü olaylar yazıyor. Hastanede de şu ana kadar bir problem yaşamadım hiç beklemeden girdim randevuya, tahliller hep düzgün işledi. şimdi ne yapmalıyım? başka bir yeri denemeli miyim?

Canım bende bursa medikale gidiyorum bende pek iyi şeyler duymadım ama doktorumdan çok memnunum ve ona çok güveniyorum o nedenlede mefikalde doğumumu yapıcam ve bunu bu şekilde dokturumada söyledim artık gerisi allaha kalmış inşallah sıkıntısız atlatırız

Canım erken doğum riski mi var sen de? nasıl anladı doktorun? ben dün gittim doktora ama hiç doğum pozisyonu falan bahsetmedi ben de sormadım. sorsa mıydım acaba? benim de göbeğim görüntü olarak aşağıda duruyor sanki..

İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Canim eğer senin öyle bir problemin olsaydı doktor muhakkak soylerdi.benim ultrasonda gorfu doktorum boyle şeyleri takma hamileligin tadını cikar. Benim evdeki yukum agir iki çocukla uğraşıyorum ans onkarin canı sağolsun şükürler olsun agrim sizim yok

Canim eger doktorundan memnunsan hic degistirme cunku iyi doktor bulmak cok zor herkes hastaneyle ilgili yorum yapar onlari hic duyma herkesin kafa yapisi bir olmuyor senin dogru bildigin bazilarina ters gelebilir

canım bence aile hekimine falan bir sor ya da doktoruna sor magnezyum yazar büyük ihtimalle

15 gün sonra yine randevum var , not aldım sorucam bakalım ne diyecek, hiç kalsiyumdan bahsetmedi, normal gibi davrandı

Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?

maşallah gayet iyi kilosu , bizim 26. haftada 770 gr dı, doktor iyi dedi, siz 24. haftadasınız

Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesef :( rahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum :( sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)

maşallah kızına, ne güzel doktora gidenler güzel haberlerle geliyor

canım ben medical parkı hiç sevmeyenlerdenim ve asla gitmem ama maalesef bütün hastanelerin eksisi olabiliyor, eğer doktoruna güveniyorsan devam et,doktor çok önemli

bugun itibarıyle şile tatılınden dönmüş bulunuyoruz.şilenın denızı çarşaf gıbıydı.dalga yoktu ve bu cok güzel bır tatıl gecırmemı sağladı.resmen denız anası oldum.eşim zorla cıkarıordu artık.tek endısem bu ay cok su tuketemedım.ıns suyumda azalma falan yoktur.17sınde randuvum var kızımı cok merak edıorum ıns hersey yolundadır.

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405184508.569311.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikler;) oğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar;)

Oğlunu yerimmmm:))) maşallah oğluşumun arkadaşına:) boyu da kilosu da süper maşallah:) bu arada aynı gün gidiyoruz 32 haftalık raporumuzu almaya :)) bu da beni çok mutlu etti:) aynı gün görmüş olucaz bebişlerimizi:) benim oğlum en son dönmemişti. Doktor da daha erken demişti. İnşallah döner benim oğlum da. Çünkü sezeryandan çok korkuyorum ben. Uyutmasınlar beni. Bi de oğlumu görmek istiyorum doğduğu an. Allahım inşallah benim oğlum da hayırlısıyla döner. Âmin. Dua et lalem benim için de.

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

Eki Görüntüle 1187304

Maşallah ne güzel halletmişsin her şeyiallah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Eki Görüntüle 1187304

ne güzel birgünde herşeyi almışsınız, iyi günlerde kullanın :)

Eki Görüntüle 1187304

Canim masallahh guzel gunlerde giysinn Cihangir'iniz insallah:)

Kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için:) artık daha rahatım:) darısı hepinizin başına inşallah:) kıyafetleri zaten çoktu. Ben yine de iki tane daha yandan çıtçıtlı olanlardan aldım:)

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1187304

Maşallah güle güle kullansın bebeğin sağlıkla inşallah:16:
Bu arada çok sıcak yanıyorum valla:50:

Âmin inşallah:) 2 gecedir sıcaktan uyuyamıyorum ki ben. Ağustos'ta ne yapıcaz kızlar biz yandık :/
Dışarı çıkıcaz. Evde durulmuyor.

Sorma ya yandık ki ne yandık Allah yardımcımız olsun..Klimada kötü cuma günü iş yerinde klimayı çok açmışlar sanırım bende açık ayakkabı giymiştim akşam karnıma bir sancı girdi nasıl korktum erken mi geliyor ya da bişey mi oluyor diye direk tansiyon düştü Allah tan gaz sancısıymış eve gelince rahatladım.

Eki Görüntüle 1187304

Canim saglikla giydirip kullanmayi Rabbim nasip etsin...

Sorma ya yandık ki ne yandık Allah yardımcımız olsun..Klimada kötü cuma günü iş yerinde klimayı çok açmışlar sanırım bende açık ayakkabı giymiştim akşam karnıma bir sancı girdi nasıl korktum erken mi geliyor ya da bişey mi oluyor diye direk tansiyon düştü Allah tan gaz sancısıymış eve gelince rahatladım.

Klimaya dikkat etmek lazım. Sürekli açık olmamalı. Hele ki yüksek derecede.

Back
X