2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim eğer senin öyle bir problemin olsaydı doktor muhakkak soylerdi.benim ultrasonda gorfu doktorum boyle şeyleri takma hamileligin tadını cikar. Benim evdeki yukum agir iki çocukla uğraşıyorum ans onkarin canı sağolsun şükürler olsun agrim sizim yok

Aman dikkat et canım kendine çok yorma kendini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Ne tatlıdır o iki çocuğun maşallah onlarla uğraşmak zevktir, Allah bağışlasın. ben çok çocuk isteyenlerdenim de:)

e

Canım bende bursa medikale gidiyorum bende pek iyi şeyler duymadım ama doktorumdan çok memnunum ve ona çok güveniyorum o nedenlede mefikalde doğumumu yapıcam ve bunu bu şekilde dokturumada söyledim artık gerisi allaha kalmış inşallah sıkıntısız atlatırız

inş canım. ben de doktorumdan memnunum beni çok rahatlatan bir yapısı var, kendi de çok sakin. Odası bebek kendi doğum yaptırtdığı bebek resimleriyle dolu, bir tarafta da kendi çocuklarının resimleri var, odası bile huzurlu yani. İnşallah dediğin gibi sıkıntısız atlatırız sağlıkla.

Doktorun kim canım doktorundan memnunsan değiştirme hastane olarak temiz ve lüks odaları var sadece doğum yapanlar hemşireler çok ilgisiz diyorlar onun dışında bi şikayet duymadım

Canım doktorum çigdem hanım. evet çok çok temiz ve yeni.doktorum da çok güleryüzlü. hemşireleri hiç görmedim tabi ama benim annem emekli hemşire belki o yönden güzel iletişim kurulur diyorum ama bilmiyorum tabi.
sen izmirde miydin canım? sen nereye gidiyordun?

Canım doktorum çigdem hanım. evet çok çok temiz ve yeni.doktorum da çok güleryüzlü. hemşireleri hiç görmedim tabi ama benim annem emekli hemşire belki o yönden güzel iletişim kurulur diyorum ama bilmiyorum tabi.
sen izmirde miydin canım? sen nereye gidiyordun?
Evet canım bende izmirdeyim ben şimdilik kontrollerimde özel muayenehaneye gidiyorum ama iki kere ağrım çok oldu medicale gittim acil bir durumda ebeler çok ilgiliydi annende hemsireyse ne yapılması gerektiğini bildiği için hemşirelerle konuşur halleder Çiğdem hanim iyi diye biliyorum benim doğum medical ya da çınarlıda olacak büyük ihtimal çınarlı olur ama oradanda memnun kalanlar var

haklısın Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bebeğim 1000gr olmuş maaşallah. doğru hatırlıosun bu ikinci bebeğim ve ilk doğumumda sezeryandı. o zmnda gebelik zehirlenmesine (albümin, çok kilo, bide son günlerde tansionum çıtkı) gidiosun demişti doktor o yüzden normal tarihten 8 gün önce sezeryana almıştı. bugünde leyla gibiydim tansionum 135 e 80 di. şimdi 124e 80. doktor 140a çıkarsa hemen hastaneye gel dedi. çok panik yapmadım bugün çünkü bebeğin hareketlerinide hissettim. şu son 2.5-3 ayı da bi atlatsak.. risk endişelerinden kurtulsak...

Strestende tansiyonun degisebilir rahat ol.benimde çarşamba günü ilacim bitiyor cumartesi doktora gitmeyi düşünüyordum ama dayanabilirsem bayramdan sonrami gitsem acaba.benim teyzem devlet hastanesinde 25 yildir ebe gun icinde sayisiz dogumlar yaptiriyor nelere sahit olmustur Allah bilir bana dediki progestani kullan bi zarari olmaz dedi acaba eczaneden ilaci alsamda bayramdan sonrami doktora gitsem hem ozaman 30 haftalik olcam.
Sukurker olsun zaten bi agrim sizimda yok neyapsam acaba kafamda karisik

Aman dikkat et canım kendine çok yorma kendini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Ne tatlıdır o iki çocuğun maşallah onlarla uğraşmak zevktir, Allah bağışlasın. ben çok çocuk isteyenlerdenim de:)

Evet canim çocuk sahibi olmak baska bisey cokta tatlilar.bazen biz tevizyonunu birakip onlarin yaramazliklarini izliyoruz esimde cok cocuk sever ona kalsa 4 ude ister 5 ide ana doktorum yasakladi artik.cunku evlendim iki ay sonra kisttim patladi ic kanama geçirdim ameliyat oldum doktor korunmayi birakip cocuk yap dedi iki ay sonra hamile kaldim sezeryan oldum birsene icinde iki ameliyat oldu.sonra buyuk kizim 4 yasina geldiginde ikinci cocugu istedik iki ay sonunda yine hamile kaldım ama bos gebelik oldum ve kürtaj oldum dort ay sonra dort ay sonra yine hamile kaldim ve yine seryanla dogum yaptim simdi ucuncu sezeryanim olcak onun icin doktor artik yiprandin yeter dedi ve noktayi koydu. Bencede yeter Rabbim cocuklarima saglikli hayirli gelecek nasip etsin olmayana ve isteyene versin....

Evet canım bende izmirdeyim ben şimdilik kontrollerimde özel muayenehaneye gidiyorum ama iki kere ağrım çok oldu medicale gittim acil bir durumda ebeler çok ilgiliydi annende hemsireyse ne yapılması gerektiğini bildiği için hemşirelerle konuşur halleder Çiğdem hanim iyi diye biliyorum benim doğum medical ya da çınarlıda olacak büyük ihtimal çınarlı olur ama oradanda memnun kalanlar var

Benim arkadaşı ocak ayında çınarlı da yaptı doğumunu çok memnundu o da muayenehaneye gidiyordu. Çınarlı bana çok yakın ama ben bu saatten sonra değiştirmek pek istemiyorum galiba alıştım doktora da. Egepol e gidecektim ona da randevu bulamayınca vazgeçtim bir de orası uzak bana. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inş her şey güzel gider:)

Evet canim çocuk sahibi olmak baska bisey cokta tatlilar.bazen biz tevizyonunu birakip onlarin yaramazliklarini izliyoruz esimde cok cocuk sever ona kalsa 4 ude ister 5 ide ana doktorum yasakladi artik.cunku evlendim iki ay sonra kisttim patladi ic kanama geçirdim ameliyat oldum doktor korunmayi birakip cocuk yap dedi iki ay sonra hamile kaldim sezeryan oldum birsene icinde iki ameliyat oldu.sonra buyuk kizim 4 yasina geldiginde ikinci cocugu istedik iki ay sonunda yine hamile kaldım ama bos gebelik oldum ve kürtaj oldum dort ay sonra dort ay sonra yine hamile kaldim ve yine seryanla dogum yaptim simdi ucuncu sezeryanim olcak onun icin doktor artik yiprandin yeter dedi ve noktayi koydu. Bencede yeter Rabbim cocuklarima saglikli hayirli gelecek nasip etsin olmayana ve isteyene versin....

Geçmiş olsun canım ne çok şey atlatmışsın. Çok şükür geride kalmış artık. Allah bundan sonra sağlık sıhhat versin inş.

Strestende tansiyonun degisebilir rahat ol.benimde çarşamba günü ilacim bitiyor cumartesi doktora gitmeyi düşünüyordum ama dayanabilirsem bayramdan sonrami gitsem acaba.benim teyzem devlet hastanesinde 25 yildir ebe gun icinde sayisiz dogumlar yaptiriyor nelere sahit olmustur Allah bilir bana dediki progestani kullan bi zarari olmaz dedi acaba eczaneden ilaci alsamda bayramdan sonrami doktora gitsem hem ozaman 30 haftalik olcam.
Sukurker olsun zaten bi agrim sizimda yok neyapsam acaba kafamda karisik

bayramdan sonraya daha 3 hafta var. bence bi görün bekleme için rahatlasın yoksa zmn geçmez. doktor ne zmna çağırdı seni?

Benim arkadaşı ocak ayında çınarlı da yaptı doğumunu çok memnundu o da muayenehaneye gidiyordu. Çınarlı bana çok yakın ama ben bu saatten sonra değiştirmek pek istemiyorum galiba alıştım doktora da. Egepol e gidecektim ona da randevu bulamayınca vazgeçtim bir de orası uzak bana. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inş her şey güzel gider:)

Değiştirme zaten canım iyiki egepole gitmemişsin inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Ohh hayırlı uğurlu olsun canımcım. Maşallah masalımıza da lohusa takımlarını da cok cok merak ettim artık bi ara fotoğraf çeker koyarsın bence iki tane almakla cok iyi etmişsin bem hala 2. Yi arıyorum

Yok canım ben nuna aldım e bebekten kraftı önermediler bize

Canim cok tesekkur ederiz :) bak cektim fotolarini takimlarin canim, bi tane de pijama takimi alicam sanirim yeterli olur..
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405269135.221526.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405269231.840592.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405269269.737780.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405269307.983398.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

Eki Görüntüle 1187304

Canim hayirli ugurlu olsun, Cihangir guzel guzel eskitsin insallah ;)
Biz de bugun hello baby ye gittik. Acemi anne olmak ne zor, neyi ne marka alacagimi bilemeden salak salak gezindim reyonlarda :/

Amin canım inşallah bakalım... Hep içimde Ada vardı ama tanıdığım bir kaç kişi Ada'lar hep tombul oluyor dediler :)) biz de geçen sene tatilde bir Ada görmüştük o da baya bir tombuldu, aklımızı karıştırdı o yüzden :))

Ne guzel iste tontik olmasi kotu mu :) ben sisko seviyorum bebekleri :) yumus yumus yiceksin :)

Ne guzel iste tontik olmasi kotu mu :) ben sisko seviyorum bebekleri :) yumus yumus yiceksin :)

:)) bebekken tombiş olmalarını ben de çok seviyorum, bebekken tombiş olsunlar zaten, yiyelim onların her yerlerini :)) ama büyüyünce zayıflasınlar, büyüyünce çok tombişlik iyi değil :))

Canim hayirli ugurlu olsun, Cihangir guzel guzel eskitsin insallah ;)
Biz de bugun hello baby ye gittik. Acemi anne olmak ne zor, neyi ne marka alacagimi bilemeden salak salak gezindim reyonlarda :/

Âmin canım inşallah. Bir tecrübeli anne ile gitmek daha güzel canım. İnşallah sen de tamamlarsın her şeyini. Ben emzik askısını unutmuşum. Bugün bi bebekte görünce aklıma geldi. Onu da alıcaz :)
Lohusa geceliklerin de çok güzel. Güle güle kullan canım:)

Son düzenleme:
Biz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)

Eki Görüntüle 1187304

hepsi çok güzeller, güle güle giysin ve kullansın canım bebişin... biz de geçen hafta aldık kalan bütün eksiklerini gerçekten çok zevkli bir alışveriş oluyor, eşim alışverişi sevmez ama bebişimize alırken saatler geçti ve hiç rahatsız olmadı biricik kociş :))))

Eki Görüntüle 1187304

Canim cok tesekkur ederiz :) bak cektim fotolarini takimlarin canim, bi tane de pijama takimi alicam sanirim yeterli olur..
Eki Görüntüle 1187908 Eki Görüntüle 1187909 Eki Görüntüle 1187911 Eki Görüntüle 1187915

canım çok tatlılar güle güle kullan... ben daha gecelik ve pijama takımını almadım, nereden aldın sen ?

Back
X