canım senin geceliğe bayıldım. nerden aldın bende istiyorum 1 tane var bende o da pembe ama olsun![]()
Çok teşekkürler canım, beğenmene sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin geceliğe bayıldım. nerden aldın bende istiyorum 1 tane var bende o da pembe ama olsun![]()
Benim de babam Erzurumlu :)
Hemşeriyiz biz yani seninle :)))
Ben Erzuruma çok gittim. Şimdi tam Erzuruma gitme vakti aslında. Havalar serin :)
Hiç tedirgin olma canım. Benim eşimin kardeşi doğum anında dönmüş. Kayınvalidem anlatıyor. 41. Haftaya girmişler hala donmemiş Azer. Doktor 2 gün daha bekleyelim donmezse sezeryanla alırız demiş tam gitmiş iki gün sonra hastaneye once bir suni sancı vermişler belki doner diye sonra donmüşte kadın girmemiş sezeryana. Yani heran değişebilşyor. Simdi döndüğü nasıl anlaşılıyor ben anlamıyorum. Dönenlerin bebişleri nereye tekme atıyor acaba?
Çok teşekkürler canım, beğenmene sevindimKadıköyden aldım canım, eğer yakınsan Şifa Hastanesinin orda Nilüfer diye bir mağaza var ordan aldım, başka bir sürü model de var, bakarsın işte
![]()
biliyorum orayı fırsat olup da gidemedim. Bekarken hep Kadıköydeydım de şimdi yolum pek düşmüyor..Bakarım saol canım :)
Canım inşallah annen hayırlısıyla çıkar ameliyattan, bir an evvel eski sağlığına kavuşur inşallah dualarımız sizinle![]()
Amin canım inşallah. Allah razı olsun sizden.
Beni yoğun tempo bekliyor.
aa bizim doğum tarihlerimiz aynıymışbakarsın aynı gün aynı gecelikle farklı hastanelerde oluruz
![]()
kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
Valla ben hiç bu kadar kotu ağrı cekmemiştim.bırak yürümeyi adam akıllı oturamıykrum.sağa tarafa yada sol tarafa ağırlığımı verip oturuyorum :) geceler gülarım oldu zaten bu ağrıdan. Bide bu sivriler beni deli etti gece zaten ağrım var hepsi de yedi bizi kaşım Kaş'ın bi hal oldum. Ama ben yine de toparlaya toparlaya da olsa günde 10.000 adım en az atıyorum. Dün cok zorladım sanırım çatıyı o yüzden ağla ağla bi hal oldum. Canım tansiyonunu yükseltmemeye çalış sakin ol. Tansiyon yüksekliği cok tehlikeli diye biliyorum hamilelikte.Canim cok az kalmiss allah kolay saglikli dogumlar nasip etsin cati agrisindan yuruyemiyorum ben resmen bende idrar yollarimin intihabindan kurtulamiyorum pipirikliydim simdi ileri duzeyde oldum devamli elanin hareketlerini takip ediyorum dun gece 4 saat kadar hareketlerini hissetmedim tansiyonumu stresten 15 yaptim dr gittik nst felan hic bisey yok basladi orda hareket etmeye annesi ile oyun oynadi yani ayaklarim cok sis ustune basamiyorum resmen poff
Ahh ahh bende din gece duydum ezan sesini ama ninni gibi geldi okadar kaşıntıdan sonra uyuyakalmışım Allah affetsin kolamazdım namazİyi olmana sevindimarada kaçak göçek yazda merak etmeyelim
kan değerinde inşallah normale döner, ne güzel senin doğum gittikçe yaklaşıyor, kızına kavuşmana az kaldı
uykusuz gecelere alıştırıyor benim oğluşum, bugün sabah 4 de uyandırdı ezanla birlikte, uzun bir süre tekmeledi, sonra kalkıp namaz kıldım durdu:)) bizde özlüyoruz sizi, bizi habersiz bırakma
en büyüğümüz sizsiniz, doğumunu dört gözle bekliyoruz
![]()
Birsey olmaz annesi cok sağlıklı olacak kızın annesiyle takım ayakkabılarını giyecek büyüyünce :) pazar günü açıktır umarım Kadıköy'e gideriz muhtemelen giderken bakarım canım cok sağol.Çok teşekkürler canım, umarım bir sorun olmaz, sadece beslenemez zayıf kalır diye üzülüyorum yoksa tabi ki neler yaşıyor insanlar çok şükür halimize...
Canım Kadıköy'de Şifa Hastanesinin karşısında Nilüfer diye bir yer var, benim birkaç arkadaşım da ordan almışlar tavsiye ettiler. Hala giyiyoruz diyorlar. Bak bakalım sen de beğenirsin belki![]()
Keske dediğin gibi olsa canım ama değil. Bundan 1 ay once de kan tahlili yaptırmıştım ozaman da 8.4 çıkmıştı.bir de kolesterol cıktı bu sefer.288 toplam kolesterolüm. Gerçi hamilelerde kolesterol yüksek olurmuş hatta kolesterolüne bilebakılmazmış ama işte insan tedirgin oluyor. Haftada 3 günden fazla yiyemiyorum midem kaldırmıyor eskiden vejeteryandım hamilelikte yemeğe başladım et ve balık. Cok yersem midem bulanabilir sonra yine tiksinirdim diye korkuyorumCanım, başka bir kurumda da kan tahlili yaptır bence. Benim başımdan da son iki günde bazı aksilikler geçti, çok üzüldüm. Kan değerlerim yerlerde çıktı, şok oldum. Beslenmeme dikkat ediyorum, kendimi de iyi hissediyorum. Neden böyle oldu, doğru olamaz bu diye yedim kendimi. Sonraki sabah aynı hastanede beni takip eden dahiliyecime gittik. Şok oldu değerleri görünce, hemen laboratuvarı aradı. Cihazların kalibrasyonunda bir sorun olmuş, değerlerim yanlış çıkmış. O gün hastanedeki tüm tahliller böyle yanlış çıkmış. Yeni sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. Ama yaa ben kuşkulanmayıp, tekrar tahlil yaptırmasaydım ne olacaktı diye çıkıştık eşimle. Bana yaşattığınız stresi başkası da yaşamasın, lütfen insanlara özellikle de hamile olanlara ulaşın ve tekrar tahlil isteyin dedim. Merak etmeyin tekrar çalışacağız sonuçları dediler ama bilmiyorum. Zaten dün de kötü çıksaydı başka hastanede yaptıracaktık tekrar tahlilleri, eşimle konuşmuştuk. Bence sen de öyle yap, belki hatalı ölçüyordur cihazları. Yine kötü çıkarsa hematoloji bölümüne görünebilirsin tatlım, üzme kendini. Herşeyin çaresi var. Ama hergün kırmızı et ye. Çorbaya kıyma kat, sebzeye et kat, bir şekilde tüketmeye çalış. Etli yemeklerin yanında cacık falan kalsiyumlu besinler tüketme. B12, ferritin, demir depoları, kalsiyum tahlili de iste. Üstesinden gelirsin sen annesi. Deniz ve ben öpüyoruz sizi.![]()
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
Tüm annişlere ve kuzucuklara merhaba :*
Uzun zamandır yazamıyorum buraya. Eşim tarafından yasak koyuldu. Buraya girince neden bilmiyorum ama psikolojim bozuluyor doğum yaklaştıkça sanırım korkular sarmaya basladı etrafımı. Ee bizim doğumumuza sadece 54 gün kaldı :) peki bu süreçte neler mi yasadım? Kızlar benim bu kan sayımım hala yükselmedi. 8.1 iz şuanda. Sabahları ilaç içmeme rağmen haftada 3 gğn et, 1 gün balık yememe rağmen banamısın demiyor. Şalı günü doktor randevum bar bakalım o ne söylecek. Boyle giderse doğuma alınmama ihtimalim varmış. Gerçi doğuma alınmayıp napcam onuda bildiğim yok :) onun dışında ise cok şiddetli bir şekilde çatı kemiklerim ağrıyor. Dün akşam ağrısından resmen ağladım. Neyse ki son 7 haftamız kaldı. Bitecek inşallah hersey sonrasında aa uykusuz geceler. Peki sizler nasılsınız? Umarım yoktur hiç bir sıkıntınız. Özledik sizleri biz cok cok :*
kızlar günaydın...
akşam benimde sinirlerim laçka oldu kayınvalidemler haftanın 2 günü pazara çıkıyolar eşimde allah razı olsun alıştırdı her çarşamba geliolar ya bunlar nasıl insanlar anlam veremiorum ben hamileyim gündüz iş yerinde yoruluorum gece diş ağrısından uyuyup dinlenemiorum bunlar bide fazla bişiy hazırlamasınlar diomuş bende akşam sadece çorba yaptım ve salata yaptım koydum önlerine neyse ama canım burnumda hemen kalkıp gitsinelr die birde normal çay yerine yeşil çay yaptım neyse içtiler kayınpederim namaza gitti kv dio ki yatcaksanz gideyim bende dedi bende yüzüne bakmadan tavır alır gibi farketmez dedim o ara çamaşırlarım vardı onları topladım içeri girdim hanım uyuyo bende çamaşırları katlayım dedim eşim geldi annemin yanında nie durmuosun bende dedim sen salakmısın ananın başının ucunda nasıl uyuduğuna mı bakayım dedim biz akşam bozuştuk eşimle. hadi dedim onlar bilmio sendemi görmüosun geceleri nasıl yatamadığımı diyemedin mi meral çok yorgun musait değiliz die dedim haklsın dedi sadece.akşamdan beri üzerime düşüo eşim özür dilio ama bunlar yüzünden bebeğim sinirli olucak mutsuz olucakherşeyi kafaya takıorum sonra uyudum ben kp gelmiş almış kv götürmüş sonra uyandım uyku tutmadı balkonda zırladım durdum eşim geldi beni de üzüosun dedi sen nie üzülcen olan bana oluo anam ağlıo iş yerinde dinlenemiorum biliosun ne oluosa bana oluo dedim. öyle oturduk sizce ben çok mu abarttım ama elimde değil o çorbayı salatayı ağlayarak yaptım sinirimden...
He şöyleee, topla kendiniKendine güven, eşinin aşkı sensin. Ona dünyanın en güzel hediyesini veriyorsun. Daha ne? Biraz yaramazlık yapın bu akşam siz, iyi gelir
Ben asla senin yaptığını yapmam, sen harika bir gelinsin bence. Ama yaptıkça da üstüne gelirler, bunu unutma. Bana kayınvalidem normalde de hiç iş yaptırmaz, çünkü baştan ben kendimi anlattım. Annemin evinde sofradan tabağımı bile kaldırmazdım ben, hala da öyle. Ben sevmem öyle ev işidir, akraba ağırlamaktır falan dedim. O başlarda alışırsın, öğrenirsin dedi. Alışmak istemiyorum, kimse için yoramam kendimi, çalışan kadınım ben. Akşam eve gelip, bacaklarımı uzatıp, yatarım dedim. Gittiğimizde el bebek gül bebek ilgileniyor benimle. Eltime çok çektiriyor ama üzülüyorum kızcağızın haline.
:)) inşallah zamanında gelirler ben erken gelecek tedirginliğimi hala atamadım...
sen hangi hastanede doğuracaksın?
Canım bence sen haklısın ama eşinde işte annesi ya birsey diyemiyor sanırım. Ben olsam yemek falanda yapmazdım sen yine iyi yapmışsın. Ne uğrascam ya bütün gün çalışcam sonra gelip birde hizmet etcem. Boyle bir durumda olsam eşime derim dışardan soyle valla hiç yapamayacağım derim eşimde zaten direk söyler. Sende bir daha olursa dersin ki ben cok yorgunum dışardan söyleyelim dersin. Sonrada yatarsın hatta tepkini belli et ki anlasınlar noldugunu. Aslında bunları direk eşlerimizin düşünmesi gerekiyor ama ne yazık ki onlar bizim gibi düşünceli yapılaşmanın değiller canım sende sakin ol oyle ağlama ama kuzuna yazık
Benim annem de öyledir, boşver sen yap der işte biz böyle annelerin kızı olduğumuz için yapıyoruz canım zatencanım erkekler basit yaratıklar onlara bişey demezsen kendiliğinden düşünmezler, sen hissettiklerini üzüldüğünü anlatmazsan anlamaz, normal davrandığına göre takmıyor demek ki diye düşünür. O yüzden eşinle konuşman gerek tabi ki yapıcı bir şekilde. Cümleye "tabi ki onlar senin ailen, annen baban haklısın" diye başladığında yumuşuyorlar
ezdirme asla kendini canım, hiç üzmelerine izin verme hayata bir kez geliyoruz
![]()
İnşallah canım. Aminnnnnnnn.
Pazartesi gece yanında kalıcam. Salı işe gelicem. Kimse de halden anlamıyor. Salı günü geç gelicem işe. Kimseye de bir şey söylemicem. Kızıyorum şu müdüre. Ben ona annem ameliyat olacak diyorum. O bana önemli işimiz var mı diyor. Tabiki gidebilirsin geçmiş olsun diyeceğine bana iş soruyor. Cuma yine konuşuruz dedi. Konuşmıcam hiçbir şey. Kendisi konuşmak isterse söyler. Böyle bi saçmalık görmedim ya.
Tabii bakım şart. Valla arkadaslarım bana hayret ediyor.evdeyim ama gayet süslü makyajli bakımlı ve güzel güzel giyinirim her daim. Cilt bakımı desen iki ay da bir engel yaptırırım. Bakım şart. Erkekler onemli değil deselerde bakımlı olmaya özen gösteriyorlar. Eşimden biliyorum ya gayet pahalı nemlendiricileri ve tonikleri her gece bakım yapmadan yatağa girmez. O değil de bizde cinselliği bitirdik sanırım. Cok fena ağrım oldugu için benim hiç girilmiyorum o duruma. Ki zaten son ay yapılmaması tavsiye ediliyor. bilemedim ben yapsak mı acaba? Doktora sormak lazım
Birsey olmaz annesi cok sağlıklı olacak kızın annesiyle takım ayakkabılarını giyecek büyüyünce :) pazar günü açıktır umarım Kadıköy'e gideriz muhtemelen giderken bakarım canım cok sağol.
Benim de babam Erzurumlu :)
Hemşeriyiz biz yani seninle :)))
Ben Erzuruma çok gittim. Şimdi tam Erzuruma gitme vakti aslında. Havalar serin :)
Canım ne zaman hayırlısı ise o zaman gelsinler inşallah, sağlıklı olsunlar daFlorence Nightingale hastanesinde yapacağım canım inşallah, Kızıltopraktaki. Sen?
aynı durumlar bende de var... Aşırı kıskancım bende...kendimi asla bırakmıyorum hep mis gibi bakımlı ve kokoş olmaya çalışıyorum. Ama kendimi beğenmiyorum bu halimle. Dediğin gibi cinsellik olayı öyle seyrekleşti ki...bir tek bizde mi böyle diye düşünüyordum..
beni sevdiğine hatta beğendiğine eminim. ama tedirgin oluyor tuhaf buluyor sanırım karnım böyleyken hak da veriyorum.
bir yandan üzmemek için sanırım yok yorgunluktan yok sıcaktan yok ramazan falan diye sebepler sunmaya çalışıyor:))
yani ya soğursa diye bir tedirginlik var içimde ..
bu durum olağan değil mi aslında eskisi gibi arzulamaması normal mi?