Teyzeleri biz de salı günü doktora gittik. Doktorum izinde olduğundan arkadaşına göründüm. İyi oldu aslında, ne kadar iyi bir doktor seçtiğimi bir kez daha anlamış oldum. Ne çok fark var arada. Mesela benim doktorum ultrasonda hiç canımı acıtmıyor, eliyle koymuş gibi tık tık hemencik ölçümleri yapıyor. Bebeğimle ilgili sevgi dolu cümleler kuruyor, yorumlar yapıyor, beni güldürüyor. İstediğim tüm tahlilleri yaptırıyor. Yataktan kalkarken elimden tutup, göbişimi sevip, beni kaldırıyor. Bunların hiçbiri yoktu diğer doktorda.
Bu arada başımıza bazı talihsizlikler geldi. Değerlerim çok kötü çıktı. Çok üzüldük ve inanamadık. Ertesi sabah tekrar tahlil yaptırdık, çok şükür herşey yolunda

O gün laboratuvardaki ölçüm cihazlarının ayarı bozulmuş, çok özür diledi laboratuvar sorumlusu doktor ama gece boyu çektiğim sıkıntı bana yetti. İyiki de kuşkulanıp, inanmayıp, tekrar tahlil istemişiz.
Bebeğimin kilosu da çok iyi çıktı maşallah

, eşim hemen "Hah tamam, git bunu da hemen yaz internete." diye çıkıştı bana. Tamam yazmıyorum zaten hiç kilosunu dedim

Bu kocacıklar neden düşman kadınlar kulübüne anlamadım gitti

Nazardan çok korkuyor adamcığım, çocuğu da kimselere göstermeyecek bu gidişle
Bir de bu arada kursumu bitirip, sertifikamı aldım. Evimizi taşıdık ama henüz yerleştirmedik. Annem "Siz önemli işlerinizi halledin, yazlığa gidin, dinlenin. Ben hallederim buraları." dedi. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Haftaya işlerimizi toparlayıp, yazlığa kaçmayı düşünüyoruz. Çok geç kaldık bu yaz, daha hiç denize girmedim ve seçimler, doktor kontrolleri, düğün vs nedeniyle sık sık dönmemiz gerekecek. Umarım çok yorulmayız yollarda. Daha bebeğimiz için almamız gereken şeyler de var. Park yatağa karar veremedik. Süt sağma makinesi vs almadık. Hastane çantasını da hazırlamam lazım. Neyseki dün 2 tane lohusa geceliği aldım. Hoş kısa kollu aldıklarım, üşümem herhalde. Sabahlığım da var. 1 gece için ekstradan sabahlık almayacağım sanırım. Ama güzel bir üçlü takım beğenirsem alabilirim. Pijama yerine capri düşünüyorum altını, yerlere değmesin hastanede. Bir de önü kapalı terlik alacağım, daha rahat olur. Crocslardan mı alsam acaba bilemedim