2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu arada çok sağol Nevalcim, iyi dilekleriniz çok iyi geliyor bu aralar..

Canim çok sağol kizimi okula goturcek kişiler var ana öğretmenimiz degismis nasıl bir ogretnen gelcek sınıfımuz kaçıncı kat bunlari gormem lazim en önemlisi de yeni öğretmen kızım nasıl sevicekmi alisicakmi bunları gormem lazim artık yavaş yavaş kendimi yormadan gidip gelcem zaten nedense içimden bir şey ben eylül sonu gibi doğururum gibime geliyor hayırlısı artik canim gelene hosgeldin

işte malesef gelene gelme dıyemıorsun.evıme asla karstrtmam ama gene yapmak ıstedktek sonra yapcaklarnı yaparlar.takmamaya calısıorum artık ama bebegme karısılrsa ııce çıngar çıkarırım.onlar benı sessz sakın pasıf goruorlar oysa sadece insanlarla uğraşmaktan yoruldgmdan kale almıorum.baktım olmuor dedıgın gbı cıtlatcam.ha baktım gene olmuor kalkıp huzur bulablcegm yere gdıp onlar gdımcede evıme gecer kapıyıda açmam :))) Allah gelınlere ve col gorumcesı olanlarae yardm etsın.

Canim ya valla baya sıkıntı cekmissin bende evimin düzenine karisilmasini istemem benim görümcem yok bitane eltim var Allah 'tan kv.beni cok iyi tanımiski evimim düzenine bana karismazlar ev konusunda titiz oldugumu bilirler ona göre davranirlar ama sende çok sanslisinki eşin sana destek olmuş ve konusmus eşinin yanında olmasi cok güzel bos ver takma canim bebek olunca zaman öyle gecicekki bi bakmissin tek kaldin zaman su gibi geçiyor canım

Kızlar keyifli bir doğum hikayesi okudum, paylaşmak istedim :)

http://stilettoluanne.com/?p=55
Çok güzeşdi ilerya, eline sağlık paylaşım için. Kadının doktoruna da aşık oldum resmen, keşke bizimk doktorlar da böyle olsa

işte malesef gelene gelme dıyemıorsun.evıme asla karstrtmam ama gene yapmak ıstedktek sonra yapcaklarnı yaparlar.takmamaya calısıorum artık ama bebegme karısılrsa ııce çıngar çıkarırım.onlar benı sessz sakın pasıf goruorlar oysa sadece insanlarla uğraşmaktan yoruldgmdan kale almıorum.baktım olmuor dedıgın gbı cıtlatcam.ha baktım gene olmuor kalkıp huzur bulablcegm yere gdıp onlar gdımcede evıme gecer kapıyıda açmam :))) Allah gelınlere ve col gorumcesı olanlarae yardm etsın.
Amin diyelim napalım..
Canim çok sağol kizimi okula goturcek kişiler var ana öğretmenimiz degismis nasıl bir ogretnen gelcek sınıfımuz kaçıncı kat bunlari gormem lazim en önemlisi de yeni öğretmen kızım nasıl sevicekmi alisicakmi bunları gormem lazim artık yavaş yavaş kendimi yormadan gidip gelcem zaten nedense içimden bir şey ben eylül sonu gibi doğururum gibime geliyor hayırlısı artik canim gelene hosgeldin
Haklısın o zaman ama sen yine de çok yavaş yürü ve fırsat buşdukça otur, o zaman çok kasılmazsın inşallah.
Canim ya valla baya sıkıntı cekmissin bende evimin düzenine karisilmasini istemem benim görümcem yok bitane eltim var Allah 'tan kv.beni cok iyi tanımiski evimim düzenine bana karismazlar ev konusunda titiz oldugumu bilirler ona göre davranirlar ama sende çok sanslisinki eşin sana destek olmuş ve konusmus eşinin yanında olmasi cok güzel bos ver takma canim bebek olunca zaman öyle gecicekki bi bakmissin tek kaldin zaman su gibi geçiyor canım
Keşke benimkiler de beni biraz tanısa ve saygı duysalar düzenime, düzenimi bozamıyorlar çok iükür ama hepöde kendi tellerinden..
Azurecim bu arada senle hemseriyiz geçen yazacaktım unuttum

Geçen peritansla konuşmuştuk, sen de mi dbakırlısın? Hiç kaldın mı orda yoksa aslen mi?

Herkese günaydın
demekoyle_19 tatlım benim aldığım uyku seti tükenmiş ama zaten kız içindi n11.com a özdilek bebek uyku seti yazınca seçenekler çıkıyor üye olarak alışveriş yapabiliyosun puan verirler mutlaka onları kullanmayı unutma canım link olarak değilde resim olarak yükledim umarım işine yarar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 73
Günaydın mutlu haftalar diliyorum hepinize bakalim bu hafta kimin bebisleri merhaba diyecek bizlere :)

[günaydın güzel anneler, sağlıklı hayırlı bir hava olur inşallah
hafta sonu biraz yoğun geçti, yazılanları hiç okuyamadım :(
cumartesi nst sonucu çok şükür iyi çıktı, yarın sabah tekrar nst var, doktordan sonra annemi aldık bebişin çekmecelerini yerleştirdi, temizliğede kadın geldi ohh miss gibi oldu ev :)

pazar günüde aylardan sonra ilkkez arkadaşıma gittim :) trafik beni çok yordu ama çok şükür sağlıkla eve geldik
artık şafağımızda azaldı 17 gün :)

hamilelikten nasıl sıkılmışsam geçen gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm,hastane odasındayız ve kutlamak için odada dansöz oynatıyorduk :) :) :)

ben şimdi yoğun bir güne başlıcam Rabbim çalışan tün hamilelerin yardımcısı olsun

Canim ya böyle sizin sıkıntılari duyunca benimki basit gibi geldi bende okadar sorun yok zaten bana dışarı bile yasak biraz yürüyüş yapim hemen karnim sertlesiyor ayrica bu sıkıntılar doğumdan sonra gecicek merak etme

günaydın canım, karın sertleşmesi bende de oluyor :( az kaldı inşallah doğumdan sonra rahatlıcaz, doktorum 36 saatte hastaneden çıkabileceğimi söyledi inşallah bir sorun çıkmazda bebişi alıp eve geliriz, doğumdan sonra nefes almalarda düzelecekmiş

Iyi geceler annecikler .. Uzun zamandır gebelik urtikeri ile basın dertteydi burda daha önce yazdım ama cok dikkate alınmadım...igne ve ilaclarla yogun kaşıntımı engelledi doktorlar . Kötü bir surec geçirdim . Kullandığım igne ve ilaçlar erken dogum riskini oluşturdu. Ve bugun kontrole sabah gelmek için kalktığımda kan akıntım oldu.hastaneye geldigimde doktor nst ye bağlatti ve sancı çıktı. Ve sonrasında kontrolde 4cm açıklığım vardı ve bende ağrı yoktu.sadrce 1kere adet sancısı gibi bisey hissettim . Doktor cok kolay normal dogum yapabileceğimi ama cocuk Dr ve anestezi uzmanı 35 hafta altında risk almadıkları için sezeryan yapmak zorundayız dedi. Birde bebek küçük oldugu için riske atmayalım dedi.kahvalti yapmamıştım sansa ve sabah kanı görünce hemen dusa girip abdest alıp dua etmiştim..ve epidural sezeryan ile dogum yaptım.cok rahat bir dogum oldu.esim dogumdaydi ve destegi stresimi azalttı. Cok şükür kuvezde degil kilosu cok iyi herseyi iyi. Benim ağrım var ama epidural sagolsun hafifletiyor .sindilik bu kadar görüşürüz kızlar bize dua edin :)

aa iki gün internete girmedim haberleri kaçırmışım, biraz erken olmuş ama olsun sağlıkla kucağına almışsın, gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

Selam arkadaslar, pzt gunu aksam ustu 5:47 de dogum yaptim, sezaryanla. normal rutin kontrolum vardi, bebek hareketi olmadigi icin hemen sezaryana aldilar, kordon bebege dolanmis megerse.Dun taburcu oldum. Ama kizim kuvezde kaldi, 2.300 dogdu, kan sekeri cok dusukmus , kontrol amacli hastanee kaliyor dua edin ins. 37.haftada dogum yaptim.

lutfen bebegin hareketleri kontrol edip eger hareketlerinden suphelenirseniz hemen acile gidin. yari sezaryan oldum, bebegim cok tatli masallah.

orda cok iyi bakiyorlar . sut pompaliyorum elektrikli sut pompasiyla, ilk 2 gun anne sutu vermedim. mama ve anne sutu ile besliyoruz biboranla...

oyy kuzumm tatlı olmazmı hiç, Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah,analı babalı büyüsün, erken olmuş aqma olsun sürpriz yapmış

Dün akşam 22.15 te zor bir süreçten sonra normal doğum yaptim.. bebeğimde bende cok iyiyiz buarada kizim 37+5 te dogdu :) darisi sizlere olsun kizlarr..

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

Allahım doğum tebriklerine yetişemiyorum :) :) ne bereketli bir hafta sonuymuş, heyecan yaptım şimdi, inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

iyi geceler ... ben de cuma drda idim 3 kez nst çekildi gerildim sinir oldum.... yok çok hareket etmiş olmamış, yok hiç hareket etmemiş derken 3 kez nst... neyse nasipse 1 ekim de bayram şekerim geliyor... dr 1 ekimde sezeryan dedi, erken gelmezse tabi... 38+5 olacaz 39da alacaktı bayram olunca hastaneden çıkması zor dedi... evde de oğlum olunca... bir de kimsem olmayacak annem hacca gidecek nasipse e kayınvalide de yok kardeşim çok uzakta kaldık eşimle yalnız... hakkımızda hayırlısı artık...
Umut26 sen bu aralar yok muydun, ben mi göremedim seni. İyi olmanıza sevindim ama 3 kez stye kızmakta haklısın, gem bize daral geliyor hem bebeğe zararlı. Bizim kız da çok oynayınca bağlantıyı kesti birkaç kere ama biz hemşireyi çağırtıp düzelttik, 5-10 dk uzadı, sizde öyle yapabilirsiniz. Bu arada doğum tarihiniz de hayırlı olsun, Allah yardım eder canım, bizde manevi olarak yanındayız, yalnız değilsin:)
salı randuvım vardı ama ben esımle yrn gtcem doktor kontrolüme.ıns hersey suyu falan herswyı yolundadr.pek su ıcemedm ya bu 13gundur,hatta ishal ve kusmadan kaybettım bayağı.ıns değerler ve suyum hersey yolundadr .bn uykuya gdıorum uyuyablrsem ıyı gclr herkese.
hadi güzel haberkerle gelin inşallah..
Eki Görüntüle 1243389

Bu bebegime aldigim en son sey The cocoonababy , bebek 4 aylik olana kadar anne Karnimdaki rahatlikta yatiyormus. Gazi engelleyiciymis.
Sizlerle paylasmak istedim.
Kizlar sizler farkli olarak ne Tarz urunler aldiniz?
Çok orjinal ve rahat görünüyor, güle güle kullansın miniğiniz. Biz çok açılmadık şimdilik, ilerde farklı birşey görür de alırsak paylaşırız..
arkadaşlar geçmişi okuyamıyorum, başka doğum oldumu hafta sonu?????
3 tane oldu, görmüşsün kızları zaten:) evet artık birini bir süre görmeyince şüphe edebiliriz demek:)

Kızlar bir şey sorcam, siz bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musunuz gün içinde? Ben günde en az 2 kez hissediyorum hıçkırık olduğunu tahmin ediyorum kalp atışı gibi arka arkaya ritmik. Fakat sorum şu göğüs kafesime yakın hissediyorum bir kaç gündür daha önce aşağılardaydı yukarı mı çıktı acaba? Halbuki tam tersi aşağı dönmüş olması gerekmiyor mu bu haftalarda???

evet bende senin gibi hıçkırdığını düşünüyorum, ritmik olduğu için hatta bir gün uyumuşum eşim uyuduğumu farketmediği için konuşmaya başladı bir anda korkarak uyandım, oğluşumda korktu sanırım önce hareket etti sonra hıçkırmaya başladı, o günden beri eşm uyuyup uyumadığımı iyice kontrol etmeden konuşmuyor benimle :)

bende :) bu hafta sonu üstelik çok dolaştım,
dayanamadımişi bir kenara bırakıp geçmişi okumaya çalışıyorum, sanırım hafta sonu 3 doğum olmuş

buraya haftasonu hiç giremedim ama face deki sayfada bayağı bir doğum haberi vardı. ben de dün çok gezdim gece 12 de eve gittim şimdi de işteyim:) sanırım şansımı fazla zorluyorum:))

Back
X