2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar yan yatış yastığı aldınız mı? Kardeşim mutlaka almamı söyledi. Aldıysanız hangi markanın hangi ürününü aldınız? Oyuncaklı olanlardan mı sade olanlardan mı?
Canım ben almadım ama kuzenim verdi bebedor un, kılıfı falan makinede yıkanabilir tarzda. Çok işime yaradı çok rahat ettim, içim rahat uyudum ben de demişti kuzenim.

Çalışmamız gerek ama çok zor olacak bırakıp gitmek. Bn 6 aylık olana kadar ücretsiz izin de alıcam. En az 6 aylık olmadan gidemem. Hatta 1 yılı da düşünüyoruz biz ama ben işyerinden o kadr koparsam geri dönüşüm çok zor olur.

benim patronum hemen beklio bende ucretsiz almak istiyorum ama zamani gelince konusup hallederz ins cunku kızı bakio hic memnun degiller çorba etmis 2haftada sirketi. Bakalim ins anlasabilirizde ayarlarim 2 3 ay daha izin. Tahmin ettigimizdende zor olucak bence ayrilmak :(

Canım 37 ye kadar hakkın var, öyle saçma şey olmaz hakkını ara. Sen son 3 haftaya kadar çalışabilirsin tabi doktorun bir sakınca görmüyorsa. Ama keşke 32 de çalışabilir alsaydın oradan sıkıntı çıkarırlar mı bilmiyorum. Bir ay gitme meselesini de anlamadım öyle bir şey hiç duymadım saçma bence
bende o bır ay gtme meselesinı anlamadm.doktor ben pek blmyrm muhasebecnzle konusun dedı ve 34te çalışamaz yazdı.bnde dedm 37ye kadar hakkm var ama ıste 32de almadgmz rapor skntını blmıorum.bız sonuna kadar goturelmde sıgortadan para alalm dedık .gercı bır ay ne kadar kesılcek blmyrm ama ıns sorun cıkmaz

herkese selam kızlar iş yerimdeki son haftamdayım, dün çok yoğun geçti pazartesi kalabalığı malum, bugün geçmişi okudum baya 3 bebeğimiz olmuş şimdiden ne güzel :) hepsine Allahım hayırlı ömürler versin.
Hamilelik Allahın bi mucizesi resmen, son zamanlarına geldik tadını çıkaralım kalan günlerimizin.
Ben bu maceraya bi düşükle başladım, hemen peşine doktorun reglin bu tarihte olmalı dediği tarihte hamile olduğumu öğrendim. Sonra kan pıhtılaşması iğneler asprin mide bulantıları kansızlık hiç kafamdaki o sorunsuz mutlu hamileliğe benzemeyen süreçlerden geçtim, eşimle hep bi korku vardı içimizde bebeğimizi kaybedersek diye..
28. haftada plasenta yaşlanması var dedi doktor, bebeğimiz pek iri bi bebek olmayacak dedi, ben de gördüm hatta bu kireçlenmeyi ama Allahın bir başka mucizesi işte hiç ilerlemedi 37. haftaya geldik şimdi, erken doğumlar, küvezler neler neler yine bizi korkutuyordu.
Ama en son bu haftaki Doktor kontrolünde ben babası ve doktorumuzun kendisi bile şok olduk kızımız 3.000 gr olmuş, on günde 500 gr kilo almış artık galiba ilk defa rahat bi nefes aldık, babası sonunda kızımızın isminde karar kıldı.
Yağmur bize Allahın izniyle 29 eylülde gelecek, bize dua edin ben burda yazanlara hep ediyorum,
Allah bize güzel yüzlerini göstersin bebeklerimizin..Amin
Ne kadar güzel bir hikaye :) mutlu sonla bitecek ya da dünyanın en güzel başlangıcı olacak inş. diyim :)

Kızlar ben geldim nst den. Bugün sancı çıkmadı çok şükür:) Ama sabahı zor ettim, ağrım da oldu bir türlü uyuyamadım. :KK43: Sabah kahvaltıdan sonra hemen gittim nst ye doktoruma da gösterdim. Tamam bugün yok sancı düzensizmiş dedi, dün alttan bakmıştı rahim ağzı kısalmamış iyi demişti. Çok şükür nasıl korktum kızlar anlatamam. 2 hafta sonra randevum şimdi.
Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için:)

gözün aydın, ne güzel inşallah son günlerimizde doktorlarımızdan hep böyle mutlu döneriz

kızlar hemoroid sıkıntısı yaşayanlara ben de katldm :( ne ara çıktı bu anlamadm =( Allahtan ağrım kanamam yok ama bi kabız olursam yandım korkuyorum.. ne sürüordnz siz?

smdı muhasebecmzlebkonustuk.34te alınan rapor pek sorun olmaz önemli dgl dedı.calısablr raporu ıcın bır ton evrak alıp ordan oraya ugrascaktnz 34ten çalışamaz gorunuor üç hafta ıcın uğraşmaya değmez.bır kaç ay sonra gene bır ay ızın alıp o bır kaç haftayıda 37ye kadar olanı yanı,kapatabılor demıs.ha esım anlattı ıste dıye çok konuşamadı ama son cümleler ı gene anlamadm ne demek gene verılır ıs veren olarak ızın 37ye tamamlanır ne demek aklım almadı

Kızlar dua edin bana. Doktordan geldim şimdi moralim çok bozuk nst de sancı çıktı. Daha çok minik kızım 34 haftalığız. yarın gene çağırdı nst ye gitcem. Dualarınızı eksik etmeyin.Moralim çok bozuk şimdi yatmaya gidiyorum. Dua edin yarın herşey iyi olsun
Canim çok geçmiş olsun, sıkma canını insallah iyi olur bebeğini zamaninda kucağina alirsin sağlicakla dogumunu yaparsin :D

kızlar hemoroid sıkıntısı yaşayanlara ben de katldm :KK43: ne ara çıktı bu anlamadm =( Allahtan ağrım kanamam yok ama bi kabız olursam yandım korkuyorum.. ne sürüordnz siz?
tatlım ben hemen sana yardma kosuorum.kanama olmaması süper. Bna abım bır krem aldrtttı ama ben kullanmaya cekındım.doktora gttım dayanamyo bır de bnmkı kanıordu sıddetlı derecede kı hala geçmedi.doktorum malesef hamılelukte karsılasıoruz ama yapablcgmz fazla bsey yok sana krem vercem dedı bunu günde üç kere duzenlı sur dedı.bır haftaya geçmezse genel cerrahıye gonderırız dedı.ama benm kanayan yer kurumaya geçmeye başladı çok şükür.corekotu yağı gecırmeye başlamayı suruordum yağlı olunca ıyı oluor yumusuor ve wcye çıkarken dıskı cızmıor.kremde çok ıı geldı.ısmını yazıorum sana ısmı Procto glyvenol krem. Özel fiyatı 11lıra. sıgortalıda demır ılacıyla bu kremı 6lıraya aldım

kızlar hemoroid sıkıntısı yaşayanlara ben de katldm :KK43: ne ara çıktı bu anlamadm =( Allahtan ağrım kanamam yok ama bi kabız olursam yandım korkuyorum.. ne sürüordnz siz?
bol su iç.sskın kabız olma ıshalde olma.bnde ıshalden ne hale geldı .ıncır.kuru kayısı gerekırse gunde bır bardak yesıl cay ıc.kendı vucudna ne ıı gelır hazmına sen daha ıı bılırsın.yeter kı ne kabız ol nede ishal.ve bır sey daha temuzlerken tuvalet kagıdını ıslat ve nazıkce temızle cok dokunma.yıkarsanda nazık ol yoksa dahad şa azar ve kanar.o zaman al basına belayı.gecmıs olsun

Naslsnız kızlar :) bebişler iyidr inş. Biz bugun dr gttik ogluşumu görmeye masallah iyiymiş 3.210 gr olmuş kanala girmış 37+3 olmuşuz daha vakit var aslında ama dr bu ayın 22 si gbi dogar dedi cuma günü yine çagrdı belki gecebilr ama inş çok geçmez dogar dedi eger çok gecikirse sıkıntı olabilir dedi nst de sancım çıktı dr artk beklicez haftaya kadar dogması lazım dedi bolca yürüyuş yap gezin fazla yatma dedi . Çatı muayenesi yapmadı sanırm cuma günü yapıcak bide ellermde uyuşma olmaya bşladı bunuda söyledm hamlelikten dolayi bi sıvı vcutda birkebilyomuş buda tehlıkeli olablr nörolojı dr una görunmemi sonuçlarnı ona göstermemi istedi eger tahmin ettgi şey çıkarsa bişey takılması gerekyormuş ama onu tam anlamadm cuma gümu tekrar knuşcm inş kötü bişey çıkmaz dua edin bna eger sizde de böyle şeyler oluyosa ihmal etmeyın dr la paylaşın derim .
bunun dışnda çok heycnlıym ogluşuma kavşcam nasipse çok yakında :) :)
Maşallah çok az kalmış size, gelişimi de güzel. Allah sağlıkla kavuştursun..

günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldu :KK43: birde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor

bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam
iyi olmanıza sevindim canım ama bence de artık alınması iyi olur bebişinin, çok şükür kritik haftaları atlattınız, bundan sonra dışarıda daha iyi gelişir diye düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah selamet versin arkadaşım.

Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
Maşallah ya nasıl da geçti günler, yarın habersiz bırakma bizi olur mu, müjdeni bekliyoruz, tabi ilk tecrübe ve hislerini de:)

İnş. Bu teori doğrudur.bugün rüyamda bebeğimin üstünü giydiriyordum simsiyah saçları vardı.bayağı uzundu.eşime soruyorum: bu çocuğun kontrolü olacaktı ilk ay kontrolü nezaman gitmeliyiz? Kasımın 2 sinde diyor.rüyama göre 2 Ekim'de doğurmuşum yani.rüyamda da oğlum için bu çocuk diyorum çünkü gıcık babası yüzünden hala ismini belirleyemedik.

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.

Aa artık bir isim bulmanız şart olmuş ama, yazık değil mi miniğe:) ağdayı rahat yaptıranlar dışında bir süre askıya alın diyorum ben, ani sıçrama veya kasılma olabilir, değmez yani

Bugün Dr randevumuz vardı, sata göre 36+2 haftayken bır hafta gerıden gelirdi hep.fakat bugün öğrendim ki boy ve bası cevresi normal bebegın göbek bölgesı küçük kalmış.dolayısıyla bebek beslenmiyormuş yeterınce.sbebı kan akımında centık vardı bende 22.haftada doopler ultr.de ortaya çıkmıştı,Dr tekrar doopler ultr.ıstedı. Acilen hemde sonuca göre bır hafta kdr gözlem yapıp bebek hala beslenmez ise alacak.kuveze koyacak.moralim cok bozuk:KK43: suan 2100 gr bebişim.

bizim bebişte aynen çok şükür bütün ölçümler iyi, sadece göbek bölgesi dar :KK43: hatta dün acildeki doktor şaşırır gibi oldu,
Canim sikma canını. İnşallah saglikla kucağına alırsın bebisini.benim bebistede ayni sikinti vardi.ayni stresi bende yaşadım. Doktorum bal polen ari sutu karisimini tavsiYe eetti.birde bol bol et sut yumurta yoğurt yani protein destekli beslen dedi.suan kilo alimi daha iyi.
Teşekkür ederım bende plesantadan bebeğe giden damarda çentık var ondan kaynaklı muhtemelen yanı beslenmemeli pek ılgısı yokmuş :KK43: tekrar doopler ıstedı bakalım ne olacak dualarının esirgemeyin nolur :KK43:[/QUOTE]

bende çentik yok ama yinede kilo almıyor, perşembe yine doktora gidicez, inşallah herşey yolunda giderde bebişlerimizi erken almazlar

iyi olmanıza sevindim canım ama bence de artık alınması iyi olur bebişinin, çok şükür kritik haftaları atlattınız, bundan sonra dışarıda daha iyi gelişir diye düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah selamet versin arkadaşım.

kendimi hazır hissetmiyorum ki, 2 ekim diye şartlandım, 2 ekimde erkendi gerçi ama ... hayırlısı artık, hepimizin bebişleri Allaha emanet olsun

kızlar ben kızıma Elif ismini dusunuorum.dayı kızının ısmı elıf ve annem koymuş ısmınıde.o yüzden cekınıodum ama aramz zaten ıı dgl gtmıoz oraya.annem dıorkı ben senin ısmıbı koydum hemen o yenge nde gttı doğan kızına senın ısmını verdı o zaman nıye koydu.senın evın barkın ayrı onlarınki ayrı naparsa yapsınlar bırak dedı.bnde dedım anne nye elıf koydunkı annemde ne bılım bn senın bu ismi çok sevıp hep kızına koymak ıstıcegnı bnde sevıorm koy dedı.elisten se elif daha güzel hem kuran alfabesı dedı.gecenlerde esımde Elif koyalm dedı. Ablamda Zeynep koysun s.a.v mın kızı ve çok cektı demıs.annemde bnm kuznımın kızı var bır yasında ısmı Zeynep duru demıs.ablamda onun evi ayrı kardesımn evı ayrı ne alaka demıs.yanı ııce karstım sızce napmalıyım

kendimi hazır hissetmiyorum ki, 2 ekim diye şartlandım, 2 ekimde erkendi gerçi ama ... hayırlısı artık, hepimizin bebişleri Allaha emanet olsun
xnm bu forumda kım hazır hıssedıorkı sor bakalm.sahsem ben hem kızıma kavusmal ıstıorum hemde hazr hıssetmıorum kal bakım ıcerde sen dıorum.Rabbım hayrlsnı versin sakın ol

herkese selam kızlar iş yerimdeki son haftamdayım, dün çok yoğun geçti pazartesi kalabalığı malum, bugün geçmişi okudum baya 3 bebeğimiz olmuş şimdiden ne güzel :) hepsine Allahım hayırlı ömürler versin.
Hamilelik Allahın bi mucizesi resmen, son zamanlarına geldik tadını çıkaralım kalan günlerimizin.
Ben bu maceraya bi düşükle başladım, hemen peşine doktorun reglin bu tarihte olmalı dediği tarihte hamile olduğumu öğrendim. Sonra kan pıhtılaşması iğneler asprin mide bulantıları kansızlık hiç kafamdaki o sorunsuz mutlu hamileliğe benzemeyen süreçlerden geçtim, eşimle hep bi korku vardı içimizde bebeğimizi kaybedersek diye..
28. haftada plasenta yaşlanması var dedi doktor, bebeğimiz pek iri bi bebek olmayacak dedi, ben de gördüm hatta bu kireçlenmeyi ama Allahın bir başka mucizesi işte hiç ilerlemedi 37. haftaya geldik şimdi, erken doğumlar, küvezler neler neler yine bizi korkutuyordu.
Ama en son bu haftaki Doktor kontrolünde ben babası ve doktorumuzun kendisi bile şok olduk kızımız 3.000 gr olmuş, on günde 500 gr kilo almış artık galiba ilk defa rahat bi nefes aldık, babası sonunda kızımızın isminde karar kıldı.
Yağmur bize Allahın izniyle 29 eylülde gelecek, bize dua edin ben burda yazanlara hep ediyorum,
Allah bize güzel yüzlerini göstersin bebeklerimizin..Amin

Yağmur... ne güel bir isim, evinize bereket getirsin inşallah
heman hemen hepimiz zorluklar tlattık streslr yaşadık hala da yaşıyoruz,inşalla şu günleri atlatıp yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

bir ara bende de oldu, hatta bende makatta yırtıkta var,malesef kanamada oldu, ben herşeye olduğu gibi onada sadece zeytinyağı sürüp geçtim :)

kızlar ben kızıma Elif ismini dusunuorum.dayı kızının ısmı elıf ve annem koymuş ısmınıde.o yüzden cekınıodum ama aramz zaten ıı dgl gtmıoz oraya.annem dıorkı ben senin ısmıbı koydum hemen o yenge nde gttı doğan kızına senın ısmını verdı o zaman nıye koydu.senın evın barkın ayrı onlarınki ayrı naparsa yapsınlar bırak dedı.bnde dedım anne nye elıf koydunkı annemde ne bılım bn senın bu ismi çok sevıp hep kızına koymak ıstıcegnı bnde sevıorm koy dedı.elisten se elif daha güzel hem kuran alfabesı dedı.gecenlerde esımde Elif koyalm dedı. Ablamda Zeynep koysun s.a.v mın kızı ve çok cektı demıs.annemde bnm kuznımın kızı var bır yasında ısmı Zeynep duru demıs.ablamda onun evi ayrı kardesımn evı ayrı ne alaka demıs.yanı ııce karstım sızce napmalıyım

Isim sıkıntısı Bizdede var canim iki isim arasibda kaldık karar veremiyoruz Eymen Bekir ve Ayaz Bekir arasinda kaldık ilk tercihimiz Ayaz Bekir ana bilmiyorum sence hangisi kulağa hoş geliyor. Ayrıca Elif ismini ben çok seviyorum benim ikinci kızımın adi Elmina Elif

Back
X