2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bir ara bende de oldu, hatta bende makatta yırtıkta var,malesef kanamada oldu, ben herşeye olduğu gibi onada sadece zeytinyağı sürüp geçtim :)
cnm sen tarlada yetısmıssın organik bır kadınsın bastan sona :) :)) :D İbrahim Saraçoğlu zeytinyağı da ıyı gelır dıor.yumusatıor ya ııdır tabı.ama sanmıomkı bnden daha beter olmamstr sznkı.bmm sıslıgın üstünde nohut büyüklüğünde derın yara oldu hala tam kanaması gecmedı ama azaldı yarasıda buyuklugıde çok şükür.ınanmaSnz serce parmagmn uzunluğu kadar şişmiştı.bnde çörekotu herr derde devadr onla atlttm braz sonra bu krem mucızem oldu.gecen pazardan beri cekıorum ben ama 3gundr rahatladm kı ben kanamadan iç camasr degısmekten helak olmuş tüm.corek otu da aklnzda bulunsun yagı

kızlar ben kızıma Elif ismini dusunuorum.dayı kızının ısmı elıf ve annem koymuş ısmınıde.o yüzden cekınıodum ama aramz zaten ıı dgl gtmıoz oraya.annem dıorkı ben senin ısmıbı koydum hemen o yenge nde gttı doğan kızına senın ısmını verdı o zaman nıye koydu.senın evın barkın ayrı onlarınki ayrı naparsa yapsınlar bırak dedı.bnde dedım anne nye elıf koydunkı annemde ne bılım bn senın bu ismi çok sevıp hep kızına koymak ıstıcegnı bnde sevıorm koy dedı.elisten se elif daha güzel hem kuran alfabesı dedı.gecenlerde esımde Elif koyalm dedı. Ablamda Zeynep koysun s.a.v mın kızı ve çok cektı demıs.annemde bnm kuznımın kızı var bır yasında ısmı Zeynep duru demıs.ablamda onun evi ayrı kardesımn evı ayrı ne alaka demıs.yanı ııce karstım sızce napmalıyım

canim benim oglum olucak allah nasip ederse ama kızım olsaydi elif olacaktı ismi zeynep en sevdigim isimler arasinda annemin ismi oldugu icin onu koyamazdim çünkü kayinvalidemde benim adimi koyun derse die dusunmedim ismi pakize koyamazdim onu yok yere gerginlik yasardik zeynep isminden vazgecerdim ama iki isimde cok guzel. Elif zeynep koy :)

benim patronum hemen beklio bende ucretsiz almak istiyorum ama zamani gelince konusup hallederz ins cunku kızı bakio hic memnun degiller çorba etmis 2haftada sirketi. Bakalim ins anlasabilirizde ayarlarim 2 3 ay daha izin. Tahmin ettigimizdende zor olucak bence ayrilmak :KK43:
İnşallah ayarlarsın da daha fazla oğlunla kalırsın. Yerimize gelenlerin kafalarının basmamaları bizim sorunumuz değil. Şahsen ben ne halleri varsa görsünler diyorum:)

Isim sıkıntısı Bizdede var canim iki isim arasibda kaldık karar veremiyoruz Eymen Bekir ve Ayaz Bekir arasinda kaldık ilk tercihimiz Ayaz Bekir ana bilmiyorum sence hangisi kulağa hoş geliyor. Ayrıca Elif ismini ben çok seviyorum benim ikinci kızımın adi Elmina Elif
ayazı severım ama bu sıralar çok moda oldu oda ya.bırde anlamı soğuk demek ya o braZ bnı dusundururdu.eymen de güzel ama anlamnı blmıorum ne demek.eymende bıraz zor soylenıor sankı heyy men gbı gelıor.anlamına rağmen ayaz daha hoş gelıor kulağıma

ıns zamanı gelince gırer cnm bırde bır hafta gerıden gelıor .bır hafta fazla bellıcem demekkı :D 2,5mus kgsu.aman sağlıklı olsunda. Bende normal ıstıorum hep son anda bsey çıkmasın diye Rabbıme sıgınıorum.
bebişlerin ne zman gelecegı belli olmaz canım benım ogluşumda 1 hafta ilerdydi iri olcak demişti dr simdi dengelemiş kendini :) zaten allahtan istcez canım ben ters sezeryan olursun dedgnde çok üzlmuştm 2 gün agladm meger beni boşuna korktmur 2gun sonra bşka dr gttgmde bana bosuna korkmussun dönmûş bile dedi :)

ayazı severım ama bu sıralar çok moda oldu oda ya.bırde anlamı soğuk demek ya o braZ bnı dusundururdu.eymen de güzel ama anlamnı blmıorum ne demek.eymende bıraz zor soylenıor sankı heyy men gbı gelıor.anlamına rağmen ayaz daha hoş gelıor kulağıma

Canim eymen'in anlamı daha ugurlu.daha talihli.hayirli demek ayrıca sahabe ismi

canim benim oglum olucak allah nasip ederse ama kızım olsaydi elif olacaktı ismi zeynep en sevdigim isimler arasinda annemin ismi oldugu icin onu koyamazdim çünkü kayinvalidemde benim adimi koyun derse die dusunmedim ismi pakize koyamazdim onu yok yere gerginlik yasardik zeynep isminden vazgecerdim ama iki isimde cok guzel. Elif zeynep koy :)
guldurdun benı ya.aslnda pakıze ismini begenmıoruz ama arastr bak eskı ısımlerın anlamları oyle guzel kı.eskıler bıZden kat kat ıı bılıor aslndada işte.bzde iki ısım ıstemıoz babası cok katı bu konuda.ancak ela gbı ısmı olursa sonuna su yada nur koyarmıs kı bncede haklı ıkı ısım zor oluor.bnm soyısmım cok uzundu oss lerde sınavlarda ve ınsanlardan cok cektım.galba elif koyarz.senın oglusuna ne koyuyon

Canim eymen'in anlamı daha ugurlu.daha talihli.hayirli demek ayrıca sahabe ismi
bak ben bunu ogrendgm gbı hemen fıkrım degstı.ben olsam hıc düşünmem ayazdansa etmen koyarım.braz zor soylenır geldı ağzıma ama bana ole gelıor netıcede sıze rahat gelır.ne dusunuon daha sahebe ısmı ve de talıhlı demek anlamı soğuk olan bır ısımden daha ıyı .bnce moda ısim koycaz dıye gecmszı dınımızı hıce saymamalyz.hem kıyamet günü Rabbım ısmıyle cagrcak.tabıkı sen bulursun ama ben olsam hıc düşünmem kaldıkı adıyla yasasın ederler.ben vazgectm eymen dıorum.ama annesı sensın karar senincnm

bebişlerin ne zman gelecegı belli olmaz canım benım ogluşumda 1 hafta ilerdydi iri olcak demişti dr simdi dengelemiş kendini :) zaten allahtan istcez canım ben ters sezeryan olursun dedgnde çok üzlmuştm 2 gün agladm meger beni boşuna korktmur 2gun sonra bşka dr gttgmde bana bosuna korkmussun dönmûş bile dedi :)
Canım kaçıncı haftadaydın bebeğin döndüğünde?

Ekim anneleri merhaba, nasılsınız? nasıl gidiyor, heyecan var mı? :)

bu arada gogsunuze yara olmaması ıcın krem kullanıyor musunuz?

bak ben bunu ogrendgm gbı hemen fıkrım degstı.ben olsam hıc düşünmem ayazdansa etmen koyarım.braz zor soylenır geldı ağzıma ama bana ole gelıor netıcede sıze rahat gelır.ne dusunuon daha sahebe ısmı ve de talıhlı demek anlamı soğuk olan bır ısımden daha ıyı .bnce moda ısim koycaz dıye gecmszı dınımızı hıce saymamalyz.hem kıyamet günü Rabbım ısmıyle cagrcak.tabıkı sen bulursun ama ben olsam hıc düşünmem kaldıkı adıyla yasasın ederler.ben vazgectm eymen dıorum.ama annesı sensın karar senincnm

Sağol canim peki Eymen Bekir kulaga nasıl geliyor biz Bekir ismini kullanmucaz sadece koyucaz tek isimle çağıricaz ama ilerde önüne cikicak onun için kulağa da hos gelsin diyoruz

Ekim anneleri merhaba, nasılsınız? nasıl gidiyor, heyecan var mı? :)

bu arada gogsunuze yara olmaması ıcın krem kullanıyor musunuz?
Ben bazen lansinoh sürüyorum bazende içinde 40 gün kantoron otu bekletilmiş zeytinyağıyını sürüyorum canım, onu iyi geliyor diye duydum :KK51:

Yağmur... ne güel bir isim, evinize bereket getirsin inşallah
heman hemen hepimiz zorluklar tlattık streslr yaşadık hala da yaşıyoruz,inşalla şu günleri atlatıp yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canım çok sağol :) hepimiz kolaylıklarla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Sağol canim peki Eymen Bekir kulaga nasıl geliyor biz Bekir ismini kullanmucaz sadece koyucaz tek isimle çağıricaz ama ilerde önüne cikicak onun için kulağa da hos gelsin diyoruz
ben hep bekırı düşünmeden söyledim.ayaz veya eymen dedım.yalan dıyemem cnm bn okulda bekır dıe bır çocuk vardı çok gıcıktı sevmıodum bnle ugrasrdı o yüzden bekır ve arda ısmınden hep nefret ettim ama sadece o çocuklar yüzünden.aklıma benle uğraşmaları gelıor hep.ben hala eymen Bekir dıorum.zaten formalıte cıkcak karşısına oğlun gene ıstegnı kullanır.sanıorumkı bekırıde sadece kypederın kullanır :) bnm oğlum olursa bnde zat ısmı koycam .esım babasının ısmını ıstıor Ali.ama ben koymam istemiyorum çünkü.bıde bnm adayım var oğlum olursa Allahın sevdgı kulun ısmını koycam.Muhammed ,Yusuf vs. ALİ HZ ALİ VAR AMA ben ıstemıorum ali ismini.mesela ben üveys ısmnı çok sevıorum veyselim demek ve annesı Veysel karanıyı uveysim yani veyselim dıye severmş.veysel karanı ne kadar hayırlı evlatmıs bılırsın.konuyu saptrdm galıba :) bn eymen bekır dıorum ha ıcıne sınmıorsa koyma cnm aklın ayazda kaldıysa düşün ıyıce

Ben bazen lansinoh sürüyorum bazende içinde 40 gün kantoron otu bekletilmiş zeytinyağıyını sürüyorum canım, onu iyi geliyor diye duydum :KK51:
kantorom yagı yaralara ,basura ve bır cok seye ıyı gelıor.bebeklerın poposuna bıle tahrıs olmasın dıye suruluormus.bnde lansınoh aldm ayrca kantoran yagı alcam

Canım ben almadım ama kuzenim verdi bebedor un, kılıfı falan makinede yıkanabilir tarzda. Çok işime yaradı çok rahat ettim, içim rahat uyudum ben de demişti kuzenim.

Ben de onu alacağım sanırım canım. Dediğin gibi kılıfının çıkması güzel. Çok sağol.

kızlar hemoroid sıkıntısı yaşayanlara ben de katldm :KK43: ne ara çıktı bu anlamadm =( Allahtan ağrım kanamam yok ama bi kabız olursam yandım korkuyorum.. ne sürüordnz siz?

Güldürdün beni dewy ya :KK71: Ben can havliyle elime ne geçtiyse onu sürdüm ve çoooook rahatladım. Katı kakao yağı kullanıyorum çatlamayım diye. Gecenin bir vakti acıdan kıvranırken oraya da sürüverdim. Hatta komik olacak ama yağlı pamukla tıkaç gibi yaptım, içeri ittirdim. Sabah çok iyiydim. Zeytinyağı ve at kestanesi kullanırdım önceden ama kakao yağının en önemli özelliklerindenmiş hemoroide iyi gelmesi. Benim keşfim tamamen içgüdüsel :KK48:

Demem o ki hemoroid varsa kakao yağı candır :KK31:

Kabızlığa da bol kavun yedim, üstüne su içtim. Kendimi 2 saat sonra wc de buldum. Bu da tamamen içgüdüsel oldu :)

cnm sen tarlada yetısmıssın organik bır kadınsın bastan sona :) :)) :D İbrahim Saraçoğlu zeytinyağı da ıyı gelır dıor.yumusatıor ya ııdır tabı.ama sanmıomkı bnden daha beter olmamstr sznkı.bmm sıslıgın üstünde nohut büyüklüğünde derın yara oldu hala tam kanaması gecmedı ama azaldı yarasıda buyuklugıde çok şükür.ınanmaSnz serce parmagmn uzunluğu kadar şişmiştı.bnde çörekotu herr derde devadr onla atlttm braz sonra bu krem mucızem oldu.gecen pazardan beri cekıorum ben ama 3gundr rahatladm kı ben kanamadan iç camasr degısmekten helak olmuş tüm.corek otu da aklnzda bulunsun yagı

:) evet valla organik takıntım var, çok şükür benimki geçti ama kabız olursam zorluyor,çörek otuda mucize bitki

Back
X