2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Meral nasılsın canım ? Diş ağrın için geçen gece ilaç sormuştun Benim doktorum hamileliğimin en başında bana parol yazmıştı kullanacağım ilaç oydu bilin olsun . Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canim sagolasin disim hala agrio sabretmeye çalışıyorum parol ictim bende aradim doktoru o aksam kesti allahtan

'Şu son üç gün..:nazar::nazar::nazar:
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop ordayım..' diye şarkı söylüyoruz biz oğlumla teyzeleri..:KK46:

Dün dr kontrolüm vardı.. 37 . haftayı dün bitirdik şükür.. 3ü geçmiş oğlum.. 3200 gibi kilosu.. :KK46:Doktorum bugün hastaneyi ve anestezi ekibini ayarlayacak ve pazartesi sezeryana alacak.. Oğluma kavuşmaya az kaldı.. Allahım bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. :nazar:
Dr hazır mısın diye sordu; kapı süslerim bitmedi dedim :) :KK45: bugün yarın annemle onları bitiririz.. yarın temizlik var.. heyecan dorukta.. İnşallah herşey sorunsuz ve güzel geçer..:KK71::KK15:

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz:KK25:
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)

Hayırlısı canım sağlıkla al bebişini kucağına inşallah. Bizleri habersiz bırakma:) Dualarım seninle canım çok güzel haberler getir inşallah:)

yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop ordayım..' diye şarkı söylüyoruz biz oğlumla teyzeleri..:KK46:

Dün dr kontrolüm vardı.. 37 . haftayı dün bitirdik şükür.. 3ü geçmiş oğlum.. 3200 gibi kilosu.. :KK46:Doktorum bugün hastaneyi ve anestezi ekibini ayarlayacak ve pazartesi sezeryana alacak.. Oğluma kavuşmaya az kaldı.. Allahım bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. :nazar:
Dr hazır mısın diye sordu; kapı süslerim bitmedi dedim :) :KK45: bugün yarın annemle onları bitiririz.. yarın temizlik var.. heyecan dorukta.. İnşallah herşey sorunsuz ve güzel geçer..:KK71::KK15:

sağlıkla kucağına al inşallah, biz sizden 1 gün fazla yatcaz hopp salı günü hastanedeyiz inşallah

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm :KK43: drun gelmesini bekliyorum

Canım her şey çok iyi olucak inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Dualarım seninle ve bugün doğuma giren bayağı var. Allah herkesin yardımcısı olsun. İşin güzel yanı bak bebişine kavuşuyorsun :)

Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
Canım ne güzel yazmışsın... Umarım herşey yolundadır. Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım. Aynı heyecan olmasa da heyecanını paylaşıyoruz. Dualarımız seninle... Sanırım artık hergün ya da gün aşırı doğum haberi alıcaz gibi... Bu ortak heyecanlar çok güzel... Senden güzel haberler bekliyoruz :)

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm :KK43: drun gelmesini bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun umarım iyisidir tansiyonun inş.düzelmiştir. Korkma canım dualarımız seninle :) Allah yardımcın olsun.

Gunaydin herkese Allah doguma gidenlerin yardimcisi olsun sag saglim kazasiz belasiz yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin insallah...
Bizde yine diken uzerinde bir gece gecirdik 3 e kadar bekleyip sonra uyuduk Allah hepimizin yardimcisi olsun

Günaydın canım. Sancın mı oluyor senin canım geçmişe bakamadım? Bizim seninle aramızda 4 gün var ama ben hiç bir şey hissetmiyorum henüz sanki daha çok varmış gibi geliyor. Bir kere nst de sancı çıkmıştı benim onu da ben hissetmedim gene o kadar.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar doğuma giden arkadaşlar hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız inşallah kucagınıza bızımde az kaldı özeldekı doktorum 1 ekim dedı ama ben salı günü devlete gıtmeyı düşünüyorumbakalım o ne dıyecek

Günaydın kızlar...
Özellikle sabahları ellerim şiş oluyor.. Onu anlıyorum da parmaklarımı hareket ettirdiğimde eklemleri sızlıyor. Gün içinde elimde şişlik iniyor... Benzer ağrısı olan var mı..

Günaydın herkese.
Doğumlar birden ne kadar arttı maşallah:) Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bir de herkes sezeryan oluyormuş gibi bana mı öyle geldi yoksa? Benim daha o bile belli değil:( Doktorumla konuşmadık ben normal diyorum ama tereddütlerim var. 1 ekimde randevum var o zaman konuşurum diye düşünüyorum.
Kızlar bir de ben soluma yatınca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor karnımda sizde oldu mu böyle bir şey, iki gündür de baş ağrısı çekiyorum:(

Günaydın kızlar...
Özellikle sabahları ellerim şiş oluyor.. Onu anlıyorum da parmaklarımı hareket ettirdiğimde eklemleri sızlıyor. Gün içinde elimde şişlik iniyor... Benzer ağrısı olan var mı..

Canım ben de ellerim davul gibi uyanıyorum hatta şu an bile hala şiş parmaklarımı kapatmakta zorlanıyorum. Ama gün içinde iniyor senin gibi. Uyurken ellerini baş hizasında tutmaya çalış ve sabahta soğuk suyla yıka. Bana iyi geldi öyle yapınca.

Günaydın kızlar...

Canim ayni sorun bendede var ellerim hem cok agriyo hem cok uyusuyo ozellikle sabahlari dedigin gibi neyseki az kaldi senin dahada az kalmis Allah in izniyle kurtulucaz yakinda...

ayyyy çok heyecanlandım.. burdaki yazını görmeden facete sana yazmıştım bugün mü yarın mı diye son satırı görünce sildim ama umarım pot kırmamışımdır :KK43:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, dualarım seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz merakla..

Günaydın kızlar...

günaydın canım, benim de ellerim şişiyor, hatta uyuşukluk var daha çok. Doktorum vücuttaki ödem sinir uçlarına baskı yapıyor o yüzden böyle hissediyorsun dedi, tıpkı dirseğimizi çarptığımızda olduğu gibi yani, her zamanki gibi çok normal demeyi unutmadı :)
soğuk su yukarda tutup açıp kapamak beni biraz rahatlatıyor, ama bişey yapmasam da kendi kendine geçiyor

ooo harika :) hadi bakalım sağlıkla doğsun inşallah canım :) kapı süsünü hemen bitirirsin zaten ;)

Bugün işyerimdeki son günüm, yataktan zorla kalktım ankarada hava çok gri uzun bi kış olacak bence. Tam on gün kaldı kızıma kavuşmama :) Burda akraba anne babamız falan olmadığından evde sıkılırım diye düşünerek bir sürü iş buldum kendime şimdi de yetiştiremiycem diye düşünüyorum, bu arada doğumuna daha vakti olan arkadaşlara sesleniyorum keçeden yapılan bebek şekerleri, hatıraları çok kolaymış ben bile yaptım, bitmedi gerçi ama :)
deneyin çok da zevkli

Back
X