2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sıkılmışsın sen canım belli insanın evi gibisi yoktur sözü çok doğru ben izmirde okudum izmire gelin geldim ailem manisada çok özlüyorum onları yanlarına gitmek için deli oluyorum gidincede evim diyorum başka birşey demiyorum halbuki orda temizlik yok yemek yok herşey önüme geliyor ama insan illaki evini istiyor :110: Sağlıkla bebeğini kucağına alır evine dönersin hayırlısıyla tatilde olduğunu düşün napalım :KK49:
:)) Evet çok iyi anlamışsın...
Çok yoğun çalışıyordum cidden burası tatilim oldu. Çalıştığım günleri daha sık düşünüp tadını çıkarıyım :)
Az kaldı zaten :D

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeterki ... ultrasonda açılmayı gördüklerini bilmiyordum. Kiloyu kafana takma inşallah normal sınırlarda normal doğuma müsait kiloda doğar canım. Benimde kontrolüm cuma günü. Bugün bende sancı yaşadım dinlenince geçiyor ama. 7 hurma yemiştim sabah, bir de ev işlerinde baya yordum kendimi:KK39:
Ben de hurma yiyorum. Sancılarımız geçmicek birgün lale:))) kendini yorman iyi olmuş ben de iş yaptım bugün:)

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :KK43: Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..

Canim normal birsey bu herkesin oyle cikabiliyor kafaya takilacak brisey degil

Ben de yarin dr gidicem gecen cuma gitmistim oglusum 3380gr di bu hafta ne kadar oldu acaba artik günü gelsin ve bir an once dogsun istiyorum bu gidisle bes kilo olacak her ne ksdar sezeryan olacak olsam da

Maşallah kilosu da gayet ıyı bebişinin, ben de yarın kontrole gidicem, güzel haberlerle döneriz inş, senin sezeryan tarihin belli mi?

Saol canım cevap verdiğin için. Ölçümlerden ben de şüphelerim çünkü bazı ölçüleri geçen haftadakinden daha az ölmüş. Suyunu taktım daha çok kafama yavrum rahat hareket etsin istiyorum.bakalım yarın baska bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Bu arada 3lt su iç ve dinlen dedi hiç iş yapma dedi. Ben suyu zaten bol içerim. Burda armut ve havuç suyu duymuştum onları yiyip içmeye başladım. İnş. Hersey yolunda gider
Bende armutun işe yaradığını duymuştum. Kafan rahat olsun en önemlisi de bu :) Yeniden Dr a gidene kadar yemene içmene dikkat et daha da düşünüp canını sıkma...

Canım Alsancak'ta riskli gebelik uzmanı Prof. Yakup Erata hocaya görünmeni öneririm. Muayenesi 300 tl ama verdiğim para helali hoş olsun dedirtiyor insana. İzmir'deki 2 isimden biri alanında. Perinatolog da aynı zamanda. Sermet hoca var bir de ama ona ulaşması çok zor ve çok ketum bir adammış. Yakup hoca konuşkan ve güleryüzlü. Bence bu da önemli insan stres içindeyken. Ben çok araştırdım gitmeden önce. Riskli bir durum da yoktu sadece ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatolaga yaptırmak için ona gittim. Ayrıntılısı 400 dü, o zaman sordum muayenesi 300 dedi hemşiresi, değişmediyse yani.

kızlar naslsnz?henüz gecmısı okuyamadm henüz brazdan okıcam.ben bugun çok hırs yaptım.oglen çıktım.umranıyede hep gezdım.saat 3tent 7ye kadar gezdım sonrada mısagrlıge gttık yemeye davetlydık ordada yoruldum.eve geldik smdı ama bana mısın demedi vücudum.sadece sağ bacağım baldırım ve sağ kalçam pert oldu gene agrıor o kadar.sancı falan hıc bsey yok.dun annem geldı bana.karnın daha dusmemıs senın daha 20gunun rahat var dedı tahmınımce.bnde ınanaıorum.of of bakalm neler olcak.yorulduk da ama banamısın demedı

civvcive:

Canım Alsancak'ta riskli gebelik uzmanı Prof. Yakup Erata hocaya görünmeni öneririm. Muayenesi 300 tl ama verdiğim para helali hoş olsun dedirtiyor insana. İzmir'deki 2 isimden biri alanında. Perinatolog da aynı zamanda. Sermet hoca var bir de ama ona ulaşması çok zor ve çok ketum bir adammış. Yakup hoca konuşkan ve güleryüzlü. Bence bu da önemli insan stres içindeyken. Ben çok araştırdım gitmeden önce. Riskli bir durum da yoktu sadece ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatolaga yaptırmak için ona gittim. Ayrıntılısı 400 dü, o zaman sordum muayenesi 300 dedi hemşiresi, değişmediyse yani.

Kizlar ben dogum yaptim..sunni ssnci aldim akksam 7 de dogum oldu darisi sizlere olsun gelicem insh

canim gecmis olsun tebrik ederim rabbim hayirli evlat etsin anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bu arada ilk normal dogum yapan da sensin sanirim onun içinde tebrik ederim :)

:)) Evet çok iyi anlamışsın...
Çok yoğun çalışıyordum cidden burası tatilim oldu. Çalıştığım günleri daha sık düşünüp tadını çıkarıyım :)
Az kaldı zaten :D
Aynen tatlım uzat ayaklarını al kahveni ve birdaha asla yalnız başına çıkamayacağın bu tatilin tadını çıkar :KK55: Kahve demişken ben her sabah komşularla kahve içiyorum bugün bi arkadaşım kahve zararlıymış bebek için dedi içim cız etti varmı gerçekten böyle bişey :KK17:

Ben de yarin dr gidicem gecen cuma gitmistim oglusum 3380gr di bu hafta ne kadar oldu acaba artik günü gelsin ve bir an once dogsun istiyorum bu gidisle bes kilo olacak her ne ksdar sezeryan olacak olsam da
Maşallah oğluna:nazar:.. Sezeryan olacaksan korkulacak bir durum yok. Ben normal olsun istiyorum benimkide 3300 dü bu pazar inş biran önce gelir.. Hakkımızda hayırlısı canım :)

Kızlar sizde de bacak ağrısı oluyor mu?? Benim bugün 2 kere şiddetli ağrı oldu sağ bacağımda ( kasığımdan hemen aşağı doğru) tırstım bi ama geçti..
bnm özellikle yorulunca sağ kalcamdan ayağıma kadar iflas edıor

Sezeryan olacaksa kilosunu önemseme canım. Doğunca bakımı kolay olur fena mı:KK66: maşallah oğluşuna da annesi:KK66:
Insalkah bakalim herkes eke gelir fena mi diyor ama o buyudukce benim ksrnjm ortadan ikiye ayrilacakmis gibi oluyor sagolsun alttan üstten tepebildiğk kadar tepiyor canim baya aciyor ondan acele ediyorum ama hayirlisi olsun bakalim :)

Maşallah oğluna:nazar:.. Sezeryan olacaksan korkulacak bir durum yok. Ben normal olsun istiyorum benimkide 3300 dü bu pazar inş biran önce gelir.. Hakkımızda hayırlısı canım :)

Insalkah canim ya sen benden bir hafta öndesin umarim bebislerimiz bayramda kucagimizda olur :D allah sana da bir avazda kolay bir doğum nasip eder :D

Aynen tatlım uzat ayaklarını al kahveni ve birdaha asla yalnız başına çıkamayacağın bu tatilin tadını çıkar :KK55: Kahve demişken ben her sabah komşularla kahve içiyorum bugün bi arkadaşım kahve zararlıymış bebek için dedi içim cız etti varmı gerçekten böyle bişey :KK17:

Ben de yazdığını okurken kahve miiii diye içimden geçirdim ki sen de yazmışsın zararlı olduğunu. Çok sık içme annesi. Çok çok canın isterse ılık süte çok az kahve at, iç. Ben öyle yaptım, birkaç kez de bir iki yudum normal kahveden aldım, kalanını eşime verdim. Bazı yerlerde bebeğe zararlı olduğu yazıyor. Ama dün tv de bir doktor 2 fincanı geçmedikçe bebeğe zararı yok ama kafein nedeniyle anneye zararlı ve riskli dedi. Bundan sonra içmeyiver bence ;)

Doğru diyorsun canım tadını çıkarıyorum :)
Kahve bugün mesela bende içtim..Belli bir miktara kadar içebilirsin fazlası zarar.Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 fincana kadar sorun olmuyor.

günde bır fıncandan bseybolmuor ama fazlası vucuttakı demırı alıor.cayda öyle.mesela bnm kanszlgm ve demır eksıklgm oldgndan bana kahve ve cay yasak ama ben arada kaçamak ypıorum.ornegın bugun ıkı bardak açık cay ıctım.Sen Kafeın,kahve,cay çok tuketmedkce skntı yok

Back
X