2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar..

Bende çarşamba günü bebeğimi kucağıma aldım.. spinal sezeryan oldum. Bebeğim 36+4 günlük dünyaya geldi.. 3 kilo 185 gr, 50 cm doğdu..

Daha önce sizlere yazmıştım, sancılarım vardı hatta 34.haftada sancılarımdan dolayı 1 gece hastanede yatmıştım ve bebeğin ciğerleri için iğne yapılmıştı..

Son 1 haftadır sancılarım günde 30u geçer olmuştu.. ama oğlumun boynunda 2 tur kordon vardı ve bu sebeple doğum pozisyonuna dönemedi.

27 eylül için yani dün için sezeryan tarihi almıştık ama çarşamba günü gittiğimiz kontrolde nst'de 4 sancı çıktı.. 20 dakika 4 sancı tabi ki fazlaydı ve 3 tanesi doğum sancısı şiddetindeydi.. doktor beklemeyelim artık dedive eve göndermedi bizi.. zaten hazırlıklıydık herşeyimiz arabadaydı..

Spinal istedim, madem normal doğum nasip olmadı en azında bebeğimin çıkışına şahit olayım dedim.. ağlayışını duydum, getirdiler yanıma, yanağı yanağıma yapıştı böyle çok güzeldi..

Spinalle ilgili tek sıkıntım aneztezi uzmanı iğneyi gerekli yere denk getiremedi ve 4. Denemede yapabildi.. üstelik her defasında beni suçladı.. 'yok sen kıpırdadın' ... 'yok sen eğilemedin'.. 4 kez o iğneyi yedim yani.. oğlumu yanıma getirmelerinden sonra bana hafif dozda narkoz yaptılar gerisini hatırlamıyorum.. ama uyandığımda ameliyathaneden çıkmamıştım daha..

Spinal olacaklara tavsiyem doğumdan sonra neskafe içmeleri.. bana doktorum önerdi baş ağrısı olmaması için.. bende günde 2-3 fincan içtim bugüne kadar.. baş ağrım olmadı.. o 4 iğneye rağmen.. hatta migrenim olmamasına rağmen..

İnşallah normal doğum bekleyenler yaparlar, çünkü ben hem normal doğum sancılarını çektim hemde sezeryan acısını.. hala tam iyileşemedim,daha sadece bebeğimin karnını doyurabiliyorum başka ilgilenemiyorum.. sütüm doğumun ertesi günü geldi.. günde 4 litreye yakın su içiyorum, 3-4 fincanda humana çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor sütüm artıyor gün güne ..

Birde tavsiyem.. meme ucum biraz yara olmaya başladı, dünden beri bebeğimi emzirdikten sonra biraz sütümü sıkıp meme ucuma sürüyorum ve kuruyuncaya kadar bekliyorum öyle kapatıyorum göğsümü.. yara küçülmeye başladı.. aklınızda olsun..

Telefondan yazdığım için hiç smile kullanmadım.. aslında çok duygulu bi yazı oldu :)

Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepinize..
Öpüyorum..

Hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin ikinize de herkes nescafe için dio ama sadee ya da 3 ü 1 arada fark eder mi merak ettim

st: 37103853, member: 265791"]Canım son haftalarda ğıdalçümler bizleri şaşırtıyor.Kalinkamın dediklerine de tamamen katılıyorum.

Süper tespit yapmışsın canım. Ben de son 3 kontrolümde yadırgadım hep çıkan değerleri. Artık usta hamile mi olduk ne :)[/QUOTE]

Ben de ayni konudan dertliyim bebegimin bas cevresi kucuk Cikiyor son kkontrolden beri. . Perşembe baska bi dr a daha gorunucem cok taktim kafaya gunlerdir kendimde değilim saglikla dogsunlar insallah..
İyi akşamlar kızlar
Bişey sorucam size daha şimdi dikkatimi çekti 10-16-24 eylül tarihlerinde ultarasona girdim doktorumun yaptığı BPD ölçümleri farklı hepsinde. Her gidişimde 0,6cm lik düşüş olmuş bu da 2 şer günlük gerileme şeklinde yansımış doktorum her seferinde normal dedi ama BPD büyüyeceğine küçülmüş bilmiyorum anlatabildim mi ama kafam takıldıo_O
Canım üşenmedim çıkardım ultrason kağıtlarımı inceledim. Hiç takma böyle detayları dr unu dinle :) benimkinde de bir sonraki hafta sonucun küçüldüğü olmuş :) el yordamıyla yapılan ölçümde hata payı olur normal yani takma.. Çok takıyorsan başka bir dr lâ daha konuşup rahatlayabilirsin...
Ben de ayni durumdan rahatsizim bebegimin bas cevresi haftasina gore kucuk
Canım üşenmedim çıkardım ultrason kağıtlarımı inceledim. Hiç takma böyle detayları dr unu dinle :) benimkinde de bir sonraki hafta sonucun küçüldüğü olmuş :) el yordamıyla yapılan ölçümde hata payı olur normal yani takma.. Çok takıyorsan başka bir dr lâ daha konuşup rahatlayabilirsin...

Hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin ikinize de herkes nescafe için dio ama sadee ya da 3 ü 1 arada fark eder mi merak ettim
Farkeder mi bilmiyorum ama ben zaten 3ü 1 arada hatta 2si 1 arada bile içemem.. sade sek neskafe içtim .. migrenim olmasına rağmen baş ağrısı yaşamadım şimdilik.. baya geçti üzerinden artık olmaz diye düşünüyorum..

Merhaba herkese biraz geçmişi okudum adımız ekim anneleri ama ekim olmadan çoğu kişi patır pstır doğurmuş:) Allah doğuranların hepsinin bebeğine uzun ve sağlıklı ömür versin darısı başımıza benimde dün kontrolüm vardızaten doktor her defasında bebeğin iri olduğunu söylüyordu artık büyüdüğünden tam kilosunu tartamıyır ama 4 kiloyu geçeceğini söyledi zaten hep 2 hafta önden gidiyordu kendimi normal doğuma şartlandırmıştım ama şimdi kafam karıştı 4 kiloyu geçerse vajinal yırtıklar oluşur dedi net bir konuşma yapmadık 38. Haftada doğum şeklini netleştiriceğiz dedi bakalım hayırlısı diyorum bu arada sağ kasığım ağrıyordu sürekli özellikle otururken kalktığımda falan doktora sordum bebeğin başı o tarafta ondan baskı yapıyor dedi önceki sayfalarda biri sormuştu alıntı yapamadım yazayım dedim

Cnm haftalarimiz ayniymis benimde bu haftaki kontrolde 2500 kilo olmuş cimcimem bende sezeryan olacağım ama biraz korkuyorum.spinal ile epidural sezeryan farkı ne arkadaşlar bilen varmı çünkü bana epidural olursun dediler ama buradakiler spinal sezeryan olacaklarını yazmış.

Cnm haftalarimiz ayniymis benimde bu haftaki kontrolde 2500 kilo olmuş cimcimem bende sezeryan olacağım ama biraz korkuyorum.spinal ile epidural sezeryan farkı ne arkadaşlar bilen varmı çünkü bana epidural olursun dediler ama buradakiler spinal sezeryan olacaklarını yazmış.

Spinalde bos sivisina yakin enjeksiyon yapiliyor omurganin icine epiduralde biraz daha yuzeysel yapiliyor bu nedenle spinalde risk daha fazla oluyor...

Evet çok duygusalız benimde ağlamadığım gün yok.. Heran herşey için ağlayabiliyorum. Mesela yarım saat önce yine birşeye duygulanıp ağladım.
Yalnız olunca insan daha duygusal oluyor...Hele ki eşinin yanında olmasını beklediği tatil günüde...
Yakında yalnız kalmak için fırsatımız olmayacak...
Senin zaman gelmiş gibi eğer beklediğin gibi nişan su falan gelirse yaz esraserhat ta sancı dedi sonra yokoldu merakta bırakma bizi :)
Eşimde bu akşam gelir diyip duruyor her akşam bu muhabbet :) Bu heyecanla yatmayı seviyorum dedi...Uyumamaya başladık biz heyecandan :KK48:

Aynen canim cok duygusala bagladik gözlerim sismis resmen esim geldi oda uzuldu beni öyle görünce bide oturdm onun icin agladim :) neyseki o yanimda olunca gecio hepsi... canim tabiki yazarim habersiz birakmam burayi ne yasadigimi yazarım birilerine yardimim dokunur belki ayni şeyleri yasayan olur. Simdilk benim yaramaz sakinlesti arada sapitio karnim bi o tarafa bi bu tarafa gidip gelio :)

bana anestezi uzmanı spinali önerdi, spinalde çok ince bir iğne yapılıyor ve sadece 1 kere anestezik madde alıyorsun, 1-2 dk içinde bel altın uyuşuyor ve 4-5 saat içinde de uyuşukluğun geçiyor. Epidurel de ise; çok daha kalın bir iğne ile belden iğne olup sürekli anestezik madde vucuda veriliyor, 20 dk içinde uyuşma gerçekleşiyor ve geçmesi 1-2 saat kadar sürüyor.
Bnm anestezi uzmanım spinalin çok daha az riskli olduğunu ve en çok tercih edilen yöntem old. söylemişti. Bnm bildiklerim bunlar, sen yine de kendi uzmanın ile görüş, çünkü anestezi uzmanı gerekli tahliller ve muayane sonucunda en uygun yöntemi belirtiyor.:KK51:

Aynen canim cok duygusala bagladik gözlerim sismis resmen esim geldi oda uzuldu beni öyle görünce bide oturdm onun icin agladim :) neyseki o yanimda olunca gecio hepsi... canim tabiki yazarim habersiz birakmam burayi ne yasadigimi yazarım birilerine yardimim dokunur belki ayni şeyleri yasayan olur. Simdilk benim yaramaz sakinlesti arada sapitio karnim bi o tarafa bi bu tarafa gidip gelio :)
İyiki varlar eşim yanımda olduğunda daha sakin oluyorum bende :KK68:
Benimde karnım kasılıp duruyor akıntım da çoğaldı açılmam mı arttı acaba..duygu his olarak da bi tuhafım. Sanki doğum yaklaştı cumaya kalmayacak 1-2 gün içinde gelir gibime geliyor. Hergün duş alıyorum gevşemesi sağlıyor yapmıyorsan tavsiye ederim cnm :) umarım bu gece rahat uyuruz. İyi geceler

Lale nasılsın canım , doğum sancıların oluyor mu haftamız geldi ama bende hiç bir şey yok . Doktorumdan bayram sonrası için izin istedim 41 . haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum . Umarım gerek kalmaz .
Yok canım aynı bende senin gibiyim. Öyle farkedilir bi sancı yaşamadım henüz. Ara sıra sızlama gibi bebek hareket ettikçe oluyor bir de tuvalete sıkışınca gece ağrıyla uyanıyorum. Benim doktorumda 41. haftaya kadar bekletiyor sonrasında da olmazsa suni sancı veriyor. Bizden böyle. Sen nerelerdesin nasılsın,gelmiyorsun buralara hiç...

İyiki varlar eşim yanımda olduğunda daha sakin oluyorum bende :KK68:
Benimde karnım kasılıp duruyor akıntım da çoğaldı açılmam mı arttı acaba..duygu his olarak da bi tuhafım. Sanki doğum yaklaştı cumaya kalmayacak 1-2 gün içinde gelir gibime geliyor. Hergün duş alıyorum gevşemesi sağlıyor yapmıyorsan tavsiye ederim cnm :) umarım bu gece rahat uyuruz. İyi geceler

gün aşırı yapiorum ama her gun yaparim bende gevseyelimm :) hayırlısı ile canim cok dusunmemizde iyi degil ama dusunuoruz yatiorum dogum kalkiorum dogum. Aklimizi kaybetmeyiz inş :) allah im aklımıza mukayet ol :)))) sana da iyi geceler canim hadi bakalim ruyanda minnosunu gör :)

Kızlar ben bebek arabasını hala sevemedim. 38. Hafta doluyor salı günü artık gezip bakma imkânımda yok. Netten baya baktım. Pierre cardin ps405, casual cadillac air var özellikleri istediğim gibi ama marka olarak bilinen bişey değil ya kalitesi nasıldır Die bilemiyorum, Chicco Lite WAY biraz yazlıkmış gibi geliyor kışın olur mu bilmiyorum, kraftın Travel sistemleri 12kg falan çok ağır, iyice kafam karıştı anlayacağınız. Siz neler aldınız önerilerinizi bekliyorum

Bebe confort streety plus aldim cnm ben cok da içime sindi. Krafttan daha hafif ve arabasi baston a benziyor büyüyene kadar kullanabiliriz gibi geliyor. Ana kucagi sirt destegi gayet güzel. Sadece Joker magazaları satıyor bebeconfort ı. Boyutlarından dolayı foto yükleyemedim :(

Slm canım bende esraserhat ı merak ediyorum. Bence bebeğini kucağına almıştır o telaşla yazacak vakit bulamıyordur.
Mide krampı dediğin ağrılar sancı olmasın... Bizim de az zamanımız kaldı sancı olabilir belki de bunlar...
Yarın ki muayene sonucunu merakla bekliyorum açılma var mı acaba sende de...
Dua ediyorum sana :)
Çömel kalk açılmaya iyi geliyormuş...Bugün birde bir arkadaş çörekotu iyi geliyor araştırın dedi... Araştırdım son hafta çörekotu doğumu hızlandırıyor diye okudum.
Bende her zamanki gibi heran gelebilir umuduyla bekliyorum :KK71:
Her hafta başlangıcında bu hafta içinde gelir bence diyorum :KK48:
Yarın güzel haberler iletirsin inş. :) Bekliyoruz...
Esra bncede doğum yaptı
toparlanamadı demekkı daha,gelemedgne göre.akıntı artması açıklık belırtısı yazıor cnm.ıkı gündür mesaneme bıcak saplanma hıssı oldgnda vajınadada ağrı oluor sanıyelık blmyrm ndn :( mkde kramp karım hala devam edıor.sabah brsz rahatlamstm aksama doğru gene başladı.cok zor bu mode krampları.blmyrmkı cnm ya sancı mıdeye vurur mu kı.kasıga bel kalça çatı tamamda mıdeye vururmu blmyrm ama hergun artıor ndnını blmyrm.akıntm çok arttı bnm .ustelık bnde arttığında yan dudaklar ağrır ıcerde çok akıntı bırıkmesı oldgndan demıstı doktor.ordanda arttığını anlıorum.yarın ıns güzel haberler getirirım bıraz tedırgın oldum gene

bana anestezi uzmanı spinali önerdi, spinalde çok ince bir iğne yapılıyor ve sadece 1 kere anestezik madde alıyorsun, 1-2 dk içinde bel altın uyuşuyor ve 4-5 saat içinde de uyuşukluğun geçiyor. Epidurel de ise; çok daha kalın bir iğne ile belden iğne olup sürekli anestezik madde vucuda veriliyor, 20 dk içinde uyuşma gerçekleşiyor ve geçmesi 1-2 saat kadar sürüyor.
Bnm anestezi uzmanım spinalin çok daha az riskli olduğunu ve en çok tercih edilen yöntem old. söylemişti. Bnm bildiklerim bunlar, sen yine de kendi uzmanın ile görüş, çünkü anestezi uzmanı gerekli tahliller ve muayane sonucunda en uygun yöntemi belirtiyor.:KK51:

benimde doğumum için sezaryene karar verildi. dr um anestezi uzmanına yönlendirdi. ve harika bir dr du. kesinlikle spinal dedi. çünkü spinalde hemen uyuşuyorsun dedi. yaptığımız iğne ne bebeğe ne süte ne sana zararlı dedi. en az risk taşıyan yöntemin bu olduğunu söyledi. bebeği aldıktan sonra yaşayabilmesi icin hemen kurulayacağız çocuk dr genel muayenesini yapacak ve hemen yanağını yanağına değdiricez dedi. çünkü sütün gelmesi için bunu yapmamız lazım dedi. genel anestezide hem sana hem bebeğe hem süte gecer ikinizde belli müddet kendinize gelemezsiniz dedi.peki ya o sırada ben heyecanlanırsam korkarsam dedim.o da endoskopi gecirdiniz mi dedi ki ben geçirdim işte o zaman yapılan bi iğne gibi iğne yapıcaz dedi ama narkoz diilmiş o. ondan yaparım dedi. hiç korkma dedi. sen hasta diilsin bu da bi ameliyat diil sen birşeyden kurtulmayacaksın bebeğine kavuşacaksın dedi. bende çok rahatladım...dr dan duyduklarım bunlardı. yardımcı olduysam ne mutlu. dr zaten mutlaka yönlendiriyor anestezi uzmanına kan tahlillerine göre karar veriyor....

Kızlar benimd çok az kaldı çok heycn ve korkum var özellikle dogum knusunda sizler nasl rahatlatyorsunuz kendnizi :KK43:

Canım ben şöyle diyorum kendime, çok fazla acı çekecek bile olsam sonunda yavruma kavuşacağım, anne olacağım, aylardır merak ettiğim yüzünü göreceğim, kokusunu içime çekeceğim. Bu herşeye değer. Canı çok tatlı olan arkadaşlarım bile doğurabildiyse ben de doğururum. Herkesin geçtiği köprüden ben de geçeceğim.

günaydınlar.
elifsen doğum yaptı mı? hadi hayırlısı o zaman.. inşallah güzel haberleri getirir.

kızlar vitaminlere devam ediyor musunuz? ben halen demir,elevit,magnezyum alıyorum.

Canım ben hepsini bıraktım gibi. Çok halsizleşince elevit içiyorum.

Günaydın kızlar...Bende anne oldum dün 10 gün vardı oğlumun gelmesine cuma günü gece 12 de suyum geldi evde ve dün öğlen 2 de oğlum doğdu. Benim ki biraz zor geçdi ama yanınızda mutlaka tecrübeli biri olsun benim ablam vardı ebeden cok o yardım etti ben eşimi istememistim ztn de dayanamazdi gelseydi o arada bir gelip gitti kapıda bekledi dogana kdr..nefes takdigini güzel uygulayin derim..ama çok güzel bir duygu inş en kisa zamanda tatmayan arkadaslarda Tadar. .

Gözün aydın annesiii :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Tebrik ederim.

kızlar slm nasılsız bızde yarın yatıyoruz hastaneye
Sağlıkla kolaylıkla gelsin canım. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba kızlar..

Bende çarşamba günü bebeğimi kucağıma aldım.. spinal sezeryan oldum. Bebeğim 36+4 günlük dünyaya geldi.. 3 kilo 185 gr, 50 cm doğdu..

Daha önce sizlere yazmıştım, sancılarım vardı hatta 34.haftada sancılarımdan dolayı 1 gece hastanede yatmıştım ve bebeğin ciğerleri için iğne yapılmıştı..

Son 1 haftadır sancılarım günde 30u geçer olmuştu.. ama oğlumun boynunda 2 tur kordon vardı ve bu sebeple doğum pozisyonuna dönemedi.

27 eylül için yani dün için sezeryan tarihi almıştık ama çarşamba günü gittiğimiz kontrolde nst'de 4 sancı çıktı.. 20 dakika 4 sancı tabi ki fazlaydı ve 3 tanesi doğum sancısı şiddetindeydi.. doktor beklemeyelim artık dedive eve göndermedi bizi.. zaten hazırlıklıydık herşeyimiz arabadaydı..

Spinal istedim, madem normal doğum nasip olmadı en azında bebeğimin çıkışına şahit olayım dedim.. ağlayışını duydum, getirdiler yanıma, yanağı yanağıma yapıştı böyle çok güzeldi..

Spinalle ilgili tek sıkıntım aneztezi uzmanı iğneyi gerekli yere denk getiremedi ve 4. Denemede yapabildi.. üstelik her defasında beni suçladı.. 'yok sen kıpırdadın' ... 'yok sen eğilemedin'.. 4 kez o iğneyi yedim yani.. oğlumu yanıma getirmelerinden sonra bana hafif dozda narkoz yaptılar gerisini hatırlamıyorum.. ama uyandığımda ameliyathaneden çıkmamıştım daha..

Spinal olacaklara tavsiyem doğumdan sonra neskafe içmeleri.. bana doktorum önerdi baş ağrısı olmaması için.. bende günde 2-3 fincan içtim bugüne kadar.. baş ağrım olmadı.. o 4 iğneye rağmen.. hatta migrenim olmamasına rağmen..

İnşallah normal doğum bekleyenler yaparlar, çünkü ben hem normal doğum sancılarını çektim hemde sezeryan acısını.. hala tam iyileşemedim,daha sadece bebeğimin karnını doyurabiliyorum başka ilgilenemiyorum.. sütüm doğumun ertesi günü geldi.. günde 4 litreye yakın su içiyorum, 3-4 fincanda humana çayı içiyorum gerçekten işe yarıyor sütüm artıyor gün güne ..

Birde tavsiyem.. meme ucum biraz yara olmaya başladı, dünden beri bebeğimi emzirdikten sonra biraz sütümü sıkıp meme ucuma sürüyorum ve kuruyuncaya kadar bekliyorum öyle kapatıyorum göğsümü.. yara küçülmeye başladı.. aklınızda olsun..

Telefondan yazdığım için hiç smile kullanmadım.. aslında çok duygulu bi yazı oldu :)

Hayırlı doğumlar nasip etsin Allah hepinize..
Öpüyorum..

Canım gözünüz aydın. Anestezi uzmanın işinin ehli değilmiş anlaşılan. Bir de suçu sana atıp, moralini bozmuş dengesiz. O göbekle ne kadar eğilebilir ki insan? Ben nette izledim, hiç de eğilmiyorlar. Bir hemşireye yüzünü yaslıyorlar o kadar. Şikayetçi ol, en azından hastane yönetimine bildir derim.
Bebeğini de güle güle büyüt. Sağlıkla, mutlukla inşallah.

İyi geceler kızlar sizlere birşey sorucam benim bebek hareket ettikçe sanki alt tarafımdan bişey patlayıp cikicak gibi oluyor bugün disardaydik ve çok yürüdüm galiba iyicene bebek kanala indi ama hareket ettikçe korkuyorum sanki altımdan pirtlicak.

Kızlar ayrıca bugun hastanede gelen misafirlerimiz için cikolatalarimizi ve doktorumuzada çok şık kutulu cikolata aldık.

İyi geceler kızlar sizlere birşey sorucam benim bebek hareket ettikçe sanki alt tarafımdan bişey patlayıp cikicak gibi oluyor bugün disardaydik ve çok yürüdüm galiba iyicene bebek kanala indi ama hareket ettikçe korkuyorum sanki altımdan pirtlicak.
offf sorma canim her an suyum gelecek saniyorum boyle olunca sanki birseyler birbirinden ayriliyor ve kopacak gibi oluyor canim cok yaniyor, uyku bile tutmadi kizim cok baski yapiyor tuvalete cikmaktanda biktim vallah :( sanki kizim hic gelmeyecek gibi, artik yoruldum 1.5 aydir hep boyle agrilarim var benim yerimde baskasi olsa inanin coktan dogurduydu ! ilk dogumumdan kotu anilarim var ayni seyleri yasamaktan korkuyorum, hayirlisi artik bol dua edelim insallah, en onemlisi kizima bisey ollmadan kavusmak istiyorum, gece gece korkular bastirdi sabaha gecer insallah...

Günaydın kızlar ve sevgili bebisler. Insallah iyi bi hafta olur.
Ya ben size bisi sorcam.bnm karnim iki gündür aralıklarla taş gibi oluyor.özellikle orta kısımda toplanıyor kızım.bazen uyandigimda bu sekilde kalkiyorum.agrim falan yok.bunlar kasilmaymis arastirmalarima gore.ama su gelmesi vs bisi yok.ya da adet sancisi gibi.belki de acilmam oluyor bu kasilmalardan ama kendimi oyle kotu felan hissetmiyorum.napsam acaba bi akil verseniz?

Esra bncede doğum yaptı
toparlanamadı demekkı daha,gelemedgne göre.akıntı artması açıklık belırtısı yazıor cnm.ıkı gündür mesaneme bıcak saplanma hıssı oldgnda vajınadada ağrı oluor sanıyelık blmyrm ndn :KK43: mkde kramp karım hala devam edıor.sabah brsz rahatlamstm aksama doğru gene başladı.cok zor bu mode krampları.blmyrmkı cnm ya sancı mıdeye vurur mu kı.kasıga bel kalça çatı tamamda mıdeye vururmu blmyrm ama hergun artıor ndnını blmyrm.akıntm çok arttı bnm .ustelık bnde arttığında yan dudaklar ağrır ıcerde çok akıntı bırıkmesı oldgndan demıstı doktor.ordanda arttığını anlıorum.yarın ıns güzel haberler getirirım bıraz tedırgın oldum gene
Günaydın herkese
Bu yazdıklarını mutlaka dr a anlat. Mideyle ilgili ağrın konusunda,hiçbir fikrim yok. Dr unun bi açıklaması olacaktır.
Bence sende de açılma var bugün öğrenicez. Senin de akıntın artmış.vajinandaki ağrında açılmaya ilgili bence..
adet mişim gibi sızım var. Ağrım arttı iyice.karnımda kasılıyor ama sancı hissetmiyorum. Habersiz bırakma..

Back
X