2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kızlar hepinizn byrami mubrek olsun k.bkmayn anca yazablyorum bende bayramın 1. Günu sabh ezanyla birlikte nrmal dogum yaptm ve oglum dünyaya geldi :) 3.700 gr 52 cm olarak dogdu :) :)
Dwrin kac kisi oglanin adını ya da gobek adini bayram koyun dediiii:))))

çok şükür Doğa cımla evimize geldik. 2 ekimden belli hastanediydik.
kızlar uzun uzun sonra anlatırım. kızım çok tatlı. allah herkesi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

doğum sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadım. spinal veya epidural tarzı birşey denediler ama olmadı sanırım genel aneztesi yaptılar ancak hiç baş ağrısı olmadı. sadece kendime geldimde acım çoktu yüzünü göremediğim yani seçemediğim bir görevlinin çok etkili ilaç yaptığını biraz sonra tekrar yapacağını söyledi.. ben acım var derken birkez daha ağrı kesici yaptılar. bu çok bir zamanda değil. Doğumu saat 12,17 de yaptım.. kızım 3430grdı.

neyse herşey yolunda derken kızımla benim kan uyuşmazlığı çıktı.. ben O pozitif eşim A pozitif kızım A pozitif olunca AOA oluyormuş. O da sarılığın yüksek geçmesine neden oluyormuş.
kızımın her gün kanı alındı başlarda 6 saatte bir alında. ışın tedavisi oldu. gözler kapalı olması için bandaj burunu da etkiliyordu. nefes almata zorlandı. çıplaka bir şekilde yanımızda üzerine ışın tutuldu. riskli olduğu için de bırakmadıbugün gönderdiler birşey olursa hemen gelin dediler. yani ışın tedavisiz çok artmayınca..hastane çıkışında 145 grim düştü.

kızlar hasta bezi falan almadım. pedin gece olanından aldım. ilk çıkınca bebez bezi takdılar.
sütün gelmediği için mama verdim. ama sağolsun kızım çekmemyi bırakmadı. drllar sarılıktan dolayı da 2 saate bir mama verdirdi. dünden belli sütüm gledi. bugün ise kızım emmeye doyamadı maşallah..
kayısı yemenin su ısıtıcısının çok faydasını gördüm.

riskli ol

kızlar uzun uzun sonra anlatırım. kızım çok tatlı. allah herkesi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

doğum sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadım. spinal veya epidural tarzı birşey denediler ama olmadı sanırım genel aneztesi yaptılar ancak hiç baş ağrısı olmadı. sadece kendime geldimde acım çoktu yüzünü göremediğim yani seçemediğim bir görevlinin çok etkili ilaç yaptığını biraz sonra tekrar yapacağını söyledi.. ben acım var derken birkez daha ağrı kesici yaptılar. bu çok bir zamanda değil. Doğumu saat 12,17 de yaptım.. kızım 3430grdı.

neyse herşey yolunda derken kızımla benim kan uyuşmazlığı çıktı.. ben O pozitif eşim A pozitif kızım A pozitif olunca AOA oluyormuş. O da sarılığın yüksek geçmesine neden oluyormuş.
kızımın her gün kanı alındı başlarda 6 saatte bir alında. ışın tedavisi oldu. gözler kapalı olması için bandaj burunu da etkiliyordu. nefes almata zorlandı. çıplaka bir şekilde yanımızda üzerine ışın tutuldu. riskli olduğu için de bırakmadıbugün gönderdiler birşey olursa hemen gelin dediler. yani ışın tedavisiz çok artmayınca..hastane çıkışında 145 grim düştü.

kızlar hasta bezi falan almadım. pedin gece olanından aldım. ilk çıkınca bebez bezi takdılar.
sütün gelmediği için mama verdim. ama sağolsun kızım çekmemyi bırakmadı. drllar sarılıktan dolayı da 2 saate bir mama verdirdi. dünden belli sütüm gledi. bugün ise kızım emmeye doyamadı maşallah..

riskli ol
Canım ya neler yaşamışsın umarım en kısa sürede hiçbirşeyi kalmaz meleğine kavuşmuşsun gözün aydın
Bundan sonra sende bebeğinde sağlıklı olursunuz inşAllah ömürlü olsun :KK46::nazar:

kız sende mı daha doğurmadın :) bana da hala doğurmadnmı dıorlar .onumuze gelen herkes soruor bakkal dahıl.kontrolun ne zaman cnm.tum kızlar bebıslerıne kavuşurken bızlerın daha doğurmamış olması braz canskıır ama hayrlsı .sende yaknda dogrursun cnm inş

Doguramadim canim ya valla gelmicek die cok korkuyorum banada herkes soruo dogurmadn mi die yok bilerek icimde tutuyorum diorum gunaha sokuyolar tovbe yaaa :) ins canim bigun bizde dogururuz ben artik pek dusunmemeye çalışıyorum kontrolum carsamba gunu bakalim ne dicek doktorumuz merakla bekliyorum o gunu. Senin nasil ne dio doktorun sancin acilman falan nasıl kanala girmismi bebisin....

Doguramadim canim ya valla gelmicek die cok korkuyorum banada herkes soruo dogurmadn mi die yok bilerek icimde tutuyorum diorum gunaha sokuyolar tovbe yaaa :) ins canim bigun bizde dogururuz ben artik pek dusunmemeye çalışıyorum kontrolum carsamba gunu bakalim ne dicek doktorumuz merakla bekliyorum o gunu. Senin nasil ne dio doktorun sancin acilman falan nasıl kanala girmismi bebisin....
yok cnm ya nerdeeee.kanala gırmemiş daha.bnmde carsmba kontrolüm var of ıns ıkımznde açıklığı vardır.bak smdı farkettm goguslermden sıvı gelmıs gene ama bızım bebıs gelmıor.zaten yoksa heralde ıkımzede bır on gün anca musade verır sonra sancıyı basarlar.bmm karnım bile inmedı.ınse tesellı vercem kendıme ama yok

merhaba kizlar gunumu 1gun gecerekten normal dogumla bu sabah erken satte kizim dunyaya gozunu acti 3300 kg dogdu sagligi yerinde cok sukur. darisi bekleyenlere olsun insallah bol bol dua edin sanci cekerken ve dogum aninda hepinizi col opiyorum
MaşAllah canım ömürlü olsun inşAllah meleğin :nazar:

Normal doğum yapan arkadaşlar hikayelerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Etrafımda herkes sezeryanla doğum yapmış ve bende de doğuma dair bi belirti olmadığı için baskı yapıyorlar git al gel bebeğini diye inanın onlara karşı direniyorum tek başıma normal doğumun artılarını duyup güçlenmeye ihtiyacım :KK42:

riskli ol

Canim gecmis olsun insallah bir problem olmaz kizinin emmesine sevindim Allah yavrundan ayirmasin...

Selam kızlar yeni dogumlar olmuş hepsinin gözü aydın
Topik çok sakin herkes doğuruyor mu yoksa bayram tatilinin keyfini mi çıkarıyor

Selam kızlar, ne güzel doğum haberleri geliyor. Benim ki daha hiç doğacak gibi durmuyor. Zaten de bayramdan sonra istiyorum. Neyse arkdaşlar sıcak suyla banyo yapmak baya etkili oluyormuş. Bir de sıcak suya oturmak. Öyle duydum. haberiniz olsun. Hayırlı ve afiyetli doğumlar...

Selam kızlar, ne güzel doğum haberleri geliyor. Benim ki daha hiç doğacak gibi durmuyor. Zaten de bayramdan sonra istiyorum. Neyse arkdaşlar sıcak suyla banyo yapmak baya etkili oluyormuş. Bir de sıcak suya oturmak. Öyle duydum. haberiniz olsun. Hayırlı ve afiyetli doğumlar...
cnm olmaynca olmuyor.ben sıcak banyoyu hamılelgmn basından beri (yaz harıç) yapıorum.oturma banyosuda çok yaptm.ne bılım çörekotu,hurmada devam ama tık yok.zamanı gelmeden naparsan yap olmuor malesef

merhaba kizlar gunumu 1gun gecerekten normal dogumla bu sabah erken satte kizim dunyaya gozunu acti 3300 kg dogdu sagligi yerinde cok sukur. darisi bekleyenlere olsun insallah bol bol dua edin sanci cekerken ve dogum aninda hepinizi col opiyorum
40+1de doğum yaptın yanı.ne güzel cnm Allah evladınla uzun ömürler nasip etsin inl

Hayirli aksamlar kizlar ...
cok sukur yine guzel dogum hanerleri aldik Allah imiza sonsuz sukurler olsun darisi biz bekleyenlere olsun insallah ....
bende bugun agda islerimi yaptim ama coooook zordu cok zorlandim agdanin uzerinden epilasyon aletiyle gectim afedersiniz malum bolgem cok kanadi acidi ama cok sukur buyuk yukten kurtuldum bi rahatladim ki....
yarindan sonraki gun son kontrolumuz var bakarsiniz surpriz olur doguma falan alirlar cok heyecanliyim cok acaba kac kilo oldu bebisimiz cok merak ediyorum 3kiloyu gecmesini cok istiyorum.... hayirla saglikla gelsin miniklerimiz insallah ....
ha bide bugun ebeye verilecek olan ilk kiyafetleri ayri bi posete koydum oyle koydum valize... icerisine de bir tane ince tulum uzun kollu yandan ve alttan cit citli bady bi tane alt ust zibin eldiven sapka corap bez battaniye bide bebek bezi koydum artik zibin mi giydirilir tulum mu bilmiyorum artik hangini giydirirlerse carsamba gittigimde bi soracagim ... gunler azaldikca heyecan basiyo....

Kızlar ancak fırsat bulup yazıcam daha doğrusu yazamıycam oğlum bekliyor.Yokmuş böyle tatlı bişey bu hayatta her anı yaşamaya değer gerçekten.çok şükür sağlığı yerinde benimde sadece dikiş yerlerim acıyor ama olacak sanırım o kadar.. bu arada suyum geldiği için gitmiştim ya alttan muayene ettiler ve 7-8 cm acılman olmuş ters olmasaydı çok kolay doğum olurdu dedi gerçekten şaşıdım çünkü hiç sancı hissetmemiştim ama kısmet işte o yüzden lütfen kendinizi sıkmayın Allah nasıl nasip ederse o şekilde oluyor bu doğum olayı..doğum yapan varsa hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlı doğumlar..Doğum hikayemi yazacağım en kısa zamanda bayağı komikti panikten elimden tutan herkese beni ne olur bırakma diyordum en son hasta bakıcıya yapışmışım:))

Canim okurken denk geldim. Bende 1 ay once resmen kafami duvarlara vuruyordum. Parol karanfil disinol falan ne fayda. En son kadin dogum doktorum dayanamiyorsan git disciye ilac almaktan daha iyi dedi. Ama eger disciden korkmuyorsan tabi. Obur turlu korku stres yaparsan erken doguma neden oluyormus. Zaten ilk 3 ay korkudan dusuk son 3 ay erken dogum dolayisiyla yasak ama zannetmiyorum. Lokal anestezinin herhanhi bi sakincasi yok kana karismaz ordan dedi. Bende gittim cektirdim rahatladim. Istersen bi git. Ben 15 gun uykusuz agrili gecirdim yemek yiyemedim. Bunlar bebek icin daha kotu. :KK43:

Cnm doğuma 2 haftam kaldı onun için görmedim ama çarşamba doktor kontrolum var ona sorcam git derse hemen gitcem benim ağrıyan galiba 20 lık disim cekilirmi gidince bilemiyorum ama beklemedeyim.resmen ağrıyla yaşıyorum.agri olması da doğum için sikintiymis.bakalım çarşambaya kadar sabredecem artik..

bu forum çok sıkıcı olmus.kımse kalmamış.nerde o eski günler.demek ki hepimiz dogrunca artık tamamen sinek avlar bu forum

Cnm doğuma 2 haftam kaldı onun için görmedim ama çarşamba doktor kontrolum var ona sorcam git derse hemen gitcem benim ağrıyan galiba 20 lık disim cekilirmi gidince bilemiyorum ama beklemedeyim.resmen ağrıyla yaşıyorum.agri olması da doğum için sikintiymis.bakalım çarşambaya kadar sabredecem artik..
Walla ben hamileligim boyunca 2 dis cektirdim. Biri alt 20likti. Digeri ust 20ligin yaninda implantin altindaki dis curumustu. Sor cnm o gune kdr dayanabilirsen. Bilirim agrisini kafami duvarlara vuruyordum. Ilac almaktan cok cok daha iyi. Coook gecmis olsun :(

Back
X