2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çarşamba gunu bayrami bebisinden haber almadan zor gecirenlerin -ben de dahil- kontrol günü anlaşılan :) Yarın doktor dönüşü herkes güzel haberler duyar bizimle paylaşır inşaallah.
Aminnn canım birçok kişi yarın kontrole gidiyor hayırlı haberlerle döneriz inşAllah
İlk defa bayram hemen geçsin gitsin istedim ve geçti şükür :KK49:

Amin inş.
Evet aynen öyle oldu gece 4 te nişanım geldi nasıl sevindim anlatamam :) inş.sizde Acısız doğum yaparsınız. Yalnız şunu anladım doğum sonrası lohusalık da çok zor bunun içinde birbirimize dua edelim bence dualar işe yarıyor.bağsur hepsinden daha çok sorun oldu. Allah yard.olsun :)
Ne mutlu sana canım ya Allah senin lohusalıkta ve her daim yardımcın olsun biz bekleyenlerinde hem doğumda hemde sonrasında yardımcısı olsun inşAllah

Canım sen normal olmuştun ya yinede ağrı oluyo mu bide doğum hikayeni paylaştın mı
Yok daha doğum hikayesi olarak paylaşımın olmadı. Olmaz mı içinden bebeğin çıkıyor plesantayı çekiyorlar.rahim toparlanmaya çalışıyor sonrasında onun sancısı oluyor.dikiş atılıyor az ya da çok hassas bölge sonuçta. Abartıyorlar normal doğum sonrasını bilmiyorum belki ben biraz kötü geçiriyorum.
Yani o kadar da hemen ayağa kalkıyorsun demek abartı bence :)

Gerçek doğum sancıları belden başlayıp aşağı doğru ilerliyor diye okumuştum. Hatta yalancı sancılardan ayıran şey bel ağrısı yazıyordu. Allah yardimcin olsun. Hamile iken yükün artmış inşaallah sevabin da sabrin kadar bol olur. Ben de hamile iken grip oldum sukur ki atlattım sayilir. Günahlar imiz patir patir dökülüyor :)
Canim aslinda ben de oyle biliyorum ama belki beldeki agrilar sonra gecip vajinada basliyordur diye sorayim dedim.cok korkuyorum sezeryandan.ins.allah yardimcim olur da normal dogum yapabilirim.senin de yarin kontrolun varmis.insm iyi haberlerle geliriz.

Ne mutlu sana canım ya Allah senin lohusalıkta ve her daim yardımcın olsun biz bekleyenlerinde hem doğumda hemde sonrasında yardımcısı olsun inşAllah
Amin inş. Allah dualarımızı kabul etsin. Yarın benim de kontrolüm var bebeğimle :) inş.güzel haberler getirirsin sende,:)

Amin inş.
Evet aynen öyle oldu gece 4 te nişanım geldi nasıl sevindim anlatamam :) inş.sizde Acısız doğum yaparsınız. Yalnız şunu anladım doğum sonrası lohusalık da çok zor bunun içinde birbirimize dua edelim bence dualar işe yarıyor.bağsur hepsinden daha çok sorun oldu. Allah yard.olsun :)
Ayy canim belimin bu haliyle normal doguma alacaklarini bilsem de benim de bu gece 4 de nisanim gelse:)bagsur sorunum hic olmadi .allah sana lohusaligini icin de bagsurun icinde kolaylik versin.gercekten sen de burayi hic birakmasin ve bu durumda bile bize yazmaya devam ediyorsun.ben de hep yazicam ins.

kızlaaar.. 2 Ekim Perşembe günü meleğimizi kucağımıza aldık =)) En son öğlen gibi foruma yazmıştım, sonra beni epidural için doğumhaneye götürdüler ve gidiş o gidiş ( insan bi daha geri dönmicen diye açıklama yapar:) Epidural öncesi doktorum geldi kontrol için, o zaman 5 cm olmştu açıklık, ama hala suyum gelmemişti. Önce suyumu getirdiler:S (Suyun gelmesi olayı öyle böyle anlaşılmicak bşy değilmiş, sırılsıklam ve sıcacık oldu yatak su boşalınca) sonra sancılar daha da sıklaşmaya başladı, bir de yatırmışlardı beni, yataktayken sancıyı karşılamak daha zordu =( hep eşimin elini sıktım durdum!! Doktor boşuna sancı çekmesin epidural için alalım dedi ve götürdüler beni, Allahtan eşim de geldi yanımda. Çatala yattım, aneztezi uzmanı geldi, bacaklarını iyice kendine çek diyorlar ama o kocaman göbüşle olduğu kdr oluyor =) bir de hareket etme sakın diyorlar ki işte en stres oldğm zaman oydu çünkü 2-3 dak.da bir sancı geliyordu ve hareket etmemek imkansz gibiydi..sancı gtmeye başlaynca hemen haber ver işleme geçelim dediler durdular.. sancı geldia başı dğinde ebe elimi sıkıyordu biraz olsun rahatlatmak için , hala hatrlayınca ağlayasım geliyor,ebeler çok iyiydi sağolsunlar. Epidural sonrası rahatladım, oh dedim bitti sancılar artk gelsin bebeğimiz.. Ama daha bebeğin başı doğum kanalına girmemişti.. Ebe "şimdi sana bir yatış şekli göstercem, o zaman iner başı"dedi, gerçekten de yarım saatte bir kontrol etti indi kızımızın başı kanala.. ve işte ondan sonra ağrılar başladı =) meğer epidural de olsa makatta baskı hissi oluyormuş, normalmiş, ama bana pek zor geldi-eskiden nasıl anestezisiz yapıyorlarmış doğum,saygı duydum!! ve doktorum geldi,nasıl ıkınacağımı anlattı ve her sancıda alıştırma yapacağız dedi.. sürekli moral verdiler sağolsunlar,"çok iyi, harika oluyor,aferin"diye..sancıyı hissedemediğimden hep karnımın sertleşmesini takip ettik, yanımda eşim ve arkadaşım vardı-doğum fotolarımızı çekmek için o da girdi içeri:) bir o bir eşim tuttu elimi ve karnımı, sancı başlayıp bitene kdr yardım ettiler bana, nefesimi öyle uzunca tutmak çok zor geldi, gerçekten de nefes egzersizi gerekiyormş bunu anladım.. ve saat 5 bçk gibi doktorum artk bitmek üzere hadi gelsin bebeğimiz dedi son kez ıkınacağız çok güçlü br şekilde dedi ve saat 6ya 20 kala da Yarenimizi kucağıma verdiler =) O ıkınma anında ilk olarak ayaklarını gördüm kızımın, mosmordu =) sonra da işte tam karşımdaydı büzük dudaklarıyla ağlıyordu.. Sanki seslenince sustu bir ara, çok güzel bir andı.. sonra aldılar kızımı yan tarafa kurusun diye, orada da seslendikçe sustu sesleri dinledi =)) nasıl birşey olacak kime benzeyecek derken bir meleğimiz oldu, eli yüzü çok güzel geliyor bize =)) Bakmaya doyamadık, hala da doyamıyoruz:) darısı meleklerinin geleceği günü bekleyenlere..
Ah canim ne guzel uzun uzun anlatmissin bizleri bilgilendirdin cok sagol:) allah uzun omurlwr versin kuzunla beraber canım:)

Yarin ben de nst ye giricen. Bwnim gibi kontrole gidenlerin hepsinin Allah golune göre sonuclar veesin isallah:) yarin herkesten haberler bekliyoruuzzzz

Cool first nerelerdesiniz yahu.çok özledim sizleri yazın bir şeyler.doğum yaptınız mı yoksa?

Burdayimmm canimm :) dogurmadik daha merak etmee ama cool bu hafta sezaryene giriyo bnde normalmdogum bekliyorum persembe kontrolum var bakalim nolcak:)

Sana da cok gecmismolsun cnm insallah belin cok sıkıntı yasatmaz sana tatlim:(

Yarin ben de nst ye giricen. Bwnim gibi kontrole gidenlerin hepsinin Allah golune göre sonuclar veesin isallah:) yarin herkesten haberler bekliyoruuzzzz

Insallah canim bizimde kismetse son kontrolumuz bakarsiniz doktor bisey gorur benide alir doguma belli mi olur gununu bekler insallah tabi de cok heyecanliyim bende bayramin bitmesini dort gozle bekleyenlerdenim hayirlisiyla si bi hagtayida atlatirsak Allah in izniyle haftaya bugun son saatlerimi sayacagim cok uzun bi yolun sonuna geldik cok sukur...

Burdayimmm canimm :) dogurmadik daha merak etmee ama cool bu hafta sezaryene giriyo bnde normalmdogum bekliyorum persembe kontrolum var bakalim nolcak:)

Sana da cok gecmismolsun cnm insallah belin cok sıkıntı yasatmaz sana tatlim:KK43:
Canimm ya sizi cok ozledim.dogum yaptiniz sandim.yahu su facebook ne melem bir sey arkadaslarimi hep caliyor benden:(
Simdi okudum normal dogumda bel kaymasi felc riski yaratiyormus.yarin doktorum da bu yonde bir seyler soylerse yarin bebegimi kucagima alacagim sanirim ama okadar korkuyorum ki sezeryandan.oyle cok odakalamistim ki normal doguma.cok pismanim.bu kadar israrla istedigim icin normal dogumu.simdi cok buyuk hayal kirikligi.yarin buyuk ihtimal ile oglusuma kavusucam ama bir burukluk :(sen.neler yapiyorsun?diger arkadaslardan ne haberler var?coolun da face i yoktu benim gibi nasil gorusuyorsunuz?

Canimm ya sizi cok ozledim.dogum yaptiniz sandim.yahu su facebook ne melem bir sey arkadaslarimi hep caliyor benden:KK43:
Simdi okudum normal dogumda bel kaymasi felc riski yaratiyormus.yarin doktorum da bu yonde bir seyler soylerse yarin bebegimi kucagima alacagim sanirim ama okadar korkuyorum ki sezeryandan.oyle cok odakalamistim ki normal doguma.cok pismanim.bu kadar israrla istedigim icin normal dogumu.simdi cok buyuk hayal kirikligi.yarin buyuk ihtimal ile oglusuma kavusucam ama bir burukluk :KK43:sen.neler yapiyorsun?diger arkadaslardan ne haberler var?coolun da face i yoktu benim gibi nasil gorusuyorsunuz?
Herkes normal doğumdan korkuyor tüm acıyı hissedeceği için o yüzden sen cesursun ve bu cesaretinle gurur duymalisin. Bebisinin ve senin hakkında en hayırlı olan olur inşaallah.

Arkadaslar ben facebook daki gruba istek gonderdim esra tenekecioglu olarak ama henuz kabul edilmedi. Editorler hep dogumda mi hala:))

Herkes normal doğumdan korkuyor tüm acıyı hissedeceği için o yüzden sen cesursun ve bu cesaretinle gurur duymalisin. Bebisinin ve senin hakkında en hayırlı olan olur inşaallah.
Canim ben en bastan beri cok odaklanmistim.cok yurudum,yuzdum,bir suru egzersiz yaptim.bana dogum yaptirabilecegine inandigim icin izmirin en iyi doktorlarindan birisi ile devam ettim.ama yarin sezeryan derse baska bir hastaneye gidicem.sezeryan gibi her doktorun kolaylikla yapabilecegi bir islem icin 5000 tl veremem.ama keske normal dogum olsa da o parayi versek umrumda olmayacak.yarin mutlaka yazarim sizlere.iyi geceler arkadaslar ne olur dua edin her sey yolunda gitsin.

Herkese selam, Bu gun 5 de sarimsi akintidan daha koyu bir sigi geldi, aksam da 4,5,6 dk bir karnim tas gibi oluyor fakat oyke cok siddetli hir can yanmam yok yine de kalktik dr gittik 1 cm acilmam vatmis nst de 3 dusenli sancim cikti fakat bunlar hagif sancilar bir haftaya dogurursun dedi bu nőbetci doktordu ama persembe kendi dr gorusucem bakalim o ne diyecek, biz bekleyenler hayirlisiyla bebislerimizi kucagimizs alsaydik bir an once bu aeada oglusum 4 kilo olmus dr fazlasi var eksigi yok emin ol dedi :)

Safak 7;) gunaydin arkadaslar...
evet doktora gitme vakti geliyo...
Benimde bu gece karnim cok sertleti surekli uyandim bide cok kotu ruyalr gordum Allah im korusun doktor kilo almamis susuz kalmis byninde kan pihtisi var falfaln diyo y oyle bi uyandim ki uyaninca cok dukur dedim rfuyaymis... zamn azalinca pdikolojimizde bozuldu gsliba insallah guzel haberlerle grliriz bugun ....

kizlar selam.benim de bugun 38+5 oldu,muhabbetimin oldugu arkadaslar bilir yurt disindayim.burada nst falan yok bugun kontrolde doktor 1.5 cm aciklik var haftaya kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedi.niyeyse hep okuduklarimdan suni sanci kotu birseymis gibi kalmis kafamda.tam gununu bekleyelim 16 ekime kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedim bende doktora.bir de suni sanci cekmek istemedigimi soyledim doktora sorun degil epidural takilacak hangi asamada istersen dedi doktor.amerikada mi farkli bilmiyorum ama epidural icin belli bir acikliga ulasmak gerekmiyor mu?

zaten 1.5 cm aciklik var lutfen dua edin de kendi sancisi ile gelsin tarihine kadar herseyin dogali makbulmus kendi istedigi tarhte dogsun istoyorum.bende su ana kadar gram sanci olmadi bu da normal mi?

birde karnim 2 gundur tas gibi sert,dogum yaklasma belirtisi mi bu?sanki karnima tas doldurmussunuz gibi

kizlar selam.benim de bugun 38+5 oldu,muhabbetimin oldugu arkadaslar bilir yurt disindayim.burada nst falan yok bugun kontrolde doktor 1.5 cm aciklik var haftaya kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedi.niyeyse hep okuduklarimdan suni sanci kotu birseymis gibi kalmis kafamda.tam gununu bekleyelim 16 ekime kadar dogmazsa suni sanci ile alalim dedim bende doktora.bir de suni sanci cekmek istemedigimi soyledim doktora sorun degil epidural takilacak hangi asamada istersen dedi doktor.amerikada mi farkli bilmiyorum ama epidural icin belli bir acikliga ulasmak gerekmiyor mu?

zaten 1.5 cm aciklik var lutfen dua edin de kendi sancisi ile gelsin tarihine kadar herseyin dogali makbulmus kendi istedigi tarhte dogsun istoyorum.bende su ana kadar gram sanci olmadi bu da normal mi?

birde karnim 2 gundur tas gibi sert,dogum yaklasma belirtisi mi bu?sanki karnima tas doldurmussunuz gibi
Canım merhaba,senin daha günün var bence beklemelisin.günün geçmiş olsa suni sancı teklifini anlatdım ama şimdi çok mananız gibi.suni sancı daha zormuş normal doğum sancılarında çünkü doğal sancı da dinlenmek için aralar oluyormuş 1-2 delik.ama sünnide sürekli bir sancı .ama epiduralde artık ikisi de sorun olmaktan çıktı ama açıklık 4 cm olmadan epidural vermiyorlar diye biliyorum .yanieğer Dr un teklifini kabul edersen 1 -2 saat suni sancı alırsın sonra epidural verirler rahatlatsın .simla arkadaşımız o şekilde doğum yaptı onda suni sancıyı süreci hızlandırmak için yaptılar sanırım çünkü o hastaneye gittiğinde 3.5 cm açıklığı vardı.hayırlısı olsun canım.inş. Biran önce kendiliğinden gelir kuzun.ayrıca bugün benim 40 hafta doldu hiç ağrı sancı çekmedim.bugün dram gideceğim bakalım ne diyecek

Back
X