2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm Allah yard.olsun suni sancı dayanılmaz bir acı ben aldım sonra Epidural oldum kimsenin acı çekmesini istemem. Sadece tavsiye baştan Epidural ol güle eğlene doğur derim. Sana dua edicem :)
cnm bastan epıdureş ol dıyorsun tmm olalımda o 4cm acıklktan sonra yapılıor bızde bır cm açıklık var nasl olalım bastan[/QUOTE]
O zaman benim çektiğimi çekmen şart :) epiduralle ilgili çok bilgim yok. Ablam suni sancı acısı çekmedi Epidural normal doğum istemiş baştan vurmuşlar. Belki açılmayla
gitmiştir. Epidurali biliyorsun hiç düşünmemiş hesaba katmamıştım. O yüzden de hiç ilgilenip sorup araştırmadım. İnş.açılman olur.

Ca
hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
Canim bence direk sezeryan ol.normal olursa sorunlu olma ihtimali yüksek gibi.tabi en doğru karar senindir..

hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
Normal doğum yapan biri olarak fikrimi paylaşmak isterim. Bu konu cidden kafa karıştırıcı. O an ıkın ıkın diye sesleniyor dr sen ıkınıyorsun var gücünle bebeğin çıksın diye 2.Ikınmamda çıktı çok şükür kan Revan içinde hep böyle kan içinde mi doğarlar dedim dr a ağlıyordum bi yandan evet dedi göbeğini kestiler ne korkuyordum ne de tiksiniyordum annelik o anda başlamıştı sanki :) temizledikten kucağıma verdiler o an anlatılmaz. İşte tüm bu yazdıklarımı sezeryan olanlar yaşayamıyor. Odama çıktım bebeğimi getirdiler hemen emzirdim dipdiriydim. Hala dikiş acım var o kadar basit değil sonrası :) ama doğumun ve bebeğimin tadını çıkardım. Sezeryan olanlar gaz çıkarmak için inleyerek koridorda yürüyordu. Onlar için dua ettim. Ama senin durum farklı. Yerinde olsam yine de normal isterdim. Yurtdışında zorunda olmadan sezeryan yapmıyorlar. Anlamıyorum çatı denen şey orda nasıl Problem olmuyor. Hayırlısı olsun senin için.. Doğru bir karar vermek için dua et. Sezeryanda kötü değil o kadar herşey bebeklerimizin sağlığı için :)

Bende bugun hala doguramadim bi isaret de yok doktor 3 gunde.bir cagirdi ama ilk dogumda son gunler gun asiri gitmistim benim gibi gunu gecenler siz ne kadarda bir gidiyorsunuz

Canim olsa olsa 1cm dir sancim hic cikmamis benim ilk cati muayenesi oldu anami gordum valla cok canimi acitti biraz fazla bastirdm belki doğumu baslatir suniye gerek kalmz dedi bende hayırlısı kazamz mubarek olsn dedim guldu savasa gitmiyorz sakin ol dedi. Ins fazla hirpalanmam tek korkum o canimda tatlı ama sonunu dusununce canimi veririm diorm cok karma karisigim valla :) sende benim gibi olursn gibi geliyo ne sanci vaaaar ne acilmaa :) hakkinda hayırlısı olsn canim....
Meralll çok heyecanlarım seninle bdtlerimiz aynı.benim de en son 1.5 cmdi.hiç sancı yoktu.ben haftaya salıya kadar bekçiden gelmezse sabahtan yatıp hastaneye suni sancı alıcam tabii 1 haftaya Yarım santim daha açılmam lazım suni vermeleri. Için ben de kamuranın doğumunu çok merak ediyorum onun hiç açılması yoktu ve epidural de almamış.
Sana şimdiden hayırlı doğumlar ,senin için çok dua edicem,ne olur fırsat bulduğun ilk anda buraya yaz.benim için çok önemli bu doğum:)inş.normal doğum olurda rol modelim olursun:)sapasağlam bekliyoruz seni ve yavrunu.

Beni de
Bende bugun hala doguramadim bi isaret de yok doktor 3 gunde.bir cagirdi ama ilk dogumda son gunler gun asiri gitmistim benim gibi gunu gecenler siz ne kadarda bir gidiyorsunuz
3 günde bir çağırdı canım 40+1 bugün bitti 40+6 ya kadar bekleyeceğim.cumartesi kontrolüm var açılmam 2 cm olduysa salı günü doğuma giderim suni almak için.senin 40+ kaç?açılman var mı hiç?

Beni de

3 günde bir çağırdı canım 40+1 bugün bitti 40+6 ya kadar bekleyeceğim.cumartesi kontrolüm var açılmam 2 cm olduysa salı günü doğuma giderim suni almak için.senin 40+ kaç?açılman var mı hiç?
Hic acilmam sancim yok :(
40+3 diye dun demisti ama bdt 6 ekim demisti doktorum bu durumda bugun 40+3teyim ctesi benim de kontrolum var iste sonra da ptesi kendi doktorum suni verelim dicek buyuk ihtimalle cunku ilkide suni sanci ile oldu :(

merhaba ben de 25 eylülde acil sezeryan ile bebeğime kavuştum çok şükür 14 günlük oldu bile... ilk bebeğim sezeryan olunca 2. de sezeryan olmak zorunda kaldı ve sancılarım olduğu için 37+6 da bebeğime kavuştum... 3540 g 50 cm oldu... hala dikiş yerlerim arada acısa da doğum zaten kolay bişey değil... ancak ben her iki oğlumu da spinal sezeryan ile olduğum için çok memnunum tavsiye ederim, bebeğimi ilk doğduğu andan itibaren gördüm tıpkı normal doğumdaki gibi...
normal yapmak isteyenlere tavsiyem epidural almadan doğurun çünkü bi çok arkadaşım epiduralden sonra ıkınamadılar ve 10 cm açıklık ile sezeryan oldular... bunu da düşünün derim... neyse ki benim doğum geçti zor günlerim azaldı, doğum yapmayan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin diyrum inşaallah herkessağ salim bebeklerini kucaklarına alır...

Hic acilmam sancim yok :KK43:
40+3 diye dun demisti ama bdt 6 ekim demisti doktorum bu durumda bugun 40+3teyim ctesi benim de kontrolum var iste sonra da ptesi kendi doktorum suni verelim dicek buyuk ihtimalle cunku ilkide suni sanci ile oldu :KK43:
Canim peki ilkinde suniden sonra acilman 4 cm olunca epidural aldin mi?benim simdi 1.5 eger saliya kadar yarim cm saha acikirsa 2 cm acilma icin kac saat sanci cekerim gerci bunu kimse bilemez sanirim cunku saatlerce sanci cekip hic acilma olmadigi icin sezeryan olan kadinlar var.cumartesi kontrolden sonra buraya yazalim ikimizde ins.guzel haberlerle doneriz .

Beni de

cnm ben anlam veremiyorum ya.cogu doktor hıc açıklık yokken sunı verıp dogurtuor bazılarıda illa ıkı cm olmalı dıor.bu nsl iş cozemedm gttı.inş bnmde ıkı cm olur enazda böyle bir sorunla karsılasmam

cnm ben anlam veremiyorum ya.cogu doktor hıc açıklık yokken sunı verıp dogurtuor bazılarıda illa ıkı cm olmalı dıor.bu nsl iş cozemedm gttı.inş bnmde ıkı cm olur enazda böyle bir sorunla karsılasmam
Ya cnm benim Dr um öyle bir şey söylemedi aslında o 2 cm açıklık konusunu ben burda okudum.cumartesi kontrolümde konuşacağım ve salı günü her şekilde artık bebeğimi kucağıma almak istediğimi söyleyeceğim doktora.bu saat olmuş stresten uyuyamıyorum.halbuki Sabah'ta 5 de kalkmıştım.

Canim peki ilkinde suniden sonra acilman 4 cm olunca epidural aldin mi?benim simdi 1.5 eger saliya kadar yarim cm saha acikirsa 2 cm acilma icin kac saat sanci cekerim gerci bunu kimse bilemez sanirim cunku saatlerce sanci cekip hic acilma olmadigi icin sezeryan olan kadinlar var.cumartesi kontrolden sonra buraya yazalim ikimizde ins.guzel haberlerle doneriz .
Hastaneye gittigimde suyum tamamen bitmis hic acilmam yoktu once rahim yumusatici fiil gb bisey koydular sonra 11 gb suni sanci vermeye basladilar 4 cm acikliga 3te falan ulasmisti saatte bir acilma gb oldu saniyorum sonra biraz daha hizli ilerledi 6.30da oglum dogdu epidural almadim ebeler ilk dogum ikinamazsn fln dedi iki kez anestezi uzmanini ameliyathaneden getirttm sobra vazgecirdiler beni ama bunda almayi dusunuyorum ikinmayi ogrendim nasilsa daha rahat olur ben kontrolden cikinca hemen yazarim ins sizlerde yazin

Bayanlar bu ayın 20 sinde sezeryan olucam sezeryan ile doğum yapan var mı aranızda varsa bilgi verirse çok sevinirim çok kanama ve ağrı oluyor mu? Karın kalıyor mu? Bilgi veren olursa çok sevinirim...

Bayanlar bu ayın 20 sinde sezeryan olucam sezeryan ile doğum yapan var mı aranızda varsa bilgi verirse çok sevinirim çok kanama ve ağrı oluyor mu? Karın kalıyor mu? Bilgi veren olursa çok sevinirim...
Ayy canım ben de 22 sinde olcam sanırım. Çok heyecanliyim:( ilk olduğu için bilgi veremiyorum sana:(

Günaydın:) bugun yine ağrılı pelvis kemigi yüzünden rezalet bir uykunun sabahina kalkmis bulunuyorum:) artik normal yurumek bile aci içinde gerceklesiyor:KK43:
Aynen, bende ayni dertten muzdaripim
Benimde bebeginin muhtemel dogum tarihi 16 ekim.
Gecen sali ve carsamba yururken idrarim geldi , daha dogrusu ben öle saniyorum. Sendede idrar kacirma durumu varmi ? Acaba suyun gelmesi nasil hissedilir bilen varmi ?

kızlar kadınlar kulübünde bir topicde oluşan çatlaklar için krem sera diye bir kremin çok iyi geldiğini yazmış bi çok kişi.acaba bizim topicden alan yada kullanan var mi..ben çok catladigim için şahsen almayı düşünüyorum.ama bi taraftan da emin olamazdım.gerçi hamilelik sonrası kullanıldığı için kafam daha rahat olur ama hic duyan var mi bu kremi..

Back
X