2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım çok duygulandım.hikayeni eşime okudum eşinle ilgili kısımları okurken kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mı diyorsun yani diyor:)maş.eşin biraz sinirli bir adamdı diye hatırlıyorum.bebeğin onu değiştirmiş ne güzel.bize yine yaz.bir kıyafeti ya da kendi yastığını bebeğin yakınına koyduğunda bebeklerin çok rahatladığını duymuştum.rahimdeki günlerini özlüyorlarmış ilk 3 ay.inş. Alnımızın akıyla atlatırız önce doğumu sonra bebek bakımını.

günaydın canım, inşallah hepimiz atlatıcaz bu günleri, bebişleri yavaş yavaş tanıcaz, zaten 10. bebeğimizde olsa her bebeğin huyu farklı oluyor,

eşim sinirlidir ama oğlu hariç herkese karşı bu siniri, oğlunu şimdiden kucağa alıştırdı, birde bahane bulmuş kendine erken doğduğu için bebeğin sıcaklığa ihtiyacı varmış, henüz dünyaya alışamamış vs.. sonra bu kadar kucağa almayacakmış :) bizim minnak oğlan şimdiden koca babayı parmağında oynatıyor :) babası arada sinirlenir gibi oluyor ama hemen kendini toparlıyor ve konuşarak oğlunu sakinleştirmeye çalışıyor, inşallah ilişkileri bu şekilde sevgiye dayalı olarak devam eder

Erkek bebek geç gelir kız bebek erken gelir zaten:) benimki kız ama tık yok. Bakalım doktor yarın ne diyecek. Bebiş ailenize farklılık getirdi mi canım? Moralin, ruhsal durumun nasıl? Daha iyi misin?

merak etme senin kız sana çok bağlı galiba ne kadar annemle birlikte olsam kardır diyor :)
bebiş aileye gerçekten farklılık getirdi, bebişle uğraşmaktan eşimle tartışmaya vakit bulamıyoruz mesela :)
çok şükür Allahıma sağlıklı bir evlada sahip olduğum için moralim çok güzel, heran ona bakmak istiyorum, özellikle sarılıp uyumak muhteşem bir duygu ama ruhsal olarak çok gelgitler yaşıyorum, anne olmak gerçekten zor, mesela karnımdaki acıyı fark edince ya bana bir şey olursa bebğim ne yapar diye sürekli ağlama krizi geçirdim , gözler kurbağa gözü gibi şişti, hala içimde bu korku var ama düşünmemeye çalışıyorum, inşallah bu korkularıda atlatırım

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum

Allah yardımcın olsun canım

Denizyild canim Allah bir avazda kurtarır isalaah , umarım istediğin gibi bircdogum olir, olmazsa ds aynrn Rkdaslarin dedigi gibi aksama bebeğin yaninda olucal onu dusun:)))(

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum
Allah yardımcın olsun cnm ins sag salim gelir bebis

Bence sen bilirsin ama cok dusunmene gerek yok.bana boyle soylense ben sezeryan isterdm.iki dr da hemen hemen ayni seyi soylemis cunki.hayirlisi olsun cnm.bende normal dogum icin bekliyorum ama kismet.olmazsa olmaz yani.

Canım hakkında hayırlısı olsun forumda normal çok isteyen ve ayrıntıları bilen arkadaşlar var umarım yorum yaparlar ben üstten bastırmak bebek için çok sağlıklı değil diye biliyorum ve aşağıda yırtılman çok olursa çok dikişin olacak demektir onlarında iyileşmesi sezeryanın iyileşmesiyle aynı sürebilir çok fazla zorlamanın bi anlamıda yok bence 2 doktorda zor demiş tabi karar senin canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşAllah

Yani iki doğumu da yasamis biri olarak ki canim da tatli değildir kesinlikle sezeryan ol derim. Bak ilkinde o kadar çektim ikinci kolay olur dediler doğum ani aynisini yasayinca kanaldaki suyu gelmiş bebeği sezeryana aldilar. Ona rağmen sezeryanda daha rahat ettim. Düşünme bile bence.

Ca

Canim bence direk sezeryan ol.normal olursa sorunlu olma ihtimali yüksek gibi.tabi en doğru karar senindir..

Normal doğum yapan biri olarak fikrimi paylaşmak isterim. Bu konu cidden kafa karıştırıcı. O an ıkın ıkın diye sesleniyor dr sen ıkınıyorsun var gücünle bebeğin çıksın diye 2.Ikınmamda çıktı çok şükür kan Revan içinde hep böyle kan içinde mi doğarlar dedim dr a ağlıyordum bi yandan evet dedi göbeğini kestiler ne korkuyordum ne de tiksiniyordum annelik o anda başlamıştı sanki :) temizledikten kucağıma verdiler o an anlatılmaz. İşte tüm bu yazdıklarımı sezeryan olanlar yaşayamıyor. Odama çıktım bebeğimi getirdiler hemen emzirdim dipdiriydim. Hala dikiş acım var o kadar basit değil sonrası :) ama doğumun ve bebeğimin tadını çıkardım. Sezeryan olanlar gaz çıkarmak için inleyerek koridorda yürüyordu. Onlar için dua ettim. Ama senin durum farklı. Yerinde olsam yine de normal isterdim. Yurtdışında zorunda olmadan sezeryan yapmıyorlar. Anlamıyorum çatı denen şey orda nasıl Problem olmuyor. Hayırlısı olsun senin için.. Doğru bir karar vermek için dua et. Sezeryanda kötü değil o kadar herşey bebeklerimizin sağlığı için :)

tavsiyeleriniz için saolun kızlar sanırım sezeryanı tercih edicem göze alamıyorum o kadar yırtılmayı acı çekmeyi hayırlısı olsun artık inşallah pişman olmam keşke normal doğuma müsaitsin deselerdi o zaman normal doğumu istiyodum ama ikisi de zor olur deyince riske atamıyorum bu demekki haftay cumaya kadar bebeğimi almış olucam kucağıma ama ben nie böyle oldum sürekli ağlıyorum ağzımı bıçak açmıyo resmen depresyona girdim doğum olayından çok korktuğumu farkettim zaman yaklaştıkça sizler de böylemisiniz ben mi böyle oldum

tavsiyeleriniz için saolun kızlar sanırım sezeryanı tercih edicem göze alamıyorum o kadar yırtılmayı acı çekmeyi hayırlısı olsun artık inşallah pişman olmam keşke normal doğuma müsaitsin deselerdi o zaman normal doğumu istiyodum ama ikisi de zor olur deyince riske atamıyorum bu demekki haftay cumaya kadar bebeğimi almış olucam kucağıma ama ben nie böyle oldum sürekli ağlıyorum ağzımı bıçak açmıyo resmen depresyona girdim doğum olayından çok korktuğumu farkettim zaman yaklaştıkça sizler de böylemisiniz ben mi böyle oldum

Vala bende korkuyorum canim. Doktor cati darligi sebebiyle sezeryanda olabilirsin dedi. Daha cok korktum. Ama bi an once kizim gelsin istiyorum. Ama pek niyeti yok küçük hanimin

Nişanımın geldiği akşam hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Zaten sık sık ağlıyordum hassastım. Lohusalıkta daha da çok ağladım. Tek değilsin cnm hormonlarımız değişiyor sürekli normal yani.
Riske girmemek en iyisi cnm sende haklısın. İnş.hemen sütün gelir şimdiden ilgili bitki çaylarını iç derim içmiyorsan. Allah yardımcın olsun :)

merak etme cnm mutlaka haber verırım.oh be sezeryana sıcak bakmaya basladgmdan berı aklım çok rahatladı.oyle yada böyle kızım bnmle olcak ıns
Birşeyleri çok zorlamanın anlamı yok tabii ki. Rahatlamana sevindim inş.memnun kalır güzel haberler getirirsin :)

keske yrn bnmde 3.5cıksada bnde epıdurellı normalyapsam ama yrn senın doktorda seZerysn derse kabul etcem cnm.nasıpten öteye gecılmuor
Et bence de bak Damlaya süt sağıyor o da sezeryan biz bilinçli insanlarız araştırıyor öğreniyoruz. Sen de sorun yaşamazsın umarım. Sezeryan daha rahat doğum açısından. Süslenirsin :)

Canim ne guzel ins.benim de oyle olur.senin icin cok dua edicem sakin korkma canim.ben de doktordan geliyorum.sanci cikmadi yine acilmaya bakmadi bile doktor.sali gunu sabah 7:30 da yatisim yapikacak serum verirler.rahim yumusasin diye bir fitil koyarlar dedi.hayirlisi olur ins.biranda duygusuzlastim nedense.hic konusmak istemiyorum.cok aglayasim var neden bilmiyorum.

Kızlar herkese günaydın.
Dün kontrolüm vardı sezeryan günü aldık Cuma günü saat 11 de.
Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum sezeryan olan arkadaşlar beni biraz rahatlatınnn
Epidural olacak anestezi şekli dün ameliyathanenin kapısını falan görünce korktum galiba ağladım falan sonra da güldüm kızıma kavuşacağım diye çok garibim.
Doktor bebeğin kafası çok aşağıda ağrı yapmıyor mu falan dedi ama benim ağrım yok beklemeyebilir falan da dedi cuma yı. Bakalım ne olacak?
Doğum yapan var mı acaba bu arada hiç bakamadım daha?

Kızlar herkese günaydın.
Dün kontrolüm vardı sezeryan günü aldık Cuma günü saat 11 de.
Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum sezeryan olan arkadaşlar beni biraz rahatlatınnn
Epidural olacak anestezi şekli dün ameliyathanenin kapısını falan görünce korktum galiba ağladım falan sonra da güldüm kızıma kavuşacağım diye çok garibim.
Doktor bebeğin kafası çok aşağıda ağrı yapmıyor mu falan dedi ama benim ağrım yok beklemeyebilir falan da dedi cuma yı. Bakalım ne olacak?
Doğum yapan var mı acaba bu arada hiç bakamadım daha?

Canim epidural olacaksan niye korkuyorsun ? Ne guzel iste kizinin dogdugu ani da goreceksin daha ne olsun ..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

• kızlar bnm suyum gelıor.napım bılemedm esımde uyuyor ama sancım hıc yok.uyandırımmı yoksa beklıyımmı bır kaç saat blemedm.suyun sancıdan önce gelmesıde ıımı ya.once suyu gelenlerın hep zor olur doğum dıe duydum.dua edın gttgmde açılmam olmus olsun ve kolay normal jayrlı doğum olsun sezeryan olmasn

Canım hadi gözünaydın hayırlısıyla kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına inş. Dualarımız seninle

Canim ne guzel ins.benim de oyle olur.senin icin cok dua edicem sakin korkma canim.ben de doktordan geliyorum.sanci cikmadi yine acilmaya bakmadi bile doktor.sali gunu sabah 7:30 da yatisim yapikacak serum verirler.rahim yumusasin diye bir fitil koyarlar dedi.hayirlisi olur ins.biranda duygusuzlastim nedense.hic konusmak istemiyorum.cok aglayasim var neden bilmiyorum.
cnm malsf suyun önce gelmesı dez avantajmıs ve açılma olmadı.kıızımnds kalbı düşmeye başladı ve bnde aşırı kanszlk pıhtılaşma cktgndsn doktorum ıkınzde kaldıramaSinz dedı ve bn sunıyı kestırdım.kan takılcak bana beklıoruz,durumdan oturude genel anestezi olcakms

Vala bende korkuyorum canim. Doktor cati darligi sebebiyle sezeryanda olabilirsin dedi. Daha cok korktum. Ama bi an once kizim gelsin istiyorum. Ama pek niyeti yok küçük hanimin

sen normal yapacaksın yhani inş hakkımızda hayırlısı olsun

Canim epidural olacaksan niye korkuyorsun ? Ne guzel iste kizinin dogdugu ani da goreceksin daha ne olsun ..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ya ne bileyim ben daha önce hastanede falan hiç yatmadım ilk ameliyatım. Çok garip bir haldeyim. Umarım şu 6 gün boyunca kendimi sakinleştirebilirim. Kızımı düşününce zaten hemen her şeye değer diyorum ona kavuşmak için. Senin yarındı değil mi? Yaşadıklarını yazarsın belki bana tabi fırsatın olursa canım bana da güç gelir belki.

Back
X