Canım çok duygulandım.hikayeni eşime okudum eşinle ilgili kısımları okurken kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mı diyorsun yani diyor:)maş.eşin biraz sinirli bir adamdı diye hatırlıyorum.bebeğin onu değiştirmiş ne güzel.bize yine yaz.bir kıyafeti ya da kendi yastığını bebeğin yakınına koyduğunda bebeklerin çok rahatladığını duymuştum.rahimdeki günlerini özlüyorlarmış ilk 3 ay.inş. Alnımızın akıyla atlatırız önce doğumu sonra bebek bakımını.
günaydın canım, inşallah hepimiz atlatıcaz bu günleri, bebişleri yavaş yavaş tanıcaz, zaten 10. bebeğimizde olsa her bebeğin huyu farklı oluyor,
eşim sinirlidir ama oğlu hariç herkese karşı bu siniri, oğlunu şimdiden kucağa alıştırdı, birde bahane bulmuş kendine erken doğduğu için bebeğin sıcaklığa ihtiyacı varmış, henüz dünyaya alışamamış vs.. sonra bu kadar kucağa almayacakmış :) bizim minnak oğlan şimdiden koca babayı parmağında oynatıyor :) babası arada sinirlenir gibi oluyor ama hemen kendini toparlıyor ve konuşarak oğlunu sakinleştirmeye çalışıyor, inşallah ilişkileri bu şekilde sevgiye dayalı olarak devam eder