Canım en önemlisi stres olmaman, ben herkese söyledim kimsenin yanında emziremem diye, kayınvalidem ve görümcem bozulmuşlar, annemde ben elifi bir kez atletiyle bile görmedim sizinle ilgili bir şey değil deyince biraz kabullenmişler, şimdide emzireceğim zaman hemen odadan çıkyorlar sağolsunlar, baştan nasıl tavır koyarsan öyle gidiyor, aslında k.v. de açısından bakınca o da haklı, annelerimiz gibi onlrında torunları oluyor görmek istiyorlar ama derler ya ana gibi yar olmaz diye gerçekten çok doğru
sezeryan sancısı tabi oluyor ama benim hamileliğim çok zor geçmişti şu an çok şükür hamilelikteki rahatsızlıklara göre daha iyiyim, ama tekrar uyarayım kalkarken felan çok dikkatli olun , benim gibi aman ben iyileştim nolcak felan demeyin , ilk haftadan sonra zaten ağrı azalıyor,
tabiki cevap yazarım, sonuçta burdaki paylaşımlar gerçekten çok önemli bende pek çok şeyi sizler sayesinde öğrendim keşke vaktim olsada yazılanların hepsini okuyabilsem, maalesef bu hafta yardımcım işte olduğu için çalışmaya başladım, bana kalsa bebğimle vakit geçirmek isterim ama şartlar böyle

inşallah senin güzel haberlerinide alıcaz ,sende tecrübelerini paylaşacaksın :)