2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar yaa annem kurabiyeler süslü şekerler renkli tabaklar bardaklar falan hazırlıyor. abartılı oluyo sanki yaa.bi de hastanede logusa çayı mi veriliyo? Evdeki cayciyi götürcek mis hastaneye gelenlere logusa çayı ikram etcekmis. Resmen orda küçük çaplı gün yapmak yaaa.ben mi buyutuyorum annem mi abartiyor bilemedim:(

Bende aktardan sut yapan cay yaptırdım. Haziri var di ama aktardan almak daha mantikli geldi.
Kesinlikle katılıyorum :) en iyisi.. Diğerlerinin ne işlem gördüğü içeriği belli değil. Humana marka çay alıyorlar mesela işe yarıyormuş da ambalajlı gıdalar bana artık güven vermiyor. Bir kaç sene sonra yok içeriğinde bilmemne varmış fln diye çıkmayacağı ne malum. GDO'lu mamalar satılmış yeni ortaya çıktı belki duymuşunuzdur.

Kizlar Merhaba bende aldim yavrumu kucağıma kaybolup gidenlere hak veriorum bebeğime bakmaktan uyuyamadim bile. Kisadan anlatayim suni sanciyla yaptm dogumu 6saat sanci cektim gercekten kotuymus suni sancı gerçeğini bilmiorum ama cok canim acidi sonra acilmam oldu saaat 20:15 de doguma aldılar ve 20:40 da oglumu aldim kucagima o cektigim her sanciya deydi cok şükürler olsun allahıma nur topu gibi oglum dunyaya geldi. 3400gr diodu doktor ama 4090gr 51cm dogdu yuzu bembeyaz doktorum cok iyi dogum yaptn masallah dedi. Bizden simdilik bukadar birde kendimi cok sikmaktan yuzum hep nokta nokta oldu isilik gibi geçer inş ve gogus uclarim yara olma yolunda nasil yapicam bilmiorum daha hastaneden cikamadik kanamam fazla olmus dogumda bu aksam cikicam bi sorun olmazsa. Gecmisi okuyamiorm ana umarım hepinz iyisinizdir rabbim bekleyenleri tez vakitte kavustrsun yavrularina...

Canim gozunaydin cok guzel ya maasallah bebise tombis tombis dogdu desene... arkadasim ben gecen emzirme konusunda kisa bi egiim aldim bebisi emzirdikten sonra godgus ucunu az sikip biraz uclara sut surup kurumasini bekle oyle kapat bide hemen eczaneden evicap e vitamini al yumusk kapsul igneyle patlatip uclara sur ablam coooook faydasini gordu ben bikacgundur hatta kullanmaya basladim...

merhaba hanimlar , cok sukur rabbime kizima kavustum biz 5 gunluk olduk bugun :) simdilik hersey yolunda ama oglum cok fena kiskaniyor, eliyle kafasina gozlerine basmaya calisiyor, korkuyorum vllh kasla goz arasi bisey yapar diye... dogum bekleyenlere bol sabir diliyorum...

Kızlar yaa annem kurabiyeler süslü şekerler renkli tabaklar bardaklar falan hazırlıyor. abartılı oluyo sanki yaa.bi de hastanede logusa çayı mi veriliyo? Evdeki cayciyi götürcek mis hastaneye gelenlere logusa çayı ikram etcekmis. Resmen orda küçük çaplı gün yapmak yaaa.ben mi buyutuyorum annem mi abartiyor bilemedim:KK43:

ben de ben tek miyim acaba die düşünmeye başlamıştım:) ben de kurabiye yapıcam bebek şekerimi götürücem kolonya şişesi hazırladım onu götürecem lohusa şerbetini hastaneden veriyolarmış onun için bardak süsledim götürücemabarttığımın farkına şimdi vardım o yüzden :) o yüzden kolonya şişelerini mevlütte dağıtmaya karar verdim

Kızlar benim Karnım aşağı indi galiba bugün. 2 kere anlık bi baskı hissettim
rahimde.noluyoz dedim bi önce. Sonra nefesim rahatladı sanki .bi baktım resmen Karnım aşağı inmiş. Karnım in üstünde yer kaldı:)
Ben de nasıl oldugunu cok merak ediyorum ya inmezse diye cok korkuyorum bir an önce insede rahat bir nefes alsam yaaa dualarınızı eksik etmeyin sen de inşallah bir nefeste kucagına alırsın

Kızlar gercekten fırsat bulup yazamıyorum ilk bulduğum fırsatta uyumaya çalışıyorum .ben doğum yapmamış arkadaslarıma 2 tavsiyem var ben hemşirenin azizliğine uğradım ve bebeğim sarılık oldu .ilk gün sütüm gelmedi ve hemşire illa sütün az da olsa gelio dedi ve bebeğim aç kaldı sarılığı ilerledi sonra dıktorumuz neden mama vermediniz die uyardı eğer sütünüz gelmezse direk mama verin kızlar yoksa sarılık ilerliyor .2. Tavsiyem göğüs uçlarınız içerdeyse göğüs ucu çıkarıcı die bişey varmış ben geç öğrendim mutlaka alın bebek tutamıyor çünkü .

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum
Canım ya inşallah iyisindir su gelince 24 saat içinde dogurtuyorlar diye biliyorum Allah yardımcın olsun haber et ne olur

mlekcım faceye tekrar ıstek yapman gerek kabul edılmen için.dıer arkdslarınkı onaylanmış senın ıstek sılınmıs tekrar yollarsan kabul edılcek
tamam canım tekrar istek gönderdim ilgilendiğin için teşekkürler

Selamlar herkese.bugün ikinci kez doğum adasına gittim 36 bitince kendim eldivenleri halletmiştim.her yeri sivilce oldu kızardı bu sefer ağda yaptırdım inş. Olmaz o kızarıklıklar.yarın sabah 09:30 da kontrolüm var açılmam artmışsa belki suni isterim belki de saklıya kadar beklerim kendi doğum sancılarımı ama hiçumudum yok.hiç doğurmayacak gibiyim.
bende yaptırdım ağda ama çok fena canım yandı çok hassaslaştı

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum
allah yardımcın olsun inşallah bir solukta bebeğini kucağına slırsın dualam seninle
tavsiyeleriniz için saolun kızlar sanırım sezeryanı tercih edicem göze alamıyorum o kadar yırtılmayı acı çekmeyi hayırlısı olsun artık inşallah pişman olmam keşke normal doğuma müsaitsin deselerdi o zaman normal doğumu istiyodum ama ikisi de zor olur deyince riske atamıyorum bu demekki haftay cumaya kadar bebeğimi almış olucam kucağıma ama ben nie böyle oldum sürekli ağlıyorum ağzımı bıçak açmıyo resmen depresyona girdim doğum olayından çok korktuğumu farkettim zaman yaklaştıkça sizler de böylemisiniz ben mi böyle oldum
bende bugün çarşambaya gün aldım tüm duygularım dondu sanki ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum

Kızlar herkese günaydın.
Dün kontrolüm vardı sezeryan günü aldık Cuma günü saat 11 de.
Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum sezeryan olan arkadaşlar beni biraz rahatlatınnn
Epidural olacak anestezi şekli dün ameliyathanenin kapısını falan görünce korktum galiba ağladım falan sonra da güldüm kızıma kavuşacağım diye çok garibim.
Doktor bebeğin kafası çok aşağıda ağrı yapmıyor mu falan dedi ama benim ağrım yok beklemeyebilir falan da dedi cuma yı. Bakalım ne olacak?
Doğum yapan var mı acaba bu arada hiç bakamadım daha?
bende bugün hittim kontrole çarşamba günü sezeryan dedi bakalım ne olacak
Kizlar Merhaba bende aldim yavrumu kucağıma kaybolup gidenlere hak veriorum bebeğime bakmaktan uyuyamadim bile. Kisadan anlatayim suni sanciyla yaptm dogumu 6saat sanci cektim gercekten kotuymus suni sancı gerçeğini bilmiorum ama cok canim acidi sonra acilmam oldu saaat 20:15 de doguma aldılar ve 20:40 da oglumu aldim kucagima o cektigim her sanciya deydi cok şükürler olsun allahıma nur topu gibi oglum dunyaya geldi. 3400gr diodu doktor ama 4090gr 51cm dogdu yuzu bembeyaz doktorum cok iyi dogum yaptn masallah dedi. Bizden simdilik bukadar birde kendimi cok sikmaktan yuzum hep nokta nokta oldu isilik gibi geçer inş ve gogus uclarim yara olma yolunda nasil yapicam bilmiorum daha hastaneden cikamadik kanamam fazla olmus dogumda bu aksam cikicam bi sorun olmazsa. Gecmisi okuyamiorm ana umarım hepinz iyisinizdir rabbim bekleyenleri tez vakitte kavustrsun yavrularina...

Bugün kontrolüm vardı bebeğim 4 kiloyu aşmış doktor her seferinde sorduğu gibi yine sende şeker varmıydı diye sordu bende hayır şeker testim normaldi dedim bu bebeğin kilosu şekerden kaynaklıya benziyor dedi sonra kalp duvarı sanki kalınlaşmış gibi falan dedi bayağı panik yaptım sıkıntı oranı nedir dedim % 95 sıkıntı olmaz dedi sonra bebek büyüdüğü için kendisi kordona zarar verebilir beslenmesinde sıkıntı olabilir deyip çarşamba günü sezeryana alalım dedi sonra anestezi uzmanıyla konuşup genel anesteziye karar verdik ama bu süreçte bebeğe bir şey olurmu korkusu bastı ayrıca ya bebekte bir şey olursa sağlıklı olmazsa diye çok endişelenfim gayeg rahattım böyle gün belirlenince bayağı stres yaptım

kızlar genel anestezi sezeryn ypn brı olrk mutlaka sorunubz yoksa normal yapın dedım seZerynde canını ckarıolr

Ben de nasıl oldugunu cok merak ediyorum ya inmezse diye cok korkuyorum bir an önce insede rahat bir nefes alsam yaaa dualarınızı eksik etmeyin sen de inşallah bir nefeste kucagına alırsın
Bak indiginde farketceksin.yakinda iner nasilsa.bu bile bana cok garip muthis bir his verdi.kim bilir dogum nasildir.allah in izniyle hepimiz hayırlısı ile bebekleri mızı sağlıkla kucaklayalim insallah

ben de ben tek miyim acaba die düşünmeye başlamıştım:) ben de kurabiye yapıcam bebek şekerimi götürücem kolonya şişesi hazırladım onu götürecem lohusa şerbetini hastaneden veriyolarmış onun için bardak süsledim götürücemabarttığımın farkına şimdi vardım o yüzden :) o yüzden kolonya şişelerini mevlütte dağıtmaya karar verdim
Iyi dusunmussun canim.Ya çok abartmamak gerek bence . Anneme kızıyorum o sen dogur gerisine Karışma diyo.ama o logusa çayı mi ne ona izin vermicem:) odaya kaynayan çayı koydun mu Eyvah hiç yalnız kalamam ben:)

kızlar genel anestezi sezeryn ypn brı olrk mutlaka sorunubz yoksa normal yapın dedım seZerynde canını ckarıolr
Sonunda bebeğine kavuştun. Ne guzellll. Insaallah ikiniz de sağlıklısinizdir. Allah hayırlı ugurlu etsin. Ayrıntıları bekliyoruz.

tamam canım tekrar istek gönderdim ilgilendiğin için teşekkürler

bende yaptırdım ağda ama çok fena canım yandı çok hassaslaştı

allah yardımcın olsun inşallah bir solukta bebeğini kucağına slırsın dualam seninle

bende bugün çarşambaya gün aldım tüm duygularım dondu sanki ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum

bende bugün hittim kontrole çarşamba günü sezeryan dedi bakalım ne olacak

sanırım böyle zamanlarda keyfini yerine getirecek insanlarla takılmak lazım ben bugün biraz dışarı çıktım arkadaşlarla görüştüm iyi geldi

Bugün kontrolüm vardı bebeğim 4 kiloyu aşmış doktor her seferinde sorduğu gibi yine sende şeker varmıydı diye sordu bende hayır şeker testim normaldi dedim bu bebeğin kilosu şekerden kaynaklıya benziyor dedi sonra kalp duvarı sanki kalınlaşmış gibi falan dedi bayağı panik yaptım sıkıntı oranı nedir dedim % 95 sıkıntı olmaz dedi sonra bebek büyüdüğü için kendisi kordona zarar verebilir beslenmesinde sıkıntı olabilir deyip çarşamba günü sezeryana alalım dedi sonra anestezi uzmanıyla konuşup genel anesteziye karar verdik ama bu süreçte bebeğe bir şey olurmu korkusu bastı ayrıca ya bebekte bir şey olursa sağlıklı olmazsa diye çok endişelenfim gayeg rahattım böyle gün belirlenince bayağı stres yaptım
Sen normal doğum istemiyor muydun?

Back
X