Oh ýerim onuuuu resmini de koyarsin musait oluncaaa goruruuuz annesi:))
Resim koyamadim canim sanirim imternet yavas oldugu icin koyamiyorum mobilden giriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ýerim onuuuu resmini de koyarsin musait oluncaaa goruruuuz annesi:))
Kızlar benim cuma günü sezeryanım var. Ama bugün son 1 saattir 5-10 dk bir karnım sertleşiyor hani bir yerini dayıyormuş gibi oluyor ya bebek. Çok sert oluyor bu kadar sık olmazdı. Fakat ağrı falan yok öyle arada hafif sızı şeklinde ağrı oluyor. Doktorum gün verirken pazartesi ye verecekti baktı ultrasonla beklemez dedi kafası aşağıda cuma ya çekti tarihi acaba bu sertleşmeler doğum belirtisi olabilir mi? panik yaptım şimdi![]()
Yine de doktoruna danış ama çatı mıayenesiyle normal doğuma hazır mı rahmin diye bakarlar sakin olduğun taktirde acı hissetmezsinKizlar hafif adet olcakmusim gibi Agrim var ama hep kesiliyor sonra , bugun biraz ağır gibi kalkarken kizim cok rahatsz ediyor, sağa dogru şişiyor yayılıyor, sanki bugun dogum yapcakmisim gibi, birde alttan muayene olmadan ultrasyonla normal dogum yapip yapamayacağım anlasilirmi![]()
Hayrli olsun bebisin sarısı bizim başımizaKizlar dogum yaptim cok sukur iyiyiz kolumda igne var yazamiyorum sonra yazarim ayrintilari cok guzel hiseymis gercekten oglusum cok tatli maasallah 3090 kg 48 santim muhammed imiz...
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi.
teşekkürler herkese herkesin bebişi analı babalı büyüsün inşallah
doğum edicek gibi gorunuyosun cnm Allah kurtarsınKizlar hafif adet olcakmusim gibi Agrim var ama hep kesiliyor sonra , bugun biraz ağır gibi kalkarken kizim cok rahatsz ediyor, sağa dogru şişiyor yayılıyor, sanki bugun dogum yapcakmisim gibi, birde alttan muayene olmadan ultrasyonla normal dogum yapip yapamayacağım anlasilirmi![]()
maşallah paşana cnm rabbim uzun ömürler versinKizlar dogum yaptim cok sukur iyiyiz kolumda igne var yazamiyorum sonra yazarim ayrintilari cok guzel hiseymis gercekten oglusum cok tatli maasallah 3090 kg 48 santim muhammed imiz...
Kizlar dogum yaptim cok sukur iyiyiz kolumda igne var yazamiyorum sonra yazarim ayrintilari cok guzel hiseymis gercekten oglusum cok tatli maasallah 3090 kg 48 santim muhammed imiz...
Hayırlı olsun.
Canim ben de yarin suni sanciyla doguma giroyorum. Ogullariimizin dogum tarohleri hayirlisiyla ayni gun olacak:) Allah ikimizie de guc kuvvet versin isallah:)Kizlar merhaba,yarin doguma gidiyorum suni sanci ile baslayacagiz devami nasil olur bilinmez ama ins.mutlu sonla biten bir hikaye olur.yarin 40+6 olacagiz.oglum bize cok naz yapti.bugun lohusa serbetimi de hazirladik,lokum aldim,hastane odasi icin de mantar kurabiye,peynirli pogaca ve cikolatali cup cake yaptik.cup cakelerin kabi mavi uzerinde puantiyeli,ustlerinde bebek arabali bayraklar koyacagim ahsaptan,ayni malzemeden bardaklar var onlarla da serbet ikram ederim.hazirliklarla okadar yordum ki kendimi.kafami dagittim.simdi dusunmeye basladim ,suni sancidan cok korkuyorum .kizlar ne olur simdi okurken bu yaziyi dogumum kolay gecmesini icinizden gecirin.
Canim ins.ikimizde hayirlisi ile normal dogum yapabiliriz.ins.cok aci cekmeyiz ruya gibi gelir gecer ins.dogum tarihleri de guzel.olacak ins.14.10.14Canim ben de yarin suni sanciyla doguma giroyorum. Ogullariimizin dogum tarohleri hayirlisiyla ayni gun olacak:) Allah ikimizie de guc kuvvet versin isallah:)
Umarim ikinizde saglikla kolaylikla dogum yapar meleklerinize kavusurdunuz kizlar. Ben yarin 39+6 oluyorum ve normal dogum istiyorum ama hic dogurmayacak gibi hissediyorumCanim ins.ikimizde hayirlisi ile normal dogum yapabiliriz.ins.cok aci cekmeyiz ruya gibi gelir gecer ins.dogum tarihleri de guzel.olacak ins.14.10.14
normal yapamadm dıe ıcınde ukte kaldı hala uzuluyrm .sorguluorum acaba devlete gtseydımdebsezeryenmı yapardı dıye ama gecende gectı.annemle ablamda doktor işini bılıor bak normal doğurttu hastalarla tanstk bugun dedı.evet cnm gerginim ama gergın olmamın nedeni şunlar.dun bır suru ama bır suru kişi bızdeydı.gorumcemler,çocukları vs.tmç gorumcemler çok yardmcı oldu ama 5 6 yaslarnda üç çocuk bırfe on yasında erkek çocuğu hepsı.bır kudurdular bır kudurdular kafam goturmuor.anaları her yere el attılar.bırı mısafır odamı degısmıs sormadan,almış koltukları degısmıs.buyuk yegenı ferrum fortumu atmış çöpe ilacımı tarıhı gecmıs dıe.ınsan önce bır söyler gosterır bak tarıhı gecms atıom haberın olsun der.yemek yapmış bn degısık yapcaktm o bambaşka yapmış hesapta yardım edıor.gece dolaba koymamışlar bozulmuş bazıları çöpe gıttı.görümcem dolabımı acmıd gardolıbımı karstrmıs annem engellemese nerdeyse gıydıgım kıyafetleri karışık dıe atıcakmıs.yegenıde takmış dıer odayı gelıo düzeltcem dıor.bugun gene gelcekler.dun ağla ağla bır hal olcaktm.cocuga bagrdım elımı skıorum sınırden,bunlarda sanıorkı bebeğim meme ucunu alamuor dıe sınırlıyım.bde öğüt verıolr yapma bebege gecer sınırın.dedım bu çocukları bır araya getrmeyın yok getrcez kızında ortada olcak dıorlar.halıyle etkulenıorum
Kizlar dogum hikayem...
Fazla uzatmadan anlatacagim teferruat kismini geciyorum : hemsireler ameliyat kiyafetlerimi giydirdiler ameliyathanenin onune kadar esim annem kayinvalidem kayinpederim hepsi bizimle geldiler ben ameliyathaneye girdim doktorum orada beni bekliyordu masaya yatirdilar doktorum kisa bilgilendirme yapti bir taraftan da serum verildi hemsire beni konusturarak narkoz verdi hemen uyumusum zaten sonra uyandigimda ameliyathanede idim konusuyordum hemeb cikardilar esim kapidaydi bana kizimiz hakkinda bilgi verdi odamiza cikardilar bir taraftan. Sonra kizimi gordum ama tam uyanamadigim icin gozum kapaniyordu emzirmeye basladilar o sirada daha uyumadim bebegimi gorunce tabii bulanik goruyordum ama hic susmadim hep konustum ameliyathaneden ciktigimdan beri :) sonra bulanik gormem gecti hemen kendime geldim . ALLAH herkese benimki gibi bir dogum nasip etsin arkadaslar ne agrim oldu ne sizim ayrica gaz problemim de yok henuz cikarmadim ama sanci yok bagirsaklarimda bu kadar rahat bir dogum gecirecegimi hic tahmin etmiyordum . MASALLAH MASALLAH
Annelik : paha bicilemez anlatilamaz birsey inanamiyorsunuz kendi cocugunuzun olduguna Rabbime binlerce kez sukurler olsun . Allah im nazarlardan saklasin kizim cok uysal topuk kani alinirken bile cok az giki cikti aglamadi bile :) 3.400 kilosu 50 cm boyu masallah
Sormak istediginiz birsey varsa sorun kizlar elimden geldigince cevap veririm