- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle hakkımızda hayırlısı olsun etrafımda herkes sezaryen diye kulağıma üflüyor, beni tanıyan hiçbir doktor normali yapamayacağımı çok pimpirikli olduğumu ve asla kaldıramayacağımı düşündüğü için diyorlar diye düşünüyorum. Bir taraftan normal diye ısrarcı olurken bir taraftan da normalin riskleri gözümü korkutuyor zira bebek zaten geç geldi uzun süre bekledik falan filan.Allah herkesin evladını esirgesin bize sağlıkla yüzlerini göstersin inşallahhhh.Canim ben de 37+6 dayım. Benim de bebeğim iri imiş . En son 3300 du.simdi yarın kontrolüm var.belki olmuştur seninki gibi.iri diye illa şeker mi olcak Obez mi olcak.benim de öyle moralim i bozanlar oldu.takmiyorum sen de takma.insalllah sağlıklı olcak tosunum diyorum.ama doktorum bana da iri diye sezeryan dedi.hayirlisi diyorum artik
Orası öyle hakkımızda hayırlısı olsun etrafımda herkes sezaryen diye kulağıma üflüyor, beni tanıyan hiçbir doktor normali yapamayacağımı çok pimpirikli olduğumu ve asla kaldıramayacağımı düşündüğü için diyorlar diye düşünüyorum. Bir taraftan normal diye ısrarcı olurken bir taraftan da normalin riskleri gözümü korkutuyor zira bebek zaten geç geldi uzun süre bekledik falan filan.Allah herkesin evladını esirgesin bize sağlıkla yüzlerini göstersin inşallahhhh.
umranıye erdemde doğum yapma kararı almstk.cmrtsı doktormzla tansıp orda yapcktm ama sabahın köründe ssuyum gelince esım panıkleyıp benı kendı doktorunuza götürdü olmazsa erdeme gecerz dedı ama işler öyle yurumedı.bebegımn kalbı öyle düşüşe gecınce pıhtılaşma ve kanszlktan ötürü hemen sezeryana alndım.sur hastanesnde yaptım
doktorum çok ıyı.genel anastezı oldum.sorun ekıp çok kotuydu lavman sonda olayları çok fecı acılydı çünkü becerıkszdı yapanlar.ertesı gün yurtdsnda egtım gören bır hemsırede yaptı ama o hıc canımı yakmadı.sonra artıst konuşmaları vardı yapan kısılerın.yanı muayenelerde ılgışı olan kısıler doğumda bır anda degıstı.bebek doğdu ılgı yoktu bebek emzırme hemsıresı ortalarda yok.oda çok kotu cktı.pıhtılasma oldgndan karnıma sıddetlı bastrlp aynı anda alttan ıttırdı ebe ve doktorum ıcerde kan bırıkmesın dıye ama ortalgı yıktm.anlıcgn doğumum coook zor oldu.yan etkı öksürük var hala ,oksurdulce dıkıslrrım acıor vs
Bazı insanlar düşünceden anlayıştan yoksun ne yazık onlara... Allah akıl fikir versin. Geçecek inşaallah Allah yardimcin olsun.Ya
dha 4gunluk amelıyatlı lohusa bır kadınım.kalkamıorum edemıorum tanımadgm kısıler bana gelcekmıs hayrlı olsuna bugun.bıde bana da demek yok gorumceme demısler daha sabah konuştu gorumcemle.ıı dglm vs dedım bana demedı gelmek ıstıırlar açmış abısıne demıs benı adamdan saymıor yanı.esımde açmış bana dıor.....mu var dha sonra gelsinler dedım yrn gelceklermiş bubkezde.tabı gelıp bebege bakcaklar nazar degcek kızlar sınırım tepemde napım bılemedm
Allah daim etsin darısı bizlere. Okuduğum tüm doğum hikayelerinde anne adayları ne çekerse çeksin bebeğinin tenine dokunmasiyla hepsini bi kenara koyabiliyor. Rabbimin verdiği cennetle mujdelenen annelik duygusu bu olsa gerek. Tekrar Tebrikler.Merhaba arkadaslar...
yazilari henuz okuyamadim ama ilk firsatta okuyacagim oglusum uyurken gireyim dedim...
pazar sabah annem geldi tum gunumuz pazar alisverisi son dokunuslar son temizlikle gecti gece 2 ye kadsr uyumusum ams sone rasinda uyuyamadim heyecan telas sardi bide aliskinim gece kalki biseyler yemeye su icmeye cok zor gecti o gece... neyse sabah oldu nevresimleri degistirdik esim ve annem alt kata kahvaltiya indi ben son olarak herseyi kontrol edip indim taksi geldi ve buyuk bi heyecanla hastaneye gittik yatis islmleri yapildi odamiza goturduler ama ben odayi beyenmedim cunku benim gordugum odalarda refakatci icin yatmaya uzun koltuk vardi bundaysa sadece tek kisilik bi koltuk benim annemde bel fitigi var srada uzanmadan dayanamaz neyse yetkililerl falan gorustuk basta oda yok dediler ama bas hemsireyle konusunca ayarladilar tamam ameliyat sonrasi alicsz dediler ve beni hazirlamak icin geldiler lvman ypaz dediler cok tirstim nasi bisey oldugunu bilmiyorum cunku neyse yaptilr biseyler kizin eli cok hafifti sanirim hic acimadi sonrs sondayi taktilar ben hersey bitti sanarken benim karnim agrimaya basladi fena kasildi sonra bsktim ishal gibi tuvaletim geldi tutamiyorum mrgersem lavman dan sonra tuvalte cikiliomus dememislerdi ben altimskacirmaya basladim hemen hemsireyi csgirdik ndt vardi karnimda soktuler kostum tuvaleteve rahatlrahatldim.. sonra bekle Allah saat 12 oldu ameliyathanede sira varmis 12 ye dogru beni goturduler fotograf makinasini iceriye verdik sag olsunlr kirmadilar spinal istedim anesteziyle konustuk sabahtan kan tahlilleri faln yapilmisti belden igneyi yaptilar bisey hissetmedim o kismi kolaydi uyusmam biraz surdu ama tam olarak uyusmadim isleme basladilar her nesteri vurusunu igne batirir gibi aci seklinde hissettim her kati acislarinickistirmelerini aci seklinde hissettim aciyo dedim anestezi doktoru cekistirme dokunus hissedeceksin o normal aci hissedersen soyle dedi bende canim aciyo dedim tamam hafif uyutalim dedi bi 5 dk kadar sanirim uyumusum gozumu actigimda bebisimi cikartmislar siliyolardi cok tatli bi oglun oldu ayni sana benziyo dediler yanima getirip yanagima degdirdiler cok agliyodu yanima gelince sustu hep icini cekti hosgldin oglum dedim opustuk koklastik o anlari klimelerle anlatmaya imkan yok cok ama cok farkli her aciya degiyo inanin sonra oglusumu aldilarbi taraftan beni dikiyolar ama ben aci hissediyorum canim aciyo diye inliyorum basimdaki kizda olacak okadar diyo agri kesici yapicam simdi bitti zaten az dayan falan diyo neyse ben inleye inleye ciktim ameliyathaneden herkes kapida bekliyodu nasilsin falan diyolar cok canim aciyo diyorum yatagima alirlarken falanda cok canim yandi sonra gelip igne yaptilar bi yarim saat sonra biraz rahatladim sonra oglusumuz odamiza geldi ilk agzina peygamber efendimizin sunneti oldugu icin haciliktwn gelen hurmayi babasi agzinda cigneyip oglumuzun agzina degdirdi ve cok azda zem zem suyu damlattik sonra bebek hemsiresi emzirmeye yardimci oldu cok ozel cok guzel anlardi ilk gece 3e kadar bebisim hep uyumak istedi uyandirmak icin hep ugrastik hemsirelerde geldi ugrastilar hep az az da olsa emdi ama 3ten sonra memeden ayrilmak istemedi uyumak istemedi hep gogsumde kalmak istedi yavrum benim ertesi gun 3e kadar hep uyanik ti nerdeyse sadece emerken bide kucagimizda uyudu dun gece hemsireler aldi goturdu tahlilleri falan yapilmis gobek bakimini yapmislar sanirim bide bisey verdiler cunku geldikten sonra hep uyumwk istedi mayismisti dun gece guzel uyumusuz ve bugun tum doktorladan onay alarak taburcu olduk ve evimizde ki ilk gunumuz cok guzel gecti oglusum evini yatagini sevdi kakasini yapti gazini cikardi guzel emiyo bende bol bol su kayisi kompostosu humana cay iciyorum sutumde cok sukur iyi emzirdikten sonra birazda sagmaya basladim ki kanallar acilsin icerde sut birikmesi olmasin diye dikislerimde iyi bugun baya rahatladim oturup kalkiyorum tuvalete kendim gidiyorum bu arada gogus ucu icin lansinoh kullaniyorum evicap kullaniyorum yok sa cok aciyo kesin yara olacak insallah zamanla dahada iyi olacagiz bizden simdilim bukadar biraz daha toparlanalim hemen donecegiz buraya yeni dogum yapan varmi cok merak ediyorum insallah herkes iyidir hepinize saglikli dogumlar gule gule buyutelim yavrularimizi hamd olsun bugunleri nasip edene ...
Canim tebrik ederim allah bagislasin oglusunu:) ama anlamadigim neden acı hissettin? Nasıl tam uyusmaz ki.ben de sezeryan olcam .valla korktum. Hiç acı hissedilmiyor diyorlardı.Merhaba arkadaslar...
yazilari henuz okuyamadim ama ilk firsatta okuyacagim oglusum uyurken gireyim dedim...
pazar sabah annem geldi tum gunumuz pazar alisverisi son dokunuslar son temizlikle gecti gece 2 ye kadsr uyumusum ams sone rasinda uyuyamadim heyecan telas sardi bide aliskinim gece kalki biseyler yemeye su icmeye cok zor gecti o gece... neyse sabah oldu nevresimleri degistirdik esim ve annem alt kata kahvaltiya indi ben son olarak herseyi kontrol edip indim taksi geldi ve buyuk bi heyecanla hastaneye gittik yatis islmleri yapildi odamiza goturduler ama ben odayi beyenmedim cunku benim gordugum odalarda refakatci icin yatmaya uzun koltuk vardi bundaysa sadece tek kisilik bi koltuk benim annemde bel fitigi var srada uzanmadan dayanamaz neyse yetkililerl falan gorustuk basta oda yok dediler ama bas hemsireyle konusunca ayarladilar tamam ameliyat sonrasi alicsz dediler ve beni hazirlamak icin geldiler lvman ypaz dediler cok tirstim nasi bisey oldugunu bilmiyorum cunku neyse yaptilr biseyler kizin eli cok hafifti sanirim hic acimadi sonrs sondayi taktilar ben hersey bitti sanarken benim karnim agrimaya basladi fena kasildi sonra bsktim ishal gibi tuvaletim geldi tutamiyorum mrgersem lavman dan sonra tuvalte cikiliomus dememislerdi ben altimskacirmaya basladim hemen hemsireyi csgirdik ndt vardi karnimda soktuler kostum tuvaleteve rahatlrahatldim.. sonra bekle Allah saat 12 oldu ameliyathanede sira varmis 12 ye dogru beni goturduler fotograf makinasini iceriye verdik sag olsunlr kirmadilar spinal istedim anesteziyle konustuk sabahtan kan tahlilleri faln yapilmisti belden igneyi yaptilar bisey hissetmedim o kismi kolaydi uyusmam biraz surdu ama tam olarak uyusmadim isleme basladilar her nesteri vurusunu igne batirir gibi aci seklinde hissettim her kati acislarinickistirmelerini aci seklinde hissettim aciyo dedim anestezi doktoru cekistirme dokunus hissedeceksin o normal aci hissedersen soyle dedi bende canim aciyo dedim tamam hafif uyutalim dedi bi 5 dk kadar sanirim uyumusum gozumu actigimda bebisimi cikartmislar siliyolardi cok tatli bi oglun oldu ayni sana benziyo dediler yanima getirip yanagima degdirdiler cok agliyodu yanima gelince sustu hep icini cekti hosgldin oglum dedim opustuk koklastik o anlari klimelerle anlatmaya imkan yok cok ama cok farkli her aciya degiyo inanin sonra oglusumu aldilarbi taraftan beni dikiyolar ama ben aci hissediyorum canim aciyo diye inliyorum basimdaki kizda olacak okadar diyo agri kesici yapicam simdi bitti zaten az dayan falan diyo neyse ben inleye inleye ciktim ameliyathaneden herkes kapida bekliyodu nasilsin falan diyolar cok canim aciyo diyorum yatagima alirlarken falanda cok canim yandi sonra gelip igne yaptilar bi yarim saat sonra biraz rahatladim sonra oglusumuz odamiza geldi ilk agzina peygamber efendimizin sunneti oldugu icin haciliktwn gelen hurmayi babasi agzinda cigneyip oglumuzun agzina degdirdi ve cok azda zem zem suyu damlattik sonra bebek hemsiresi emzirmeye yardimci oldu cok ozel cok guzel anlardi ilk gece 3e kadar bebisim hep uyumak istedi uyandirmak icin hep ugrastik hemsirelerde geldi ugrastilar hep az az da olsa emdi ama 3ten sonra memeden ayrilmak istemedi uyumak istemedi hep gogsumde kalmak istedi yavrum benim ertesi gun 3e kadar hep uyanik ti nerdeyse sadece emerken bide kucagimizda uyudu dun gece hemsireler aldi goturdu tahlilleri falan yapilmis gobek bakimini yapmislar sanirim bide bisey verdiler cunku geldikten sonra hep uyumwk istedi mayismisti dun gece guzel uyumusuz ve bugun tum doktorladan onay alarak taburcu olduk ve evimizde ki ilk gunumuz cok guzel gecti oglusum evini yatagini sevdi kakasini yapti gazini cikardi guzel emiyo bende bol bol su kayisi kompostosu humana cay iciyorum sutumde cok sukur iyi emzirdikten sonra birazda sagmaya basladim ki kanallar acilsin icerde sut birikmesi olmasin diye dikislerimde iyi bugun baya rahatladim oturup kalkiyorum tuvalete kendim gidiyorum bu arada gogus ucu icin lansinoh kullaniyorum evicap kullaniyorum yok sa cok aciyo kesin yara olacak insallah zamanla dahada iyi olacagiz bizden simdilim bukadar biraz daha toparlanalim hemen donecegiz buraya yeni dogum yapan varmi cok merak ediyorum insallah herkes iyidir hepinize saglikli dogumlar gule gule buyutelim yavrularimizi hamd olsun bugunleri nasip edene ...
Normal doğumlu yaptn canim, bende carsamba suni sancyla nirml dogum yapcam, dogum sancisindan değilde anından cocuk çıkarın ikinirkenki durumdan korkuyorumİyi akşamlar hanımlar,
Klasik ağrılar dışında iyiyim şükür. Kızım 2.5 kg doğdu, sürekli emzirme uyutma halindeyim malum.
ey Allahm ya gorumcm şuan coxugyla bzde .hadı onun zararı yok. Su dıerı varya anısını arayan herseye karışan ıkı oğlunu alıp gelıormus.cocuklarıda grip ya grip.dha bugun konuştuk çocuklar grup gelemıom dedı smdı kalkma gelıormus
Merhaba arkadaslar...
Bende carsmba olxam Sabh 8,30 da gel dedi doktrum, suni takcaklrnus Direkt, en fazla kac saatte istenilen açıklığa kavusurum, lutfen deneyimli olarak cevabını bekliyorum. CanimIki cocuklu olunca bir turlu yazamadm normal dogum icin suni sanci alip yaticak arkadaslar icin epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum ilk dogumumda suyum tamamen gelip suni sanciyi saatlerce cekmistkm keske epidural alsaymisim o zamam da...
neyse geleyim bu dogumuma sabah 9.30 gb dogumhaneye gittim muayenede 2 cm acikligim vardi ama bebegin kafasi cok.yukarda dedi ebe cok umitsiz konustu falan nst derken 10.30da suni sanci baglandi 12de 4 cm aciklikla epidural aldm gercekten sancilar tamamen gitmiyor ama cok ciddi fark var ancak 2ue dogru cok fazla hissetmeye basladim bi doz daha istedjm ama yaptiklari hicbir ise yaramadi ve sancilar cok siddetlendi zaten bebegin indigini cok hissediyordm bu arada surekli ayakta durdum aslinda cok halskz kalmistm ama bebek insin diye hic yatmadim asildim surekli 3e 5 kala da bebegim dogdu gercekten kolay bir dogumdu cunku ilk dogumum o kdr.zorduki bu bana cok daha rahat geldi Rabbim hepinize saglikla bebeklerinzi kucaklamayi nasip eylesin ins
yok canım Spinal sezaryen.Normal doğumlu yaptn canim, bende carsamba suni sancyla nirml dogum yapcam, dogum sancisindan değilde anından cocuk çıkarın ikinirkenki durumdan korkuyorum
Allh razı olsun canim Seninde bebisin sağlıkla büyüsün Insallhhhyok canım Spinal sezaryen.
Rabbim bir avazda kurtarsın.