2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bnm pıskoljm allak bullak.hastanede cektıgım acıları doğum u atamıorum kafamdan.sureklı soyle yapsaydm bu olurmuydu vs dıye dusunur oldum.agrılarım var kalkıp oturur ken,yatağa yatamılrum kendım,bebekle yardmsz ılgılenemıorum.sureklı aglıorum.dun gorumcem aradı sana geluorum dıe.ıı gel dedım neyse geldı.sabah dıer gorumcemle konusmstum bana dedıkı annem ve çocuklar grip yoksa gelırdm bnde tamam gelme ıılesın zaten dedım.bn zten ıı dglm falan dedım.neyse kapamış anısını aramış komsular snaa gelcek musaotmsnz abı?ulan ben yasamuomuyum bu evde.daha yenı konuşmadık mı.esımde dıyememıs karıma sor dusuncesız ıste benı arayp yarım saat kalcaklar gelsinler. Vs yarın. Neyse bır baktım grip olan kaynana ve ıkı çocuğu geldı.ama burunları akıor oksuruorlar hapsırıorlar heryere tükürüklü.moralmen tukendm.bebgmn zaten burnu tıkalı.hemsıre sıkı tembıh ettı sakın grip olan kmse grmesın yanına dıye.bır japu dha çaldı.cat kapı dıer görümcem yanında arkadaşı.arkadasının kardesı ve kızı.cocuklar ordan oraya ordan oraya.kafam goturmuor.evde 4cocuk.neyse esım geldi dıorum kı gripler çocuğa yaklasmasnlar.yoksa kucağa alcaklar.esım bsey olmaz dıor.aılesı tabı ya.ya ben ıı dglm ne ısıniz var.cok sınırlendım esımı bebegn odasına sokmadm griplılerle sarıluor dıye.neyse orada da ckmadm zıkkımlandı bunlar.esım kapıyı açtı annem bebege sagdgı sütü verıor.esım dedıkı altın takmaya gelcekler.annem dedıkı grup çocuklar gelmesn.esım dedıkı dgller grip.annemde nasl dgller burunları akıor dedi eşim bozuldu.neyse grip olan gırumcem gderken bagrıor kerkesn içinde abıı Allah yardmcn olsun.esım bna surat yaptı.bugun arama benı konuşurken yuzyme kapattı ılk defa bugün böyle yaptı.ablam geldi goguslerım agrıor.yardn ettı bıberonlar dolusu kanlı ıltıhap çıkardı goguslermden.dun aksam ayak parmak larına kadar tüm vucudm sıstı anestızının yan etkısıymıs yatamıom yürüymıorum.esım geldıkurabıye getrdm dedı mısafrker gelcekms emruvakı yaptı bır ablama hg dedı anneme surat yaptı meraba dedı bana naslsn bile demedi.kin tutmuş dünden.yada doldurmuşlar.msj attım mevlude gelsıbler böyle böyle bu haldwym dıye dalga gcerms gbı geçmiş olsun dıye msj atmış.annem kalkmış gtnek ıstıor surat astı dıye.ılk defa esım böyle yaptı.demın oksurdum sıddetlı defalarca dıkıslerım çok acıdı oturdum aglıorum.ben bu çocuğa ıkı sene sonra korkulu rüyam olan ameliyat la kavuştum ya ben cokmu hatalıyım ya

bu arada yavrularına kavusanları tebrık edıorum.ben anladmkı bu dunyada bebegınden baska knseye kıymet verılmuormus

Hakkında hayırlısı olsun elbette doktorun en iyisini bilir ama 3400 ile sezaryen endikasyonu yok. Çatı muayenesi yapıldı mı? Yada bebeğin kafası mı büyük de sezaryen dedi.
Amin canım hepimizin inşallah. Çatı hiç kontrol etmedi.kafasi büyükmus galiba.artik gün aldık donus yok:(

bnm pıskoljm allak bullak.hastanede cektıgım acıları doğum u atamıorum kafamdan.sureklı soyle yapsaydm bu olurmuydu vs dıye dusunur oldum.agrılarım var kalkıp oturur ken,yatağa yatamılrum kendım,bebekle yardmsz ılgılenemıorum.sureklı aglıorum.dun gorumcem aradı sana geluorum dıe.ıı gel dedım neyse geldı.sabah dıer gorumcemle konusmstum bana dedıkı annem ve çocuklar grip yoksa gelırdm bnde tamam gelme ıılesın zaten dedım.bn zten ıı dglm falan dedım.neyse kapamış anısını aramış komsular snaa gelcek musaotmsnz abı?ulan ben yasamuomuyum bu evde.daha yenı konuşmadık mı.esımde dıyememıs karıma sor dusuncesız ıste benı arayp yarım saat kalcaklar gelsinler. Vs yarın. Neyse bır baktım grip olan kaynana ve ıkı çocuğu geldı.ama burunları akıor oksuruorlar hapsırıorlar heryere tükürüklü.moralmen tukendm.bebgmn zaten burnu tıkalı.hemsıre sıkı tembıh ettı sakın grip olan kmse grmesın yanına dıye.bır japu dha çaldı.cat kapı dıer görümcem yanında arkadaşı.arkadasının kardesı ve kızı.cocuklar ordan oraya ordan oraya.kafam goturmuor.evde 4cocuk.neyse esım geldi dıorum kı gripler çocuğa yaklasmasnlar.yoksa kucağa alcaklar.esım bsey olmaz dıor.aılesı tabı ya.ya ben ıı dglm ne ısıniz var.cok sınırlendım esımı bebegn odasına sokmadm griplılerle sarıluor dıye.neyse orada da ckmadm zıkkımlandı bunlar.esım kapıyı açtı annem bebege sagdgı sütü verıor.esım dedıkı altın takmaya gelcekler.annem dedıkı grup çocuklar gelmesn.esım dedıkı dgller grip.annemde nasl dgller burunları akıor dedi eşim bozuldu.neyse grip olan gırumcem gderken bagrıor kerkesn içinde abıı Allah yardmcn olsun.esım bna surat yaptı.bugun arama benı konuşurken yuzyme kapattı ılk defa bugün böyle yaptı.ablam geldi goguslerım agrıor.yardn ettı bıberonlar dolusu kanlı ıltıhap çıkardı goguslermden.dun aksam ayak parmak larına kadar tüm vucudm sıstı anestızının yan etkısıymıs yatamıom yürüymıorum.esım geldıkurabıye getrdm dedı mısafrker gelcekms emruvakı yaptı bır ablama hg dedı anneme surat yaptı meraba dedı bana naslsn bile demedi.kin tutmuş dünden.yada doldurmuşlar.msj attım mevlude gelsıbler böyle böyle bu haldwym dıye dalga gcerms gbı geçmiş olsun dıye msj atmış.annem kalkmış gtnek ıstıor surat astı dıye.ılk defa esım böyle yaptı.demın oksurdum sıddetlı defalarca dıkıslerım çok acıdı oturdum aglıorum.ben bu çocuğa ıkı sene sonra korkulu rüyam olan ameliyat la kavuştum ya ben cokmu hatalıyım ya

Canim yazının tamamını okudum.su an ordaki herkesi senin yerine bogmak istiyorum.bu nasıl bir şey yaaa nasıl insanlar bunlar !! Canım bence esinin bir şeyleri anlaması lazım seni bu halinle düşünmemiş.bebeginle çektiğin şeylere bak.ama işte erkekler çok düşüncesiz olabiliyorlar bu konularda bazen.ne olur üzülme bebeğin için senin iyi olman gerek.

Canim yazının tamamını okudum.su an ordaki herkesi senin yerine bogmak istiyorum.bu nasıl bir şey yaaa nasıl insanlar bunlar !! Canım bence esinin bir şeyleri anlaması lazım seni bu halinle düşünmemiş.bebeginle çektiğin şeylere bak.ama işte erkekler çok düşüncesiz olabiliyorlar bu konularda bazen.ne olur üzülme bebeğin için senin iyi olman gerek.
cokbsagol cnm.baska odaya gectm çünkü ağlamaktan burnumbtıkandı kızıma mıkrop atmak ıstemıorum uzanıyorum sımdı annemle ablama çok utandırdı beni,resmen yerin dibine girdim.gelsin adam akıllı konuscam onla.sonra naparsan yapsınlar umrumda dgl.olan bana olmaz bn kızımı alır gderım çok şükür kendmze bakabılırız.bnm ıcın kızımfan daha onemlısı yokn ne koca ne başka.annemde gtmek ıstıor yüz asıor dıye.ben tek napıcam nasl ılglncm blmyrm

cokbsagol cnm.baska odaya gectm çünkü ağlamaktan burnumbtıkandı kızıma mıkrop atmak ıstemıorum uzanıyorum sımdı annemle ablama çok utandırdı beni,resmen yerin dibine girdim.gelsin adam akıllı konuscam onla.sonra naparsan yapsınlar umrumda dgl.olan bana olmaz bn kızımı alır gderım çok şükür kendmze bakabılırız.bnm ıcın kızımfan daha onemlısı yokn ne koca ne başka.annemde gtmek ıstıor yüz asıor dıye.ben tek napıcam nasl ılglncm blmyrm
Canim eşimle konuş güzelce anlat.eger seni anlayabilirse o her şeyi yoluna sokar hiç üzme tatlı canını. Bak dünyada ölümden başkası yalan unutma.ailene sarıl ne olursa olsun.her şey hallolur

Canim eşimle konuş güzelce anlat.eger seni anlayabilirse o her şeyi yoluna sokar hiç üzme tatlı canını. Bak dünyada ölümden başkası yalan unutma.ailene sarıl ne olursa olsun.her şey hallolur
çok yoruldum artık bunun ailesinden.bu kadın ne zaman bıde fçgelse buz bırbırımze grıyoruz.3senedır artık ınan kaldırmıor bünyem.aılene sarıl şarıl nereye kadar.artk kendmı ve kızımı dusuncem.ha bugun anladı durumu anladı.yoksa çık gıt dicem çünkü ben cnmla ugrasrken ne aılesını ne esımı cekebılırım.gtsın ben kendm toparlanırım gerıde gelmesın .benm kotu günümde yanmda olmayn kişşiyi napaym ben.

Ya yazık günah değil mi lohusa kadını ağlatmak eşin yapmıyorsa sen yap kov gitsinler gripli ne demek yaaa el kadar bebek insanlar işte bukadar Düşüncesiz sen aynısını onlara yapsan senden kötüsü olmaz ama onlara gelince aman nolacak. Nefret ediyorum bu düşünce yapısından. Sana gelince takma demekle olmaz ama takma kızın herşeyden daha Önemli allah yardımcın olsun.

Ya yazık günah değil mi lohusa kadını ağlatmak eşin yapmıyorsa sen yap kov gitsinler gripli ne demek yaaa el kadar bebek insanlar işte bukadar Düşüncesiz sen aynısını onlara yapsan senden kötüsü olmaz ama onlara gelince aman nolacak. Nefret ediyorum bu düşünce yapısından. Sana gelince takma demekle olmaz ama takma kızın herşeyden daha Önemli allah yardımcın olsun.
ablam çok bılınclı okumuştur.bugun bebegıme baktı eğer grup bulaşırsa bu bebek kaldramaz dedı çok korktum çünkü bebegmn bır burnu tamamen kapalı ,daha üç kılo küçücük canı var.Allshım korusun bnde grup kaptımmı bunlardan blmyrm yoksa aglamaktammı.burnum tıkalı akıor grip olmuş gbı basım kotu.eger kapmıssam hıc yaklasmıcam bebege annem sütü sagıp gondercem.grip evde üç gün dururmuş mikrobu.inş kapmadm.zaten dun bebege yaklastrmadm dıye kotu gelin oldum

Herkese merhaba arkadaşlar:) ancak bugün yazabiliyorum kusuruma bakmayin; oğlum tarafindan buyulenmis durumdayım:) hemen doğum hikayemi hemen anlatayım size:);

Simdi salı günü sabah 8.30 gibi hastaneye geldik suni sanci ile dogumu baslatnak icin. 9.05 te yumuşatıcı fitil ve suni sanci ya başladık. Sancilara karşı ağrı eşiğim yuksek diye sanci seviyesini arttırmaya basladik. Gerçekten cok sıkıntılıdegil idi arkadaş lar. Suni sancidan cok korkmamak lazim. Zaten 1.5 cm acikligim vardi önceden. Saat 15.00 a geldiğinde açılma toplamda 2 cm idi. Sonra 17.00 da tekrar baktik hala 2 cm idi ve vajina duvari da hala incelmemişti. Dolayısıyla doktorumuzla oturduk konuştuk. 2 haftada 1 cm acilma olmuştu simdide 8 saat sonunda sadece yarim cm acilma olunca sezeryana karar verdik. Hemen 5.30 -6 gibi sezeryan ekibi haizrlandi. Epiduralli olduk. Esim de benimle icerideydi. 18.30 da oglumuz Murat Tenekecioglu dunyaya geldi;) 3660 gr. 53 cm boyunda bir bal yumağı:) neyse ki kolostrum sutum de vardi sıkıntı yasamiyoruz ama emzirme zamanlamasi zor biraz. Çünkü pasam baya baya uykucu 1 emiyor oooooo saatleece uyuyor:) Allah isteyen herkese bir evlat , sanci bekleyenlerimize saglikli dogumlar ve taze annelerimize de ballı lokma tatlilariyla keyifler diliyorum:)

Eklentiler

• 20141016_194606.webp
    20141016_194606.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG-20141015-WA0073.webp
    IMG-20141015-WA0073.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 165
Herkese merhaba arkadaşlar:) ancak bugün yazabiliyorum kusuruma bakmayin; oğlum tarafindan buyulenmis durumdayım:) hemen doğum hikayemi hemen anlatayım size:);

Simdi salı günü sabah 8.30 gibi hastaneye geldik suni sanci ile dogumu baslatnak icin. 9.05 te yumuşatıcı fitil ve suni sanci ya başladık. Sancilara karşı ağrı eşiğim yuksek diye sanci seviyesini arttırmaya basladik. Gerçekten cok sıkıntılıdegil idi arkadaş lar. Suni sancidan cok korkmamak lazim. Zaten 1.5 cm acikligim vardi önceden. Saat 15.00 a geldiğinde açılma toplamda 2 cm idi. Sonra 17.00 da tekrar baktik hala 2 cm idi ve vajina duvari da hala incelmemişti. Dolayısıyla doktorumuzla oturduk konuştuk. 2 haftada 1 cm acilma olmuştu simdide 8 saat sonunda sadece yarim cm acilma olunca sezeryana karar verdik. Hemen 5.30 -6 gibi sezeryan ekibi haizrlandi. Epiduralli olduk. Esim de benimle icerideydi. 18.30 da oglumuz Murat Tenekecioglu dunyaya geldi:KK66: 3660 gr. 53 cm boyunda bir bal yumağı:) neyse ki kolostrum sutum de vardi sıkıntı yasamiyoruz ama emzirme zamanlamasi zor biraz. Çünkü pasam baya baya uykucu 1 emiyor oooooo saatleece uyuyor:) Allah isteyen herkese bir evlat , sanci bekleyenlerimize saglikli dogumlar ve taze annelerimize de ballı lokma tatlilariyla keyifler diliyorum:)
CNm ya ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim bebeğine kavuşmana gözün Aydın. Bnm de hala ne sanci ne bisi yok Pazartesi gel dedi bilmiyorum ne olacak. Güle güle büyüt Murat beyi ;)) kocaman kokla bizim yerimize de ;)

İyi akşamlar sevgili anneler,bebeğini kucağına alanlar ve bunu yapmak için gün sayanlar.
Öncelikle uzun zamandır yazmak istememe rağmen ilk kez yazıyorum,
ama defalarca yazılarınızı okudum,dualarınıza amin dedim.
Sizin için dua ettim hatta.
Bende sizler gibi bebeğime ekimde kavuşacağım inşallah.Bu hepimizin ortak noktası zaten.
Normalde takvime göre bir haftamız kaldı ama geçen hafta perşembeden beri ara ara kahverengi lekelenme geliyor.
Doktor nişan yavaş yavaş atılıyor dedi.Aranızda o tarz bir şey yaşamış olan var mı?
Bu daha ne kadar sürer bilmiyorum ama bu haftasonunu atlatalım da bebek öyle gelsin istiyorum.
Doğum hikayelerinizi okurken nerdeyse ağladım.kiminde cesaretlendim ,kiminde ise üzüldüm.
Allah hepimize güç versin,doğum bekleyenlere ve bebekleriyle ilgilenenlere.
sağlıkla kalın..

Ya aklı başında biri çıkıp bunlara dese ya lohusa kadın el kadar bebek bu kadar kısa sürede bu kadar misafir uygun olmaz. Diye biri kötü polisi oynamalı. Ben kendimi topladıktan sonra bebek mevlütü yapmayı düşünüyorum. Gelecekler o zaman gelsin. Açıkçası herkese de bebeği gösterme niyetinde değilim. Gerekirse en kötü polis ben olurum ama en yakınlar ve çok samimi dostlarım hariç öyle hemencecik görmeseler de olur bebişi. Sakin kal moralini bozma sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Sakin griplilerle de haşır neşir olma lohusalıkta da hastalık zor.

Simdi salı günü sabah 8.30 gibi hastaneye geldik suni sanci ile dogumu baslatnak icin. 9.05 te yumuşatıcı fitil ve suni sanci ya başladık. Sancilara karşı ağrı eşiğim yuksek diye sanci seviyesini arttırmaya basladik. Gerçekten cok sıkıntılıdegil idi arkadaş lar. Suni sancidan cok korkmamak lazim. Zaten 1.5 cm acikligim vardi önceden. Saat 15.00 a geldiğinde açılma toplamda 2 cm idi. Sonra 17.00 da tekrar baktik hala 2 cm idi ve vajina duvari da hala incelmemişti. Dolayısıyla doktorumuzla oturduk konuştuk. 2 haftada 1 cm acilma olmuştu simdide 8 saat sonunda sadece yarim cm acilma olunca sezeryana karar verdik. Hemen 5.30 -6 gibi sezeryan ekibi haizrlandi. Epiduralli olduk. Esim de benimle icerideydi. 18.30 da oglumuz Murat Tenekecioglu dunyaya geldi:KK66: 3660 gr. 53 cm boyunda bir bal yumağı:) neyse ki kolostrum sutum de vardi sıkıntı yasamiyoruz ama emzirme zamanlamasi zor biraz. Çünkü pasam baya baya uykucu 1 emiyor oooooo saatleece uyuyor:) Allah isteyen herkese bir evlat , sanci bekleyenlerimize saglikli dogumlar ve taze annelerimize de ballı lokma tatlilariyla keyifler diliyorum:)

Allah bağışlasın maşallah, subhanallah.

Neyse hayırlısı olsun biz hala bu kiloya beklemedeyiz ya sancım gelirse diye yoksa bizimkide 27 ekim sezaryen offffff

Günümüz aynı canım benim bebiş de 3600 küsür oldu gelsin diye can atıyorum paşam hiç sezeryan istemiyorum en başından beri suni sancı bile sevimli geliyor düşününce hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım pazartesiye tekrar gidicem doktora.

Günümüz aynı canım benim bebiş de 3600 küsür oldu gelsin diye can atıyorum paşam hiç sezeryan istemiyorum en başından beri suni sancı bile sevimli geliyor düşününce hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım pazartesiye tekrar gidicem doktora.
Evet günümüz aynı bizimki 3800 oldu yav,naptık biz buna bilmiyorum. İşte doktorum sezaryen içim 40. Haftayı bekleyelim dedi eğer arada sancı,su....vs gelirse çatı muayenesi yaparız olcak gibiyse denerim ama ben seni tanıdıysam bebek çıkarken abi beni kurtar diye bağırırsın diyor. Zaten taaa en başından beri sezaryen diye aklımı çekmeye çalıştı kızımda doktor abisi ile anlaşmış gibi Kilo aldıkça aldı.devirmek üzereydim son kontrolden sonra daha önce bir ameliyat oldum sancısı ağrısı nasıldır biliyorum ve bebeğime fayda olmayacak diye korkuyorum ama hakkım kı zda hayırlısı olsun.

çok yoruldum artık bunun ailesinden.bu kadın ne zaman bıde fçgelse buz bırbırımze grıyoruz.3senedır artık ınan kaldırmıor bünyem.aılene sarıl şarıl nereye kadar.artk kendmı ve kızımı dusuncem.ha bugun anladı durumu anladı.yoksa çık gıt dicem çünkü ben cnmla ugrasrken ne aılesını ne esımı cekebılırım.gtsın ben kendm toparlanırım gerıde gelmesın .benm kotu günümde yanmda olmayn kişşiyi napaym ben.

Canim inan haklısın .ben olsam aynı senin gibi düşünürdüm eminim.katlanamazdim.bu en önemli değerli günlerini mahfediyorlar beraberce.sen şu an sadece bebeğin i düşün. Eşinin aklı başına gelecek hata yaptığını anlar umarım. Ama ailesi asla hata yaptığını kabul etmez

Kızlar herkese günaydın. Ben uykusuz bir gece geçirdim artık reflüm dayanılmayacak boyutlara geldi yatınca o kadar yanıyor ki sırtıma vuruyor acısı akşam uyutmadı:KK43:
Kızıma kavuşmama artık saatler kaldı. Şimdi hastaneden aradılar yarın doğumunuz var diye. Çok şükür acısıyla tatlısıyla 9 ay geçirdik burada.Bu 9 ayın 5 ayı benim çok sıkıntılı geçmişti lekelenme şeklinde kanamam olmuştu hep hatırlarsınız belki ama çok şükür burası sayesinde hep moral buldum ve bugünleri gördük çok şükür. Bu forum benim için o kadar kıymetli ki kimse beni anlamadığında hep buraya koştum sizlerde hep yardımcı oldunuz.Derdime derman oldunuz, sevincimi paylaştınız. Kimsenin yüzünü görmedim sesini duymadım buradaki ama hepinizi çok sevdim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın sabah 11 de hepinize dua etmeye çalışacağım inşallah her şey gönlünüzce olur. Hakkınızı helal edin bana çok şey yaşadık beraber canlarım. Benden yana varsa hepsi helal olsun.
Bir yandan çok korkuyorum bir yandan çok heyecanlıyım kafam, duygularım karmakarışık artık umarım her şey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum. Belki bir kaç gün yazamam ne olacağını bilmiyorum ama hep aklımdasınız ve ilk fırsatta haber vericem inş. Çok öpüyorum sizi ve kuzularınızı
Canim canım yaaa ağlatma beni:( :( her şey çok güzel olacak.ben sana dua etcem yarın hep aklımda olacaksın. Bi çırpıda olup bitiverecek korkma sakin.bebegin kucağında yarın Ohhh :) seni çok merak ederım. Müsait olduğunda yaz bize.dualarim seninle.

valla ne güzel işte kızın karnında rahat, besleniyor,büyüyor, gelinlikle çıkartma fikride iyiymiş :)
sen en iyisi kızının ismine "Nazlı" ekle :)
eşimle geçen gece girdik yine birbirimize, nazar değdi adama :KK43: artık yaptığı iyi şeyleri yazmıyayım bari, neyseki oğluyla hala ilgili tüüüü maşallah diyeyim,böyle gelmiş böyle gider galiba :KK43:
Sen biraz alttan alsan? Suratına nazar ayetini oku:)

Back
X