- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
bnm pıskoljm allak bullak.hastanede cektıgım acıları doğum u atamıorum kafamdan.sureklı soyle yapsaydm bu olurmuydu vs dıye dusunur oldum.agrılarım var kalkıp oturur ken,yatağa yatamılrum kendım,bebekle yardmsz ılgılenemıorum.sureklı aglıorum.dun gorumcem aradı sana geluorum dıe.ıı gel dedım neyse geldı.sabah dıer gorumcemle konusmstum bana dedıkı annem ve çocuklar grip yoksa gelırdm bnde tamam gelme ıılesın zaten dedım.bn zten ıı dglm falan dedım.neyse kapamış anısını aramış komsular snaa gelcek musaotmsnz abı?ulan ben yasamuomuyum bu evde.daha yenı konuşmadık mı.esımde dıyememıs karıma sor dusuncesız ıste benı arayp yarım saat kalcaklar gelsinler. Vs yarın. Neyse bır baktım grip olan kaynana ve ıkı çocuğu geldı.ama burunları akıor oksuruorlar hapsırıorlar heryere tükürüklü.moralmen tukendm.bebgmn zaten burnu tıkalı.hemsıre sıkı tembıh ettı sakın grip olan kmse grmesın yanına dıye.bır japu dha çaldı.cat kapı dıer görümcem yanında arkadaşı.arkadasının kardesı ve kızı.cocuklar ordan oraya ordan oraya.kafam goturmuor.evde 4cocuk.neyse esım geldi dıorum kı gripler çocuğa yaklasmasnlar.yoksa kucağa alcaklar.esım bsey olmaz dıor.aılesı tabı ya.ya ben ıı dglm ne ısıniz var.cok sınırlendım esımı bebegn odasına sokmadm griplılerle sarıluor dıye.neyse orada da ckmadm zıkkımlandı bunlar.esım kapıyı açtı annem bebege sagdgı sütü verıor.esım dedıkı altın takmaya gelcekler.annem dedıkı grup çocuklar gelmesn.esım dedıkı dgller grip.annemde nasl dgller burunları akıor dedi eşim bozuldu.neyse grip olan gırumcem gderken bagrıor kerkesn içinde abıı Allah yardmcn olsun.esım bna surat yaptı.bugun arama benı konuşurken yuzyme kapattı ılk defa bugün böyle yaptı.ablam geldi goguslerım agrıor.yardn ettı bıberonlar dolusu kanlı ıltıhap çıkardı goguslermden.dun aksam ayak parmak larına kadar tüm vucudm sıstı anestızının yan etkısıymıs yatamıom yürüymıorum.esım geldıkurabıye getrdm dedı mısafrker gelcekms emruvakı yaptı bır ablama hg dedı anneme surat yaptı meraba dedı bana naslsn bile demedi.kin tutmuş dünden.yada doldurmuşlar.msj attım mevlude gelsıbler böyle böyle bu haldwym dıye dalga gcerms gbı geçmiş olsun dıye msj atmış.annem kalkmış gtnek ıstıor surat astı dıye.ılk defa esım böyle yaptı.demın oksurdum sıddetlı defalarca dıkıslerım çok acıdı oturdum aglıorum.ben bu çocuğa ıkı sene sonra korkulu rüyam olan ameliyat la kavuştum ya ben cokmu hatalıyım ya