Canım ben ilk doğduğu geceden berii aynı korkuyla yaşıyorum. İlk gece tıkanmıştı. Sonra 20 günlükken ambulans çağırmıştık ki hep yan yatma yastığında yattı. Tıkanıklığı geçmezseKızlar bizim ufaklik emdikten sonra gaz çıkarırken bazen azıcık süt de çıkarıyor ve nefes alirken o da bogazina kaciyor oksurmeye basliyor hemen alip sirtina minik vurup nefes almasini kolaylastirmaya calisiyoruz. hiçbişey olmasa tukurugunden olsa gerek tikaniveriyor.Yan yatiriyoruz tedbirolarak ama bazen kendisi dönüyor. Sorum şu bunları yaşayan anneler ne tarz bi önlem alıyorsunuz? 7×24 yanında biri muhakkak olmali mi bebeklerin? Yada bu ne zamana kadar olmalı? Her an bişey bogazini tikayip oksurebilir endişesi ile gözüm hep üstünde. Tecrübeli anneler cwp bekliyorum.
eşim hemen cimcik atıyor ağlasın açılsın diye doktora götürdük reflü dedi reflü yatağı aldırdı onda yatıyor yan ama hep kontrol ediyorum ben kusunca omzuma alıyorum hemen çok zor bir durum uykuyu unuttum desem olur. Sağlıklı olsun inş yavrularımız.