Maş.canımsana daha komik bir şey Söyleyeyim benim eşimin işyerinde çok yakın bir Arkadaşı vardı onunla artık daha az görüşüyor sebebi ne biliyor musun adam okadar çocuğuyla ilgili bir adam ki eşime kendisinin ne kadar kötü bir baba OLDUĞUNU hatırlatıyor yaptıklarıyla.:)))neden görüşmüyorsunuz artık diyorum çok abartıyorlar ya diyor çocuk olayını:))
Ben de yoğurttan sonra sebze piresine geçeceğim canım.yani dün başladık ya yoğurda bir hafta yoğurt ikinci hafta bir öğün yoğurt bir öğün sebze vereceğim sonra yoğurt sabit öğün olacak bir meyve vereceğim bir sebze.bakalım inş, Alişir dün 2 yemek kaşığı yoğurt yedirdim toplamda bugün 3 Kaşık vereceğim 1 Çay bardağı olana kadar.sen nasıl yapmiştim.
Canım eskiden forumda kim aktif gözüküyordu Ozaman sayfalar ilerliyordu çünkü yazan herkes ne zaman Cvp geleceğini tahmin ediyordu keşke yine öyle olsa.sizlerde hazin şu forumu ayağa kaldıralım.
Ben burada hepimizin iyi anne olmak için verdiği çabayı endişelerimizi paylaşımlarımızı çok seviyorum.
Kilo konusu bende de sıkıntı canım.ben de çok kilo verdim 12 almıştım 14 verdim.hergün enerji olsun diye yulaf yiyorum muz katıyorum içine kilo vermeyeyim diye ama yine de olmuyor.yürümeye başladıklarında daha da kötü olacak sanki