- 10 Ekim 2015
- 710
- 151
- 53
- 37
Gerçekten öyle ben çok yoruluyorum bir tane daha şuan benim için çöküş olur. Yediveren14 çocuğuna bakan yardım eden var.Zor ya.bebek buyutmek cok zorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle ben çok yoruluyorum bir tane daha şuan benim için çöküş olur. Yediveren14 çocuğuna bakan yardım eden var.Zor ya.bebek buyutmek cok zorrr
Ben 2 senelik evliyim 10 seneye çıkmaz bizimkiler. Açık renklerde güzel duruyo ama
Zor ya.bebek buyutmek cok zorrr
Var çok şükür. Ama yinede bütün yük annede oluyor bakıcı gibi düşün biraz rahat hali.darisi sizlere olsunGerçekten öyle ben çok yoruluyorum bir tane daha şuan benim için çöküş olur. Yediveren14 çocuğuna bakan yardım eden var.
Ben bir seyi farkettim.galiba bebek istemiyorum.ben rahata ercegim gunlerin hayalini kurarken sil bastan yapmak cnmi sikioSenin ikinci bebek aşkı neoldu canım rafami kaldırdin birsure yoksa
Ah bu çocuklar alt tarafı wc ye girdim. Çıktığımda salata tabağıni almış kirmis bardaklari cekmeceden komple yere indirmiş 2 tane de bardak kirmis. Supururken kız git diyorum inadına ayagimin altında dolaşıyor.denizyild valla bende rahata erecegim günlerin hayaliyle yaşıyorum. Aslında bekârken kafa ne rahatmiş yorgun olunca gidip yatiyordum beni kaldıran tek ses annemin hadi kalk balkonda bir çay içelim oluyordu![]()
Ben bir seyi farkettim.galiba bebek istemiyorum.ben rahata ercegim gunlerin hayalini kurarken sil bastan yapmak cnmi sikio
Zaten istiyordun canim hayırlı olsun :) emmiyorsa sıkıntı olmaz.Şok şok hamileyim. Gulsem mi aglasammi rüya mi çift çizgi
Ben kızım 9 aylıkken olmuştumKızlar hala adet olmayanınız var mı? Benim 14 ay oldu hala yok. Düzenli emiyor kızım ondan heralde olamıyorum. Dr 1 seneye kadar normal demişti 1 yaşında gel olduralım ilaçla dedi gidicem heralde artık. Benim durumumda olan var mı aranızda
Benim canavarlarin yaptığına bakın kızlar
Sen seneye rahatt edersin canim ama biz ikinciliği yapcaz daha yolumuz uzun ama ben biraz ara veririm sanirimBenim yerimede rahat edin kızlar. Benimde gözüm bir sene sonrası kucugum büyür bende nefes alırım.
Bie grup var facede .iki sene olmayanlar var .Normalmis .bir taneside 15ay olmamis ilacla olsammi dedi.herkes sskin ilac alma bekle elbet olcaksin dediler.kendilerini ornek gosterdiler.iki sene bile olmayan vardi.aile hekimimde normal dedi.sen bilirsin cnm.ben 9.ay oldumKızlar hala adet olmayanınız var mı? Benim 14 ay oldu hala yok. Düzenli emiyor kızım ondan heralde olamıyorum. Dr 1 seneye kadar normal demişti 1 yaşında gel olduralım ilaçla dedi gidicem heralde artık. Benim durumumda olan var mı aranızda
Çok teşekkür ederim. Emmeyi bırakalı çok oldu bakalım 2 nasıl olacak meraktayimZaten istiyordun canim hayırlı olsun :) emmiyorsa sıkıntı olmaz.
Doğum ne zaman canım. Sen doğur bize de söylersin iki çocukla nasıl oluyor :)Çok teşekkür ederim. Emmeyi bırakalı çok oldu bakalım 2 nasıl olacak meraktayim
Dun den beri gribim bugun dahada azdi.dislerim agrior.hapsurmaktan ve burnumu silmekten geberdimm.yatip dinlenmek varken bir bebekle bu durumda ugrasmak ne kadar zor.agridan iki gece uyuyamadim.evde kekikte kalmamis suyunu icecektim agriyi kessin diye
Sen seneye rahatt edersin canim ama biz ikinciliği yapcaz daha yolumuz uzun ama ben biraz ara veririm sanirim
12 agustos görünüyor bakalım söylerim canım.kimle konustuysam çok iyi olmuş beraber büyür diyor birazda olsa rahatliyorumDoğum ne zaman canım. Sen doğur bize de söylersin iki çocukla nasıl oluyor :)