2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben 2 senelik evliyim 10 seneye çıkmaz bizimkiler. Açık renklerde güzel duruyo ama

Aslında benimde 10 seneye cikmazdi ama misafir odasiydi eşimle düşündük eşyaya hizmetçilik yapiyoruz misafir gelince orayı açıyoruz biz niye oturmayalim dedik hemde salonum büyük rahatda ettik eşyalarda eskisin diyoruz artık şimdide benim iki küçük canavar konsolun içindeki Nescafe ve kahve fincanlarini kırdı beş dakika durdukları yok

Benim canavarlarin yaptığına bakın kızlar

Eklentiler

• 20151208_152311.webp
    20151208_152311.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 52
Ah bu çocuklar alt tarafı wc ye girdim. Çıktığımda salata tabağıni almış kirmis bardaklari cekmeceden komple yere indirmiş 2 tane de bardak kirmis. Supururken kız git diyorum inadına ayagimin altında dolaşıyor.denizyild valla bende rahata erecegim günlerin hayaliyle yaşıyorum. Aslında bekârken kafa ne rahatmiş yorgun olunca gidip yatiyordum beni kaldıran tek ses annemin hadi kalk balkonda bir çay içelim oluyordu:KK42:

Ah bu çocuklar alt tarafı wc ye girdim. Çıktığımda salata tabağıni almış kirmis bardaklari cekmeceden komple yere indirmiş 2 tane de bardak kirmis. Supururken kız git diyorum inadına ayagimin altında dolaşıyor.denizyild valla bende rahata erecegim günlerin hayaliyle yaşıyorum. Aslında bekârken kafa ne rahatmiş yorgun olunca gidip yatiyordum beni kaldıran tek ses annemin hadi kalk balkonda bir çay içelim oluyordu:KK42:
Ben bir seyi farkettim.galiba bebek istemiyorum.ben rahata ercegim gunlerin hayalini kurarken sil bastan yapmak cnmi sikio

Benim yerimede rahat edin kızlar. Benimde gözüm bir sene sonrası kucugum büyür bende nefes alırım.

Kızlar hala adet olmayanınız var mı? Benim 14 ay oldu hala yok. Düzenli emiyor kızım ondan heralde olamıyorum. Dr 1 seneye kadar normal demişti 1 yaşında gel olduralım ilaçla dedi gidicem heralde artık. Benim durumumda olan var mı aranızda

Kızlar hala adet olmayanınız var mı? Benim 14 ay oldu hala yok. Düzenli emiyor kızım ondan heralde olamıyorum. Dr 1 seneye kadar normal demişti 1 yaşında gel olduralım ilaçla dedi gidicem heralde artık. Benim durumumda olan var mı aranızda
Ben kızım 9 aylıkken olmuştum

Bie grup var facede .iki sene olmayanlar var .Normalmis .bir taneside 15ay olmamis ilacla olsammi dedi.herkes sskin ilac alma bekle elbet olcaksin dediler.kendilerini ornek gosterdiler.iki sene bile olmayan vardi.aile hekimimde normal dedi.sen bilirsin cnm.ben 9.ay oldum

Dun den beri gribim bugun dahada azdi.dislerim agrior.hapsurmaktan ve burnumu silmekten geberdimm.yatip dinlenmek varken bir bebekle bu durumda ugrasmak ne kadar zor.agridan iki gece uyuyamadim.evde kekikte kalmamis suyunu icecektim agriyi kessin diye

Dun den beri gribim bugun dahada azdi.dislerim agrior.hapsurmaktan ve burnumu silmekten geberdimm.yatip dinlenmek varken bir bebekle bu durumda ugrasmak ne kadar zor.agridan iki gece uyuyamadim.evde kekikte kalmamis suyunu icecektim agriyi kessin diye

Geçmiş olsun canım dikkat et çocuğa geçmesin bence çok hastaysan doktora git.

Back
X