Sabah uyandığımda çok ağrım oldu..
İşe gelene kadar..
Yürüyerek geliyorum işe..
Ama geçti çok şükür..
Bazen de vajinamın içine ağrı giriyor geçiyor sonra..
biz doktora gidiyoruz yine bebişimizi görmeyeee
görüşürüz kızlar
o zaman sende baya büyüme var demekki :26: bekliyorum bakalım ben ne zaman büyüycek diye :))
çok seviniriz ne güzel olur
benimki ALlahtan unisex renkler örüyor canım.. cinsiyetten sonra da artık ona göre örmeye başlar bir de ben kız istiyom diyo ahahahahah
biz doktora gidiyoruz yine bebişimizi görmeyeee
görüşürüz kızlar
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
hadi bakalım mervecim güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninle:)
Benimde gönlümde bi paşa var
Canım hayır haberlerle gel inşallahh yaz bizede
Kizlar hayirli haberlerle geldim sukurler olsun :)) bebegimiz saglikli 2cm olmus bileee :) o kadar tatli duruyor ki :)) eve gidince resmini paylasirim sizlerle :) yalniz icerdeki kanama alani biraz daha kalmis rahim buyudukce onu disari iter dedi doktor istirahate devam et dedi bir de bir kutu daha progestan kullanacakmisim :) benden simdilik bu kadar..
Kizlar hayirli haberlerle geldim sukurler olsun :)) bebegimiz saglikli 2cm olmus bileee :) o kadar tatli duruyor ki :)) eve gidince resmini paylasirim sizlerle :) yalniz icerdeki kanama alani biraz daha kalmis rahim buyudukce onu disari iter dedi doktor istirahate devam et dedi bir de bir kutu daha progestan kullanacakmisim :) benden simdilik bu kadar..
Harikaa canım benim maşallahh ohh istirahat et bende öyle yapıyorum valla :)
gözün aydın olsun :)
ultrason resmini merak ettik hemen paylaş bizimle :)
Cok sevindim canim benim bebegin icin biraz daha bacaklarini uzatip yatip gobisini buyut bakalim:))
Canim hayirli olsun cok sevindim :) Yorma kendini.
Bende esimle konustum patron zam vermeyecekmis gitmek isterseler kapi orda demis. Hayirlisi bakalim..
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
öyle yapıcam canım :)) midem için de renie verdi bir de vitamin mineral takviyesi verdi..
birazdan yüklüyorum hemen
zaten yata yata şimdiden çok fazla büyüdü canım :26: doğuma kadar 20 kilo alcam heralde ben :26:
sağol canım :)) Hayırlısı olsun yaİnşallah güzel şeyler olur sizin için.. bebeğiniz şanslı gelmiştir belki bambaşka güzel şeyler bekliyordur sizi :)
( canım inşallah düşündüğün gibi değildir.. kırmızıya dönmez inşallah.. dualarımız seninle
işte benim miniğim :) Maşallah..
İnşallah Sağsalim al kucağına tatlım. Bizlere de kısmet olur inşallah
Canim telefondan goremiyorum
PCyi acinca tekrar bakarim insaAllah.
Ragmen masAllah subhanAllah diyelim saglicakla kucagina alirsin insaAllah :)
bulantın hiç oldu mu? şimdilerde var mı?
yürüdüğün için baskı oluyor muhtemelen.
bebeği biraz aşağıda taşıyorsan yerleştiği yer biraz aşağıdaysa bu zorluyordur kasıkları.
Kizlar bende haberler kotu maalesef kahverengi lekelenmem basladidr normal oldugunu kirmiziya donerse mutlaka aramami soledi ama ben biliyorum benim durumumda bu kahverengi lekeler pek ii diil moralim cok bozuk
Doktor ultrasonu bayağı aşayıya tuttu. Benim bebeğim aşağıda sanırım. Ve sağ tarafımda. Ultrason ekranına bakınca da sağda duruyordu.
Bulantım geçen hafta perşembe sabahı oldu. Başka hiç olmadı. O nasıl oldu anlamadım. Sabah uyandım midem bulanıyor. Sonra bi anda çıkardım ://
Bu cumartesi de Allahın izniyle kalp atışını duyucam bebeğimin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?