2014 Ekim Anneleri

maşallah bebeklerinize kızlar bize de nasip olur inşallah resimler koymak

Nerisonacim masAllah subhanAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Telefondan baglaniyorum ama seninkini gorebildim merveninikini goremiyorum. Ortada siyahlik var ve sol tarafinda gorunen bebegin degil mi canim? Dogru gormusumdur insaAllah :)

Biz esimle kiz hiss ediyoruz. Demistim zaten :) Saglikli hayirli evlat olsun. Cennet annelerin ayaklari altindadir. Bende cenneti ayaklari altina serilen bir evlat sahibi olmak isterim. Birde biz hep kiz kardesiz erkek yok bizim ailede :) Kardesler olarak yok. Torunlarda 6 oglan ve 5inci kizimiz bir iki haftaya dunyaya gelecek insaAllah :) Esimde sirf erkek kardes oldugu icin ilk cocugumuz kiz olsun istiyor :) Bu arada duygusal bir babamiz var bizim :)

Son düzenleme:

ne güzel canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)) duygusal baba güzeldir
bizimki de erkek hissediyormuş dün itiraf etti bana.. ama öncelikli isteği sağlıklı olması tabiki benden habersiz ses kaydı yapmış bir de dün hastanede eve gelince de kalp atışlarını dinletiyor annesine telefondan ve sanırım ben en çok da eşime bu mutluluğu yaşatabildiğim için mutluyum huzurluyum :))

maşallah bebeklerinize kızlar bize de nasip olur inşallah resimler koymak

inşallah canım.. bir ara zaman geçmiyor gibi geliyor ama sonra bir bakmışsın çabucak geçmiş oluyor, çok değişik bir duygu hepinizin görüntülerini bekliyoruz

Amin canim cumlemizin bende duygusalimdir tencere kapak bulduk bir birimizi :) Hayirlisi canim Rabbim gonlunuze gore versin insaAllah :) Ne guzel asil kapl atislarini duyunca icinde bir canlinin oldugunu kabullenir insan diye dusunuyorum :) Darisi basima :) Canim bende Rabbim esime ve bana bu mucizeyi nasip etti icin duaciyim . Herkese nasip olsun insaAllah.

amin canım inşallah
evet, öncesinde yine değişik duygulara kapılıyorsun ama dediğin gibi kalbini duyduktan sonra bambaşka :) varlığını hissedebiliyorsun, şimdi sıra hareketlerini hissetmekte :))

kızlar iyice moralimi bozdunu yorumlarınızla.
bi kişi de bir şey olmaz dememiş.
millet kahverengi lekelenme yaşayınca hep birlikte destek olmuyor muyduk .
Yoktur bir şey demiyor muyduk..

neyse hayırlı hamilelikler hepinize..
iyi akşamlar..

canım dur ya ne oluyor ki şimdi :)
hormonlar böyle yapıyor sanırım bizi, ben de aşırı duygusal oldum mesela
kilo almaktan tabiki birşey olmaz hamileyiz sonuçta tabi ki alacağız, ben bile şimdiden 2.5 kilo aldım yani..
Aşırı kilo alırsam da doğumun zor olabileceği ihtimalinden korktuğumu söyledim sadece..
Yoksa iştahın yerindeyse ye iç kilo da al yani, hiçbir kadın hamilelikte aldığı kilolar yüzünden çirkin olamaz bence :)

Canım ben görmedim herhalde geçmişide okudum yine göremedim ne zaman oldu kahve leke ben first arkadaşımızın biliyorum onunda çok şükür gece gelmemiş bugun de çok az dîye biliyorum

Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah dualarımız seninle

58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.

Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/
Canım benim ilk hamileliğimde ben de öyle olmuştum, tamamen hormonlarla ilgili, sıkıntı yapılacak bir şey değil, ben hep ağlıyordum çok kilo alıyorum diye, amaaaa bebeğim doğunca Rabbime sonsuz şükürler ettim, 100 kg da olsam seni yine doğururdum annem diye
kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun tatlım, benimde 18 ekim doğum tarihi Ben de bu cumartesi gideceğim daha anca bakalım

inşallah canım.. bir ara zaman geçmiyor gibi geliyor ama sonra bir bakmışsın çabucak geçmiş oluyor, çok değişik bir duygu hepinizin görüntülerini bekliyoruz
İnsan zamanı geçiremiyor dimi canım, valla uzun 9 ay bekle dur, şöyle 3 ayda oluvereydi keşke
Bir kaç hafta sonra eli kolu da belli olunca daha bir güzel oluyor bakması ultrasonda

Canım benim yaaa, ben ilk hamileliğimde tam 22 kg aldım, Doğumdan eve geldim, sanki hiç doğurmamış gibiydim.
Ağladım, zırladım, aynada kendime baktım, inceledim.
Sonra ne mi oldu, 6 ay gibi bir süre de eski kilomun da altına indim 3 kg, hiç diyet falan yapmadım, sıkma canını, kilo dediğin nedir ki alınır verilir, sana bebeğine bir şey olmasın

Ayrıca 58 kilo mu çok, ben şu an 65 kg yim, öleyim o zaman

Kızlar selaaam,
Ne çok yazıyorsunuz yaaa, yetişemiyorum valla sayfalara

Sabah baktım bir 10 sayfa, akşama bir 10 sayfa daha doldurmuşsunuz

Herkesi inceleyip, cevap yazamıyorum ondan,

-yeni hamilelere hayırlı olsun
-rahatsız olanlara geçmiş olsun
-bebiklerini ultrasonda görenlere de hayırlı olsun

Öpüyorum sizi

İnsan zamanı geçiremiyor dimi canım, valla uzun 9 ay bekle dur, şöyle 3 ayda oluvereydi keşke
Bir kaç hafta sonra eli kolu da belli olunca daha bir güzel oluyor bakması ultrasonda

evet canım zamanın içindeyken çok yavaş geri dönüp baktığımdaysa hızlı geçmiş aslında çok garip :26: aynen 5-6 ayda halloluverse iyiydi

yok canım akıntısı olmamış, kilo aldım çirkinleştim diye yazmıştı da biz de ona destek verici birşeyler demedik diye sinirlenmiş bize :)

Hay allahım inan korktum buna kızılırmı canım hepimiz kilo aldık 3 kilo aldım şimdiden şikayetçimiyim aslaaa :) bebeğim için fil olmaya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…