2014 Ekim Anneleri

dün yine gittim gördüm ki bebeğimi kendisi de birşey demedi gün vermedi artık 12 hafta dolunca gideyim diye düşünüyorum.. belki cinsiyeti de belli olmuş olur diye

napıyormuş pıtırcık?
ben 12. haftada sordum söylemedi. 14. haftada çatladım başka doktora gittim sormaya , öğrendim
16. haftada da kendisi söyledi
ben de çok merak ediyorum cinsiyeti

Benim 5+1 de karindan kese gorundu sadece cnm ,cuma tekrar cagirdi 5+5 olmus olcam kese gelisimine bakicam dedi ama benim simdi yine basladi kahve akinti bakalim nolcak durumumuz

çok geçmiş olsun canım.insallah güzel gelişim gösterir bebeciğin

napıyormuş pıtırcık?
ben 12. haftada sordum söylemedi. 14. haftada çatladım başka doktora gittim sormaya , öğrendim
16. haftada da kendisi söyledi
ben de çok merak ediyorum cinsiyeti

pitirciğim öyle yatıyordu baya büyümüş kocaman geldi gözüme 2cm olmasına rağmen
12. haftada görebiliniyormuş aslında ama kimi doktor ebeveynler hemen havaya girmesin kesin belli olsun diye bekliyorlarmış biraz daha bakalım benmki kaçıncı haftada söylicek :44: eşim de ben de erkek hissediyoruz gerçi :26:
senin bi hissin var mı kendin için?

inşallah canım.. bir dahaki randevun ne zaman ? doktor ne diyecek çok merak ediyorum.. iğnelerini falan da vuruluyorsun aslında değil mi :/

Evt cnm hem ilaclarimi hem ignelerimi duzenli olarak kullaniyorum cuma gunu gidicem dr a bnde cok merak ediyorum neler olacagini...ilk zamanlardan farkli olarak 2 gundur surekli karnim ve belim agriyo ama gaz sancisi da olabilir mi acaba duye rahatlatmaya calisiyorum kendimi

hmmmm.. umarım gaz sancısıdır canım.. az kalmış randevuya da, inşallah hayırlı haberler olsun..

erkek hissediyorum bazen. daha doğrusu çok eskiden beri büyük kızım, küçük oğlum hayali kurdum
ama kızım kız ister sanki. o yüzden ne kesin hissim ne de tercihim yok canım :)

erkek hissediyorum bazen. daha doğrusu çok eskiden beri büyük kızım, küçük oğlum hayali kurdum

:)) aynı ben de senin gibi isterdim taaa küçüklüğümden bile beri.. ama hissim aksini söylüyor, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler de
aslında evet öncen 2 kız sonradan 1 erkek olsa iyi olur kız kardeş de iyi birşey olmalı

birazda sebebi şu oluyor sanırım
erkek bebek daha fazla isteniyor genellikle hala günümüzde bile ve kız oldugunda aldırabiliyor cahil düşünen insanlar. bu sebeple artık alınamayacak zamana kadar söylememe taraftarı olabiliyor doktorlar

bana da erkek doğmustu kızım başta :) sonra kız hissetmeye baslamıstım.
benim için 3. olmayacak ama kesinlikle 2 kız, 1 erkek ideal .çok katılıyorum sana

aynen belki de bu yüzden.. başa ülkelerde bununla ilgili yasalar varmış belli haftadan sonra söyleyebiliyorlarmış cinsiyeti hatta aklımda kalan da baya ileri haftalardaydı 20 mi 20 küsür mü ne.. bizim ülkemizde kesin bi yasak olmasa da söylemeleriyle ilgili, senin dediğin sebep de olabilir büyük ihtimal

hep derler ya ilk bebiş kız olursa ailede bereket olurmuş. atvdeki hoca da aynı şeyi söylemişti.
bi de bana hep şey gelir büyük oğlan küçük kız olursa oğlan dövebilir ufaklıgı. ama büyük olan abla olursa küçüğü dövmez :)

evet canım ben de öyle düşünüyorum. kızı çok kısıtlamasın abi :)
hayırlısı tabi ki ama senin tercihin var mı tarcın?

Amerikada 18. haftada söyleniyor.

evet canım ben de öyle düşünüyorum. kızı çok kısıtlamasın abi :)
hayırlısı tabi ki ama senin tercihin var mı tarcın?

kızlar narin olur ezilmesin :)

kızım var bir de erkek evlat duygusunu tatmak isterim ama Allahtan hep hayırlısını istedim, hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim.

hislerim yönünde pek emin değilim.

hisleri kuvvetli olanlar tutturabiliyor ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…