2014 Ekim Anneleri

hepinize günaydın kızlaaaaarrr güzel bir gün olsun inşallah

Gunaydin cnm,
Ayniyim valla uzaniyorum surekli dun alsamustu yine biraz leke geldi sabaha kadar gelmeis hic... Ama biraz once baktim gelmis yine uarin sabah randevum bakalim neler olacakk cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Umarım her şey yolunda gider canım, dualarımız seninle, merak etme bir şeycikler olmayacak bence

saol cnmm inş sende görürsün keseni...4+6 cıktık cnm dün cnm sat 9ocak bnm..ama vajinal ultrason yaptı bna ölelikle gördü karından bakmadık hiç gözükmz die ...

Benim de sat 11 ocak, hhııım anladım canım ben de karından gördü sandım

saol cnmm inş sende görürsün keseni...4+6 cıktık cnm dün cnm sat 9ocak bnm..ama vajinal ultrason yaptı bna ölelikle gördü karından bakmadık hiç gözükmz die ...

hmm benim doktor karından görünnez dedi zaten.. vajinal ultrasondan bakalım diyecektim ki tuttum kendimi "çok biliyorsun sen" imajı vermeyeyim kadınla oapaz olmayayım diye alttan bakalım dese baktırırdım alışkınım o çatala

Migrenim benimde var:26: şimdi ilaçta alamıyoruz.. ben atak geçirdiğimde eşime viksle masaj yaptırtıyorum enseme ve kulak arkalarıma.. öyle biraz rahatlıyorum tavsiye ederim

Bak bunu hiç denememiştim, yapayım viks olayını ben de, sağ olasın

Umarım her şey yolunda gider canım, dualarımız seninle, merak etme bir şeycikler olmayacak bence

Benim de sat 11 ocak, hhııım anladım canım ben de karından gördü sandım

bnm agrım olunca pipiriklendim malum bide ilk gebeligim onun için bak dedim nasıl olursa artk görelim die oda şükür gösterdi kendini alttan

Kizlar bisey sorucam size yaa ben hayatimda hic mide agrisi nedir bilmedim ama dunden beri midem agriyo mu yaniyo mu tarif edemediim bi sikinti var dun hic yemek yiyemedim yogurdun icine kizarmis ekmek koydum tek bogazimdan gecen o oldu...midem kaziniyo bulaniyo bisey yemeye kalktigim anda midemde bi agrilar basliyo kiyametler kopuyo sanki sonra gaz sancisi gii biseyler oluyo deli olcam nedir bu bi turlu anlayamiyorum

Gunaydin cnm,
Ayniyim valla uzaniyorum surekli dun alsamustu yine biraz leke geldi sabaha kadar gelmeis hic... Ama biraz once baktim gelmis yine uarin sabah randevum bakalim neler olacakk cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar

canım herhalde içerde hafif bir kanama oluyor hemen dışarı çıkacak kadar yogun değil ama şükür o sızı şeklinde olan kanamada hemen çıkmadıgı için kuruyor ve kahve şeklinde çıkıyor. peki sen randevunu neden öne çekmiyorsun belki önceden yapılması gereken birşeyler vardır? doktor bekliceksin mi dedi? yapılabilecek şeyleri zaten yapıyormuymuşsun?

Allahım hayırlısıyla sıkıntısızca atlattırsın şu dönemi inşallah

Son düzenleme:

ya kadın mı dr..bn tercih edemiyorum nedense hemcinsime gitmeye sanki erkek dr dha nezaketli ve dha ılımlı yaklasıyolr gbi gelio bna :)

benimde sat 11 ocak.. pazartesi kan testi yaptırdım 1207 çıktı. Dün 1400 cıktı. Hastaneye göre rakam değişebilirmiş az da olsa..
Evet ilk bebeğim, birazda belirsizliğe tahammülü olmayan biri olduğumdan galiba keseyi görememek beni tedirgin ediyor

O ilk lekenin geldigi aksam aradim doktorumu tmam sakin ol onemli bisey diil,embriyo yerlesmeye calsiirken boyle lekelenmeler yapabilir eger kirmiziya donerse yada parca parca flaan gelirse hemen ara beni dedi...bende gecen sefer ki gebeliklerimde bu kahve lekeyi biliyorum hic hayra alamet diil ama bu defa sakin olmay calistim bakalim yarin gorucez neler olcagini canim

lekelenmen sebebiyle üzülüyorsun acaba üzüntün midene vuruyor olabilir mi canım:26: belki zor ama güzel şeyler düşün evrene olumlu mesajlar ver ben sürekli kendi kendime "bebeğim benimle, onu seviyorum ve onu bırakmayacağım" diyorum

Hanımlar mrblar. Size birşey sorucam bir haftadır benden koyu sarı kahveye yakın akıntı oluyordu. Ama dün ve bugün rengi çok açıldı beyaza döndü. Sorun mu olduki acaba? Sizinkilerin rengi nasıl acep

Bebeklerimizi hissedememek ne kadar kötü.Hep merak ediyoruz

Son düzenleme:
sabah benimde hiç agrım yoktu uyandığımda ama şimdi var belimin arkasına yastık koyuyorum ben bel agrım biraz yanlara doğru oluyor sende de öyle mi:26: ya sağ tarafta yada solda değişiyor:26:
Evet canım bende bide omur fazlalığı var ben 2 kat daha ağrı yaşıyorum
Gunaydin cnm,
Canım dualarımız seninle inşsallah bu defa sıkıntı olmayacak
hepinize günaydın kızlaaaaarrr güzel bir gün olsun inşallah

Günaydın merve 1.30 da doktora gidiyorum bi kontrol olmak istedim herşey yolunda mı die sata göre 5+7 deyim bebek gözükürmü acaba

7+3 te 7 küsür mm di :)) 8+3 te 2cm olmuştu

evet :)) 2. bebeği olacaklar daha erken hissedecekler ama biz biraz daha bekleyeceğiz :))
geçen hafta görünüyordu bebek evet minicikti baya ama :))

bak 1 haftada ne kadar büyümüş kerata :)
evet 2. gebeliklerde en erken 13. ama genelde 16. haftada hissetmeye başlıyormuşsun.
benim karnımda zaman zaman seyirmeler oluyor başından beri, o seyirmeleri bebegin ilk hareketlerini hissettigim zamanlara benzettim :) sanki o yapıyormuş gibi düşünerek mutlu oluyorum. aslında şuan için o değil tabi ki :)

canım benim ilk gebeliğimde daha yoğun olmakla beraber bu gebeliğimde de daha hafif ama yine de aynı durum var. o ne biliyor musun miden boşaldıgında miden tepki veriyor artık asit çoğaldıgı ya da vucudun yemek ye vucudunun vitamine minerale ihtiyacı var sinyali verdiği için. bi şekilde mideni asla boş tutmamalısın. yemek yediğinde önce bir ağrı hissedeceksin ama 15. dak. sürecek ve oh be deyip normal vaziyete geçeceksin. benim midem boşaldı şuan hafif var mesela yemek yemem lazım. yediğimde geçecek.

anladım canım iyiye yor güzel şeyler düşün. kahve lekeleri olup bu dönemi sorunsuzca atlatanları da gördük. ilerlememesi önemli doktorun dediği gibi. sen önlemlerini al elinden geldiğince.

Günaydın merve 1.30 da doktora gidiyorum bi kontrol olmak istedim herşey yolunda mı die sata göre 5+7 deyim bebek gözükürmü acaba

günaydın canım :) git bakalım.. inşallah herşey yolundadır. yok bebeği daha göremezsin :) kesen görünür şuan, o bile nohut kadar gözüküyor nerdeyse :)) benim 5+4 te sadece 14mmlik kesem gözükmüştü :)

evet hızla büyüyor miniğim
evet bende de oluyor bazen seyirme :) ama gerçek hareketlere daha var zaman çabuk geçsin

Bende de ayni durum var cnm kahverengi geliyo bugun biraz daha kahveye donuk koyu sari geldi dr kirmiziya donmedigi surece sorun yok dedi ama bilmiyorum cnm dr una sor bi istersen

Canım en son 9.75 mm di en azından ne kadar büyüdüğünü göreyim dedim bakalım ne olucak niye böyle oldu yine endişelenip kendimi üzmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…