Gunaydin cnm,
Ayniyim valla uzaniyorum surekli dun alsamustu yine biraz leke geldi sabaha kadar gelmeis hic... Ama biraz once baktim gelmis yine uarin sabah randevum bakalim neler olacakk cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar
saol cnmm inş sende görürsün keseni...4+6 cıktık cnm dün cnm sat 9ocak bnm..ama vajinal ultrason yaptı bna ölelikle gördü karından bakmadık hiç gözükmz die ...
saol cnmm inş sende görürsün keseni...4+6 cıktık cnm dün cnm sat 9ocak bnm..ama vajinal ultrason yaptı bna ölelikle gördü karından bakmadık hiç gözükmz die ...
Migrenim benimde var:26: şimdi ilaçta alamıyoruz.. ben atak geçirdiğimde eşime viksle masaj yaptırtıyorum enseme ve kulak arkalarıma.. öyle biraz rahatlıyorum tavsiye ederim
Umarım her şey yolunda gider canım, dualarımız seninle, merak etme bir şeycikler olmayacak bence
Benim de sat 11 ocak, hhııım anladım canım ben de karından gördü sandım
Gunaydin cnm,
Ayniyim valla uzaniyorum surekli dun alsamustu yine biraz leke geldi sabaha kadar gelmeis hic... Ama biraz once baktim gelmis yine uarin sabah randevum bakalim neler olacakk cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar
hmm benim doktor karından görünnez dedi zaten.. vajinal ultrasondan bakalım diyecektim ki tuttum kendimi"çok biliyorsun sen" imajı vermeyeyim kadınla oapaz olmayayım diye alttan bakalım dese baktırırdım alışkınım o çatala
Ben daha hiç gitmedim tatlım doktora, ben kendim test yaptım, kan tahlili de yaptırdım acile, geçen pazar 319 çıkmıştı hcg değerim
Bir haftada kaç olur bilmiyorum.
Canım senin ilk bebeğin mi kıyamam yaa, ağlama annesi hisseder ama o, göreceğiz inşallah bol bol Allah sağlık versin yeter ki
Maşallah canım hayırlı olsun, darısı başımıza
Aynı paranoya ben de de var, eyvah kanama mı acaba diye hep koşuyorum tuvalete
canım herhalde içerde hafif bir kanama oluyor hemen dışarı çıkacak kadar yogun değil ama şükür o sızı şeklinde olan kanamada hemen çıkmadıgı için kuruyor ve kahve şeklinde çıkıyor. peki sen randevunu neden öne çekmiyorsun belki önceden yapılması gereken birşeyler vardır? doktor bekliceksin mi dedi? yapılabilecek şeyleri zaten yapıyormuymuşsun?
Allahım hayırlısıyla sıkıntısızca atlattırsın şu dönemi inşallah
Kizlar bisey sorucam size yaa ben hayatimda hic mide agrisi nedir bilmedim ama dunden beri midem agriyo mu yaniyo mu tarif edemediim bi sikinti var dun hic yemek yiyemedim yogurdun icine kizarmis ekmek koydum tek bogazimdan gecen o oldu...midem kaziniyo bulaniyo bisey yemeye kalktigim anda midemde bi agrilar basliyo kiyametler kopuyo sanki sonra gaz sancisi gii biseyler oluyo deli olcam nedir bu bi turlu anlayamiyorum
ya kadın mı dr..bn tercih edemiyorum nedense hemcinsime gitmeye sanki erkek dr dha nezaketli ve dha ılımlı yaklasıyolr gbi gelio bna :)
kadıngüveniyorum doktoruma, ilk ona gittim evlenmeden önce hala devam ediyorum
Evet canım bende bide omur fazlalığı var ben 2 kat daha ağrı yaşıyorumsabah benimde hiç agrım yoktu uyandığımda ama şimdi varbelimin arkasına yastık koyuyorum ben bel agrım biraz yanlara doğru oluyor sende de öyle mi:26: ya sağ tarafta yada solda değişiyor:26:
Canım dualarımız seninle inşsallah bu defa sıkıntı olmayacakGunaydin cnm,
hepinize günaydın kızlaaaaarrrgüzel bir gün olsun inşallah
7+3 te 7 küsür mm di :)) 8+3 te 2cm olmuştu
evet :)) 2. bebeği olacaklar daha erken hissedecekler ama biz biraz daha bekleyeceğiz :))
geçen hafta görünüyordu bebek evet minicikti baya ama :))
Kizlar bisey sorucam size yaa ben hayatimda hic mide agrisi nedir bilmedim ama dunden beri midem agriyo mu yaniyo mu tarif edemediim bi sikinti var dun hic yemek yiyemedim yogurdun icine kizarmis ekmek koydum tek bogazimdan gecen o oldu...midem kaziniyo bulaniyo bisey yemeye kalktigim anda midemde bi agrilar basliyo kiyametler kopuyo sanki sonra gaz sancisi gii biseyler oluyo deli olcam nedir bu bi turlu anlayamiyorum
O ilk lekenin geldigi aksam aradim doktorumu tmam sakin ol onemli bisey diil,embriyo yerlesmeye calsiirken boyle lekelenmeler yapabilir eger kirmiziya donerse yada parca parca flaan gelirse hemen ara beni dedi...bende gecen sefer ki gebeliklerimde bu kahve lekeyi biliyorum hic hayra alamet diil ama bu defa sakin olmay calistim bakalim yarin gorucez neler olcagini canim
Günaydın merve 1.30 da doktora gidiyorum bi kontrol olmak istedim herşey yolunda mı die sata göre 5+7 deyim bebek gözükürmü acaba
bak 1 haftada ne kadar büyümüş kerata :)
evet 2. gebeliklerde en erken 13. ama genelde 16. haftada hissetmeye başlıyormuşsun.
benim karnımda zaman zaman seyirmeler oluyor başından beri, o seyirmeleri bebegin ilk hareketlerini hissettigim zamanlara benzettim :) sanki o yapıyormuş gibi düşünerek mutlu oluyorum. aslında şuan için o değil tabi ki :)
Hanımlar mrblar. Size birşey sorucam bir haftadır benden koyu sarı kahveye yakın akıntı oluyordu. Ama dün ve bugün rengi çok açıldı beyaza döndü. Sorun mu olduki acaba? Sizinkilerin rengi nasıl acep
Bebeklerimizi hissedememek ne kadar kötü.Hep merak ediyoruz
günaydın canım :) git bakalım.. inşallah herşey yolundadır. yok bebeği daha göremezsin :) kesen görünür şuan, o bile nohut kadar gözüküyor nerdeyse :)) benim 5+4 te sadece 14mmlik kesem gözükmüştü :)
evet hızla büyüyor miniğim
evet bende de oluyor bazen seyirme :) ama gerçek hareketlere daha varzaman çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?