2014 Ekim Anneleri

Hay allahım inan korktum buna kızılırmı canım hepimiz kilo aldık 3 kilo aldım şimdiden şikayetçimiyim aslaaa :) bebeğim için fil olmaya razıyım

:)) hormonlar işte.. böyle ani duygu değişimleri yapabiliyor malesef

amin canım inşallah
evet, öncesinde yine değişik duygulara kapılıyorsun ama dediğin gibi kalbini duyduktan sonra bambaşka :) varlığını hissedebiliyorsun, şimdi sıra hareketlerini hissetmekte :))

hareketlerini hissettiğimizde doktor moktor önemsemicez artık :) hareketleri zaten bizim rahatlamamızı sağlicak inşallah :)

merve 7+3 te kesenin içinde bebek görünüyor muydu yüklemiştin ultrason fotonu aslında ama net hatırlayamadım.

ilk defa ağrı cekiyor olmaktan mutluluk duyuyorum
yüzümde şapşal bi gülümseme:109::109::109:

Herkese günaydın arkadaşlar, bu sabah nasılsınız?

Neren ağrıyor ki tatlım?
Bizim senle beklenen doğum tarihlerimizde aynıymış

evet aynı hatta sende cumartesi keseyi görmeye gideceksin dimi
Belim ağrıyor bide ara ara kasıklarımda batmalar oluyor çok fazla ağrım yok sadece hissettirecek kadar senin var mı böyle ağrıların?
Birde ben erkenden uyuyorum 9 gibi, dayanamıyorum seninle aynı olduğumuzdan merak ettim.. zira bi hafta önde olan arkadaşlarımızla bile durumlarımız değişebiliyor

Evet canım cumartesi gideceğim, sen gitmiş miydin?
Benim de bel ağrım ve hafif kasık batmalarım var, benim de az az oluyor, bir de migrenim tuttu fena, 3-4 günde anca geçti.

Uyku ben de de var, okuldan gelip, yemek yiyorum, biraz ortalığı topluyorum, sonra biri göz kapaklarımı çekiştiriyor sanki aşağıya

Benim bugün kasığımda pek ağrı yok belim kopuyo resmen

sabah benimde hiç agrım yoktu uyandığımda ama şimdi var belimin arkasına yastık koyuyorum ben bel agrım biraz yanlara doğru oluyor sende de öyle mi:26: ya sağ tarafta yada solda değişiyor:26:

doktorum benden tahliller istemişti, dün onları gösterdim.. keseye ne zaman bakacagız dedim.. hcg değerime baktı önce sonrada takvimden hesapladı falan cumartesi gel dedi.. değer 2000 olmadan göremezmişiz.. eve dönerken ağladım resmen şimdi gülüyorumda dün üzüldüm hem değerimin keseyi görecek kadar yükselmemesine hemde doktorun "yine de bi bakalım belki görürüz " demeyişine galiba

Migrenim benimde var:26: şimdi ilaçta alamıyoruz.. ben atak geçirdiğimde eşime viksle masaj yaptırtıyorum enseme ve kulak arkalarıma.. öyle biraz rahatlıyorum tavsiye ederim

günaydın kızlar dün dr gittim kesemizi gördük çok şükür minnakım orda oturuvermiş rahmimin ortasına kıyamammm 15 gün snrada kalp atıslarını duymaya gitcem inşş...

ama bnm hala sbhları adet olckmıs gbi agrılarım oluyo sizdede yasayanlar var mı yada oldu bnm haftalarımda???*

sende 5.haftadasın ama keseyi görmüşsün hayırlı olsun bende akıntımda dolayı adet oluyorum sanıyorum:26: koşa koşa tuvalete gidiyorumkasık ağrıları öyle bi şüpheye düşürüyor insanı:26:

saol cnmm inş sende görürsün keseni...4+6 cıktık cnm dün cnm sat 9ocak bnm..ama vajinal ultrason yaptı bna ölelikle gördü karından bakmadık hiç gözükmz die ...

Son düzenleme:
nasılsın canım? herşey yolundadır inşallah? randevun ne zaman?

Gunaydin cnm,
Ayniyim valla uzaniyorum surekli dun alsamustu yine biraz leke geldi sabaha kadar gelmeis hic... Ama biraz once baktim gelmis yine uarin sabah randevum bakalim neler olacakk cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Ben daha hiç gitmedim tatlım doktora, ben kendim test yaptım, kan tahlili de yaptırdım acile, geçen pazar 319 çıkmıştı hcg değerim
Bir haftada kaç olur bilmiyorum.
Canım senin ilk bebeğin mi kıyamam yaa, ağlama annesi hisseder ama o, göreceğiz inşallah bol bol Allah sağlık versin yeter ki

Maşallah canım hayırlı olsun, darısı başımıza

Aynı paranoya ben de de var, eyvah kanama mı acaba diye hep koşuyorum tuvalete

merve sormuştum ama unuttum 7+3 te ve 8+3 te senin kaç çıkmıştı bebişinin ölçüleri 90 60 90 gibi oldu :))

7+3 te 7 küsür mm di :)) 8+3 te 2cm olmuştu

evet :)) 2. bebeği olacaklar daha erken hissedecekler ama biz biraz daha bekleyeceğiz :))
geçen hafta görünüyordu bebek evet minicikti baya ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…