2014 Ekim Anneleri

evet erken canım. embriyoyu gördü , bi de yolk kesesini şu an daha net görüyorum dedi
karından baktı
davul gibiyimmmmmm. eskisinde 5 aylıkken böyleydim

Son düzenleme:
58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.

Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/

ben 3 aydır kullanıyorum folik asiti bi deiğşiklik yok:) sivilceler arttı,hamilelikle beraber iştah artışı var bende de...kendimden korkuyorum sürekli birşey yeme isteği var,doktorum dikkat et dedi.Bir program yapmam lazım kalp atışlarını bekliyorum

Ben kendime sınırlamalar koyuyorum.
Az yicem.
Hamur işi asla yemicem!

KİLO ALMAKTAN ÇOK KORKUYORUM!

ben de kilo almaktan korkuyorum o da doğum zor geçer diye ((

hayırlı olsun :)) ekliyorum

kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim

ekliyorum

58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.

Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/

canım ben de 4 aydır kullanıyorum folik asit ama bende bunların hiçbirini yapmadı :44: başka şeylerden dolayı olmasın bu kilo artışıyla sivilceler :/

kızlar merhaba,
yas 33
2. cocuk
Adana
10-10-2014 :)

hoşgeldiiiiiiiiiiinnn ekliyorum

hayırlı olsun
benim de 5+4te atmıyordu, 7+3 te duydum kalp atışlarını :))

kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim

bu arada tam bilgilerini vermeden ekleyemiyorum canım :/ tahmini doğum zamanını falan vermen lazım

6 haftalık olduktan sonra kalp atısları sanırımm...bızde kızımla yemegımızı yedık sızın yazdıklarınızı okudum.yatanlara allah saglıklar versın ıyı dusunelım ıyı olsun kızlar...tum annıslere ıyı aksamlarrrr

hemsom bursa yakın ya gıdıp gelıyoruz burdakı herkes genelde bursaya gıdıyor bızde oyle yaptıkk

Cok guzel bi jest:) esini tebrik ediyorumm:)
Ayy bende tebrik ettim sabah çok hoştu gerçekten benim bütün asabiyetime katlanıyor sağolsun
Ben kendime sınırlamalar koyuyorum.
Az yicem.
Hamur işi asla yemicem!

KİLO ALMAKTAN ÇOK KORKUYORUM!
Bende senin gibi düşünüyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri beyaz ekmek yemiyorum ve gerçekten çok dikkat ediyorum ıvır zıvır yememeye çalışıyorum meyve yiyiyorum bol bol iş yerinde et yemiyorum vs gibi bir sürü şey kıstım hayatımda iyi yapıyoruz tatlım boş ver dikkat etmekten kimseye zarar gelmez
bende de şişlik var ama sanırım (afedersiniz) kabızlıktan bol su içiyorum ama psikolojik galiba :44: bebeğe bişey olacak sanıyorum tuvaletimi yaparken
Ben öksürürken bile korkuyorum tuvalet faslını hiç anlatmıyorum

cocuklar okulda top oynuyorlar bende okulda cok korkuyorum...carpıcak dıye anne olmak boyle bısey ıste daha sımdıden koruma duygusu baslıyor.ıkıncı kez anne olacak olmakta ılkı gıbı heyecanlı ,,bırazda degısık.

kızımla dun parka gıttık salıncakta koseye dogru gıttı burası da kardesımın anne dedı...coook sevınıyor ınsan bunları duyuncaaaa

tesekkue ederim mervecim. seni bir daha ne zaman cagırdı?

tesekkue ederim mervecim. seni bir daha ne zaman cagırdı?

dün yine gittim gördüm ki bebeğimi kendisi de birşey demedi gün vermedi artık 12 hafta dolunca gideyim diye düşünüyorum.. belki cinsiyeti de belli olmuş olur diye

Benim 5+1 de karindan kese gorundu sadece cnm ,cuma tekrar cagirdi 5+5 olmus olcam kese gelisimine bakicam dedi ama benim simdi yine basladi kahve akinti bakalim nolcak durumumuz

sürekli mi geliyor canım kahverengi akıntın? ne durumdasın :/

Yeni gelen anne adaylari hepiniz hos geldiniz. Rabbim saglikli sihhatli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat ve kolay bir dogum nasip etsin (hepimize) insaAllah

sürekli mi geliyor canım kahverengi akıntın? ne durumdasın :/

Yok cnm bugun butun gun hic gelmedi ama simdi bikac damla baslamis yine bakalim gelecekmindaha fazla butun gun uzandim nerdeyse hic kalkmadim ama iste basladi biraz biraz insallah devami gelmez

Yok cnm bugun butun gun hic gelmedi ama simdi bikac damla baslamis yine bakalim gelecekmindaha fazla butun gun uzandim nerdeyse hic kalkmadim ama iste basladi biraz biraz insallah devami gelmez

inşallah canım.. bir dahaki randevun ne zaman ? doktor ne diyecek çok merak ediyorum.. iğnelerini falan da vuruluyorsun aslında değil mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…