evet erken canım. embriyoyu gördü , bi de yolk kesesini şu an daha net görüyorum dedikarından mı baktırdın? karından baktırdıysan bebegi görememişsinizdir? bence erken bi tarih vermişti zaten hem kalp atışı için hem karından ultrasonla bebeği görmek için.
benimde karnımda şişlik var ama zaten 2. gebeliklerde böyle olurmuş karın çok çabuk çıkarmış.
58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.
Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/
Ben kendime sınırlamalar koyuyorum.
Az yicem.
Hamur işi asla yemicem!
KİLO ALMAKTAN ÇOK KORKUYORUM!
merhaba kızlarlisteye beni de eklermisiniz?
ben ilkay, 25 yaşındayım.. ilk bebeğim inşallahtahmini doğum tarihim 18 ekim.. denizlideyim..
pazartesi akşamından beri sizi okuyorumpazartesi kan testi yaptırdım .. beta hcg 1207 çıktı dün kendi kadın doğum doktoruma gittim.. bir takım tahliller istedi.. bu sabah kan verdim sonuçlarını da doktora gösterdim.. herşey normalmiş (artık nelere baktı bilmiyorum). beta 1400 olmuş .. 2000 olmadan keseyi göremeyiz dedi.. bugün keseyi görebilseydim daha mutlu olacaktım ama cumartesi keseyi görmek için randevu verdi inşallah değerim 2000 olur
kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim
58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.
Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/
kızlar merhaba,
yas 33
2. cocuk
Adana
10-10-2014 :)
kızlar bugun doktora gittim. 5+5
kese 1 haftada 4.6mmden 2cmye büyümüş
6 haftalık görünüyor dedi doktor
henüz kalbimiz atmıyor
10 gün sonra bir daha gidiyoruz.
sizler nasılsınız?
kalp atışınızı kaç iken duydunuz?
eski gebeliğimde 6+ kaçta duydugumu hatırlayamadım ben
kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim
evet erken canım. embriyoyu gördü , bi de yolk kesesini şu an daha net görüyorum dedi
karından baktı
davul gibiyimmmmmm. eskisinde 5 aylıkken böyleydim
evet erken canım. embriyoyu gördü , bi de yolk kesesini şu an daha net görüyorum dedi
karından baktı
karından baktı
Ayy bende tebrik ettim sabah çok hoştu gerçekten benim bütün asabiyetime katlanıyor sağolsunCok guzel bi jest:) esini tebrik ediyorumm:)
Bende senin gibi düşünüyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri beyaz ekmek yemiyorum ve gerçekten çok dikkat ediyorum ıvır zıvır yememeye çalışıyorum meyve yiyiyorum bol bol iş yerinde et yemiyorum vs gibi bir sürü şey kıstım hayatımda iyi yapıyoruz tatlım boş ver dikkat etmekten kimseye zarar gelmezBen kendime sınırlamalar koyuyorum.
Az yicem.
Hamur işi asla yemicem!
KİLO ALMAKTAN ÇOK KORKUYORUM!
Ben öksürürken bile korkuyorum tuvalet faslını hiç anlatmıyorumbende de şişlik var ama sanırım (afedersiniz) kabızlıktanbol su içiyorum ama psikolojik galiba :44: bebeğe bişey olacak sanıyorum tuvaletimi yaparken
evet ilk deneyim ilk heyecangerçi ben kendimi çok kaptırmak istemiyorum ALlah muhafaza bir aksilik olursa çok üzülürüm
Canim bu yolk kesesini kac+kac ta gordu bide karindan mi yoksa vajinal mi bakmisti?
ben de kilo almaktan korkuyorumo da doğum zor geçer diye ((
hayırlı olsun :)) ekliyorum
ekliyorum
canım ben de 4 aydır kullanıyorum folik asit ama bende bunların hiçbirini yapmadı :44: başka şeylerden dolayı olmasın bu kilo artışıyla sivilceler :/
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnekliyorum
hayırlı olsun
benim de 5+4te atmıyordu, 7+3 te duydum kalp atışlarını :))
tesekkue ederim mervecim. seni bir daha ne zaman cagırdı?
canım 4+5te vajinal görmüstü
bunda da karından 1 hafta sonra
sen gittin mi?
Benim 5+1 de karindan kese gorundu sadece cnm ,cuma tekrar cagirdi 5+5 olmus olcam kese gelisimine bakicam dedi ama benim simdi yine basladi kahve akinti bakalim nolcak durumumuz
sürekli mi geliyor canım kahverengi akıntın? ne durumdasın :/
Yok cnm bugun butun gun hic gelmedi ama simdi bikac damla baslamis yine bakalim gelecekmindaha fazla butun gun uzandim nerdeyse hic kalkmadim ama iste basladi biraz biraz insallah devami gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?