Canım en son 9.75 mm di en azından ne kadar büyüdüğünü göreyim dedim bakalım ne olucak niye böyle oldu yine endişelenip kendimi üzmeye başladım
Evet canım bende bide omur fazlalığı var ben 2 kat daha ağrı yaşıyorum
Canım dualarımız seninle inşsallah bu defa sıkıntı olmayacak
Günaydın merve 1.30 da doktora gidiyorum bi kontrol olmak istedim herşey yolunda mı die sata göre 5+7 deyim bebek gözükürmü acaba
canım normalde açık renkler geliyor, bende sorun olduğu zaman kahverengi geldi ertesi gün de pembe kanamaya dönüştürmüştü zaten..Hanımlar mrblar. Size birşey sorucam bir haftadır benden koyu sarı kahveye yakın akıntı oluyordu. Ama dün ve bugün rengi çok açıldı beyaza döndü. Sorun mu olduki acaba? Sizinkilerin rengi nasıl acep
Bebeklerimizi hissedememek ne kadar kötü.Hep merak ediyoruz
Umarım her şey yolunda gider canım, dualarımız seninle, merak etme bir şeycikler olmayacak bence
Benim de sat 11 ocak, hhııım anladım canım ben de karından gördü sandım
lekelenmen sebebiyle üzülüyorsun acaba üzüntün midene vuruyor olabilir mi canım:26: belki zor ama güzel şeyler düşün evrene olumlu mesajlar verben sürekli kendi kendime "bebeğim benimle, onu seviyorum ve onu bırakmayacağım" diyorum
endişelenme canım.. ben de kanama zamanı öyleydim gerçi de sonra baktım öyle olmuyor ne vakit geçiyor ne birşey, kendimi yıpratıyorum.. belki de stres yaptığım için aksine ben kötü etkiliyorum belki bebeğimi diye düşündüm sonra rahat bırakmaya karar verdim kendimi.. ne yapayım vallahi tevekkülden başka birşey gelmiyor elimden.. bir de mesela öyle olumsuz düşünceler geldiği zaman bana hemen şu cümleyi tekrarlıyorum kendime "birşey olacaksa zaten olur, senin elinden ne gelir ki? engelleyecek gücün mü var sanki" buları düşünüp rahatla sen de Allahın izniyle yiyecek lokmaları varsa nurtopu gibi gelecekler inşallah
kaç gün önce gittin ki sen doktora?
bak 1 haftada ne kadar büyümüş kerata :)
evet 2. gebeliklerde en erken 13. ama genelde 16. haftada hissetmeye başlıyormuşsun.
benim karnımda zaman zaman seyirmeler oluyor başından beri, o seyirmeleri bebegin ilk hareketlerini hissettigim zamanlara benzettim :) sanki o yapıyormuş gibi düşünerek mutlu oluyorum. aslında şuan için o değil tabi ki :)
canım benim ilk gebeliğimde daha yoğun olmakla beraber bu gebeliğimde de daha hafif ama yine de aynı durum var. o ne biliyor musun miden boşaldıgında miden tepki veriyor artık asit çoğaldıgı ya da vucudun yemek ye vucudunun vitamine minerale ihtiyacı var sinyali verdiği için. bi şekilde mideni asla boş tutmamalısın. yemek yediğinde önce bir ağrı hissedeceksin ama 15. dak. sürecek ve oh be deyip normal vaziyete geçeceksin. benim midem boşaldı şuan hafif var mesela yemek yemem lazım. yediğimde geçecek.
anladım canım iyiye yor güzel şeyler düşün. kahve lekeleri olup bu dönemi sorunsuzca atlatanları da gördük. ilerlememesi önemli doktorun dediği gibi. sen önlemlerini al elinden geldiğince.
Pazartesi gitmiştim canım kalp atışlarını duymadığımdan oluyo sanırım onada taaa 24 ne verdi
Bilmiyorum ki cnmama kabizlik var bikac gundur gaz sancilarimin ondan oldugunu dusunuyorum... Yarin dr randevum var o yuzden bugunu mumkun oldugunca stressiz gecirmye calisicam insallah bebeklerimiz bizimledir allahim hepsine saglik versin...
İsin kotu olan tarafi ne biliyomusun cnm aciktigimi biliyorum ama midem hicbisey almiyo:) kaziniyo midem acliktan ama agzima bisey atmaya kalktigimd midem bulaniyo bakalim duruma gore belki gaviscon surup flan verir hamilelikte zararli diilmis o rahatlatir biraz
İsin kotu olan tarafi ne biliyomusun cnm aciktigimi biliyorum ama midem hicbisey almiyo:) kaziniyo midem acliktan ama agzima bisey atmaya kalktigimd midem bulaniyo bakalim duruma gore belki gaviscon surup flan verir hamilelikte zararli diilmis o rahatlatir biraz
sakin ol canım, eğer çalışmıyorsan uzat ayaklarını tv yi aç güzel şeyler izlekitap oku derdim ama ben 3 gündür adapte olamıyorum kitaplarıma kpss çalışıyordum devam edeceğim tabi mecbur
canım çubuk kraker denedin mi :26: benim de mesela mide asitim de oluyor rahatsızlığımdan dolayı hemen böyle kaynama geldiğinde 1-2 çubuk atıveriyorum, iyi geliyor :26:
canım seni çok iyi anlıyorum. annen yanında mı o sana şefkat göstererek yedirsin işe yarıyor. yalnız oldugun zamanlarda da bebeğin için bişiler yemen gerektiğini düşünerek kendini motive edebilirsin. çorba içebilirsin yoğurt yiyebilirsin en azından. bi tane elma mideye iyi gelir arkasından. çok büyük yemekler ye demiyorum çok zor biliyorm. mideni bastırsın ağrını geçirecek inş.
Yok cnm calismiyorum kac gundur uzattim bacaklarimi bitek wc ye kalkiyorum zaten:)
Evet dun cubuk yedim cnm o an ii geldi ama sora yine ayni:)
Tmam cnm elmayi falan deneyeyim yogurt yiyebiliyorum zaten...maalesef benim de esimin de ailesi istanbulda biz mugladayiz ve burda kmsemiz yok
hayirli gunler anne adaylar nasilsiniz?
ben iyiyim cok sukur..
4 üncu bebegine yakinda kavusacak olan ablamla konustum..
tecrubeli insamin hali baska oluyor..
arkadaslar hamileliginizin tadini cikarin bence..
zaman o kadar cabuk geciyor ki..
bir bakmisiniz kocaman cocuk olmus evladiniz..
hamilelik Allahin bir mucizesi..
ben elimden geldigi kadar keyfini cikarmaya calisacagim..
henuz cok fazla belirtim yok..
zaten bebegim daha kan dolasimima bile karismadi yada yeni yeni karisiyor..
dun baska bir ablam cok guzel bir yazi paylasti benimle..
hamileyken yapilmasi tavsiye edilen seyler..
aksam pc'yi acarsam insaAllah sizinle paylasmak istiyorum..
biz esimle 21.2 de yada 24.2 de ilk muayeneye gidecegiz..
o zamana kadar esimin is durumu belli olacak..
kanamam olmadigi surece Rabbimin izniyle bebegimin iyi oldugunu dusunuyorum..
aksi bir durum olursa tabii ki hemen gideriz doktora..
kabak dolmasi yaptim bakalim nasil olacak..
hayatimda ilk defa bu arada :))
ben yiyemem ama esim seviyormus..
kendime patates dolmasi yaptim :))
sevgilerrr...
geçen haftalarda 1-2 gün sürekli ben de öyle olmuştum dediğin gibi yerken iyi bırakınca kötüydü nerdeyse 10 büyük paket çucuk kraker bitirdim o zamanlardayavaş yavaş 1-2 1-2 ye hep artık napıcan bir de tarcinin dediği gibi, yeşil ekşi elma çok iyi geldi bana çok rahatlattı midemi.. mide boş kalınca daha katlanılmaz oluyor çünkü
Tamam cnm yesil elmayi da mutlaka denicem insallah iyi geliryarin 5+5 olcaz biliyorum karindan bakinca bebisi goremez ama acaba yolk kesesi gorunurmu onun olusmasi bnm icin cok onemli eger olusmamismolursa yine bos gebelik yasiyor olucam
evet canım o görünebiliyor benim 5+4 te azcık görünüyordu, tabi doktorlar daha net algılayabiliyorlardır :)) bizler biraz daha acemiyiz
hiç öyle kötü şeyler düşürme aklına
O zaman simdi daha da stres yaptim:) dua et cnm bnm icin lutfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?