2014 Ekim Anneleri

Ben doktora söylediğimde bişi olmaz demişti.Jel vermişti ama daha almadım. Acaba rengi niye değişti ki koyu sarı kahveye alışmıştık

Ben doktora söylediğimde bişi olmaz demişti.Jel vermişti ama daha almadım. Acaba rengi niye değişti ki koyu sarı kahveye alışmıştık

jel ne jeli canım? progestan tipi birşey mi? neden almadın ki onu :/

evet canım kahve leke ile ilgili verdide.Ne biliyim almadım alsam ıyı olucak :/ iyide sürekli geliyor bende hep koyu renk:26:

evet canım o önemli ben progestanı kullanmaya başlayınca kesildi kanamam.. doktor verdiyse alman gerekli :/ kanama alanı görüyorum dedi mi rahminde? bende mesela görüntülenmişti çünkü zaten pembe pembe geliyordu bana.. şimdi ilaç sayesinde salı günü gittiğimde kanaman gerilemiş dedi.. iyiye gidiyor yani :/ sürekli neden geldiğini bilemicem :/ doktor bilir tabi en iyisini.. bende risk başlamadan önce şeffaf oluyordu hep akıntım. umarım herşey yolundadır senin için :)

Ya zaten benım dr çok ilgisizdi.Kalp atımını dinletmedi göstermedide.Kanama görse söylermıydı acaba onuda bilemiyorum. Daha önce progestan verdiğini ama kahve akıntının devam ettiğini söyledim normaldir dedi.Öyle jel yazdı alıp kullanayım ya. Bişi olmaz inşallah

Ben sadece akşam yemekten sonra 1 tane içiyorum.Sen kaç tane kullanıyorsun? Ya birde ben çalışıyorum evden işe işten eve 15 'e dk yürüyorum.Yatıp dinlenemiyorum ki :26:

inşallah canım

Ben sadece akşam yemekten sonra 1 tane içiyorum.Sen kaç tane kullanıyorsun? Ya birde ben çalışıyorum evden işe işten eve 15 'e dk yürüyorum.Yatıp dinlenemiyorum ki :26:

ben sabah 1 akşam 1 canım.. akşamları geldiğinde bari dinlen ya eşin yardımcı olsun

Doktordan geldim kese 9.75 di 10.5 olmuş 2 günde bu kadar gelişmiş normal mi yani off vajinal ultrasonla baktı moralim daha da bozuldu progestan verdi

Evet tatlım sen naptın lekelenmeler durdumu?

Walla cnm bgun sabahtan beri geliyo surekli ama rengi acildi artik kahveye donuk koyu sari gbi... İyi bisey mi bu bilmiyorum tabi ama ne biliyim iste yarin kontrol var diye stres yapmamaya calisiyorum beni lekelerden daha cok midemdeki agri rahatsiz ediyo
Cok agrim var

Geçmiş olsun canım hiç stres yapma normal olduğunu düşünüyorum .Çünkü aynısı bendede var.Ben takmıyorum artık.Bazısında hiç gelmiyor.Bazılarındada geliyor işte değişiyor. Benımde yemekten sonra midem ağrıyo :26:

Keske yemekten sonra agrisa benim ki de sabah kahvaltisi haricinde hicbisey yiyemiyorum

Hiç bişey demedi bişey yok dedi sabah çamaşırımda leke gibi bişey gördüm ondan verdi

Progestani heralde lekelenme olmasa sa bazen tedbir amacli veriyo dr lar cnm korkma durduk yere niye stres yaptin kese az mi buyumus geldi? Gunde ne kdr buyumesi gerekiyomus axaba?

Progestani heralde lekelenme olmasa sa bazen tedbir amacli veriyo dr lar cnm korkma durduk yere niye stres yaptin kese az mi buyumus geldi? Gunde ne kdr buyumesi gerekiyomus axaba?

Hiçbir fikrim yok pazartesi ultrasona göre 5 haftalıktı bilmiyorum sanırım tansiyonum düştü bayılacam eşimi arasam iyi olur

Hiçbir fikrim yok pazartesi ultrasona göre 5 haftalıktı bilmiyorum sanırım tansiyonum düştü bayılacam eşimi arasam iyi olur

Tatlimm farkindanisin ne kadar streslisinn bebegine zarar veriyosun boyle yapma ortada hicbisey yokk niye boyle kafana takiyosun bnce sen biraz dinlen

inşallah canım

ben sabah 1 akşam 1 canım.. akşamları geldiğinde bari dinlen ya eşin yardımcı olsun

Ya eşim yardımcı olmaya çalışıyorda en ufak birşeyde şu evin haline bak yemek bile yapmıyorsun falanda filan konuşmaya başlıyor

Zaten erkenden uykum geliyor napayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…