2014 Ekim Anneleri

Yani aslında evet ıvırı zıvırı derken kafadan 500 ü geçer bile biz 20 kişi dedik bu fiyat söylediler Cnm ama henüz gidip görüşmedik bayrama gittimde görüşecez inşallah

300 tl pastamı nerdn alıyn pastayı okadar pahalı kız
şeker hamurlu pastalarin fiyatı öyle canım kişi başı olarak hesaplıYolar 8tl di galiba kişi başı 25 kişiden başlıyo şekilli pastalar oda 250tl yapıyo.bizim burda öyleydi dış pastası yaptırmistim ben

Çok pahalymş orası ben resimli yaptrcm 25 kisi qahatla çkyo 50tl

Çok pahalymş orası ben resimli yaptrcm 25 kisi qahatla çkyo 50tl
evet onlar dağà hesaplı canım ekstra ücret almıyolar
oda çok güzel oluyo güzel bir fotoğraf çok şık olur.bizim yarın tatilin Son günü gidince bakicam bende

evet onlar dağà hesaplı canım ekstra ücret almıyolar
oda çok güzel oluyo güzel bir fotoğraf çok şık olur.bizim yarın tatilin Son günü gidince bakicam bende

Yine sen bilirsin canım ama şekerhamuru şeyleri pek revilmiyo ya ben sevmiyorum

nerelerdesiniz kızlar söyle besleyici kilo yapan değişik tarifler var mı? kilolar ne durumda biz 8700 olmuşuz.bende tatilde 1 kilo vermiş im.
hafta içi diyetisyen e gidicez eşimle

nerelerdesiniz kızlar söyle besleyici kilo yapan değişik tarifler var mı? kilolar ne durumda biz 8700 olmuşuz.bende tatilde 1 kilo vermiş im.
Mrb canım ,kilo aldıran pirinç unu muhalle bileri var onlara bak istersen gurme bebek den .bi kilo gitmesine sevindim benim de eski kiloma dönmeme 3 kilocuk kaldı inş doğum Gününe kadar oda gitcek

Bizm daha var kilo kntrolüne suan nekadar blmyorum canım enson 8750gr dı ohh sizdnde kilolar gtmis ben hala vereblmiş deglm gtmiyoda ya daha 10kilo fazlam var ama veremyorum ya

Yahu bizim oğlan hiç durmuyor emeklemeyi öğrendiğinden beri peşinde dolanmaktan 100gram verdim bende sizinkilerde çok hareketli mi

Yahu bizim oğlan hiç durmuyor emeklemeyi öğrendiğinden beri peşinde dolanmaktan 100gram verdim bende sizinkilerde çok hareketli mi
Aynen canım beş dak durmuyo çok hareketli yetişemiyorum artık dışarı Çıkmak istiyo hemen hergün çıkarıyoruz ama gene de dış kapı önüne gidip ağlıyo

Biz daha kontrole gitmedik haftaya gidicez bakalım ne kadar oldu bende merak ediyorum.kendim de 51 e düştüm 57 den

Bende bugünlerde kendi kiloma takmış durumdayım heryerim gitti bi göbek gitmiyor sanki hala beş aylık bebek var içimde on gündür akşam yemeğinde ekmek yemiyorum iki gündür de sabah akşam mekik çekiyorum ve butterfly aldım onu kullanıyorum bakalım sonuç nasıl olcak dün kıyafet almak için birkaç mağazaya girdim hiçbişey alamadım göbek olduğu için çirkin durdu seninde yazını görünce sanki yarama tuz basmış gibi oldu cevap yazmak istedim evde üç çocuğun peşinde kosmaktan nasıl gitmez bu göbek anlamıyorum valla....hala tipim buna benziyor

Bende göbekten muzdaripim çok değil ama var yinede bugün gidiyoruz bakalım ne kadar yağ var büyük ihtimal yağlarınız göbek bölgemizde toplanmış diçek diyetisyen hafta sonu düğün var bende kıyafet derdine düşmüştüm.nikah im da giydiğim takım oldu çok mutluyum ama biraz daha zayıflamak istiyorum

şok à geliyo muş hanımlar kızıma alırım inşallah uğur böcekli olanı

Eklentiler

• FB_IMG_1440845282414.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 45
Doğum günleri için neler düşünüyorsanız lütfen burda paylaşın henüz kafam da bişey oluşmadi benim.bişey e karar versem sankiiii ufaktan başlamak lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…