Bende nerde olacağına karar veremiyorum 30 kişi kesin olur fazlasını bilmiyorum evim dublex evde yaparsam eğer terasta olur.off çok zor karar vermek ev mi daha iyi olur ki dışarda bi yerde mi?.artıları eksileri....Dogum günleri ıcn önce kafada planlamak lazm tabi ben suslermi tasarladm ama henz başlamdm sizede örnek atmştm zaten mikili eltmde yazıcdan etiketleri çkartmş saolsun gecen aksam getrdi ufaktan bsladm ben bi paket tabk çatal mum 1 rakamı kurabye kalıbı mikilide alcm bulablrsem kişi sayısna göre arttracm tabak sayısinı da mikili masa örtsu alıcm kek standı flama düşnyorum 1 yaş yazan yada iyi dogdun yazan ikramlıklara flamalı kürdan almayı düşnüyorum oglumun adını yazp onuda masanın önüne asmayı düsundm daha nerde yapcgm kesnleşmedi evdde yaparsam ilk dogdugu andan itibren resimlerini asıcm tülle falan belki bizm burda parktada yapablrm esmin amcası mahallemizn muhtarı geçen sene park hemde muhtarlık bir arada yapldı güzel büyk alan amcamzn sorumlulugu altnda hem çocklar içnde güzel olur diye düşnüyorum kekleri kremşantiye gğda boyasyla renklendrip süslicem simdlık kafamda bunlar var bkalm
Bende nerde olacağına karar veremiyorum 30 kişi kesin olur fazlasını bilmiyorum evim dublex evde yaparsam eğer terasta olur.off çok zor karar vermek ev mi daha iyi olur ki dışarda bi yerde mi?.artıları eksileri....
Bide tema olarak çok kararsizim ona bi karar versek başlayacam da
Benim kuzucuk arı mayayı falan seviyor ama renkleri ilk yaş icin koyu düşecek o yüzden istemiyorum onuNeler var aklnda peki canım tema olarak
Bizde burda ayak üstü sorduk 50kişi pasta kuru pasta falan ayrıntıları tam bilmiyorum 900tl dedi bana çok geldi evde yaparım bende yada köyde bahçe var ordada olabilirKızlar en Güzeli evinizde yapın ben kendi evim de yapamayacam çünkü burda cevremiz fazla yok Malatya da annemlerin orda yaoacaz diş hediğini de kayınvalide de yapmıştım.malatyada evde düşünmüyorum bi kaç yerle görüştük yüksek fiyat verdiler açıkcası 1000 lira civarı 20 kişi..evde yapsam annemin evi büyük değil oda sorun bi kaç yer daha var bakalım gittim de görüşecez.henüz pasta şeklimize ve Süs consebimize karar vermedim ama muhtemel Denizli olan bişeler olur.birde oğlum la baba t sört yaptırmak istiyorum henüz nerde yaptırcam karar veremedim varmı fikriniz kızlar
Kızlar en Güzeli evinizde yapın ben kendi evim de yapamayacam çünkü burda cevremiz fazla yok Malatya da annemlerin orda yaoacaz diş hediğini de kayınvalide de yapmıştım.malatyada evde düşünmüyorum bi kaç yerle görüştük yüksek fiyat verdiler açıkcası 1000 lira civarı 20 kişi..evde yapsam annemin evi büyük değil oda sorun bi kaç yer daha var bakalım gittim de görüşecez.henüz pasta şeklimize ve Süs consebimize karar vermedim ama muhtemel Denizli olan bişeler olur.birde oğlum la baba t sört yaptırmak istiyorum henüz nerde yaptırcam karar veremedim varmı fikriniz kızlar
burdayım canım söyle bakalım ne konuşalım iyi olur ne zamandır koptuk burdanCanımmmm sıkılıyorrr bacılar niye kimse yok ya iki Lafın belini kırsaydık iyiydi bea
Bugünlerde pek canım sıkkın Batman dayız biz malasef dışarı pek çıkamıyorum bayrama memlekete gidecez yollar malum kötü bu ara cok stres deyim yaburdayım canım söyle bakalım ne konuşalım iyi olur ne zamandır koptuk burdan
Internetten bakınıyorum canım bende henüz yok örnek yaNasıl tşört düşnyorsun örnek varmı elinde canım bakım
hayırlısıyla gidin gelin inşallah canım insan markete bile olsa çıkmak istiyo ama halimiz ne olucak bilmem çok üzülüyorum bende.heryer o kadar karışık ki tüm dünya.Allahım masum yavruları korusun inşallahBugünlerde pek canım sıkkın Batman dayız biz malasef dışarı pek çıkamıyorum bayrama memlekete gidecez yollar malum kötü bu ara cok stres deyim ya
Canım duruma ve yere göre değişiyor sürekli gittiğimiz yerlerde dinliyo.ama ilk defa gittiğimiz bir evde sıkıntı olabiliyo çünkü hersey yeni ve dikkat çekici geliyo .emeklemeye başladığından beri sürekli uyarıyorum eline vuruyor gibi yapıyorum kesinlikle hayır dediğin şeyi yapmıyorum ve vermiyorumKızlar ogluma hç söz geçiremiyorum ne hayrdan nede cızzdan anlyo heryere saldryo telvizyona gdip vuruyo alyorum uzaklaştryorum hayr yapma diye sesimi yükseltyorum aglyo ama yine gtmek istyo sizn yavrular dinliyomu sizi
Canım duruma ve yere göre değişiyor sürekli gittiğimiz yerlerde dinliyo.ama ilk defa gittiğimiz bir evde sıkıntı olabiliyo çünkü hersey yeni ve dikkat çekici geliyo .emeklemeye başladığından beri sürekli uyarıyorum eline vuruyor gibi yapıyorum kesinlikle hayır dediğin şeyi yapmıyorum ve vermiyorum
evde hersey yerli yerinde ki misafir odasında oturuyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?