2014 Ekim Anneleri

Dogum günleri ıcn önce kafada planlamak lazm tabi ben suslermi tasarladm ama henz başlamdm sizede örnek atmştm zaten mikili eltmde yazıcdan etiketleri çkartmş saolsun gecen aksam getrdi ufaktan bsladm ben bi paket tabk çatal mum 1 rakamı kurabye kalıbı mikilide alcm bulablrsem kişi sayısna göre arttracm tabak sayısinı da mikili masa örtsu alıcm kek standı flama düşnyorum 1 yaş yazan yada iyi dogdun yazan ikramlıklara flamalı kürdan almayı düşnüyorum oglumun adını yazp onuda masanın önüne asmayı düsundm daha nerde yapcgm kesnleşmedi evdde yaparsam ilk dogdugu andan itibren resimlerini asıcm tülle falan belki bizm burda parktada yapablrm esmin amcası mahallemizn muhtarı geçen sene park hemde muhtarlık bir arada yapldı güzel büyk alan amcamzn sorumlulugu altnda hem çocklar içnde güzel olur diye düşnüyorum kekleri kremşantiye gğda boyasyla renklendrip süslicem simdlık kafamda bunlar var bkalm

Bende nerde olacağına karar veremiyorum 30 kişi kesin olur fazlasını bilmiyorum evim dublex evde yaparsam eğer terasta olur.off çok zor karar vermek ev mi daha iyi olur ki dışarda bi yerde mi?.artıları eksileri....
Bide tema olarak çok kararsizim ona bi karar versek başlayacam da

Neler var aklnda peki canım tema olarak

Neler var aklnda peki canım tema olarak
Benim kuzucuk arı mayayı falan seviyor ama renkleri ilk yaş icin koyu düşecek o yüzden istemiyorum onu
Pepee falan olabilir aslında
Mickey mouse lara da bayılıyor...
Bilmiyorum ya karar veremedim karar veremedikçe doğum gününden vazgeçiyor gibiyim.
Acaba diyorum ilkinde kendi aramızda mı yapsak...
Bilemedimmmm

Kızlar en Güzeli evinizde yapın ben kendi evim de yapamayacam çünkü burda cevremiz fazla yok Malatya da annemlerin orda yaoacaz diş hediğini de kayınvalide de yapmıştım.malatyada evde düşünmüyorum bi kaç yerle görüştük yüksek fiyat verdiler açıkcası 1000 lira civarı 20 kişi..evde yapsam annemin evi büyük değil oda sorun bi kaç yer daha var bakalım gittim de görüşecez.henüz pasta şeklimize ve Süs consebimize karar vermedim ama muhtemel Denizli olan bişeler olur.birde oğlum la baba t sört yaptırmak istiyorum henüz nerde yaptırcam karar veremedim varmı fikriniz kızlar

Bizde burda ayak üstü sorduk 50kişi pasta kuru pasta falan ayrıntıları tam bilmiyorum 900tl dedi bana çok geldi evde yaparım bende yada köyde bahçe var ordada olabilir

Pandispanya tarifinde benden gelsin
4 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3kahve fincanı un
1 kahve fincanı ılık su
1 paket kabartma tozu
Önce yumurta aklarını bir fiske tuZla kar beyaz olana kadar çırp ayrı bir kapta yumurta sarısı şeker ılık suyu çırp içine unu kabartma tozu vanilya ekle çırpın daha sonra yumurta aklarını yavaşça ekleyip sündürmeden karıştır bitti 200c fırında pişir sünme ve çökme olmadı ben yaptım süper oldu

Canımmmm sıkılıyorrr bacılar niye kimse yok ya iki Lafın belini kırsaydık iyiydi bea

Nasıl tşört düşnyorsun örnek varmı elinde canım bakım

Bugünlerde pek canım sıkkın Batman dayız biz malasef dışarı pek çıkamıyorum bayrama memlekete gidecez yollar malum kötü bu ara cok stres deyim ya
hayırlısıyla gidin gelin inşallah canım insan markete bile olsa çıkmak istiyo ama halimiz ne olucak bilmem çok üzülüyorum bende.heryer o kadar karışık ki tüm dünya.Allahım masum yavruları korusun inşallah

Kızlar ogluma hç söz geçiremiyorum ne hayrdan nede cızzdan anlyo heryere saldryo telvizyona gdip vuruyo alyorum uzaklaştryorum hayr yapma diye sesimi yükseltyorum aglyo ama yine gtmek istyo sizn yavrular dinliyomu sizi

ay kızlar ne geldi aklıma geçen yıl bu zamanlar karnımıZ burnunmuzda yok oda yok kıyafet o bu kendimizi helak ediyoduk hatırlıyomusunuz kaç Kilo doğar kime benzer öyle mi böyle mi doğum à kim gelir normal mi acaba sezeryan mi
ey gidi günler bir yıl olucak yavrularımizlayiz dönüp bakıyorumda ne uykusuzluk ne gaz ne ağlama hiç birini hatırlamıyorum hep güzel anılar var hafızamda
minik yavrum benim kocaman oldu kocaman baktıkça duyulanıyorum bende anne oldum da evlat büyüttum

Aynen aman doğum bayrama gelmesin telaşı vardı ya şükür şimdi doğum günü telaşımız var

Kızlar ogluma hç söz geçiremiyorum ne hayrdan nede cızzdan anlyo heryere saldryo telvizyona gdip vuruyo alyorum uzaklaştryorum hayr yapma diye sesimi yükseltyorum aglyo ama yine gtmek istyo sizn yavrular dinliyomu sizi
Canım duruma ve yere göre değişiyor sürekli gittiğimiz yerlerde dinliyo.ama ilk defa gittiğimiz bir evde sıkıntı olabiliyo çünkü hersey yeni ve dikkat çekici geliyo .emeklemeye başladığından beri sürekli uyarıyorum eline vuruyor gibi yapıyorum kesinlikle hayır dediğin şeyi yapmıyorum ve vermiyorum
evde hersey yerli yerinde ki misafir odasında oturuyorum sıkıntı olmadı şimdiye kadar

Bska biyere gdince evet dikkat çekici olunca dinlemyo zaten ama evde de dinlemyo televizynu elliyo mutfagı dagtyo legenleri falan

kızlar Size bişey sormak istiyorum bu elbiseyi yığenimden ödünç aldım düğünümuz var orda giymek için nasıl olmuş sizce.misafirlikteydin yedim ve adet olucam göbek biraz çıkık onları es geçip korse ve diyette yım biliyosunuz 1ay à epey farkeder güzel olmuş mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…